korkacak hiçbirşey yok canım. benim söylediğim etkiler kürtaj sonrası kısa zamanda olur aklında bulunsun diye söyledim antibiyotigini düzenli kullandıysan ve şu an ağrında yoksa hiçbir sorun yok demektir adet görmekte gecikebilirsin yine kafana takma gecikmeyebilir de. lohusa kanaması diyorlar senin tarif ettiğine bence uzunca bir zamandır cinsel ilişkiye girmeyince rahim kasılmaları daha hissedilebilir oluyor. yeni kürtaj olduğun içinde kasılmayla birlikte olan bir kanama gibi geldi bana. inan korkulacak bişey yok. dedim ya korkman için biraz önce saydığım etkiler ağrı aşırı kanama ateş kokulu akıntı olması lazım... ama yok diyosun o zaman sorunda yok kafanı boşalt. adet düzenini kontrol et... sonra kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar hamile kalabilirsin.... allah bebişini kucağına almayı nasib etsin inşaallahaysudecım korku aldı benı ıyıce zaten hıcde uyumadım bu
gece
korkacak hiçbirşey yok canım. benim söylediğim etkiler kürtaj sonrası kısa zamanda olur aklında bulunsun diye söyledim antibiyotigini düzenli kullandıysan ve şu an ağrında yoksa hiçbir sorun yok demektir adet görmekte gecikebilirsin yine kafana takma gecikmeyebilir de. lohusa kanaması diyorlar senin tarif ettiğine bence uzunca bir zamandır cinsel ilişkiye girmeyince rahim kasılmaları daha hissedilebilir oluyor. yeni kürtaj olduğun içinde kasılmayla birlikte olan bir kanama gibi geldi bana. inan korkulacak bişey yok. dedim ya korkman için biraz önce saydığım etkiler ağrı aşırı kanama ateş kokulu akıntı olması lazım... ama yok diyosun o zaman sorunda yok kafanı boşalt. adet düzenini kontrol et... sonra kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar hamile kalabilirsin.... allah bebişini kucağına almayı nasib etsin inşaallah
ıyne olan arkadaşlar bana bugün yardımcı olun 21 haftadır göbegimden yapıyorum iyneyi biraz bacagımdan yapmayı denemek istiyorum aranızda bacaktan yada koldan kendi ignesini yapanlar varsa anlatabilirmi nasıl yapacagımı
ıyne olan arkadaşlar bana bugün yardımcı olun 21 haftadır göbegimden yapıyorum iyneyi biraz bacagımdan yapmayı denemek istiyorum aranızda bacaktan yada koldan kendi ignesini yapanlar varsa anlatabilirmi nasıl yapacagımı
bende ilk başlarda göbekten yapıyordum ama amniyosenteze kadar göbeği bıraktım,şimdi eşim kollaımdan yapıyor,bacaktan bir kere denedik mahvoldum,ben bacağımın derisini tutamıyorum ki,çok sert,hemşire tekrar yerini gösterdi ama benimki elle tutulmuyor,aslında bende bacaktan yapmak istiyorum,kollarım mosmor
Dinamiss nasılsın?geri sayım başladı sende,hayırlısı ile kucağına alacaksın bebişini ve resimlerini bizimle paylaşacaksın di mi?adaşımı çok merak ediyorum : )))
Canım deriyi tutmana gerek yok ki, bacağın üst tarafından tam dik olarak değil de yana eğimli olarak yapabilirsin. İğneyi vurmadan önce havasını alın, eğer havasını almazsanız morarma oluyor. Ama dediğim şekilde yapıyoruz biz, 32. haftadayız ve bir problem yaşamadık.
Elbette paylaşacağım dendencim, yeter ki sağlıkla gelsin Deniz'im, naz kızım benim:)
Adaşını ben de çok merak ediyorum, neye benzeyecek diye, göbeğimde bir pencere olsa da arada açsam baksam diyorum :))
Sen nasılsın bu arada? Ne kadar oldunuz şimdi?
senin dediğin şekilde denemeye çalışaım bari bugün,bana deriyi tutup vur dedilerde ben de bacağımı sıkıp sıkıp duruyorum : ))
Deniz sağlıkla gelecek inşallah annesi : ))
ben iyiyim çok şükür,15.haftalık olduk(14+4),amniyosenteze kilitlenmiş durumdayız ailecek : ))
midem düzelmedi,kilo verdim ve hiç mi hiç iştahım yok,tam beslenmem gereken zamanda bişey yiyemiyorum,inşallah düzelir bu durumum,ama bunların dışında iyiyim çok şükür,ikili test sonrası ilk şoku atlattım : ))
akşam iğnemi yaptım,ama şişti,ilaç sanırım yayılmadı birada toplandı,,ilk defa başıma geldi,.bende kolamı geçsep aceppCADIARZU CADIARZU
Dinamiss benim içime hep oğlumuz olacakmış gibi geliyordu,eşimde kız istiyordu,12.haftada prof.a gittik ikili testten sonra,o ultrasonla epey incelemişti ve kızımız olacağını söylemişti : ))
gittiğmiz hocada kocaelide 1 numara ve ultrason cihazıda çok iyi,genelde hiç bir konuda yanılmıyor,bunda da yanılmazsa bebişimiz hem KIZ hem de sağlıklı : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?