Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ayyyyyy inşallah :) saat tam 00:00 da dua edelim Allahım kabul etsin hepimizin bebişi olsunkaydirigubbakcemile5

Ay kızlar hayali bile güzel yaa. Birbirimize ay benim bebiş uyumuyor,gaz problemi var dediğimizi hayal ettimde çok hoşuma gitti kızlar. (Gerçi o zamanlar uykusuzluktan sıyırırız ama olsun değer bebişler için herşeye) Şimdi uyuyoz da noluyor kucağımız boş. Allah bizimde en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah.

biliyomusunuz benim hep gözümün önüne geliyo hayali :) sanırım sonunda sıyırdım kaydirigubbakcemile3:roflol:

Geçen hafta rüyamda bizim eve yavru bir serçe gelmişti ciik ciik diye ötüyordu. Onu elime aldım ve yem verdim. Yemi yiyince sustu. Yorumuna baktım rüyanın. Erkek çocuğu olur rüyasında serçe görenin diyor. Bakalım rüyam çıkacakmı? Hayırlısı.

rebbimden tek dileğim vatanına milletine ailesine hayırlı sağlıklı bir evlat cinsiyet hiiiiiiiiiç farketmez :)

rebbimden tek dileğim vatanına milletine ailesine hayırlı sağlıklı bir evlat cinsiyet hiiiiiiiiiç farketmez :)

Kesinlikle sana katılıyorum feryadcım. Cinsiyet farketmez beni utandıracak bir evlat olmasında. Sağlıklı ve vatanına milletine hayrı dokunacak bir evlat olsun.

canım benim şimdi çıkmam lazım sonra yine uğramaya çalışırım kendinize iyi bakın tmm mı :)

günay herkese sanada günaydın dinamıscimm:)) aynı sendrom benden var canım merak etme canım hiççççç çalışmak istemiyo bugün ya allahtan yılbaşı varda cuma gününü beklemek zorunda kalmıycaz:))) eee kızlar ne var ne yok görüşmeyeli

Ama reis gene cuma yı bekeleyeceğiz...perşembe tüm gün iş var neden sanki yılbaşı gününü de tatil etmezler ki((

Ay ben iyicene tembel oldum çıktım yaaaa....

Bu arada yarın kontrolümüz var bizim Reis teyzesi..Dua et de kızımız tüm suları tüketmemiş olsun gene :))

Ben öyle sanıyorum ki bu cadı tüm suyu içiyor ondan dolayı ben ne kadar içersem içeyim bunun suyu az çıkıyorfisfisfis

Sende ne var ne yok Reiscim, yok mu güzel gelişmeler

angel çok teşekkür ederim.. kürtajların ikisi maalesef genel anestezi ile yapılamadı. çok ciddi öksürük problemim vardı.. kaybını görerek yaşamak beni çok yıprattı. belki de cesaretsizliğim birazda bu yüzden travmamı kat kat artırdı bu durum. ama cevaplarınızı okuyorumda şimdi gerçekten umud oldu bu durum. bide sağlık teşkilatında çalışıyorum güya araştırma yapmak için öyle nazlandılar ki üçüncü hamiliğim tamamen artık neyse çıksın ortaya diye oldu..umarım herşey yoluna girer. bugün kendim için bişey yapmalıyım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…