Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok sağol sana cevap yazmıştım ama sanırım görmedin benim hiç düşüğüm yok ancak doğum kontrol hapına bağlı olarak derin ven trombozu geçirdim sonrasında araştırma yapıldı protrombin heterozigot çıktı dr umda bu yüzden kiloma göre 0.6 lık dozun uygun olcağını 0.3*2 şeklinde iğneyi yapmamı söyeledi 0.6 lık tek dozun bana uygun olmadığını 12 saatte bir iğne yapmamın daha doğru olcağını söyledi derin ven trombozu geçirdiğim için

anladım canım her şerde bir hayır varmış demek geldi içimden okuyunca... derin ven trombozu geçirmişsin ama en azından hiç düşük yaşamamana vesile olmuş önceden öğrenmen..... inşallah bundan sonrada herşey güzel olacak bebişimiz sağsalim gelecek inşallah fotolarını görüp güzel meleğin hep birlikte mutlu oluruz inşallah :lepi:

canım eğer maddi yönden sıkıntın yoksa bencede kesinlikle özel diyorum,bende mesada yapmıştım doğumu yine lütfü beyin önerisiyle, gerçi 3 hastane önermişti bize güven,mesa ve bayındır,biz mesayı tercih etmiştik,güven içinde mesa kadar iyi demişlerdi merak etme,inşallah herşey yolunda gidecek...bizede hacettepede doğuma girmeyeceğini söylemişti bizde zaten özel terciih etmiştik hiç pişman olmadık herşey çok güzeldi, tertemiz bir hastaneydi herkes çok ilgiliydi, lütfü hocada çok ilgilendi hem doğum öncesi hem doğum sonrası, doğumdan sonra pansumanlarımı hep kendisi yaptı, hemen ayağa kalktım ben ne ağrı ne sızı hiç hissetmedim...yardımsız kendim yatıp kalktım hep...annemler bile şaşırmıştı...ki biliyosun ben acil girdim doğuma erken gelmişti benim kızçe ,aynı gün iğnemi aspirinimi almıştım riskliydi çok yani, ama sağolsun hoca gerçekten işinin ehli, hiç panik yapmadı ve çok başarılı geçti operasyon ki benim bir sürü pıhtılaşma faktörüm var vs...

amin canım inşallah gerçektende herşeyde bi hayır var rahatsızlığım döneminde çok sıkıntı çekmiştim fakat böyle düşüklere sebep olduğunu öğrenince bi bakımdan önceden öğrenmem ii oldu

inşallah canım dediğin gibi olur açıkcası baya bi maliyetli olacak lütfü bey 2500 alıyomuş anestezi uzmanıda kendi ekibindenmiş oda 630 lira alıyomuş hastande sanırım 2000 lira alıyomuş baya bi maliyetli ancak eşimden dolayı özel sigortam var %80 nini karşılıycak çok şükür o açıdan sıkıntı yaşamıycaz inşallah ama baya bi heycan yaptım anestezi almak korkutuyo epidural konusu lütfü beyle konuşmadım ama sanırım genel anestezi öneriyo

değerim mtfhrc677 heterezigot ve paı 4g/5g var.3 kez kalp atımı olmadan kendiliğinden düşük oldu.3. ağustosta oldu.daha cesaret edip yeniden denemedim bebiş.
çok sağolun kızlar yaaa

smmm06, canım birde benim eşim girmişti doğuma, lütfü hoca isterse girebileceğini söylemişti, belki sizde düşünürsünüz diye söyliim dedim, bebişimizin ilk anlarını çekmişti çok güzel oldu şimdi izliyoruz,genel anestezi ile olduğundan sezeryanım ilk anlarına şahit olamadım bebeğimin ama sonradan izledim çokkkk güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu...rabbim yardımcın olsun,dualarımız seninle,sormak istediğin birşey olursa çekinme canım...

değerim mtfhrc677 heterezigot ve paı 4g/5g var.3 kez kalp atımı olmadan kendiliğinden düşük oldu.3. ağustosta oldu.daha cesaret edip yeniden denemedim bebiş.
çok sağolun kızlar yaaa

ahhh nergiscim sendeeeee yani bende hiç hamile kalamadınmı acaba diye düşündüm hiç bebeğim olamıycakmı diyince... canım hamile kalabiliyorsun çok şükür herhangi bir kısırlık sözkonusu değil o halde bir tedavisi mutlaka vardır kaldıki artık çözümsüz kısırlıklar kalmadı.... ayrıca bende üç bebeğimde kalp atışı almamıştım ama dördüncüde kalp atımını duyduk ve sonrasında kaybettik... allahtan umut kesilmez sadece birşeyler eksik kalıyor işte o eksiklikler tamamlancak ve güzel bebişler gelcekler peşpeşeeee

çok sağol canım benimde eşim doğuma girmek istiyo ancak genel olcağı için için izin verirlermi diye merak ediyodum söylediğin ii oldu 21 inde son kontrolümüz var ozaman sorarız lütfü beye birde sana sormak istediğimiz bi şey daha var doğum sonra lütfü bey kontrole çağırdımı

evet canım biraz maliyetli ama değer inan...bizim özel sigortamız yoktu bi de küvöz vs.ödedik 1 hafta boyunca eşimle bende hastanede kaldık,baya tuttu ama hazırlıklıydık neyse ki, sorun olmadı çok şükür.bir sene önceydi ama aynı fiyattı sizinkiyle artırmamış, anestezi uzmanı çok iyi bir bayan işinde uzman merak etme canım,anestezi uzmanı kendi ekibinden doğumdan sonra o hanımda birkaç kez ziyaret etti,bir sıkıntım olup olmadığını sormuştu...epidural önermiyor lütfü hoca hele bizim gibi pıht.fakt fazla olanlara direk genel uyguluyor bence genel daha iyi sanki canım ya inşallah olmaz ama herhangi bir komplikasyon durumunda müdehale güçleşiyormuş epiduralde...

evet doğum sonrası kontrole çağırdı, tam 6 hafta sonra kontrole gitmemi istedi,gittim tabii ki. vaginal ultrasonla baktı herşeyin yolunda olduğunu söyledi, smear için örnek aldı,her yıl düzenli smear testi yaptırmamı söyledi, birde regl olacağım tarihi korunma yöntemlerini falan söylemişti yine o kontrolde ve kaliteli bir yaşam sürdürmen için birde hematoloğa başvur istersen benim yapabileceğim bu kadar demişti. bir hematolog bulup başladım gitmeye önceleri 3 aydan 3 aya kontrole gidiyordum,şimdi 6 ayda bir gidiyorum hematoloğa...

gelevera, nergis60, ravza1818, smmm06, şen+ merhabaa,
herkes iyidir umarım...

evet ben iyiyimkaydirigubbakcemile3
gelevera kalp atımı duymadığım için hep korkuyordum demek senin 3tanede öyle oldu ha... kızlar bu bebek konusu beni baya bi heyecanlandırıp strese sokuyo... okadar çok istiyorum ki bir tane meleğim olmasını anlatamam şimdi değilse bile ilerde... işte melek kendi ne zaman isterse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…