Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba benim canım arkadaşlarım , hepinizi çok ama çok özledim..Canım celencim , şencim , çalıkuşum , kahvelokumum , geleverevam , fundam , bütün arkadaşlarım , nasılsınız ? Geçmiş sayfaları okuyamadım , inşallah çok güzel gelişmeler vardır inşallah..

Canlarım inşallah beni unutmamışsınızdır .Ben sizi asla unutmadım , inanın hep aklımdasınız ama doğumdan bu yana öyle bi tempoya girdik ki inanılmaz , günler su gibi akıp gidiyor resmen.Yarın kırkımız çıkıyor Allaha şükürler olsun.Nasıl geçti anlamadım , Kızımın gazıydı , kakasıydı , beslenmesiydi , aşısı-kontrolü , gelen giden ziyaretçiler derken zaman nasıl geçiyor bilmiyorum..Şu anda da gene kızım ağlıyor , babası ilgilenirken ben de sizlerle biraz özlem gidermek istedim. Doğumdan sonra yazamayıp hepinizi merakta bıraktığım için tekrar özür dilerim , başta celenciğimden ve hepinizden.
Ben ve kızım iyiyiz arkadaşlarım çok şükür. Ben doğumdan sonra 6 hafta daha iğneye devam ettim.Yarın son iğnemi olacağım. Osman hoca paı-1 de sorunum olduğu için devam etmemi istemişti. Bilginiz olsun arkadaşlar . B u arada kızım gene ağlıyor ve tek elle yazmaya çalışoyorum . canım arkadaşlarım beni unutmayın , hepinizi çok seviyorum . geçmişe göz atmaya çalışacağım ve yazmaya çalışacağım. hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
canım merba ben yeni üye oldum ama sizleri 2 senedir takip ediyorum siz bana umut ışığı oldunz ama celen topikten ayrılmış galiba çok üzüldü m benim için papatya SÜREYYA ŞEN BıR UMUT IŞIĞIYDINIZ ONUN KIRILMASI BENı ÇOK ÜZDÜ

canım celen yakında aramızda olacak sadece biraz zamana ihtiyacı var bize söz verdi..

Papatya sÜreyya bende lÜtfÜ beyın hastasıyım ıĞneylede dÜŞÜk yaptıĞım ıÇın umudum baya kırıldı hayatta 7 yaŞında bır oĞlum var oĞlumdan sonra 3 dÜŞÜĞÜm var son dÜŞÜĞÜmde 0 4 lÜk ıĞne kullandım faktÖrlerım faktÖr v leıden heterozıgot faktÖr xııı v34l heterozıgot pa 1 4g 4g mthfr heterozıgot ace heterozıgot sence bu faktÖrlerle ıĞnenın dozu bana az gelmıŞ olabılırmı senın fıkırlerın benım ıÇın Çok Önemlı bana yardımcı olursan Çok memnun olurum

evet canım bende senin gibi iki düşükten sonra faruk beye gitmeye kara verdim diger dr diyoduku bebekten alınan parçaya bakalım oda hiç bir işe yaramazmış kaçtane doktora sordum ilk ve son olur arkadaşım yüce rabbimin izniyle faruk beyde vesile olur bizler evlat sahibi oluruz

canlarım , son sayfada gördüklerim doğru mu , celen topikten mi ayrıldı , nasıl olur ? neler oldu böyle ? bu arada kızım gene ağlıyor , neden giremediğimi anlamışsınızdır , çıkmak zorundayım. Bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım , celene mail atmam lazım , hepinizi öpüyorum . Muco arkadaşım sana yazmaya çalışacağım .çıkıyorum.

canım ya..ne güzel..inşallah bebişin seninle kalır..ben hastalandım..yine yok bu ayda..artık birdahaki aya kaldı umutlar..diğer iki hamileliğim normal yolla idi ama..düşükten sonra hamile kalamayanları duydukça çok korkuyorum..

Günaydınlar:))

Pptym13 çok tebrikler, inşallah sonuna dek sağlıkla gider ve bebeğini sağlıkla kollarına alırsın canım.

Papatyasüreyya canım iyi haberlerini aldığıma nasıl sevindim bilemezsin. Maşallah Bihter hanıma, demek büyüdü de 40 gününü bile doldurdu
Allahım nazarlardan korusun onu.
Kendine çok iyi bak canım, güzel haberlerini ver bize fırsat buldukça öpüyorum seni de Bihter'i de :1hug:

Mucocum mesajını görünce çok şaşırdım. Bu faktörlerle iğne kullanmadan doğum yapmışsın peki hamileliğin süresince hiçbir problem yaşamadın mı? Açıkçası kafam çok karıştı benim faktörlerim mthfr 1298 heterozigot, PAI 4G\4G, ACE D\D. Benim hiç düşüğüm yok ama ilk bebeğim anne karnında beslenemediği için (rahim içi gelişme geriliği) 29 haftalık doğdu 2,5 ay yaşadıktan sonra melek oldu. Birkaç doktora gittim benim faktörlerime sahip bir çok kadının farkında olmadan sağlıklı doğum yaptığını söylediler şimdi seni görünce inandım ki demek bu pıhtılaşma faktörleri tek başına düşükte veya yaşanan problemlerde etken değil, başka şeylerle birleşip soruna neden oluyorlar. Ama şimdi moralim iyice bozuldu bu başka şeyler ne ve nasıl tespit edilecek de biz sağlıklı bebek sahibi olacağız.

inan canım her yerde bu uygulama var illa 3 kere canın yanacak, 3 kere umutların sönecek ,3 kere canından can alacaklar ondan sonra yapılacak testler...o kadar basitki vereceğin 2-3 tüp kan ...zaten devlet karşılıyor bedelini...güya devlete yük olmasın diye düşünüyorlar ama okadar yolsuzluk bilmem ne var ki onların yanında bu testler devede kulak kalır...en güzelini yaptırmışsın canım bişey çıkmasada bir dahaki denemende yüreğin rahat olur...bazen kendi dokturumuz olmamız gerekiyor...

yasemin lütfü beye gittim geldim tahlilleri verdim lütfü bey 2 hafta sonra sonucları öğrenmek için tel etmemi söledi

Premete canım benım ılk ÇocuĞumda hıÇ bır problem olmadı sadece oĞlum 37 haftalık doĞdu kalp atıŞları zayıflamıŞtı sezeryanla aldılar sonra doĞumdan sonra rahatsızlandım bada pa1 genıne baĞlıymıŞ romatoıt artrıt oldum dÜŞÜklerımı lÜtfÜ bey ona baĞladı yanı pıhtılaŞmayla bırleŞınce problem oluŞturuyor dedı

canım unutmamana sevindik tabiki bizde seni unutmadık unutulacak birimisin sen allah aşkına... bu gün bihteciğin kırkı ha ne kadar çabuk geçiyor zaman yada güzel günler çabuk geçiyor diyelim. maşallah allah ömürlü kılsın inşallah. iğnelerden de kurtulmana sevindim. artık kızınla tadını çıkartın güzelliklerin... hoşcakal öpüyorum

dinamiscim,meryemmeryemim,çalıkuşum,şen,büşra,limburg,cheryy,celen,smmm,lidya(kuzum sen nerelerdesin yahu özledim özelden mesaj at),esraben(bebeğini korusun allah),ravza,umutsevgim,eserizmir,baharcelik,nergis,reisidevrim,sülal,kahvelokum,meleğim(hayatın hep güzelliklerle dolsun sen iyilikleri hak ediyorsun),umutluyuz,krizantem,ebrar53(nerelerdesinn lmaz: ), ozpor,zeynom,gülay,margaruite...vs.vs.vs.....

hepinize kocaman sevgiler unutmayalım burayı topik terkedildi biraz ama yinede arasıra gelip durumumuzdan birbirimizi haberdar edelim,SEVGİLERRRR.....(uzun uzun düşünerek isimleri hatırlamaya çalıştım ama unuttuklarım varsa özür dilerim eeee yallandık artık dimi yaniiii) öpücükler ve sevgiler
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

YENı GELEN ARKADAŞLARADA SELAMLAR DıLıYORUM HOŞGELDıNıZ......

YASEMıNCıM selamlar canım.....
aslıhancım herşey yolundadır umarım....
elif hamileydi en son umarım iyi gidiyordur....

herkes nerde yine topik bana kaldı :) ben de kendi kendime eğleneyim bari :)kaydirigubbakcemile2zemuszemushihoyyyt

kızlar bugun kuzenim benim bebege baktı , abla 6+1 gibi gozukuyor dedi, acaba bu kullandıgım ignelerden oturu mu benim bebek kalbi atmasına ragmen haftasıyla uyumlu gelismiyor?

Dendencim merhaba;niyetlenip duana başlamışsın.Bende Allah izin verirse 1000 tane okurum.Arkadaşlar Dendenciğimizin dualarımıza ihtiyacı var.Gönüllü arkadaşlarında desteğiyle inşallah en kısa sürede tamamlarız duamızı ve inşallah niyetimiz kabul olur.

Geleveracım şuan için bir sorun yok çok şükür 30 Aralıkta tekrar kontrolüm var.ınşallah kalp atışlarını duyarız.ınanın artık dr ye gitmekten korkuyorum kötü haber alırım diye.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Feryadcım merhaba nasılsın?Ben şimdilik buralardayım,biraz geçmişi okuyayım,Canderyayı çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…