Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu arada papatyadan haberi olan varmı ne yaptı acaba değerleri normal artmıyordu merak ettim

canım ben profiline yazdım eğer kötü bir durum varsa morali bozulmuştur gelmez diye düşüdndümeğer cevap verirse bende söylerim size inş. kötü bişey yoktur......

arkadaşlar mrb,bendede faktör 13 ,mthfr lerin her ikiside heterozigot,benimle aynı sorunu paylaşan bayanlardan bilgi almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim,kafam çok karışık.....

kızlar hadi ben çıktım eşim gece nöbetteydi uyandırdım zorla şimdi kahvaltı etmeye gidiyorum opuyorumnanaktan

canım ben profiline yazdım eğer kötü bir durum varsa morali bozulmuştur gelmez diye düşüdndümeğer cevap verirse bende söylerim size inş. kötü bişey yoktur......

İnşallah bir mucize olurde değerleri normal katlamaya başlar şu aralar böyle mucizelere çok ihtiyacımız var

kızlar hadi ben çıktım eşim gece nöbetteydi uyandırdım zorla şimdi kahvaltı etmeye gidiyorum opuyorumnanaktan

Afiyet olsun canım benimm

İnşallah bir mucize olurde değerleri normal katlamaya başlar şu aralar böyle mucizelere çok ihtiyacımız var

Afiyet olsun canım benimm

evet canım inş. bir mucize olur da gebeliği normal olur inş. :Saruboceq: artık kimse üzülmesin lütfen zaten zor toparladım kendimi her anne üzüldüğünde tekrar dağılıyorum senağlama

a.s.

işte bu... işte celen farkı... öyle bi anlatıyor, yazıyor ki.. benim gözümde her şey pembelişiyor bir anda, umut doluyorum.... celencim sen olmazsan olmaz bu topik... bir daha sakın gitme...

aysude merhaba... kayıpların için üzüldüm canım.. burda benzer şeyleri yaşayan bir sürü arkadaşız biz.. ve umutsuzluğa düşmek, vazgeçmek bu topikte yasak.. o yüzden folik sit ve aspirinine ve umut etmeye başlıyorsun hemen.. dularımız hepimiz için.. Rabbim inş 2010 da yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder..

kızlar merhaba

ben dr a gittim bebisim 7 mm olmus teyzeleri SAT a gore 8+0 fakat usg de 7+3 cıkıyor ama olsun insallah zamanla daha toparlar beslenir buyur :)

sizler nasılsınız papatyamdan haber var mı? feryadcım sen nasılsın guzelim? crawford onlinein goruyorum umarım hersey yolunda..

feryamcım inan bana asla sadece kendime degil butun dunyadaki insanlara dua ediyorum Allah biliyor , Allah herkesin hastalarına sifa versin, Allah her isteyen kullarına hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin diye, birde en cok duam savaslar bitsin anneler babalar cocuklar ölmesin dunyada huzur hüküm sürsün.. inanına hevesle bebek bekliyorum ama haberleri seyretmeye kalbim dayanmıyor kızlar.. olan biten o kadar üzüyorki beni anlatmam.. hel bir cocugun basına gelen bişi görsem tv de iptal oluyorum aglamaktan eşim bana üzücü şeyleri seyretmeyi yasakladı zaten..

esteryaaaaaaa şükürler olsun canım ya umudumsun benim .gebe kalmadan önce ilaç kullandın mı canım...

nergiscim hamile kalmak istedigim ay coraspirine basladım zaten 6 aydır falan folic asit kullanıyordum.
hamile kaldıgımı ogrendigimde innohep 0,45 igneye basladım ve folbiol kullanmaya basladım tekrar.
ama kanamam oldugu icin coraspirini bıraktım
bu arada ben mthfr 1298 homozigotum birde protein s dusuklugum var

sen diğer gebeliklerinde kalp atımı duymamıştın değilmi... nasıl bir duygu kalp atımı almak? rahim filmi falan çekindinmi? diğer düşüklerin kendiliğinde oldu sanırım hiç kürtaj olmadın diye hatırlıyorum ama...?
sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşopuyorumnanaktan

canım ben mart ayında boş gebelikten kurtaj oldum , sonra aşılama ile ikiz hamile kaldım ama kalp atımı duyamadıgım icin kurtaj oldum, bu seneki 3. hamileligimde kalp atımı görebildim, cok guzel bir duygu insan bir garip oluyor ama aklım her an onda acaba halen kalbi atıyormu diye ..surekli aglamaklıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…