Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:) allaaah çok güzel bir haber kaydirigubbakcemile2zemuszemusalkisalkisalkishihoyyytne güzel ya Allahım sonuna kadar güldürsün seni de bizi de umarım benim bebiş de gelir Adet günümüz aynıymış bende hala tık yok inş. olmaz yaaa neyse olmasa bile umudum var opuyorumnanaktan

canım bayadır internet yoktu yeni geldi sizleride çok merak ettim sende gelişmeler varmı burayı okuyunca umutlanıyorum yaşadıklarım aklıma gelince geri vazgeçiyorum

meraba pptym senin faktörlerin neydi canım iğneyi bir an önce başla bence kaç düşüğün var bana biraz anlatırmısın
slm canım benim değerler aşağıdaki gibi
iki bebek kaybettim 1.si düşük oldu 2.si küretaj .1.si 6 haftalıktı 2.si 5 haftalık her ikisinde de kalp atışını duymamıştık.

faktör v leiden mutasyonu (homozigot normal)

protrombin 20210 mutasyonu(homozigot normal)

MTHFR 677 C >T polimorfizmi(heterozigot)

mthfr 1298 A>Cpolimorfizmi(homozigot normal)

PAI 1 4G/5G polimorfizmi(4G/5G)

ACE gen polimorfizmi(DD)

pa 1 normal değeri 4g 5g değilmi canım kaçlık iğne kullanacaksın faktörlerin baya çokmuş allah yardımcın olsun

canım inşallah senin de bebişin gelmiştir bence yarın sabah ilk idrarınla test yap
hayırlısı olsun canım

pa 1 normal değeri 4g 5g değilmi canım kaçlık iğne kullanacaksın faktörlerin baya çokmuş allah yardımcın olsun

inan doktorum bana hiçbir açıklama yapmadı
sence bu homozigot normal yazanlar iyi sonuçlar değil mi
4g 5g yi de burada öğrendim hamilelikten sonra 6 hafta daha iğne kullanıyormuşsun .
2. gebeliğimde 0.4 clexane kullanmıştım
bu sefer kaçlık kullanacağım yarın testlerden sonra belli olacak
şimdilik aspirinle idare ediyorm

burda pa 1 in normal değerine 4g 5g deniyo

iğneyi kaçlık kulanacağını hangi testler belirliyo canım ama bana söylenen adetin bir gün bile geçmeden koşturu koşturu gelip iğneye başlayacağızdı

bende bulunan testte normal olanlarda mutasyon saptanmamıştır yazıyo sende öyle bir yazı varmı

bende şöyle yazıyor
MTHFR 677 C>T POLİMORFİZMİNİN HETEROZİGOZİTESİ TOPLUMDA SIK GÖRÜLEN BİR DEĞİŞİKLİK OLUP GENELLİKLE KLİNİK BULGU VERMEMEKTEDİR.

ACE geninde tespit edlen DDgenotipinde trombofiliye neden olan etkenler arasındadır
diğer test sonuçları normal olarak değerlendirilmiştir

canım inşallah senin de bebişin gelmiştir bence yarın sabah ilk idrarınla test yap
hayırlısı olsun canım

yok canım ya benim diğerleri de idrarda çıkmamıştı varsa bu da çıkmaz en iyisi günümün geçmesini beklemek o da geçmeyecek heralde sinyal veriyo :)

bildiğim kadarıyla APTT VE PT(pıhtılaşma zamanı )denen teslerden anlaşılıyor
benim doktorum biraz sakin yapılı bir de o henüz gebeliğin kesin olduğunu bilmiyor bilse başlatırdı heralde

canım hayırlısı olsun
ben bu gebeliğimi 1 yıldır bekliyorum
senin nasıl oluyor tedavi ile mi

canım ikiside kendiliğinden oldu ama sekiz aydır bekliyorum diğerlerini hiç beklememiştim inş bunlar beklettiğine göre annelerine sıkı sıkı sarılırlar ne zaman başlayacaksın iğnelere.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…