Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım yaaa lütfen bu kadar strese girme ara drunu ilişkiye girdiğini söyleme git bir muayene ol hem yuh yani sizin iç işlerede mi karışıyor tatlım yaaa hem dese ne olur senin sağlığın daha önemli ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama için rahatlasın git dr a

dlm kızlarrr ohh ohh burayı böle kalabalık görmek ne güzelll
eleynacım benim bitip tekrar başlamıştı hemde öle ara ara diil yoğun bi şekilde ama ben ilişkiye girmedim temizlik yaptımm aradım dr.u dinlenmek büyük ölçüde önem taşıyo yat dinlen azaldığını göreceksin demişti ama ben yine dinlenememiştim misafirlerim gelmişti 2 hafta yoğun bi kanama yaşadım şuan 1 yıldır da hamile kalamamı ona bağlıyorum sen yat dinlen canım kim ne derse desinn kaynanan sa kaynanan ara sor dr.u ayıp bişimii böle kafana takıp duracağınaaa

kızlar ben kaçıyorumm biraz temizlik yapimdee kafam dağılsınn ayol sefmiyorum boş oturmayı hepinizi öpüyorum özleyin beni anacımmmm:):)

vallah canım herseyime bişi söyler canım kaynanam sagolsun

sagol canım biraz olsun rahatladım

merhaba arkadaşlar...
benimde kan pıhtılaşması sorunum var ve 1 yıl içinde 3 kez bebeğimi kaybettim malesef (
anlicanız hayatımın en kötü yılını geçirdim... tekrar anne olabilmek için şimdilik şubata kadar beklemem gerekiyor.. benim size danışmak istediğim bir konu var ... bilgisi olan varsa bana mail atarsa çok sevinirim...
kan pıhtılaşması sorunumun olduğunu öğrendikten sonra tekrar bebeğimi kaybetmek istemediğim için araştırmaya karar verdim ve bazı doktorların 'metioninden fakir diet ' verdiğni öğrendim ve burada da bazı arkadaşların bu diğeti uyguladığını gördüm eğer mümkünse uyguladığınız dieti tüm ayrıntıları ile bana da anlatırsanız çok sevinirim...

KIZLAR BıLMıYORUMKı ARAYIMI
YADA YARINMI ARAYIM KONUŞUM
UTANIRIMDA:kedi: ŞıMDı BEN DOKTORA
KONUYU ACAYIM YA

kasıktan 5parmak dizden 5parmak daki aralıga yapacagım dış tarafa dogru dimi

canım benim doktorum parmağınla sıkabildiğin heryerine iğneni yapabilirsin dedi.bacağın arkası da olsa farketmezmiş.ben daha önce sırf üstüne yapıyodum,şimdi yanlara da yapmaya başladım.

2009 gitsin ve bir daha böyle bir yıl olmasın inşaallah.... gerçekten çok kötü bir yıldı hele benim için 3 bebeğimi kaybettim ama üçüncü bebeğimi evlilik yıldönümümde kaybettim ve hayatımın en özel günü mahvoldu... bir daha evlilik yıldönümü kutlayabilir miyim acaba....

canım benim doktorum parmağınla sıkabildiğin heryerine iğneni yapabilirsin dedi.bacağın arkası da olsa farketmezmiş.ben daha önce sırf üstüne yapıyodum,şimdi yanlara da yapmaya başladım.

arkadaşlar hiç yapmadım ama sağlık teşkilatında görev yapmam nedeniyle biliyorum... bu iğneler cilt altına yapılıyor yani kas içine değil o yüzden doğru parmağında tutabildiğin her yere yapılabilir.... ki tarif ettiğin 5 parmak ifadesi de yağ tabakasının bol bulunduğu bir bölge...

COK GECMIS OLSUN CANIM BENIM INSALAH BUNDAN SONRA BEBEGINE KAVUSURSUN CANIM BENIM BU ACININ NE DEMEK OLDUGUNU BEN COK IYI BILIRIM RABBIM YASATMASIN KIMSEYE:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…