Dendencim merhaba;niyetlenip duana başlamışsın.Bende Allah izin verirse 1000 tane okurum.Arkadaşlar Dendenciğimizin dualarımıza ihtiyacı var.Gönüllü arkadaşlarında desteğiyle inşallah en kısa sürede tamamlarız duamızı ve inşallah niyetimiz kabul olur.
Geleveracım şuan için bir sorun yok çok şükür 30 Aralıkta tekrar kontrolüm var.İnşallah kalp atışlarını duyarız.İnanın artık dr ye gitmekten korkuyorum kötü haber alırım diye.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Feryadcım merhaba nasılsın?Ben şimdilik buralardayım,biraz geçmişi okuyayım,Canderyayı çok merak ediyorum.
kızlar bugun kuzenim benim bebege baktı , abla 6+1 gibi gozukuyor dedi, acaba bu kullandıgım ignelerden oturu mu benim bebek kalbi atmasına ragmen haftasıyla uyumlu gelismiyor?
feryadcım 7+4 normalde
Canderyacım,umarım bebişin sağlıklıdır ve sağlıklı haberlerle gelirsin.
Smmm06 Allah bebişini sizlere bağışlasın,darısı bu güzel duyguyu tatmayı bekleyen bizlerin başına inşallah.
Dendencim 1000 adet dua bitince ben sana haber veririm.
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.
yasemin lütfü beye gittim geldim tahlilleri verdim lütfü bey 2 hafta sonra sonucları öğrenmek için tel etmemi söledi
kesinlikle sana katılıyorum canım. canımızı yoldan bulmadıkki.hem bana bir arkadaş birincisi kaderdi.ama ikincisini de aynı şeyleri yaşarsan ve çaresine bakmazsan vebali senin olur dedi aklıma yattı dedikleri. bende elimden geleni yapayımda sorun olmasada kafam rahat eder.sorun olursada hiç değilse çaresine bakarım.açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bi nebzede olsa kendimi rahatlatacağım.
YENİ GELEN ARKADAŞLARADA SELAMLAR DİLİYORUM HOŞGELDİNİZ......
YASEMİNCİM selamlar canım.....
aslıhancım herşey yolundadır umarım....
elif hamileydi en son umarım iyi gidiyordur....
kızlar bugun kuzenim benim bebege baktı , abla 6+1 gibi gozukuyor dedi, acaba bu kullandıgım ignelerden oturu mu benim bebek kalbi atmasına ragmen haftasıyla uyumlu gelismiyor?
Merhaba benim canım arkadaşlarım , hepinizi çok ama çok özledim..Canım celencim , şencim , çalıkuşum , kahvelokumum , geleverevam , fundam , bütün arkadaşlarım , nasılsınız ? Geçmiş sayfaları okuyamadım , inşallah çok güzel gelişmeler vardır inşallah..
Canlarım inşallah beni unutmamışsınızdır .Ben sizi asla unutmadım , inanın hep aklımdasınız ama doğumdan bu yana öyle bi tempoya girdik ki inanılmaz , günler su gibi akıp gidiyor resmen.Yarın kırkımız çıkıyor Allaha şükürler olsun.Nasıl geçti anlamadım , Kızımın gazıydı , kakasıydı , beslenmesiydi , aşısı-kontrolü , gelen giden ziyaretçiler derken zaman nasıl geçiyor bilmiyorum..Şu anda da gene kızım ağlıyor , babası ilgilenirken ben de sizlerle biraz özlem gidermek istedim. Doğumdan sonra yazamayıp hepinizi merakta bıraktığım için tekrar özür dilerim , başta celenciğimden ve hepinizden.
Ben ve kızım iyiyiz arkadaşlarım çok şükür. Ben doğumdan sonra 6 hafta daha iğneye devam ettim.Yarın son iğnemi olacağım. Osman hoca paı-1 de sorunum olduğu için devam etmemi istemişti. Bilginiz olsun arkadaşlar . B u arada kızım gene ağlıyor ve tek elle yazmaya çalışoyorum . canım arkadaşlarım beni unutmayın , hepinizi çok seviyorum . geçmişe göz atmaya çalışacağım ve yazmaya çalışacağım. hepinizi öpüyorum.
Zeynom Merhaba canim nasilsin. Üzme kendini canim birgün Insallah bizimde olacak .Hem bak sen daha cok gencsin takma kafana.
kelebek01, muco509, Premete, kizlar sizede merhaba nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?