canım yaaa lütfen bu kadar strese girme ara drunu ilişkiye girdiğini söyleme git bir muayene ol hem yuh yani sizin iç işlerede mi karışıyor tatlım yaaa hem dese ne olur senin sağlığın daha önemli ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama için rahatlasın git dr aCANIM KIRMIZI RENKDE OLUYOR KANAMAM DOKTORADA TEL ACMAK İSDEMİYORUM KAYNANAMIN DOKTORU DİYEMEMKİ CANIM İLİŞKİYE GİRDİM KANAM BAŞLADI DİYE KIZAR BIRAZ DAHA BEKLEYEMEDİNMİ DİYE BİŞİ DER ŞİMDİ KAYNANAM DAHA KÖTÜ OLURUM İYİKİ SİZ VARSINIZ YANIMDA COK TESEKURLER ALLAH RAZI OLSUN SİZDENmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama
canım yaaa lütfen bu kadar strese girme ara drunu ilişkiye girdiğini söyleme git bir muayene ol hem yuh yani sizin iç işlerede mi karışıyor tatlım yaaa hem dese ne olur senin sağlığın daha önemli ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama için rahatlasın git dr a
dlm kızlarrr ohh ohh burayı böle kalabalık görmek ne güzelll
eleynacım benim bitip tekrar başlamıştı hemde öle ara ara diil yoğun bi şekilde ama ben ilişkiye girmedim temizlik yaptımm aradım dr.u dinlenmek büyük ölçüde önem taşıyo yat dinlen azaldığını göreceksin demişti ama ben yine dinlenememiştim misafirlerim gelmişti 2 hafta yoğun bi kanama yaşadım şuan 1 yıldır da hamile kalamamı ona bağlıyorum sen yat dinlen canım kim ne derse desinn kaynanan sa kaynanan ara sor dr.u ayıp bişimii böle kafana takıp duracağınaaa
yahu güzelim ara şu dru bak bizide meraklandırıyorsun kayınvalidenin böyle şeylere karışmaması lazım :umursamaz: iş yerindede ayağının altına bir yükselti koy ayağını uzatmaya çalışkızlar bİde Çalısıyorum dİnlenmek nerdeee
CANIM KIRMIZI RENKDE OLUYOR KANAMAM DOKTORADA TEL ACMAK İSDEMİYORUM KAYNANAMIN DOKTORU DİYEMEMKİ CANIM İLİŞKİYE GİRDİM KANAM BAŞLADI DİYE KIZAR BIRAZ DAHA BEKLEYEMEDİNMİ DİYE BİŞİ DER ŞİMDİ KAYNANAM DAHA KÖTÜ OLURUM İYİKİ SİZ VARSINIZ YANIMDA COK TESEKURLER ALLAH RAZI OLSUN SİZDENmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama[
CANIMSINİ YAAAA.... SENİ ÇOK İLSK İYİİ ANLIYORUM EMİN OLABİLİRSİN... AĞRIN YOK KOKULU AKINTIN YOK.. VE KÜRTAJ OLDUN YANİ LOGUSA SAYILIRSIN NİYE BU KADAR ERKEN KANAMAN BİTSİN Kİİİ ÖNCELİKLE BUNU DÜŞÜN ADET GÖRMÜYOSUN Kİ HER ZAMANKİ GİBİ BİLDİĞİN BİR KANAMA GİİBİ PANİK YAPIYOSUN SON DERECE NORMAL OLANLAR EMİN OL.. AYRICA BİŞEY OLMAYACAK AYRICA DOKTORLARIN YASAKLADIĞI SÜRE SONUNDA BİRLİKTE OLMUŞSUN KOCANLA O YÜZDEN HİÇ KAFANI TAKMA AL Bİ AĞRI KESİCİ FIRSATIN VARSA YAT UYU DİNLEN KALK ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA VE BESMELE ÇEK HELEEE VE DUA ET
kasıktan 5parmak dizden 5parmak daki aralıga yapacagım dış tarafa dogru dimi
canım benim doktorum parmağınla sıkabildiğin heryerine iğneni yapabilirsin dedi.bacağın arkası da olsa farketmezmiş.ben daha önce sırf üstüne yapıyodum,şimdi yanlara da yapmaya başladım.
CANIM KIRMIZI RENKDE OLUYOR KANAMAM DOKTORADA TEL ACMAK İSDEMİYORUM KAYNANAMIN DOKTORU DİYEMEMKİ CANIM İLİŞKİYE GİRDİM KANAM BAŞLADI DİYE KIZAR BIRAZ DAHA BEKLEYEMEDİNMİ DİYE BİŞİ DER ŞİMDİ KAYNANAM DAHA KÖTÜ OLURUM İYİKİ SİZ VARSINIZ YANIMDA COK TESEKURLER ALLAH RAZI OLSUN SİZDENmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama[
CANIMSINİ YAAAA.... SENİ ÇOK İLSK İYİİ ANLIYORUM EMİN OLABİLİRSİN... AĞRIN YOK KOKULU AKINTIN YOK.. VE KÜRTAJ OLDUN YANİ LOGUSA SAYILIRSIN NİYE BU KADAR ERKEN KANAMAN BİTSİN Kİİİ ÖNCELİKLE BUNU DÜŞÜN ADET GÖRMÜYOSUN Kİ HER ZAMANKİ GİBİ BİLDİĞİN BİR KANAMA GİİBİ PANİK YAPIYOSUN SON DERECE NORMAL OLANLAR EMİN OL.. AYRICA BİŞEY OLMAYACAK AYRICA DOKTORLARIN YASAKLADIĞI SÜRE SONUNDA BİRLİKTE OLMUŞSUN KOCANLA O YÜZDEN HİÇ KAFANI TAKMA AL Bİ AĞRI KESİCİ FIRSATIN VARSA YAT UYU DİNLEN KALK ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA VE BESMELE ÇEK HELEEE VE DUA ET
EVET CANIM KOKU YOK AKINTI GIBI SEY YOK AGRIMDA YOK SUKUR CANIM SIMDI DAHA IYIM BESMELE CEKTIM CANIM
BENIM BEBEGIMI 2 AYLIKKEN ALDILAR KANPITILASMASI VE KAN UYUSMALIGI VARDI ESIMLE BENIM ILK OLDUNDAN KOTU OLDUM CANIM BUGUNDE 15 GUN OLDU ISDE RABBİM KİMSEYE BOYLE ACI YASATMASIN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
2009 gitsin ve bir daha böyle bir yıl olmasın inşaallah.... gerçekten çok kötü bir yıldı hele benim için 3 bebeğimi kaybettim ama üçüncü bebeğimi evlilik yıldönümümde kaybettim ve hayatımın en özel günü mahvoldu... bir daha evlilik yıldönümü kutlayabilir miyim acaba....
EVET CANIM KOKU YOK AKINTI GIBI SEY YOK AGRIMDA YOK SUKUR CANIM SIMDI DAHA IYIM BESMELE CEKTIM CANIM
BENIM BEBEGIMI 2 AYLIKKEN ALDILAR KANPITILASMASI VE KAN UYUSMALIGI VARDI ESIMLE BENIM ILK OLDUNDAN KOTU OLDUM CANIM BUGUNDE 15 GUN OLDU ISDE RABBİM KİMSEYE BOYLE ACI YASATMASIN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kan uyuşmazlığı için olan iğneyi yaptırdın dimi... hiç kafana takma... ilkinde böyle duygular çokkk normalll allah daha fazlasını yaşatmasın... benim için de dua et olur mu bende tekrar gebe kalmaktan korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye ama burda derdimi yazdım.. sağolsun arkadaşlar hemen bişeyler yazmış hikayelerini paylaşmışlar benimleee... kendini iyi hissettiğine sevindim... ben sağlık çalışanıyım ve meraklıyımda sağlıkla ilgili konulara hem başıma geldiğinden hemde vakalarla sık karşılaştığımdan konu ile ilgili yardımcı olmaya çalıştım sadece şimdi yapacağın tek şey kafanı boşaltmak ve kendine iyi bakmak tamam mı allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?