Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kesinlikle stres yapma canım ..rabbime emanet et ve ferah ol...Allahın izni ile bu kez sağlıklı olarak kucağına alacaksın inşallah.

bu arada bu gün feryad ve melek76 da doktora gideceklerdi. güzel haberler bekliyoruz kızlar......

ii akşamlar ne güzel haberler var inşallah haber bekleyen diğer arkadaşlarda alırlar

rumuzuna bakmayı unuttum ya umudunu yitiren tekrar hamile olmaya korkan arkadaşım hiç korkma benimde 2 gebelik kaybım var 3.bebeğim allahıma çok şükür sağsalim doğdu, heparin ve aspirin kullandım bende herşeye rağmen her olumsuzluğa rağmen yavrunu kucağına aldığında herşeye değer diyorsun inan
inşallah forumda bebek isteyenler hamiş kalır, hamiş olanlar kuzusunu sağsalim alır kucağına, bu evrelerden geçtiğim için neler yaşadığınızı az çok anlarım

burda yeni olduğumdan kimsenin ismini tam bilemiyorum ama alışacağım siz bana fatma diyebilirsiniz

esteryacım seni öyle iyi anlıyorumki.benimde aklım sürekli karnımda.bu arada gözünaydın inş.böle güzel gider haslıkla kucağına alırsın.dr gittiğinde karnından ult.lamı baktı canım?çarşambada ben gidicem.

canım ben bugün doktora gidemedim doktorum ankara dışında bu nedenle haftaya kaldı doktor konusunda da çok hassasım o nedenle de başka doktora gitmedim

Canım ben iyiyim senden haber alım daha iyi oldum 4 günlük bir fark var oda kapanır Allahın izniyle rabbim korusun kuzucuğunu :) pptym dan hala haber yok merak ta ettim iyice offffffffff gelse bir durumunu söylese de bilsek

celenimmmm canimmmm hosgelmisin sefa getirimisin lutfen bizi birdaha birakma sen gittin herkes gitti koptuk dagildik lufen bizim yanimizda ol sorup ogrenecek cok seyimiz var hepimizin tek tek canim kucuk prenses cemremizin ve seni opuyorum kocaman

hosgeldin cnm sen icinden geldigince hareket ediyorsun en dogrusunuda yapiyorsun seni ve cemreyi öpüyorum cnm a.s.

iyiyim bitanem bazi sorunlarim var saglik yönünden onlarin sonuclarini bekliyorum ona göre tedaviye basliycam allahimin izniyle ins

canım bende böğürtlen kürü yapacaktım. ama geçen hafta dr kontrolümde endometrıum çok ince dedi dr. adet sonrası dedim. dr. olması gerekenden daha ince dedi. söyleyemedim soğan kürü yaptım diye. sanırım ondan oldu. o yüzden vazgeçtim.

hımm bilmem olabilir bakalım bende gidecem ne oldu diye ozaman bana ne diyecek az yokum ben sonra yine gelecem görüşürüz

MTHFR (A1298C) HOMOZıGOT MUTASYON yüksek derece pıhtılaşmamı oluyor kızlar bilen varmı lütfen yardım ve bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…