Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gelevera hoşgeldin canım nasılsın?

Sen geldin ben gidiyorum ama(

Malum öğle yemeği vakti, ben gideyim karnım zil çalıyor vallahi:)

pısssssstttttttt denizim kuzuuu içme o kadar suyu canım kalsın o senin havuzun yüzceksin havuz suyu içilirmi inşallah canım suyun yeterli düzeyde sonuna kadar devam eder yani ŞUBATTTTT ayına kadar :içelim:
çok güzel bilgilenmişsin canım zaten pıhtılaşma sorunu olan bizler araşıtıra arıştıra kadın doğumculardan bile daha iyi bilir olduk bu konuyu..
canım ya ben bugun 15 gun oldu kurtaj olalı
ama dun aksam ılıskıye gırddık esımle:kedi: az bıraz
kanamam oldu bı sorun cıkarmı cok korkuyorum
ben
korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum ama enfeksiyonlara karşı dr ile görüşmende fayda var canım...

akannehir akannehir

NİLÜFER maşallah sende de geri sayım başlamış : ))
2010 da buradaki tüm arkadaşalarımız anne olacak : ))
benim eşimde bana iğne vururken çok çekiniyor,korka korka vuruyor

öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.. ama sormak istediğim bişi var bu kadar cesaret ve potif olmayı nasıl başarıyorsun.. ben hala bebeğim doğsaydı şu kadar olcaktı bu kadar olcaktı psikolojisinden kurtaramadım kendimi.....

maşallah kızına canım allah anneli babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin...

gelevera çok teşekkür ederim
inşallah amniyosentez sonucumuz temiz çıkarda kızımızı sağlıkla kucağımıza alırız teyzesi
Allah hepimize nasip etsin

NİLÜFER maşallah sende de geri sayım başlamış : ))
2010 da buradaki tüm arkadaşalarımız anne olacak : ))
benim eşimde bana iğne vururken çok çekiniyor,korka korka vuruyor

inşallah canımcım,.2010 da ALLAH TÜM isteyenlerin kucağını bebikle doldursun inşş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah yanılmayacak canım...kız annesi olacaksın ha...çok güzel..allahım sağsağlim kucağına alırsın inşallah...

bir sorun çıkmıycak çıksa bile birşey olmayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemus sen takma kafaya turp gibi çıkarıcan bu kızıkaydirigubbakcemile2

bir sorun çıkmıycak çıksa bile birşey olmayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemus sen takma kafaya turp gibi çıkarıcan bu kızıkaydirigubbakcemile2

Senden duymak içimi rahatlatıyor..Ne de olsa en umutsuz günlerimde bile sen "bişe olmayacak" demiştin ve allah şükür bugüne dek hep haklı çıktın :))) :1hug:

kızlar kanamam az az oluyor hala napıcam yaa yardım sİtrese gİrdİm İyİyce
canım benimmmm nolur kafana takma
kolay bişey yaşamadın... ve vücudunun azda olsa tepki vermesi normal
doktora gitmek seni rahatlatacaksa doktora git ve emin ol normal bişeyiniz yok diyecektir rahatlat biraz kendini nolurrrl....

canım benimmmm nolur kafana takma
kolay bişey yaşamadın... ve vücudunun azda olsa tepki vermesi normal
doktora gitmek seni rahatlatacaksa doktora git ve emin ol normal bişeyiniz yok diyecektir rahatlat biraz kendini nolurrrl....

CANIM KIRMIZI RENKDE OLUYOR KANAMAM DOKTORADA TEL ACMAK İSDEMİYORUM KAYNANAMIN DOKTORU DİYEMEMKİ CANIM İLİŞKİYE GİRDİM KANAM BAŞLADI DİYE KIZAR BIRAZ DAHA BEKLEYEMEDİNMİ DİYE BİŞİ DER ŞİMDİ KAYNANAM DAHA KÖTÜ OLURUM İYİKİ SİZ VARSINIZ YANIMDA COK TESEKURLER ALLAH RAZI OLSUN SİZDENmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…