canım ben mart ayında boş gebelikten kurtaj oldum , sonra aşılama ile ikiz hamile kaldım ama kalp atımı duyamadıgım icin kurtaj oldum, bu seneki 3. hamileligimde kalp atımı görebildim, cok guzel bir duygu insan bir garip oluyor ama aklım her an onda acaba halen kalbi atıyormu diye ..surekli aglamaklıyım :)
canım ben mart ayında boş gebelikten kurtaj oldum , sonra aşılama ile ikiz hamile kaldım ama kalp atımı duyamadıgım icin kurtaj oldum, bu seneki 3. hamileligimde kalp atımı görebildim, cok guzel bir duygu insan bir garip oluyor ama aklım her an onda acaba halen kalbi atıyormu diye ..surekli aglamaklıyım :)
tabiki işimize yarıyor Alla senden razı olsunAmin canlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun ne bileyim işte öyle araştırı duruyorum işinize yararsa ne mutlu bana kaydirigubbakcemile5
kesinlikle stres yapma canım ..rabbime emanet et ve ferah ol...Allahın izni ile bu kez sağlıklı olarak kucağına alacaksın inşallah.
bu arada bu gün feryad ve melek76 da doktora gideceklerdi. güzel haberler bekliyoruz kızlar......
kızlar merhaba
ben dr a gittim bebisim 7 mm olmus teyzeleri SAT a gore 8+0 fakat usg de 7+3 cıkıyor ama olsun insallah zamanla daha toparlar beslenir buyur :)
sizler nasılsınız papatyamdan haber var mı? feryadcım sen nasılsın guzelim? crawford onlinein goruyorum umarım hersey yolunda..
tabiki işimize yarıyor Alla senden razı olsun
hosgeldin cnm sen icinden geldigince hareket ediyorsun en dogrusunuda yapiyorsun seni ve cemreyi öpüyorum cnm a.s.herkese iyi geceler :1hug:
cok özledim sizi :çok üzgünüm: hep aklımda/ yüreğimde/dualarımdaydınız ayrı kaldığüımız zamanlarda..
kırgınlığım kızgınlığım gecmiş değil..ama öyle msjlar aldım öyle konsmalar yaptım ki(azönce kahvecim lokumumla olduğu gibi ve en son muco cumdan aldığım mesajlar gibi) utandım artık..hak ettiğimden cok daha fazla iltifatlar aldım sizlerden..dediğim gibi cok fazlaydı bunlar bana..lğtfen haklarınızı helal edin..ben sadece bildiklerimi tecrübelerimi paylasıyorum sizlerle..
basım suan cok kalabalık.yurtdısından kuzenlerim burda..yazıcak söylüycek cok seyim var bana mesj atanlara..kahvecim lokumum lütfen sende hakkını helal et..zamanını aldım senin..az konusmadın bana gel die :çok üzgünüm: seni seviyorum ben :kedi: ve hepinizi opuyorumnanaktan
umarım hersey yolundadır..cok gzl haberler vardır..şimdilik benden bu kadar fırsatım olduğu sürece yanınızdayım.umarım hep sevinçleri paylasıcağımız bir topik olur..eskisi gibi yerimseniben
feryad sen ne için gideceksin doktora?
canım düşükten sonra 8 aydır gebe kalamadım gebeliklerimde kimyasal gebelikti onun için gideceğim canım
nasılsın feryad... sen soğan kürü yapmışmıydın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?