Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya benim sorum olcak yine ben 4 düşük yaşadım lütfü bey düşükleri araştırıp tüp bebege yönlendiriyormu yoksa beklememi söylüyo yada ne kadar beklemem gerekiyo. herhangi bir tedavi uyguluyomu hamiş kalmak için

merhaba arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir
geçen hafta çarşambadan beri epey kötüydüm,bugü biraz daha iyiyim çok şükür
şalgam suyu içip turşu yedim ve midem mahvoldu,zaten mide hastasıyım,kaşındım galiba : ))inanılmaz ağrı ve bulantı ile 2 gün yattım,hiçbişey yiyemedim,annem kaldı yanımda,sonra kayınvalidem geldi,eşimde bu hafta izin aldı evde,bulantı hadi neysede ağrıya yapabileceğim hiçbişey yoktu,ilaç falanda içemedim,doktorum sadece talcid iç dedi,ölüyorum zannettim yaa : ((
12.haftamızın içindeyiz,cuma kontrolüm var,mide diyeti yapıyorum,umarım düzelirim
bu arada benim doktorum imuneks e hayır dedi,bende kullanmayı düşünüyordum,cuma günü aşıyı soracağım,olmayı düşünmüyorum ama görüş almak istiyorum,zaten sürekli evde yattığım için pek risk altında değilim,dışardan ziyaretime gelenlerde sağolsunlar titiz davranıyorlar

Canım doktorun imunekse neden hayır dedi merak ettim.
Benim ki haftada 2 kez falan alabilirsin demişti, ilaç sayılmıyor bir zararı olmaz dedi.
Sen böyle deyince kararsız kaldım şimdi, gerçi ben de o da mide bulantısı yaptı pek içebilecek gibi görünmüyorum ama..

benimde canım hep acı istiyor, dun pazar gittim tursucu vardı bir bardak bol acılı tursu suyu ictim, ustune evde tursu yedim ve salgam suyu ictim .. siz sag ben selamet :)
kizlar bugun dr a gidicem insallah keseyi gorurum

walla doktorumun neden hayır dediğini bilmiyorum diğer doktorların izin verdiği mide ilacına bile hayır dedi : ) bende daha fazla sormadım zaten çok fazla soru soruyorum sen bunları nerden biliyorsun diye şaşırıyor adam : )
dinamiss imuneksin içeriği biliyosun ekmek mayası ve o da en çok tam buğday ekmeğinde var,ben içemezsin deyince tam buğday ekmeği tüketmeye başladım,onu tavsiye ederim
ayrıca 1 kg kuşburnu kaynatıp hergün 1-2 fincan içebilirsiniz,1 kg kuşburnunda 10 kg portakala eşdeğer C vitamini var

turşu ve şalgam suyu içerken çok güzelde sonrası perişan ediyor,hele midenizde geçmişten gelen rahatsızlığınız varsa aman dikkat edin,benim gibi olmayın arkadaşlar

Merhabalar....
Kafama takılan birşşey var ..bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim..ben şuan 5 haftalık hamileyim ve clexan 0,4 kan sulandırıcıya başladım. Aranızda bu iğneyi kullanan oldu mu ve ne şekilde aldınız..ezcanede 77 tl ..1 kutuda 10 ad var..10 günde bu paaryı vermek çok güç...hamilelik süresince kullanacağımı düşününce
uzman dr yazarsa alabilirmişiz....kadın doğumcunun mu yazması gerekli veya heyet raporu çıkartabiliyormuyuz bu iğnelere

Son düzenleme:
merhaba senay
ben 12.haftamdayım ve gebelik tetsim pozitif çıktığından beri clexan 0,4 kullanıyorum,kadın doğum uzmanı yazdığı zaman kurumlar karşılıyor ayrıca heyet raporu ile 6 adete kadar alabiliyorsun,ben artık heyet raporu ile alıyorum,10 luk olanlardan,aksi takdirde doğuma kadar güç yetmez ona
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah

Kızlar merhabalar,nasılsınız?
Dinamisscim ben iyiyim sen nasılsın canım?
Esterya umarım keseyi görürsün canım dualarım seninle,canderya buantılar iyiye işaret hayırlısı bakalım.
Gülaycım bebişin erkekmiş hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,Denden geçmiş olsun canım Allah acil şifalar nasip etsin.
Kızlar çalıkuşundan haberi olan var mı?Ne amandır göremiyorum bir sorun yok inşallah.

canım çok sağol verdiğin bilgiler için..nasıl sevindim anlatamam...peki bu raporu çıkarmak çok mu zor acaba...gerçi zoerda olsa halletmeye çalışacağım...
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..herşey gönlünce olsun...

senay iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah hepimize o günleri nasip etsin
benim için zor olmadı raporu almak çünkü doktorum özel bir tıp merkezinde görevli,o merkezde de heyet raporu verilebiliyor,ayrıca senin doktorun devlette ya da özel bir hastanede çalışıyorsa iğneni reçete ile alabilirsin ve heyet raporunuda doktorun halleder,benim 1 günde çıkmıştı,elimde iğnem kalmadığında tanıdık eczaneden alıyorum,sonra rapor ya da reçete ile gidip ödüyorum

ya benim sorum olcak yine ben 4 düşük yaşadım lütfü bey düşükleri araştırıp tüp bebege yönlendiriyormu yoksa beklememi söylüyo yada ne kadar beklemem gerekiyo. herhangi bir tedavi uyguluyomu hamiş kalmak için
bu sorumu cevaplayabilecek babayiğit varmı napim kızlar bilmiyom

Lütfü bey'in hastası olan birkaç arkadaş vardı ama şu an burada değiller : (
ama zannedersem her doktor hastasının tıbbi geçmişine göre kara verir

canım bende dört düşük yaptım.ve en son düşüğümde lütfü beye gittim.o beni tüp bebeğe yönlendirmedi.üç ay sonra tekrar deneyin dedi.biz hamile kalabiliyoruz ki.tüp bebeğe neden yönlendirsin?

Canım benim kendi doktorum yazıyor iğneyi, heyet raporu da çıkarttı, öyle zor bir işlem de değil, tıp merkezinde görevli kendisi orada yazıldı ilacın raporu, bir seferde 15 kutu yazıyor bir kutudan da 2 adet iğne çıkıyor.
Kadın doğumcun ile konuşursan yazdırırsın tatlım.

Anladım canım, kuşburnu önerilerin için de ayrıca teşekkürler :1hug:

canım ben sana başımdan geçenleri yazayım.ben tam dört düşük yaptım.sadece en son hamileliğimde clexene 0,2 iğne kullandım.o sıralar sinan beyin hastasıydım.bebeğimin kalbide atıyodu.sonra 8.hafta kalbi durdu.ve 2 ay önce kürtaj oldum.sonra lütfü hocadan randevu aldım.ve gittim.bütün testlerimi inceledi.eşimden ve benden kromozom testi istedi.kötü bişey çıkacağını zannetmiyorum dedi.sonuçlarım 10 aralıkta çıkacak,ve daha sonra ben size gereenleri söyleyeceğim dedi.ama mutlaka üç ay öncesinden hergün coraspin ve folikasit al dedi.şimdi sonuçlarım çıkınca yine gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…