Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim rahmim bir perdeyle 2ye bölünmüş o perdeyi aldı doktorum birde rahmim çok darmış onu genişletti
şimdi yok enfeksiyon sorunum çokşükür geçti ama benimki sürekli tekrarlıyor canım ya bir türlü kurtulamıyorum bende duymuştum enfeksiyonun erken doğum riski olduğunu

oooooo topigimiz yine senlenmis cok sükür kizlar hepinize merhabaaaopuyorumnanaktan

Merhaba canımmmmmmmmmmmm
nasılsın

kuşummm benim biraz naz yapayım dedim napıyım kociş benim nazımı çekmiyo dedki git kuşuna naz yap bende kafamı dinleyim ihale sana kaldı yanivereliniortakhihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay tamam anlastik sen bana yap nazini

Büsracigim iyiyim sen nasilsin simdi canim:teselli:

geçmiş olsun canım ağrılarının geçmesine sevindim ...
su bünyemiz için çok önemli bir kez de ben geçirdim ama ben suyu çok içerim o nedenle kolay atlattım ve ondan sonra da olmadım

nergisim cnm merhaba nasilsin? cnm ya beni listeden cikarirmisin? cünkü artik bende protein s eksikligi yok ve bu ilaclarinda zaten hic birini kullanmiycam :sm_confused:yanlis bilgi vermis olmayalim insanlara simdiden tesekkürler cnm öpüyorum :1hug:

Arkadaslar telefondan yaziyorum gecmise pek bakamadim ama bir arkadas bana dogal asilama nedir diye sormus :) hmmm hehe nasil tarif etsemmm :) yani usg ile yumurta takibi yapildi fakat olay dogal yolla gerceklesti bilmem anlatabildimmi ::)

seni anlıyorum arada bende kaptırıyorum pc yi. kalkmak bilmiyor eşim. ama şuan yok :dance: arkadaşlarıyla halı sahada maç yapmaya gitti.

benim eşimde nöbete gitti ütü yapmam lazım yarın iş var offff pazaratesi sendromu mu yaşıyorum nedir:) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…