gobete bende 2 sene romatizmal ilaçlar kullandım lütfü beyede ağustosda gittim ben iğneylede düşük yaptığım için romatizmaya bağladı romatizma pıhtılaşmayı tetikliyor olabilir dedi çünkü ben ilk çocuğumda hiç bir problem yaşamamıştım doğumdan sonra hastalandım ama benim pıhtılaşma değerim seninkinden fazla sen iğneylede düşük yaptınmı şimdi kaçlık iğne kullanıyosun
Canım benim ya kıyamam sana ama malesef insanlarımız çok anlayışsız
Kayınvalideni ziyarete evine gitsinler sanki başka zaman yok
Biz eşimle karar verdik bir daha hamile kalırsam asla kimseye söylemiycez siz hariç tabi
Çünkü sonra birde kürtaj falan olursam tekrar (allah göstermesin tabi) milletle uğraş işin yoksaa
Yok çok az ara verdiniz beklmeediniz yok nasıl oldu birde gelen giden en iyisi karnım tam belli olana kadar insanlar anlayana kadar söylmemek
Laproskopidende korkma canım ya sonuçda anestezi ile yapılmıyormu neden korkuyorsunki hem en fazla süreceği 30dakika bişey bebeğin için korkunu yen ve yaptır canım
ya kızlar bu idrar yolları eneksiyonuyla benimde başım fena halde dertte her gittiğimde dr.a aşırı derecede iltahaplanma var diyor her seferinde antibiyotik alıyorumm amaher seferinde yeniden tekrarlıyor hiç geçmezmi bu yaaaaa
geçmiş olsun zeynom. ayaklarını sıcak tut canım.ve bol su iç.üşütünce enfeksiyon artar. zaten kadınların enfeksiyon kapması çok kolay oluyor.üretramız kısa olduğu için enfeksiyon daha yukarı çıkıp yerleşiyor.şükür ben şimdiye kadar hiç olmadım.
kayınvalidem nekadar misafiri varsa benim başıma toplar zaten hastaymış evinde ağırlayamazmış beni çağırı bende gitmeyince torlayıp toplayıp benim başıma getiriyooo sinirrrrrrrrr
ewt canım en doğrunu yaparsın bende söylemeyeceğim zaten ahhh birde hamile kalabilsemmmmm
anesteziyle yapılıyordaaa büşracım sonuçta karnını fln deliyorlar birde calıkuşumun yazdıklarını okuyunca cok tırstımmm ama bölede bekleyemiyorum her an karımı verip laporoskopi olabilirimmm:çok üzgünüm:
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım benim
Sonuçda karnını deliyorlar ama küçük bi delik canım 1 haftada biraz ağrın olur ama en azından olur ve kurtulursun böyle hergün bunun stresini yaşamaktansa birgünde ol ve kurtul
KAHVELOKUMUM sende gelmişsin sana da hoşgeldin deyim demi senin başın kelmi nasılsın canım sen ne alemdesin öpüyorum canım
Ay canım ya benimde 3ayda bir mutlaka idrar yolum enfeksiyon kapıyo sürekli anibotik kullanıyorum
Bende geçen hafta ameliyat oldum canım yeni yeni ağrılarım geçti bugünde dışarı çıkıcam inşallah 1haftadırlı hep evde misaifr ağırla çok sıkıldım birazda gezeyim demi :)
kuşum napayım sıkılıyorum evde bende ona takıyom kafayı ben tam sana küsmüştümmm yaaaa neyse ben sana küsemiyom gııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?