Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben iyiyim canım
sen neler yaptın senin operasyon ne zamanaydı canım?

Bişey yaptığım yok canım işe girmiştim iftifa ettim:)
Büyük ihtimalle yarın adet olmam lazım
Operasyonda adetimin 5.günü olacak
yani 5 yada 6gün sonra olacak inşallah
Bir an önce olsunda kurtulayım istiyorum bu sorundan

hafta sonu çok uyumuşum uykum gelmedi bende takılıyom.sanırım sen çalışıyorsun kolay gelsin.
ben artık yatayım değilse yarın işe pörtlemiş gözlerimle gitmek zorunda kalacam.kaydirigubbakcemile3
herkese iyi geceler...

aaa neden istifa ettin...neyse canım ya sanırım böyle istedin .hakkında hayırlısı olsun.
sorunsuz bir şekilde opere yi atlatırsın inş...opuyorumnanaktan

aaa neden istifa ettin...neyse canım ya sanırım böyle istedin .hakkında hayırlısı olsun.
sorunsuz bir şekilde opere yi atlatırsın inş...opuyorumnanaktan

Biraz karışık ama anlatayım canım
Benim kuzenim bi medikal şirketine ortak oldu
Ben çalışmayı düşünmüyordum ama
Kuzenim çok ısrar etti sen bu işi çok iyi yaparsın lütfen bana yardım et dedi
Bende kıramadım Onun yanında işe başladım
Hastanelere medikal ürünleri pazarlamakdı benim işim
Ama kuzenimin ortağının sevgiliside orda çalışıyordu
Daha önce pazarlama işini bu kız yapıyormuş ama beceremediği için kızın yerine beni gçirip kızıda ofis içine aldılar
Kızda bu durumu hazmedemedi
Kız 19 yaşında ama sanki40 yaşındaki kadınlar gibi tavırları konuşmları
Tabi bu olayı kaldıramadığı için bana patronluk taslamaya başladı
yok bi yere gideceksen benden izin alacaksın
Falan filan dedi erken çıktığımda trip yaptı
Bende kuzenime söyledim ben bunu çekmek zorunda deilim ya adam olsun yada işten çıkarım dedim
kuzende tamam ben konuşurum kızla dedi ama konuşmasına rağmen kızda bi değişiklik olmayınca çıktım işten
Kimsenin nazını kaprisini çekemem valla
Bu yüzden kuzenimde küstü banaklava:

Hoşbulduk canımmm
İyiyim saol sen nasılsın bu ara uzak kaldım sizden çok özldim hepinizi hemde çok merak ettim valla
Aynı zamanda hep iyi haberler almak için dua ettim

biz de seni ozledik canim ihmal etme ara ara gir iyi haberlerini ver bizlere is konusunda da iyi yapmissin bu duruma gore baska yapilacak birsey yok

Normaldir heralde canım ama doktorunun telefon numarası varsa yinede bir sor için rahat etsin

var cnm ama aramak istemiorum yani soyle hastaneden raporlar gelicek bu hafta icinde ev drumuza yolluyorlar onlarla gelince gidip yuzyuze konusmak istiyorum insallah kotu birsey cikmaz ama en azindan nedeni belli olur insallah

var cnm ama aramak istemiorum yani soyle hastaneden raporlar gelicek bu hafta icinde ev drumuza yolluyorlar onlarla gelince gidip yuzyuze konusmak istiyorum insallah kotu birsey cikmaz ama en azindan nedeni belli olur insallah

Canım içii ferah tut hep iyi düşün aklına kötü şeyler getirip kötüyü çağırma
İnşallah raporlar temiz çıkacak bi sorun çıkmayacak canım benim

Canım içii ferah tut hep iyi düşün aklına kötü şeyler getirip kötüyü çağırma
İnşallah raporlar temiz çıkacak bi sorun çıkmayacak canım benim

insallah canim yaaaaaa TR de de bu kadar suruyormu sonuclarin cikmasi .ben 1 kasimda dogum yaptim plesantayi inceliyeceklerdi bir ayi gecti hala haber yok bu hafta gelir belki dedi ev drum ama bakalim artik

insallah canim yaaaaaa TR de de bu kadar suruyormu sonuclarin cikmasi .ben 1 kasimda dogum yaptim plesantayi inceliyeceklerdi bir ayi gecti hala haber yok bu hafta gelir belki dedi ev drum ama bakalim artik

Evet canım bu kadar uzun sürmüyor benim bebeğin genetik incelemesi 21gün sürmüştü
Sonuç iyi olsunda geç olsun canım benim gerçi beklemekde çokzor oluyor bilirim

Evet canım bu kadar uzun sürmüyor benim bebeğin genetik incelemesi 21gün sürmüştü
Sonuç iyi olsunda geç olsun canım benim gerçi beklemekde çokzor oluyor bilirim

evet cnm ya su bir gelse daha dogum sonrasi dr bile gitmedim ne yapacagimi bilemiorum sunlar bir gelse ne yapacagima karar vericem onumu gorucem insallah kotu birsey cikmaz neyse cnm sana da cok soru sordum kendine iyi bak ben cikorum cnm optum

evet cnm ya su bir gelse daha dogum sonrasi dr bile gitmedim ne yapacagimi bilemiorum sunlar bir gelse ne yapacagima karar vericem onumu gorucem insallah kotu birsey cikmaz neyse cnm sana da cok soru sordum kendine iyi bak ben cikorum cnm optum

Olur mu hiç öle şey canım tabikide soracaksın aklına takılan bişey olursa
Dualarım seninle canım ben inanıyorum kötü bişey çıkmayacak
sende yıpratma kendini içini ferah tut
İyi gecelermirmirmirmir

herkese merhaba..
uzun bi süredir yoktum.
bir ara eşim iş seyehatindeydi,annemlerde kaldım bende int imkanım olmadı..
sonrasında biraz rahatsızlandım yine annemlerde kalmaya devam ettim..
ve bir süre öncede kuzenimi trafik kazasında kaybettim,ona çok üzüldüm zor toparladım kendimi..
sonuçta şuan oğlumda bende gayet iyiyiz.
oğlişim büyüdü 2 ayı bitirdik çok şükür.

umarım görüşmeyeli herkesin keyfi yerindedir.
tek tek isim yazmayacağım hepinizi öpüyorum

doğum yapanlar ; tebrikler
hamileler; allahım sağlıklı hayırlı doğumlar versin sizlere
bekleyenlerede allahım en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

fırsat buldukça geçmişi okuyacam

Günaydın arkadaşlar.
Başınız sağolsın meryemcim, allah sabrını versin.

Maşallah oğlun ne güzel büyüyor bak, inşallah hep sağlıkla güzel günlerde büyütürsün bebeğini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…