sağolun ozpor dinamiss
walla 4.aya gircem di mi??farkında değilim ki midemden,darısı başına ozpor en kısa zamanda hayırlısı ile
san cok gecmis olsun ve ayrica basin saolsun canim uzuldum inan.cok sukur bebisinde sende iyisiniz simdi arada ugrayip guzel haberlerini yaz bize tatlimherkese merhaba..
uzun bi süredir yoktum.
bir ara eşim iş seyehatindeydi,annemlerde kaldım bende int imkanım olmadı..
sonrasında biraz rahatsızlandım yine annemlerde kalmaya devam ettim..
ve bir süre öncede kuzenimi trafik kazasında kaybettim,ona çok üzüldüm zor toparladım kendimi..
sonuçta şuan oğlumda bende gayet iyiyiz.
oğlişim büyüdü 2 ayı bitirdik çok şükür.
umarım görüşmeyeli herkesin keyfi yerindedir.
tek tek isim yazmayacağım hepinizi öpüyorum
doğum yapanlar ; tebrikler
hamileler; allahım sağlıklı hayırlı doğumlar versin sizlere
bekleyenlerede allahım en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin
fırsat buldukça geçmişi okuyacam
gecmis olsun denden suan iyisin cok sukur bebisine iyi bakmerhaba arkadaşlar,umarım hepiniz iyisinizdir
geçen hafta çarşambadan beri epey kötüydüm,bugü biraz daha iyiyim çok şükür
şalgam suyu içip turşu yedim ve midem mahvoldu,zaten mide hastasıyım,kaşındım galiba : ))inanılmaz ağrı ve bulantı ile 2 gün yattım,hiçbişey yiyemedim,annem kaldı yanımda,sonra kayınvalidem geldi,eşimde bu hafta izin aldı evde,bulantı hadi neysede ağrıya yapabileceğim hiçbişey yoktu,ilaç falanda içemedim,doktorum sadece talcid iç dedi,ölüyorum zannettim yaa : ((
12.haftamızın içindeyiz,cuma kontrolüm var,mide diyeti yapıyorum,umarım düzelirim
bu arada benim doktorum imuneks e hayır dedi,bende kullanmayı düşünüyordum,cuma günü aşıyı soracağım,olmayı düşünmüyorum ama görüş almak istiyorum,zaten sürekli evde yattığım için pek risk altında değilim,dışardan ziyaretime gelenlerde sağolsunlar titiz davranıyorlar
esteryacim guzel haberlerle donersin insallah dun gece sana ileti yolladim ama farketmedin sanirimbenimde canım hep acı istiyor, dun pazar gittim tursucu vardı bir bardak bol acılı tursu suyu ictim, ustune evde tursu yedim ve salgam suyu ictim .. siz sag ben selamet :)
kizlar bugun dr a gidicem insallah keseyi gorurum
kızlar selam amniyosentez sonuçlarım normal çıktı,cumartesi kontrolümüz var bakalım,umarım iyidir bebişim.
canım ben sana başımdan geçenleri yazayım.ben tam dört düşük yaptım.sadece en son hamileliğimde clexene 0,2 iğne kullandım.o sıralar sinan beyin hastasıydım.bebeğimin kalbide atıyodu.sonra 8.hafta kalbi durdu.ve 2 ay önce kürtaj oldum.sonra lütfü hocadan randevu aldım.ve gittim.bütün testlerimi inceledi.eşimden ve benden kromozom testi istedi.kötü bişey çıkacağını zannetmiyorum dedi.sonuçlarım 10 aralıkta çıkacak,ve daha sonra ben size gereenleri söyleyeceğim dedi.ama mutlaka üç ay öncesinden hergün coraspin ve folikasit al dedi.şimdi sonuçlarım çıkınca yine gidicem.
cok sukur canim gozun aydin kac haftalik oldunuz cinsiyet bellimi?
kızlar selam amniyosentez sonuçlarım normal çıktı,cumartesi kontrolümüz var bakalım,umarım iyidir bebişim.
insallah saglikli sihatli dogumlar nasip etsin rabbimkızlar selam amniyosentez sonuçlarım normal çıktı,cumartesi kontrolümüz var bakalım,umarım iyidir bebişim.
bende kürtajdan sonraki bu ikinci ayin ve hala olmadim korkuyorummmBu kürtajımda 29gün sonra adet oldum
Ama 2.kürtajımda 45gün sonra adet olmuştum canım
hosbulduk cnm iyiym allaha sükürde kafam karisik bu ay adet olmadim 7 gecti belkide pcodan diyorum ama test alip bakmama lazim carsamba tedavim beeli olcak ins ozaman istiyordum yada hamileysemmmm!!!!seydamcim hosgeldin canim nasilsin gormeyeli?
Canım çok sevindim, sağlıkla sonuna dek inşallahopuyorumnanaktan
insallah saglikli sihatli dogumlar nasip etsin rabbim
bende kürtajdan sonraki bu ikinci ayin ve hala olmadim korkuyorummm
hosbulduk cnm iyiym allaha sükürde kafam karisik bu ay adet olmadim 7 gecti belkide pcodan diyorum ama test alip bakmama lazim carsamba tedavim beeli olcak ins ozaman istiyordum yada hamileysemmmm!!!!
nuraycim senin bebisin 4aylikmiydi kaybettiginde cok uzuldum canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?