canım bendeee ösledimm.... öncelikle inşallah yoktur diyelim... olmaması dileğimizle birlikte olma ihtimaline gelince kromozom bozukluklarında değişik türler var mesela bende var krmozom bozukluğu ama önemsenecek birşey değil dedi genetikçiler daha öncede söylemiştim aynısı eşimdede olsaydı sorun oluşturabilirdi... o yüzden sakin ol bence yok sende bir sorun genetik olarak eşindede yoktur inşallah herşey güzel olacak....
canım öncelikle tarihin belli olması çok güzel tebrik edirim sağsalim gelir inşallah.... neden risk grubundasın??? geçtiğimiz günlerdede sormuştum sana görmedin galiba bendede protrombin heterezigot var iğne dozunun iki doz olması ve miktarı hakkında bizdeki değerle ilgisini yazarsan sevinirim... tam tedavini anlatırsan çok mutlu olurum.... allah kolaylık versin inşallah...
ahhh kıyamam o pirinç tanesi gibi dişlerini seveyim ben onun... şencim özletme kendini... kendinden ve bildiklerniden mahrum bırakma bizleri... öptm
canım çok sağol sana cevap yazmıştım ama sanırım görmedin benim hiç düşüğüm yok ancak doğum kontrol hapına bağlı olarak derin ven trombozu geçirdim sonrasında araştırma yapıldı protrombin heterozigot çıktı dr umda bu yüzden kiloma göre 0.6 lık dozun uygun olcağını 0.3*2 şeklinde iğneyi yapmamı söyeledi 0.6 lık tek dozun bana uygun olmadığını 12 saatte bir iğne yapmamın daha doğru olcağını söyledi derin ven trombozu geçirdiğim için
slmmmm kızlarr
şencim aslında doğumu hacettepede düşünüyodum ama lütfü bey hacettepede girmiyceğini söyledi kendisi güven hastanesini önerdi ve ordan kendisi randevu aldı bizde lütfü beyin doğuma girmesini istediğmiz için güven hastanesinde olmasına karar verdik inşallah sorun yaşamayız özel hastanelere pek güvenmiyorum ama lütfü bey devlet hastanelerinden farklı olmadığını hatta daha konforlu olduğu için tercih etmem gerektiğini söyledi bakalım hayırlısı sezeryandan baya bi korkuyorum açıkcası sonrası sıkıntılı oluyomu senin nasıl geçmişti lütfü bey doğumdan sonra ilgilendimi
anladım canım her şerde bir hayır varmış demek geldi içimden okuyunca... derin ven trombozu geçirmişsin ama en azından hiç düşük yaşamamana vesile olmuş önceden öğrenmen..... inşallah bundan sonrada herşey güzel olacak bebişimiz sağsalim gelecek inşallah fotolarını görüp güzel meleğin hep birlikte mutlu oluruz inşallah :lepi:
çoktandır yoktun özledim yavvvvvvvvvv....
birde sana bir sorum var eğer bende kromozom bozukluğu varsa ne olur bi daha bebeğim olmayabilir mi?
sanırım bunun tedavisi yok ya da ben öyle biliyorum....mafoldumben[/QUOTE
tedavisi var canım, şöyle ki; tüp bebek yapılıyor ve pgt denilen bir yöntemle kromozomlarında sorun olmayan embriyolar seçilip yerleştiriliyor anne rahmine, pgt pre implantasyon genetik tanı denilen bir yöntem, eğer kayıplar kromozom bozukluğu nedeniyle oluyorsa bu yöntem uygulanıyor. hiç öyle bir daha bebeğim olmaya bilir mi diye düşünme lütfenallahın izniyle olucak inşallah...a.s.
ALLAH razı olsun canım ya... daha var mı yokmu bilmeden bu kadar kötü oldum eğer varsa tedavisinin var olduğunu bilmem beni rahatlattı.çok sağoll
selamopuyorumnanaktan
gelevera ne kadar canım sıkkın bir bilsen....
canım eğer maddi yönden sıkıntın yoksa bencede kesinlikle özel diyorum,bende mesada yapmıştım doğumu yine lütfü beyin önerisiyle, gerçi 3 hastane önermişti bize güven,mesa ve bayındır,biz mesayı tercih etmiştik,güven içinde mesa kadar iyi demişlerdi merak etme,inşallah herşey yolunda gidecek...bizede hacettepede doğuma girmeyeceğini söylemişti bizde zaten özel terciih etmiştik hiç pişman olmadık herşey çok güzeldi, tertemiz bir hastaneydi herkes çok ilgiliydi, lütfü hocada çok ilgilendi hem doğum öncesi hem doğum sonrası, doğumdan sonra pansumanlarımı hep kendisi yaptı, hemen ayağa kalktım ben ne ağrı ne sızı hiç hissetmedim...yardımsız kendim yatıp kalktım hep...annemler bile şaşırmıştı...ki biliyosun ben acil girdim doğuma erken gelmişti benim kızçe ,aynı gün iğnemi aspirinimi almıştım riskliydi çok yani, ama sağolsun hoca gerçekten işinin ehli, hiç panik yapmadı ve çok başarılı geçti operasyon ki benim bir sürü pıhtılaşma faktörüm var vs...
canım sıkma canını... kusura bakma karıştırıyorum senin rahim filmi çektirdiğini ve sorun olmadığını biliyorum ama senin daha önceki varsa gebelik hikayelerini bilmiyorum nedir durumun bi yazarmısın..
reisidevrim merhabalar
değerim mtfhrc677 heterezigot ve paı 4g/5g var.3 kez kalp atımı olmadan kendiliğinden düşük oldu.3. ağustosta oldu.daha cesaret edip yeniden denemedim bebiş.
çok sağolun kızlar yaaa
smmm06, canım birde benim eşim girmişti doğuma, lütfü hoca isterse girebileceğini söylemişti, belki sizde düşünürsünüz diye söyliim dedim, bebişimizin ilk anlarını çekmişti çok güzel oldu şimdi izliyoruz,genel anestezi ile olduğundan sezeryanım ilk anlarına şahit olamadım bebeğimin ama sonradan izledim çokkkk güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu...rabbim yardımcın olsun,dualarımız seninle,sormak istediğin birşey olursa çekinme canım...
opuyorumnanaktan selamlar
eeeeeee bizim tayfa hadi boş durmayın sizden de haberler bekliyorum kahvelokum,lidya....... hadi bakıymmmm yahu ben sıramı savdım kaydirigubbakcemile3 sizdende devamı gelcek haberler beklerimmm inşallah
ben de savdım canım biliyorsun bi kimyasalım var kaydirigubbakcemile3
kızlarrr dün lütfü beyde kontrolüm vardı doğum tarihimiz belli oldu 25 aralık cuma sezeryanla olacak doğum şu an için bi sorun yokmuş doğumdan bir hafta önce coraspini kesicem doğumdan bir gün öncede iğneyi kesicem ve maalesef doğumdan sonra 4-6 hafta kadar iğneye devam etcekmişim riskim fazla olduğu için lütfü bey iğneye devam dedi benden haberler bukadar tarih belli olunca heycan stres daha çok olmaya başladı inşallah doğumdan sonrada sizlere ii haberlerimi vericem hepinizi çook öpüyorumopuyorumnanaktan
sağlıkla inş canım...
merhaba şekerlerrrr,
umarım hepiniz çokkk iyisinizdir.
benim yaramaz kızçe bu ara çok vaktimi alıyor, diş çıkarıyor arka arkaya, ateşleniyor huysuzlanıyor sürekli ilgi istiyor,bunun dışında iyiyiz çok şükür...
öpüyorum hepinizi...
sevgiyle kalın...
esraben, dikkat et kendine ve bebişine canımmm...öptüm
aman incileri çıkıyormuş.. maşallah ona..
slmmmm kızlarr
ne arıyorsun sen burda haftasonu...
gelevera, nergis60, ravza1818, smmm06, şen+ merhabaa,
herkes iyidir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?