Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah canderya da daa sorun olmaz Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı

Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de bu hafta sonu bir doktorla görüşeceğim bakalım ne olacak? Rabbim sağlıklı bebişler versin kucaklarımıza

Canderyacım,umarım bebişin sağlıklıdır ve sağlıklı haberlerle gelirsin.
Smmm06 Allah bebişini sizlere bağışlasın,darısı bu güzel duyguyu tatmayı bekleyen bizlerin başına inşallah.
Dendencim 1000 adet dua bitince ben sana haber veririm.
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.

ArkadaŞlar merhaba
bırŞey sormak ıstıyorum...
Ben tÜp bebek tedavısı ıle hamıleyım Şuan ve kan sulandırıcı clexane yapıyorum hergÜn..burdan bır arkadaŞtan heyet Çıkarılıp alınabıleceĞını duyunca ...heyet raporu Çıkarttım ve dÜn reÇete ye yadırdım 5 adet aldım...dr um bana hıÇ Ödeme yapmayacaksın demesıne raĞmen 60 tl katkı payı Ödedım...eczane teŞhısle ılgıl bu durum dedı...yÜksek rısklı gebelık yazıyor ende
acaba sızlerde teŞhıste ne yazıyor....Ücret verıyormusun sızde eczaneye heyetle ılaÇları alırken...bılgı verırsenız sevınırım...

AMİN CANIM İNŞALLAH BİZDE BİR AN ÖNCE SAĞLIKLI BEBİŞLERE SAHİP OLURUZ:Saruboceq:

yasemin lütfü beye gittim geldim tahlilleri verdim lütfü bey 2 hafta sonra sonucları öğrenmek için tel etmemi söledi

hoş geldin canım..çok sevindim adına benim sonuçlarımıda yarın hemşire arkadaşım alacak sağolsun...ocağın 7 si gibi gideceğim bende histeroskopi için bir aksilik olmazsa...

ah canım ahh...2 kere kimyasal 2 kerede 7 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durması nedeniyle ve burdaki drlar bana ne dedi biliyomusun şanssızlıkmış...ama dedim bir insanıda 4 kere bulurmu bu şanssızlık art arta..bulabilir dediler ve onun üzerine ben ankarada aldım soluğu lütfü hocamda...

kızlar bugun kuzenim benim bebege baktı , abla 6+1 gibi gozukuyor dedi, acaba bu kullandıgım ignelerden oturu mu benim bebek kalbi atmasına ragmen haftasıyla uyumlu gelismiyor?

esteryam sıkma canını kuzum 1 hafta çok sıkıntı değil kapatırsın arayı :)))

slm arkadaşlarrr 1 haftadır giremiyorum az önce geçmşi okudum alıntılar yaptım internet gitti offf yaaa neyse aklımda olanları yazim bendee
canderyacım hbrini okudum canımm ya boş gebelik olabilirmişşş ama bakk sende söylemişsinnn olmayadabilirr sen hep olumsuz düşündünnn bee canımm şimdi toptan umudunu kaybetmişsindirr yapma lütfen hem boş gebelikte olsaa ki inşlah olmazz bidahaki aya yenden denersinn üzülme kıyamam ben sana dualarım seninle canımm inşlahh güzel hbrlerini alırımm
esteryacım benim yengemin tam 1 ay geriden geldi bebeği üstüne üstük 7 aylık doğum yaptı bebek 1 kiloydu şimdi maşallahh 3 aylıklar ve turp gibilerr moralini bozma 1 haftadan bişi olmazzz sağlıkla dwm inşlahhhh
esrabencimsana pembişlerle yazıyorum içinden cimcime mi cimcime sevimli mi sevimli bi kızın olacak gibi geliyorrrr
canımm gelde stres yapmaa çevremdeki herkes hamile görümcelerim arkadaşlarım hatta kiracımız bileeeemafoldumben
ister istemez aklımdan cıkaramıyorummm serbet bırakamıyorum kendimi nasıl yapıcam onunda bilmiyorumm hayırlısı diyorum duruyorum bakalım şimdilikkk allahım daha fazla oyalamasın beni kendimide biliyorum sonumu hiç parlak göremiyorummm temizlk hastası manyak bi kadın olur cıkarımmm lülülülülülü
büşracımmcok cokk geçmiş olsun hayatımmm allahım bidaha o hastene kapısına göbüşünde bebişinle doğum yapmak üzere soksun inşalhhhhhhh
buarada melek76,kahvelokum,çalıkuşum,ozporum,seydamcım,geleveracım,krizantemcim,reisdevrimim(özelliklede sen),esrabencim mutlu mutlu dönüş yaptı zatenn nihayet,kalbi kırık celenim sen gel biz senin kalbini tamir ederizzz,izmini sayamadığım arkadaşlarımm nereleredesinizzz topiçiğimizi cok boşladınızz merak ediyorum sizleriiiiiiiiii

Zeynom Merhaba canim nasilsin. Üzme kendini canim birgün Insallah bizimde olacak .Hem bak sen daha cok gencsin takma kafana.
kelebek01, muco509, Premete, kizlar sizede merhaba nasilsiniz

canım benimm hiç unuturmuyuz seniii arada gel böleee hani yabancı bi yere gidersinde tanıdık birini görürsünde cok sevinirsin ya aynen öle oldu seni yazını okuyuncaa artık eskileri pek göremez olduk topiciğimizde papatyacım sizlere ve bilgilerinize cok ihtiyacımız varr burayı unutmayalım kızlarrrr dönün artık eskisi gibi heyacanla oturmak istiyorum pcnin başınaaa sizeri merak etmek istiyorummm deli gibi soru sormak istiyoruummmm canlarımm ve cok üzülüyorumm yeni gelen arkadaşlarıma sözüm yok yanlış anlamasınlarr ama eskilerin yeri birr başkaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Zeynom Merhaba canim nasilsin. Üzme kendini canim birgün Insallah bizimde olacak .Hem bak sen daha cok gencsin takma kafana.
kelebek01, muco509, Premete, kizlar sizede merhaba nasilsiniz

merhaba canım benim çalıkuşum inan düşünmemeye çalışyorum ama yapamıyorumm cok zormuş bendaha evleneli 2 yıl olduu ama takıntılı bi kadın oldum cıktım sen ne yapıyosun nasıl gidiyorr allahım tez zamnda isteyen herkesin kucağını doldursun inşlahhh:Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrrr benim şimdi cıkmam gerekiyor koçiş gelecek daha masa hazırlyacammm hepinizi cok öptümm güzel hbrler almak dileğiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…