canım merba ben yeni üye oldum ama sizleri 2 senedir takip ediyorum siz bana umut ışığı oldunz ama celen topikten ayrılmış galiba çok üzüldü m benim için papatya SÜREYYA ŞEN BİR UMUT IŞIĞIYDINIZ ONUN KIRILMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ
evet canım bende senin gibi iki düşükten sonra faruk beye gitmeye kara verdim diger dr diyoduku bebekten alınan parçaya bakalım oda hiç bir işe yaramazmış kaçtane doktora sordum ilk ve son olur arkadaşım yüce rabbimin izniyle faruk beyde vesile olur bizler evlat sahibi oluruzevet haklısın konuşmuyor,o konuşmadığı zamanda ben sürekli soru soruyorum cevap veriyor ama
beni bir sorunum yoktu,2 düşük olunca doktorumu değiştirmeye karar verdim,faruk bey de uzun yıllardır bu işi yaptığı için,ve çözüm bulamadığı vaka da yok gibi,ona gitmeye karar verdim
fiziksel bir problemin olmaması çok güzel ama,psikoloji gerçekten çok önemli,bebek fikrini kafasından çıkarıp hamile kalan o kadar çok insan var ki
ben de bu ay bekleyenlerdendim. adet günüm yaklaştıkça huzursuzluğum artıyordu. hem karnım sancılanıyor hem göğüslerim ağrıyordu
bu ayda olmayacağını düşünüyordum. çünkü kahverengi lekeler geleye başlamıştı. progestan kullandığım için adet olmadığımı düşünüyordum.
en sonunda bir karar verdim eğer bu ay da adet olursam tedaviyi kesecektim ve spora başlayacaktım
tekrar ne zaman tedaviye başlardım bilmiyorum
kararımı eşime açıkladım eşim her zamanki gibi beni destekledi.sen nasıl istersen dedi. o da bebişimizin olmasını çok istiyor
pazar günü çok kötü bir gün geçirdim çok sıkıcıydı oyüzden topiğe de girmedim.adetime daha iki gün vardı(22 aralık)akşam yatmadan önce buün sabah test yapmaya karar vermiştim
veee bugün oldu .okula gitmek için hazırlanıyordum.
hemen testi aldım ve tuvalete gittim hiç ümidim yoktu.yine tek çizgi görecektim bundan emindim.
daha sonra progestanı bırakacak ve adet olacaktım
ama birden bir mucize gerçekleşti ve silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım.
psikolojik olarak gördüğümü düşündüm
eşim okulda olduğu için ona da gösteremedim
öylece okula gittim öğlene kadar zor durdumdaha sonra eşime haber verdim galiba bebiş var dedim
tabi biz hemen doktara. tahlillerim yarın çıkacaktı ama ben laboratuardakilere b-hcg nin ne zaman çıkacağını sordum iki saat sonra dediler. sonucu telefon ile öğrendim pozitif:teytey::teytey::teytey:
zafer benim oldu:hooray::dance:
işte böyle kızlar bu gerçekten mucize ben bebeğimden vazgeçerken o gelmiş annesinin göbüşüne
bebeğim ne olur beni bırakma olur mu annen seni çok özledi
Papatya sÜreyya bende lÜtfÜ beyİn hastasıyım İĞneylede dÜŞÜk yaptıĞım İÇİn umudum baya kırıldı hayatta 7 yaŞında bİr oĞlum var oĞlumdan sonra 3 dÜŞÜĞÜm var son dÜŞÜĞÜmde 0 4 lÜk İĞne kullandım faktÖrlerİm faktÖr v leİden heterozİgot faktÖr xııı v34l heterozİgot pa 1 4g 4g mthfr heterozİgot ace heterozİgot sence bu faktÖrlerle İĞnenİn dozu bana az gelmİŞ olabİlİrmİ senİn fİkİrlerİn benİm İÇİn Çok Önemlİ bana yardımcı olursan Çok memnun olurum
günaydın kızlar bende dün ön görüşmeye gittim özel hastaneye. yaklaşık 3 ay önce 1 düşük yaptım. doktorum koagulasyon testlerini yaptır dedi.bende bu gittiğim özelde yapılıyormuş duyunca sevindim. çünkü niğdede üniversite hastanesi olmadığından başka bir yere gitmem gerekiyordu gitmeme gerek kalmadı. neyse dün ön görüşmede sırf bu testler burda yapılıyormu ben yarın gelecem dedim evet yapılıyor dedi 8 aylık hamile olan kadın doğum uzmanı. 1 düşük yaptım deyince biz 1 düşükte bu testleri istemiyoz 3 düşük yapmış olman lazım dedi. ben dedim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye. belki düşük olmaz 2. sinde dedi.bende olabilirde ama dedim. zaten %80 bu testlerde bişe çıkmaz dedi olsun hiç değilse çıkmasa bile içim rahat eder dedim çıksada sebebini öğrenmiş olurum dedim madem istiyorsun yarın gel yapalım dedi. çok şaşırdım ya bu kadar duyarsız olmalarına.bugün gidecem kan vermeye 1 haftada çıkacakmış sonuçlar. ankaraya yolluyacaklar. hayırlısı olur inşallah.
Merhaba benim canım arkadaşlarım , hepinizi çok ama çok özledim..Canım celencim , şencim , çalıkuşum , kahvelokumum , geleverevam , fundam , bütün arkadaşlarım , nasılsınız ? Geçmiş sayfaları okuyamadım , inşallah çok güzel gelişmeler vardır inşallah..
Canlarım inşallah beni unutmamışsınızdır .Ben sizi asla unutmadım , inanın hep aklımdasınız ama doğumdan bu yana öyle bi tempoya girdik ki inanılmaz , günler su gibi akıp gidiyor resmen.Yarın kırkımız çıkıyor Allaha şükürler olsun.Nasıl geçti anlamadım , Kızımın gazıydı , kakasıydı , beslenmesiydi , aşısı-kontrolü , gelen giden ziyaretçiler derken zaman nasıl geçiyor bilmiyorum..Şu anda da gene kızım ağlıyor , babası ilgilenirken ben de sizlerle biraz özlem gidermek istedim. Doğumdan sonra yazamayıp hepinizi merakta bıraktığım için tekrar özür dilerim , başta celenciğimden ve hepinizden.
Ben ve kızım iyiyiz arkadaşlarım çok şükür. Ben doğumdan sonra 6 hafta daha iğneye devam ettim.Yarın son iğnemi olacağım. Osman hoca paı-1 de sorunum olduğu için devam etmemi istemişti. Bilginiz olsun arkadaşlar . B u arada kızım gene ağlıyor ve tek elle yazmaya çalışoyorum . canım arkadaşlarım beni unutmayın , hepinizi çok seviyorum . geçmişe göz atmaya çalışacağım ve yazmaya çalışacağım. hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?