Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah canım. hayırlısı olsun hakkımızda. ne dilesek boş. KUL KADERİNİ YAŞAR (çok arabesk oldu dimi) :roflol:

uzun zamandır neşemi muhafaza ediyordum ama içine bir hüzün çöktü benim de şimdi alıcam jileti atıcam iki çizik bende kaydirigubbakcemile3:içelim:

uzun zamandır neşemi muhafaza ediyordum ama içine bir hüzün çöktü benim de şimdi alıcam jileti atıcam iki çizik bende kaydirigubbakcemile3:içelim:

sabret geçecek bugünler. unutacaz gidecek. sadece bir anı gibi anlatacaz cümle aralarında. demişti dersin. beterin beteri var. biz yine kötünün iyisi sayılırız. sabredelim canım. elbet birgün bizde allahın izniyle anne olucaz. :Saruboceq:

Bunlar güzel dilekler gerçekten aslında her zaman böyle olmam ama içimde acayip bir sıkıntı var sanırım bugünlerde fazla konuştum bu mevzuyu :sinifsinif:

ben halledemediğimin farkındayım benimle aynı dönemde üç arkadaşım hamileydi biri komşum biri iş arkadaşım her gördüğümde bebeğim geliyo aklıma üçüde doğurdu Allah bağışlasın ama ne zaman bebeklere baksam gözyaşımı atıyorum içime :gitme::sinifsinif: ne yapayım işte dışarıya da şen yanımı yansıtıyorum insanlar atlattığımı sanıyor mafoldumben

tabiki öyle ama ben eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çok duygusaldır ben ağlarken oda bana sarılıp ağladı :) her ay benden fazla stres oluyo onun stresi beni strese sokuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…