Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağolun ozpor dinamiss
walla 4.aya gircem di mi??farkında değilim ki midemden,darısı başına ozpor en kısa zamanda hayırlısı ile

san cok gecmis olsun ve ayrica basin saolsun canim uzuldum inan.cok sukur bebisinde sende iyisiniz simdi arada ugrayip guzel haberlerini yaz bize tatlim
gecmis olsun denden suan iyisin cok sukur bebisine iyi bak
benimde canım hep acı istiyor, dun pazar gittim tursucu vardı bir bardak bol acılı tursu suyu ictim, ustune evde tursu yedim ve salgam suyu ictim .. siz sag ben selamet :)
kizlar bugun dr a gidicem insallah keseyi gorurum
esteryacim guzel haberlerle donersin insallah dun gece sana ileti yolladim ama farketmedin sanirim

kızlar selam amniyosentez sonuçlarım normal çıktı,cumartesi kontrolümüz var bakalım,umarım iyidir bebişim.

msn adresimi verem canım yazda özelde alam lütfü hocanın telini bide ücretini

kızlar selam amniyosentez sonuçlarım normal çıktı,cumartesi kontrolümüz var bakalım,umarım iyidir bebişim.
insallah saglikli sihatli dogumlar nasip etsin rabbim
Bu kürtajımda 29gün sonra adet oldum
Ama 2.kürtajımda 45gün sonra adet olmuştum canım
bende kürtajdan sonraki bu ikinci ayin ve hala olmadim korkuyorummm
seydamcim hosgeldin canim nasilsin gormeyeli?
hosbulduk cnm iyiym allaha sükürde kafam karisik bu ay adet olmadim 7 gecti belkide pcodan diyorum ama test alip bakmama lazim carsamba tedavim beeli olcak ins ozaman istiyordum yada hamileysemmmm!!!!

teşekkürler canım darısı başına

Simgecim inşallah sonuçların hayırlıdır,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Meryemcim başın sağolsun,Allah rahmet eylesin,Sizlere sabır versin.

kızlar çoookkk uzun bir aradan sonra herkese merhaba. sizleri ve bu siteyi çok özledim. ama ancak iyileşebildim ve bebeğimden vakit olmuyor girmeye. geçmişi okuyamadım 600 700 sayfa falan birikmiş. ama ara ara dolaşırken bir kaç üzücü ve sevindirici haberleri okudum.
ravza canım inan yeni öğrendim bebeğini kaybettiğini tekrar yaranı açmak istemem ama çok üzüldüm allahım sana güç ve sabır versin. inan ne diyeceğimi bilmiyorum. bitanem lütfen inancını ve gücünü kaybetme. inan okurken göz yaşlarımı tutamadım. acını paylaşıyorum ve tüm dualarım seninle.
canderya galiba sende de beiş var çok sevindim hadi gözünaydın olsun inşallah bebişini kucağına aldığın günleri de görürüz.
tam anlayamadım ama galiba limburg da kaybetmiş bebeğini canım sana da güç ve sabır diliyorum.insan bu durumda söyleyecek söz bulamıyor.
beni ve bebeğimi sorarsanız allahıma şükürler olsun çok iyiyiz. kızım geceleri biraz huysuz uyumuyor gaz sancısı oluyor. ama bu duruma alıştım artık yani anneliğe alıştım. allahım isteyen herkese yaşatsın.
hgaa bu arada papatyasüreyya ve funda sizinde güzel haberlerinizi okudum. gözünüğz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin rabbim.
kızlar aramıza eni arkadaşlar da katılmış hepsi hoşgelmiş.ne olup neler bitiyor bilemiyorum.o yüzden önemli olayları takip eden bir arkadaş özetleyebilirse çok sevineceğim. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere

merhaba kızlar...
bugün çok keyifsizim başım çok ağrıdı hep.
şimdi bir duş aldım biraz rahatladım.
eee sizlerde neler war?

selam arkadaşlar nasılsınız bugün bu ay yine bebiş için uğraşıyoruz zaten ilkine bi sene sonra hamile kalmıştım bakalım bu sefer ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…