canım geçmiş olsun bak bende merak ettim bu diyeti öğrenirsen sende ayrıntılarıyla yazar mısınmerhaba arkadaşlar...
benimde kan pıhtılaşması sorunum var ve 1 yıl içinde 3 kez bebeğimi kaybettim malesef(
anlicanız hayatımın en kötü yılını geçirdim... tekrar anne olabilmek için şimdilik şubata kadar beklemem gerekiyor.. benim size danışmak istediğim bir konu var ... bilgisi olan varsa bana mail atarsa çok sevinirim...
kan pıhtılaşması sorunumun olduğunu öğrendikten sonra tekrar bebeğimi kaybetmek istemediğim için araştırmaya karar verdim ve bazı doktorların 'metioninden fakir diet ' verdiğni öğrendim ve burada da bazı arkadaşların bu diğeti uyguladığını gördüm eğer mümkünse uyguladığınız dieti tüm ayrıntıları ile bana da anlatırsanız çok sevinirim...
yafffff utanacak bişi yok kiiiii biz bunu hep yapıyoruuuzzzzz :roflol:KIZLAR BİLMİYORUMKİ ARAYIMI
YADA YARINMI ARAYIM KONUŞUM
UTANIRIMDA:kedi: ŞİMDİ BEN DOKTORA
KONUYU ACAYIM YA
tüm kötülükler 2009 ile beraber gidecek 2010 uğurlu ve hayırlı bol bebişli bol kahkahalı bir yıl olcak herşey çok güzel olacak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt2009 gitsin ve bir daha böyle bir yıl olmasın inşaallah.... gerçekten çok kötü bir yıldı hele benim için 3 bebeğimi kaybettim ama üçüncü bebeğimi evlilik yıldönümümde kaybettim ve hayatımın en özel günü mahvoldu... bir daha evlilik yıldönümü kutlayabilir miyim acaba....
kan uyuşmazlığı için olan iğneyi yaptırdın dimi... hiç kafana takma... ilkinde böyle duygular çokkk normalll allah daha fazlasını yaşatmasın... benim için de dua et olur mu bende tekrar gebe kalmaktan korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye ama burda derdimi yazdım.. sağolsun arkadaşlar hemen bişeyler yazmış hikayelerini paylaşmışlar benimleee... kendini iyi hissettiğine sevindim... ben sağlık çalışanıyım ve meraklıyımda sağlıkla ilgili konulara hem başıma geldiğinden hemde vakalarla sık karşılaştığımdan konu ile ilgili yardımcı olmaya çalıştım sadece şimdi yapacağın tek şey kafanı boşaltmak ve kendine iyi bakmak tamam mı allaha emanet ol.
EVET CANIM YAPTIM KAN UYUSMALIGI İGNEMİ HEMEN YAPTILAR BENDE
COK KORKUYORUM TEKRAR OLUR DİYE :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: INSALAH OLMAZ CANIM BAK SENDE BENDE İNSALAH BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA ALIRIZ INSALAH ALLAHIN IZNIYLE CANIM ARKASLIGIN ICIN COK TESEKURLER CANIM BENIMŞeniz Şeniz
napıymmm şeker hedefim var tutturmak zorundayım 3 haftadır hergün iş yerindeyim kafamçokkarıştı :bbo:aaa aslıhancım gelmişşş güzel hamişş sen neler yapıosun bebiş nasıl sanırım geçmişi okuyorsun hadi bitirde gelll
gülüşcümmm topiciğimizin çalışkan kızı yine işlerin başından aşkın bakıyorummda yorma kendini tatlım daha hamiş kalcann anne olcan amann boşver aralarıda satılmayı versinnnn:)
buaarada ozporum nie hiç gelmio bilgisi olan varmı hatuşlarrrrr
EVET CANIM YAPTIM KAN UYUSMALIGI İGNEMİ HEMEN YAPTILAR BENDE
COK KORKUYORUM TEKRAR OLUR DİYE :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: INSALAH OLMAZ CANIM BAK SENDE BENDE İNSALAH BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA ALIRIZ INSALAH ALLAHIN IZNIYLE CANIM ARKASLIGIN ICIN COK TESEKURLER CANIM BENIMŞeniz Şeniz
RH antikoru artık vücudunda ve vücudun (-) ve (+) antikorları artık tanıyor aşı gibi düşün hastalık girmeden vücudu hastalığa aşı ile hazırlıyoruz.. kan uyuşmazlığı problemini tekrar yaşamazsın umarım başka sebepler yoktur...
aaa aslıhancım gelmişşş güzel hamişş sen neler yapıosun bebiş nasıl sanırım geçmişi okuyorsun hadi bitirde gelll
gülüşcümmm topiciğimizin çalışkan kızı yine işlerin başından aşkın bakıyorummda yorma kendini tatlım daha hamiş kalcann anne olcan amann boşver aralarıda satılmayı versinnnn:)
buaarada ozporum nie hiç gelmio bilgisi olan varmı hatuşlarrrrr
inşlah canım benimm inşalhhhhhhh benim için 2009 bom boş bir yıldı evde oturark geçirdim resmen 2008 kayıplarımın senesiydiii 2010 da allah kerimm bizim için yazılan neyse onu yaşayacağızz aslında yeni yıla fln inanmam ama umut işte isteyeceksek allahtan isteylim yeni yıldan dilll
üzüldüm yaaaa bizi habersiz bırakma canım yaaa ozpor zaten ailesinden uzaktaydı burada biraz kafa dapıtıyordu offff yaa offffarkadaşlar ozpor un üyeliği iptal edilmiş ama nedenini bilmyorum
kendisi iyi ama,yeni haberler alırsam yazarım
hııımmmmm ok o zaman yeniden kayıt yapabilir sonra alkisalkisalkisşimdi faceden mesajı geldi ozporun
bilgisayarı tamire gitmiş,tüm bilgileri silinmiş,o da şifresin hatırlamamış,yeni şifrede kabul edilmemiş
o yüzden iptal edilmiş
Senden duymak içimi rahatlatıyor..Ne de olsa en umutsuz günlerimde bile sen "bişe olmayacak" demiştin ve allah şükür bugüne dek hep haklı çıktın :))) :1hug:
Canım merhaba,evet geçmişi okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım.Sanıım Celen aramıza katılmış,çok sevindim.
Ben şimdilik iyiyim canım,çarşamba günü dr kotrolüm var. Kalp atışlarını duymamız gerekiyor dua edin lütfen,korkuyorum inan.
Yeni gele tü arkadaşlara merhaba ve hoşgeldiniz diyorum.
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum,2010 yılı umarım hepimiz içi hayırlı olur,Allah,2010 yılında bebişlerimize kavuşmayı asip etsin.Özürsüz ,kusursuz,sağlıklı,anasına,babasına,devletine,milletine hayırlı evlatlar nasip etsin.
canım aynen şu nodül işini halletsen ne iyi olur bebişten önce kendi sağlığın için...içime doğan olur benim inan buna. senin içinde hep iyi şeyler hissediyorum. nedenini bilmiyorum ama hissediyorum işte. ericem kız ben yakındazemuszemuskendimdeki tahminlerimde tutmuştu benim. ilk bebeği 2,5 aylıkken kaybettim. icimdeki ses ikinci bebeği daha erken düşürücen dedi ve öyle oldu 3. dede bu daha erken gidicek diye bir ses geldi ve öyle oldu. şimdi 4. hamileliğinde hiç bir sıkıntı olmayacak kalp atışı kese falan birden görünecek bu kez 4. yaramaz beni üzmeyecek gibi geliyo:kedi:
bu arada aklımdan şu nodül işini halletmekte geçmiyo değil hani. acaba diyorum gidip ameliyat olsamda tamamen kurtulsammı şu nodülden ne dersin dinamisim:1ninca:burda bir arkadaş olmuş hemde nodülü yumurta kadarmış nerdeyse bir doktor önerdi hiç iz falanda kalmamış takip ettirip biyopsi falan yaptırmaksa aldır kurtul diyo. 1 saatlik bir operasyonmuş ve hastanede sadece 1 gün kalıyomuşun. ne biliyim çok kolay gibi anlattı. bebek işini en fazla 3-4 ay geri atar gibi geliyo sadece. zaten şuanda yapamıyoz yakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?