Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

a.s. :dance: :dance:hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis

celen35, kahvelokum
işte bunu görmekte bana nasipmişşşşşş...
hoşgeldin sefalar getirdin..sen geldin ya eminim güzel günlerde gelecektir...herşey güzel olacak....

a.s.

inşallah bitanem :lepi: bundan sonra geyik sohbeti az paylasım cok yerimseniben

:lepi:

slm canım gecenin bu saatinde başağrısıyla uyanıp şöyle bir foruma bakıym dedim herzamanki gibi son iki sayfayı okudum... gelişmeler benim yokluğumda olmuş ne nedir bilmediğim ve forumada pek girmediğim için bilmiyorum ama...iyiki dönüş kararı almışsın iyiki arkadaşlar seni döndürmüşler...sizler bebeğimi doğurdum nasılsa diyip gidenlerden olmadınız ve sabırla sorularımızı cevapladınız...o yüzden bizi böyle çaresiz bizi böyle derbeder bizi böyle ortalarda bırakyınız lütfennnn...üstelik gittin diyede dur sana biraz küseyim :dilcikar:

öncelikle hepinize merhaba.. forumda yeni değilim ama ancak bugün yazma cesareti buldum...
arkadaşlar öyle güzel paylaşımlarınız varki ağlaya ağlaya bazan tebessümle okudum yazdıklarınızı umarım bana hayırlı gelirsiniz....
hikayem sizlerden çok farklı değil... ankarada yaşıyorum iki yıllık evliyim... evlendiğimiz günden beri bi bebeğimiz olsun çok istedik... ama talihsizlik mi desem nasip mi bilemiyorum....olmadı kucağıma alamadım kuzularımı...
biri dış gebelik olmak üzere totalde üç gebelik yaşadım..
iki ve üçüncü gebeliklerimi 8. haftada kaybettim..
ikincide sadece patalojik inceleme yapıldı...
üçüncüde ise genetik ve patalojik inceleme yapıldı...
bebğim 47 kromozomlu idi ve kaybetmem tıbba göre normaldi...
daha sonra eşim ve baba genetik incelemeler yapıldı...
kromozom analizlerimiz normaldi ki bu beklenen bir durum.
pıhtılaşma parametlerine bakıldı ve dananın kuyruğu koptu...
mthfr a 1298 c homozigot, paı 4g/4g, ve apo e 2/3........
TEDAVı OLARAK BıLDıĞıNıZ GıBı FOLıK ASıT, MULTı VıTAMıN, B 12, ASPRıN önerildi gebelikle birlikte heparin başlanacak dendi...
4. kez hamile kalmak fikri beni öylesine korkutuyorki 9 ay geçti en son kürtajdan sonra
bu arada tabi kaçınılmaz rahim filmi de çekildi....
cesaretimi bir türlü toplayamıyorum...
iki ay önce doktor tekrar deneyebilirsiniz dedi.. tam deneyelim dedik benim korkular had safhaya ulaştı bi türlü cesaretimi toplayamıyorum....
yine aynı şeyi yaşarsam ayağa kalkamamaktan korkuyorum...
inanın eşim tamam herşey çocuk değil bizimde olmayıversin dese... herşeyden vazgeçicemm... nolur bana cesaretimi artırcak bişeyler yapın

canıııııımmmm yaaa çok mutlu oldum seni burda görünce bende giremiyordum ne zamandır gittiğinden kırıldığından haberim yoktu bidaha gitme olurmu senin tecrübelerine ihtiyacımız var gitme olurmu gitme tamam mı opuyorumnanaktan

hoşgeldin geçmiş olsunherşeyden önce bismillah yaaaa neden bu kadar çabuk vazgeçiyorsun aramızda ağır kayıpları olan (ki herkesinki kendisi için ağırdır) bir çok arakdaşımız var ve hiçbiri yılmıyor sen neden vazgeçeceksin eğer bebiş istiyorsan yılmak yok arkadaşım klava: sonuçta tedavisi olmayan bir rahatsızlık değil bizimkisi çok şükür hepimiz inatla bu hastalığın üzerine gidersek herbirimiz ilerde burada bebişlerimiz fotosuyla katılacağız bu foruma umudunu hiçbir zaman kaybetme ve çabuk pes etme olur mu :teselli:

celencim gemene çok sevindim bizi yanlız bırakmayın birdaha olur mu tecrübelerinize ihtiyacımız var :)

büşra canım nasılsın umarım ameliyattan sonra daha iyisindir ve bir sorun kalmamıştır artık

Saol canım ilk defa dün hiç ağrım olmadı gece rahat uyudum bugünde yok şükür ama kanamam devam ediyor belki normaldir bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolüm var canım inşallah bi sorun çıkmaz sen nasılsın

inşallah bitanem :lepi: bundan sonra geyik sohbeti az paylasım cok yerimseniben

Celen canımmmmmmmmmmmm gelmene çok sevindim
,Bizi bırakmadığın için çok teşekkür ederim birde seni getirmekteki çabalarından dolayı başta kahvelokuma ve diğer arkadaşlarada çok teşekkür ederim

canım yaşadıkların hiç kolay değil hele o kürtajları yaşamak..ama hiç bir zaman korkulara yenilmemeliyiz.dr unu çok iyi seç.bende mthfr 677 homozigotum bende 7 aylık karnımda öldü dr.um hemen araştırdı sonuçta kan pıhtılaşmasını hemen öğrendik.şimdi tekrar hamile kaldım hemen iğneye başladık şimdi 8 haftalık daha ama kalp atışını duyduk.yani iğneyle doğum yapan öyle çok insan varki onlar bize umut oluyo.allaha güven tedbirinide al bir kere daha dene canım her zaman umut vardır.bizim bebişler kıymetli olucak zor geliyolar.ama bebişlerimiz için tüm acılara değer demi?hiç moralini bozma geçmişi unutmaya çalış.zor ama yapmalıyız cnm benim

Canım öncelikle kaybın için çok üzüldüm.
Ama şimdi tekrar hamile olmana çok sevindim
inşallah allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder

umarım canım yaa umarım rahimdeki sorunun kalkmıştır kanamanla ilgili dr ile görüştünmü normalmiymiş bu süre

kızlar tskr ediyorum güzel msjlarınız için.bundan sonra aklımın zamanımın yettiğince yanınızdayım yerimseniben

aysudecim cok gecmiş olsun canım :çok üzgünüm: emin ol cok sanslısın sen :teselli: şimdi bu da nerden cıktı diiceksin.şöyle : dış gebelik geciren birinin riski diğer normal kadınlara göre %70.yani 70 tekrarlama riskin vardı ki sen bunun üstüne 2 tane normal gebelik gecirmişsin.ben 4 tane dış gebelik gecirdim.dedim kurtulamıycam bu durumdan ve artık tüplerimi kaybedip şansımı kaybedicem.4. dış gebelikten 1 yıl sonra normal gebelik gecirdim ama 8. haftada alındı.bunun üstüne 2 tane daha normal gebelik gecrdim.onlarda 8 ve 10. haftalarda alındı.birinin kalbi attı durdur dierinden hiç atım alınamadı.en son 8. hamileliğimden 1 ay önce folik asit ve coraspine basladım.1 ay sonra hamilşe kaldım.şimdi 14 aylık bir kızım var allah bağışlarsa :Saruboceq:
canımın içi korkulacak hiçbirsey yok.sen yarından itibaren folğik asitine ve coraspinine basla.gebelik testin inşallah pozitif cıkınca hemen o gun doktorunun önerdiği dozda iğnene basla.tabi mutlaka usg ye gir ve normal gebelik olup olmadığını öğren.ben herseyin yolunda gideceğine eminim.cok yakın zamanda güzel haberler gelicek senden :1hug:

Son düzenleme:
merhabalar
celen hoşgeldin : )) iyi ki geldin : ))
aysude merhaba,biz kadınlar çok güçlü varlıklarız,her türlü sıkıntının üstesinden gelebiliriz,burada o kadar kıymetli arkadaşlarımız var ki,celen i okudun işte : ))) hepimizin umudu sana umut olsun,asla vazgeçme,akadaşlarımızında dediği gibi çok şükür tedavisi var rahatsızlığımızın,tıp o kadar ilerledi ki,Allah'a güven ve celenin dediği gibi ilaçlarına başlayarak gebeliğe hazırlan
öncelikle psiolojik olarak kendini hazırla,pozitif düşün ve güzel şeyler yaşa,korkularından arın,kendi kendine terapiler yap,inandığın herşey gerçekleşir mutlaka : ))
büşracım ağrılarının geçtiğine çok sevindim,çabucak iyileşip bize güzel haberler verirsin inşallah
2010 bizim yılımız olacak arkadaşlar : )))))

canımm hoşgeldinnn iyiki geldin aramızda böle kırgınlıklar olmasınnnnnn lütfennnn gitme bidaha hiç biryere sen gittin topic dağıldı bacımmm cok seviliyosun burda
senin ismini ve minik cemremizin resmini orarda görmek gerçekten huzur veriyo bana ve diğer arkadaşlarımaaaaaa yeniden hoş geldin canımmmmmmm iyikigeldinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…