Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım ben 2 düsük yaptım.Sonra ılk hacettepede sınan hocaya gıtdım.O pıhtılasma oldugunu söyledı.Bıde antıkor hucrelerı fazla oldugu ıcın bebegı yabancı hücre sanıp atıyorlarmıs.Sonra o romotolojıye yolladı benı.Antıkor yuksekliği sjogrenden kaynaklanıyormus.4 ay dertakortıl 5 mg lık kullandım.Romotolojı gebe kalınca gel dedı.Sinan hoca Gebe kalır kalmaz ıgne kullanmamı söyledı.Yaklasık 5 ay sonra gebe kaldım.Su an 5,5 aylık oldum.Rabbıme cok sukur sımdılık hersey yolunda gıdıyor.0,2 lık clexan ıgne kullanıyom.Ama gebe kaldıktan sonra Lütfü hocaya basladım.Cünkü Sinan hocaya ulasmak cok zordu.Lütfü beye romotolojı sonuclarımı falan gösterdım.Kontrole gıdınce soruyorum romotolojıye gıdeyım mı dıye ben bakıyorum merak etme dedı.Hıc gıtmedım.

kayınvalidem nekadar misafiri varsa benim başıma toplar zaten hastaymış evinde ağırlayamazmış beni çağırı bende gitmeyince torlayıp toplayıp benim başıma getiriyooo sinirrrrrrrrr
ewt canım en doğrunu yaparsın bende söylemeyeceğim zaten ahhh birde hamile kalabilsemmmmm
anesteziyle yapılıyordaaa büşracım sonuçta karnını fln deliyorlar birde calıkuşumun yazdıklarını okuyunca cok tırstımmm ama bölede bekleyemiyorum her an karımı verip laporoskopi olabilirimmm:çok üzgünüm:

geçmiş olsun zeynom. ayaklarını sıcak tut canım.ve bol su iç.üşütünce enfeksiyon artar. zaten kadınların enfeksiyon kapması çok kolay oluyor.üretramız kısa olduğu için enfeksiyon daha yukarı çıkıp yerleşiyor.şükür ben şimdiye kadar hiç olmadım.

ayaklarımı sürekli sıcak tutarım nergisim aslıdan corap giymekten nefret ederim ama napim bebiş olana kadar sıkıyorum dişim.Ama su konusunda bende cok içmem hatta 2 3 günde 1 bardak anca kendimi zorluyorum bu seferde midem bulanıyorrrrr içemiyorum aynii:çok üzgünüm:

İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım benim
Sonuçda karnını deliyorlar ama küçük bi delik canım 1 haftada biraz ağrın olur ama en azından olur ve kurtulursun böyle hergün bunun stresini yaşamaktansa birgünde ol ve kurtul

ewt canımm 1 2 ay daha bekleyip ondan sonra olmayı düşünüyorumm dr.uma söyledim zatenn sanmıyorum ama için rahat edecekse yaptır dediii dr.uma kalsaaaa hiç bişi yokk ama 1 yıl olduuuu bilemiyorum doğrusuu

selam arkadaşlar nasılsınız hepinizde iyisinizdir umarım
ÇALIKUŞUM nerdesin sen izne ayrıldınmı özledim kız seni
MELEK 76 canım sende hoşgeldin nasılsın iyimisin bebişimiz kaç haftalık oldu cinsiyeti belli olmuştur artık kız değilmi öpüyorum canım
BÜŞRACIM sen nasılsın canım
GÜLÜŞ sen napıyorsun iyisindir umarım
CRAWFORD aramıza hoşgeldin nasılsın canım
hepinizi çok öpüyorum kızlarrrr

KAHVELOKUMUM sende gelmişsin sana da hoşgeldin deyim demi senin başın kelmi nasılsın canım sen ne alemdesin öpüyorum canım

KAHVELOKUMUM sende gelmişsin sana da hoşgeldin deyim demi senin başın kelmi nasılsın canım sen ne alemdesin öpüyorum canım

kel olur muyum canım, çok gürdür benim saçlarım kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
iyiyim canım.. bu pazar tembellik yapıyorum.. sen de iyisindir umarım.. öptüm...

büşracım geçmiş olsun ne amaliyatı oldun şimdi iyisin değilmi enfeksiyonun varsa canım onu temizlemeden hamile kalma benimde çok fazla vardı erken doğum yaptım biliyorsun sebebi şimdilik bilinmiyor ama sebeplerden biride enfeksiyon olabilirmiş bu dertten kurtul ondan sonra çalışmalara başla canım gebelikte çok sorun oluyor

iyiyim canım kocişle kavga ediyom yapacak bişey bulamadık birbirimizi yiyoz pc yüzünden o diyo ben oturucam ben diyom ben ama galip benim:lepi:

kuşum napayım sıkılıyorum evde bende ona takıyom kafayı ben tam sana küsmüştümmm yaaaa neyse ben sana küsemiyom gııııı

kuşummm benim biraz naz yapayım dedim napıyım kociş benim nazımı çekmiyo dedki git kuşuna naz yap bende kafamı dinleyim ihale sana kaldı yanivereliniortakhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…