- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
merhaba senay
ben 12.haftamdayım ve gebelik tetsim pozitif çıktığından beri clexan 0,4 kullanıyorum,kadın doğum uzmanı yazdığı zaman kurumlar karşılıyor ayrıca heyet raporu ile 6 adete kadar alabiliyorsun,ben artık heyet raporu ile alıyorum,10 luk olanlardan,aksi takdirde doğuma kadar güç yetmez ona
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
ya benim sorum olcak yine ben 4 düşük yaşadım lütfü bey düşükleri araştırıp tüp bebege yönlendiriyormu yoksa beklememi söylüyo yada ne kadar beklemem gerekiyo. herhangi bir tedavi uyguluyomu hamiş kalmak için
bu sorumu cevaplayabilecek babayiğit varmı napim kızlar bilmiyom
Merhabalar....
Kafama takılan birşşey var ..bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim..ben şuan 5 haftalık hamileyim ve clexan 0,4 kan sulandırıcıya başladım. Aranızda bu iğneyi kullanan oldu mu ve ne şekilde aldınız..ezcanede 77 tl ..1 kutuda 10 ad var..10 günde bu paaryı vermek çok güç...hamilelik süresince kullanacağımı düşününce
uzman dr yazarsa alabilirmişiz....kadın doğumcunun mu yazması gerekli veya heyet raporu çıkartabiliyormuyuz bu iğnelere
walla doktorumun neden hayır dediğini bilmiyorum diğer doktorların izin verdiği mide ilacına bile hayır dedi : ) bende daha fazla sormadım zaten çok fazla soru soruyorum sen bunları nerden biliyorsun diye şaşırıyor adam : )
dinamiss imuneksin içeriği biliyosun ekmek mayası ve o da en çok tam buğday ekmeğinde var,ben içemezsin deyince tam buğday ekmeği tüketmeye başladım,onu tavsiye ederim
ayrıca 1 kg kuşburnu kaynatıp hergün 1-2 fincan içebilirsiniz,1 kg kuşburnunda 10 kg portakala eşdeğer C vitamini var
ya benim sorum olcak yine ben 4 düşük yaşadım lütfü bey düşükleri araştırıp tüp bebege yönlendiriyormu yoksa beklememi söylüyo yada ne kadar beklemem gerekiyo. herhangi bir tedavi uyguluyomu hamiş kalmak için
bu sorumu cevaplayabilecek babayiğit varmı napim kızlar bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?