Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun ne bileyim işte öyle araştırı duruyorum işinize yararsa ne mutlu bana kaydirigubbakcemile5

gobete merba sen lupuslumusun canım bandede romotoit artrir var lütfü haoca seni romatoloğa gönderdimi

Canım ben gebe kalmadan önce gıtmıstım.4 ay dertakortıl kullandım.Ama gebe kaldıktan sonra gıtmedım.Lütfü beye bahsetdım ama gerek görmedı galıba.Ben bakıyorum dedı.Bebekte kalp problemı olduyor dıye duymustum.Hoca ben hepsıne bakıyom dedı.sen gebemısın?Sen romotologa gıtdınmı?Bılgılerını paylasırsan sevınırım.Lütfü beyın hastasımısın*

gobete bende 2 sene romatizmal ilaçlar kullandım lütfü beyede ağustosda gittim ben iğneylede düşük yaptığım için romatizmaya bağladı romatizma pıhtılaşmayı tetikliyor olabilir dedi çünkü ben ilk çocuğumda hiç bir problem yaşamamıştım doğumdan sonra hastalandım ama benim pıhtılaşma değerim seninkinden fazla sen iğneylede düşük yaptınmı şimdi kaçlık iğne kullanıyosun

celencim.. seni burda görmek çookkk güzel.... çok mutlu oluyorum senin ismini görünce konuyu okuyanlarda.. bu bu topikle tanıştığımdan beri böyle... yeni değil yani :)

herkese iyi geceler :1hug:
cok özledim sizi :çok üzgünüm: hep aklımda/ yüreğimde/dualarımdaydınız ayrı kaldığüımız zamanlarda..
kırgınlığım kızgınlığım gecmiş değil..ama öyle msjlar aldım öyle konsmalar yaptım ki(azönce kahvecim lokumumla olduğu gibi ve en son muco cumdan aldığım mesajlar gibi) utandım artık..hak ettiğimden cok daha fazla iltifatlar aldım sizlerden..dediğim gibi cok fazlaydı bunlar bana..lğtfen haklarınızı helal edin..ben sadece bildiklerimi tecrübelerimi paylasıyorum sizlerle..
basım suan cok kalabalık.yurtdısından kuzenlerim burda..yazıcak söylüycek cok seyim var bana mesj atanlara..kahvecim lokumum lütfen sende hakkını helal et..zamanını aldım senin..az konusmadın bana gel die :çok üzgünüm: seni seviyorum ben :kedi: ve hepinizi opuyorumnanaktan
umarım hersey yolundadır..cok gzl haberler vardır..şimdilik benden bu kadar fırsatım olduğu sürece yanınızdayım.umarım hep sevinçleri paylasıcağımız bir topik olur..eskisi gibi yerimseniben

Son düzenleme:
celen35, kahvelokum
işte bunu görmekte bana nasipmişşşşşş...
hoşgeldin sefalar getirdin..sen geldin ya eminim güzel günlerde gelecektir...herşey güzel olacak....

celen35, kahvelokum
işte bunu görmekte bana nasipmişşşşşş...
hoşgeldin sefalar getirdin..sen geldin ya eminim güzel günlerde gelecektir...herşey güzel olacak....

inşallah bitanem :lepi: bundan sonra geyik sohbeti az paylasım cok yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…