canım daha önce 1 hamilelik yaşadım 28 haftalıkken kaybettim tedaviyle olmadı ilk denemede olmuştu ancak preeklampsi oldu canım rahmim alınacak duruma gelmiş doğumumu yapan dr öyle dedi benim tahminim preeklampsiden dolayı bende ve bebişimde iç kanama olmuştu sanırım bu bana zarar verdi şimdiki drum yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu iyi çalıştığını ve tedaviye cevap verdiğini söyledi ancak rahim duvarım ince olduğu için bebişi tutamıyormuşumdaha önce kaç gebelik yaşamıştın canım ve onlardamı tedaviyle olmuştu bu rahim duvarının inceliği küretajdan sonramı olduuu
amin canım..denden ciğim bu arada ben 500 duamı okudum.allah kabul etsin..merhaba arkadaşlar
bize duaları ile destek olan aslıhan,limburg,nuray ve iyi dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum
2010 yılında hepimiz inşallah anne olacağız
hayırlısı olsun canım..inşallah 2010 da duyarız güzel haberlerini..ne tesadüftür ki bende hiç sevemedim 2009 u..hiç iyi gelmedi bana..gitsin biran önce cici yıl gelsin...bebekle gelsin:hulya:9 aralık adet günüm pazar günü çatlatma iğnesi oldum bir iki gündür kocişle çalışıoz işte
:kedi: hayırlısyla inşallah canım 2010 bize uğurlu gelir 2009 u sevmedim beeeennnnklava:
feryadcım merhabalar canım en son küretajını nezamn olmuştun?
nezamndan beri bebişi bekliyosun
esterya kontrolün yaklaşıyor :) hadi hayırlısı
muco ravza nasılsınız?
feryadcım canım iyiyim ne olsun işte bekleme süresindeyim sen nasılsın adet oldunmu gününü bekliyordun sanırım iyi heberin varmı
feryadcım inan cmtesiyi iple çekiyorum guzelim ::)
esraben+, feryad, ravza1818+
kızlar nasılsınızz
ravzam nerelerdesin kızzz hiç girmezz oldun topiçiğimize özletme kendiniii
esraben+, feryad, ravza1818+
kızlar nasılsınızz
ravzam nerelerdesin kızzz hiç girmezz oldun topiçiğimize özletme kendiniii
bu ay da güzel haberim yok ama ben de doktora gideceğim cumartesi bakalım sürec hızlanacak inşallah benimkiler çok küçük düşmüştü bu ay da çalışmalara devam:)
canım allah kolaylık versin işallah meleğin seni bekletmez fazla gelir önümüzdeki ay işallah doktordan iyi haberlerle gelirsin öpüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?