büşra misafirlerini gönderdinmi
napalım kısss mmüşteriyle uğraşıyorum yine kafamçokkarıştıgulus27, nergis60+
kıslarr napiosunuzzzzzzz geçmişemi daldınız yoksaaaaa
kızlar bu arada papatyadan haberi olan varmı ne yaptı acaba değerleri normal artmıyordu merak ettim
canım ben profiline yazdım eğer kötü bir durum varsa morali bozulmuştur gelmez diye düşüdndümeğer cevap verirse bende söylerim size inş. kötü bişey yoktur......
kızlar hadi ben çıktım eşim gece nöbetteydi uyandırdım zorla şimdi kahvaltı etmeye gidiyorum opuyorumnanaktan
İnşallah bir mucize olurde değerleri normal katlamaya başlar şu aralar böyle mucizelere çok ihtiyacımız var
Afiyet olsun canım benimm
Celen canımmmmmmmmmmmm gelmene çok sevindim
,Bizi bırakmadığın için çok teşekkür ederim birde seni getirmekteki çabalarından dolayı başta kahvelokuma ve diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim
kızlar tskr ediyorum güzel msjlarınız için.bundan sonra aklımın zamanımın yettiğince yanınızdayım yerimseniben
aysudecim cok gecmiş olsun canım :çok üzgünüm: emin ol cok sanslısın sen :teselli: şimdi bu da nerden cıktı diiceksin.şöyle : dış gebelik geciren birinin riski diğer normal kadınlara göre %70.yani 70 tekrarlama riskin vardı ki sen bunun üstüne 2 tane normal gebelik gecirmişsin.ben 4 tane dış gebelik gecirdim.dedim kurtulamıycam bu durumdan ve artık tüplerimi kaybedip şansımı kaybedicem.4. dış gebelikten 1 yıl sonra normal gebelik gecirdim ama 8. haftada alındı.bunun üstüne 2 tane daha normal gebelik gecrdim.onlarda 8 ve 10. haftalarda alındı.birinin kalbi attı durdur dierinden hiç atım alınamadı.en son 8. hamileliğimden 1 ay önce folik asit ve coraspine basladım.1 ay sonra hamilşe kaldım.şimdi 14 aylık bir kızım var allah bağışlarsa :Saruboceq:
canımın içi korkulacak hiçbirsey yok.sen yarından itibaren folğik asitine ve coraspinine basla.gebelik testin inşallah pozitif cıkınca hemen o gun doktorunun önerdiği dozda iğnene basla.tabi mutlaka usg ye gir ve normal gebelik olup olmadığını öğren.ben herseyin yolunda gideceğine eminim.cok yakın zamanda güzel haberler gelicek senden :1hug:
kızlar merhaba
ben dr a gittim bebisim 7 mm olmus teyzeleri SAT a gore 8+0 fakat usg de 7+3 cıkıyor ama olsun insallah zamanla daha toparlar beslenir buyur :)
sizler nasılsınız papatyamdan haber var mı? feryadcım sen nasılsın guzelim? crawford onlinein goruyorum umarım hersey yolunda..
nergiscim hamile kalmak istedigim ay coraspirine basladım zaten 6 aydır falan folic asit kullanıyordum.
hamile kaldıgımı ogrendigimde innohep 0,45 igneye basladım ve folbiol kullanmaya basladım tekrar.
ama kanamam oldugu icin coraspirini bıraktım
bu arada ben mthfr 1298 homozigotum birde protein s dusuklugum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?