ben de bu ay bekleyenlerdendim. adet günüm yaklaştıkça huzursuzluğum artıyordu. hem karnım sancılanıyor hem göğüslerim ağrıyordu
bu ayda olmayacağını düşünüyordum. çünkü kahverengi lekeler geleye başlamıştı. progestan kullandığım için adet olmadığımı düşünüyordum.
en sonunda bir karar verdim eğer bu ay da adet olursam tedaviyi kesecektim ve spora başlayacaktım
tekrar ne zaman tedaviye başlardım bilmiyorum
kararımı eşime açıkladım eşim her zamanki gibi beni destekledi.sen nasıl istersen dedi. o da bebişimizin olmasını çok istiyor
pazar günü çok kötü bir gün geçirdim çok sıkıcıydı oyüzden topiğe de girmedim.adetime daha iki gün vardı(22 aralık)akşam yatmadan önce buün sabah test yapmaya karar vermiştim
veee bugün oldu .okula gitmek için hazırlanıyordum.
hemen testi aldım ve tuvalete gittim hiç ümidim yoktu.yine tek çizgi görecektim bundan emindim.
daha sonra progestanı bırakacak ve adet olacaktım
ama birden bir mucize gerçekleşti ve silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım.
psikolojik olarak gördüğümü düşündüm
eşim okulda olduğu için ona da gösteremedim
öylece okula gittim öğlene kadar zor durdumdaha sonra eşime haber verdim galiba bebiş var dedim
tabi biz hemen doktara. tahlillerim yarın çıkacaktı ama ben laboratuardakilere b-hcg nin ne zaman çıkacağını sordum iki saat sonra dediler. sonucu telefon ile öğrendim pozitif:teytey::teytey::teytey:
zafer benim oldu:hooray::dance:
işte böyle kızlar bu gerçekten mucize ben bebeğimden vazgeçerken o gelmiş annesinin göbüşüne
bebeğim ne olur beni bırakma olur mu annen seni çok özledi
slm canım benim değerler aşağıdaki gibimeraba pptym senin faktörlerin neydi canım iğneyi bir an önce başla bence kaç düşüğün var bana biraz anlatırmısın
:) allaaah çok güzel bir haber kaydirigubbakcemile2zemuszemusalkisalkisalkishihoyyytne güzel ya Allahım sonuna kadar güldürsün seni de bizi de umarım benim bebiş de gelir Adet günümüz aynıymış bende hala tık yok inş. olmaz yaaa neyse olmasa bile umudum var opuyorumnanaktan
pa 1 normal değeri 4g 5g değilmi canım kaçlık iğne kullanacaksın faktörlerin baya çokmuş allah yardımcın olsun
bende bulunan testte normal olanlarda mutasyon saptanmamıştır yazıyo sende öyle bir yazı varmı
canım inşallah senin de bebişin gelmiştir bence yarın sabah ilk idrarınla test yap
hayırlısı olsun canım
burda pa 1 in normal değerine 4g 5g deniyo
iğneyi kaçlık kulanacağını hangi testler belirliyo canım ama bana söylenen adetin bir gün bile geçmeden koşturu koşturu gelip iğneye başlayacağızdı
homozigot normal yazanlar normalmi yani
yok canım ya benim diğerleri de idrarda çıkmamıştı varsa bu da çıkmaz en iyisi günümün geçmesini beklemek o da geçmeyecek heralde sinyal veriyo :)
canım hayırlısı olsun
ben bu gebeliğimi 1 yıldır bekliyorum
senin nasıl oluyor tedavi ile mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?