Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım geçmiş olsun bak bende merak ettim bu diyeti öğrenirsen sende ayrıntılarıyla yazar mısın
KIZLAR BİLMİYORUMKİ ARAYIMI
YADA YARINMI ARAYIM KONUŞUM
UTANIRIMDA:kedi: ŞİMDİ BEN DOKTORA
KONUYU ACAYIM YA
yafffff utanacak bişi yok kiiiii biz bunu hep yapıyoruuuzzzzz :roflol:
tüm kötülükler 2009 ile beraber gidecek 2010 uğurlu ve hayırlı bol bebişli bol kahkahalı bir yıl olcak herşey çok güzel olacak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

inşlah canım benimm inşalhhhhhhh benim için 2009 bom boş bir yıldı evde oturark geçirdim resmen 2008 kayıplarımın senesiydiii 2010 da allah kerimm bizim için yazılan neyse onu yaşayacağızz aslında yeni yıla fln inanmam ama umut işte isteyeceksek allahtan isteylim yeni yıldan dilll

aaa aslıhancım gelmişşş güzel hamişş sen neler yapıosun bebiş nasıl sanırım geçmişi okuyorsun hadi bitirde gelll
gülüşcümmm topiciğimizin çalışkan kızı yine işlerin başından aşkın bakıyorummda yorma kendini tatlım daha hamiş kalcann anne olcan amann boşver aralarıda satılmayı versinnnn:)
buaarada ozporum nie hiç gelmio bilgisi olan varmı hatuşlarrrrr

napıymmm şeker hedefim var tutturmak zorundayım 3 haftadır hergün iş yerindeyim kafamçokkarıştı :bbo:
yaa ozporu bende merak ediyorum kimsenin özel bilgileride yokki bende arayıp sorayım sositososito

Canım merhaba,evet geçmişi okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım.Sanıım Celen aramıza katılmış,çok sevindim.
Ben şimdilik iyiyim canım,çarşamba günü dr kotrolüm var. Kalp atışlarını duymamız gerekiyor dua edin lütfen,korkuyorum inan.
Yeni gele tü arkadaşlara merhaba ve hoşgeldiniz diyorum.
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum,2010 yılı umarım hepimiz içi hayırlı olur,Allah,2010 yılında bebişlerimize kavuşmayı asip etsin.Özürsüz ,kusursuz,sağlıklı,anasına,babasına,devletine,milletine hayırlı evlatlar nasip etsin.

yeni yıl olduğundan değil de kapanan bi sayfa olduğundan önemli benim için. geçen ay ifadesi kadar basit yani Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşaallah.... her yeni gün yeni umut....

bugünlerin yarını var,
umudunu kesme balam,
elbet geçer bu acılar,
elbet geçer bu sancılar,
talihine küsme balam,
kaderine küsme balam..

AĞLAMA GÜLÜM BALAM BÖLEM
AĞLAMA SEN YAŞA BEN ÖLEM
ıÇıN ıÇıN SEN AĞLARKEN BEN NASIL GÜLEMM
SEN OLDUN ÇıLEM
YOLUNDA ÖLEM CAN CAN...
HALıM PERıŞAN....

ben bu şarkıyı çok seviyorum yaaaa.. süper mutlaka dinleyin uğur ışılak balam... adamın her şarkısı umut dolu, sevgi dolu, aşk dolu,,,,

şimdi faceden mesajı geldi ozporun
bilgisayarı tamire gitmiş,tüm bilgileri silinmiş,o da şifresin hatırlamamış,yeni şifrede kabul edilmemiş
o yüzden iptal edilmiş

Senden duymak içimi rahatlatıyor..Ne de olsa en umutsuz günlerimde bile sen "bişe olmayacak" demiştin ve allah şükür bugüne dek hep haklı çıktın :))) :1hug:

içime doğan olur benim inan buna. senin içinde hep iyi şeyler hissediyorum. nedenini bilmiyorum ama hissediyorum işte. ericem kız ben yakındazemuszemuskendimdeki tahminlerimde tutmuştu benim. ilk bebeği 2,5 aylıkken kaybettim. icimdeki ses ikinci bebeği daha erken düşürücen dedi ve öyle oldu 3. dede bu daha erken gidicek diye bir ses geldi ve öyle oldu. şimdi 4. hamileliğinde hiç bir sıkıntı olmayacak kalp atışı kese falan birden görünecek bu kez 4. yaramaz beni üzmeyecek gibi geliyo:kedi:

bu arada aklımdan şu nodül işini halletmekte geçmiyo değil hani. acaba diyorum gidip ameliyat olsamda tamamen kurtulsammı şu nodülden ne dersin dinamisim:1ninca:burda bir arkadaş olmuş hemde nodülü yumurta kadarmış nerdeyse bir doktor önerdi hiç iz falanda kalmamış takip ettirip biyopsi falan yaptırmaksa aldır kurtul diyo. 1 saatlik bir operasyonmuş ve hastanede sadece 1 gün kalıyomuşun. ne biliyim çok kolay gibi anlattı. bebek işini en fazla 3-4 ay geri atar gibi geliyo sadece. zaten şuanda yapamıyoz yakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

cnm bebişin hayırlı olsun kaç haftalık?bende çarşamba dr gitcem tekrar kalp atımına bakıcaz.hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde.isteyen herkese allahım yaşatsın.

canım aynen şu nodül işini halletsen ne iyi olur bebişten önce kendi sağlığın için...

nılıfersahh dınamıss sımge kızlar Çok teŞekkÜrler yardımlarınız ıÇın ıyneyı yaptım bacagımdan ama Çok canım yandı benmı yanlıŞ yaptım ıyneyı sızlerınde bukadar canı acıyormu gÖbegımden yaparken bukadar acımıyordu daha ılacı verırken Çok acıdı bıde sankı ıyne dıŞa doru ıtılıyordu ben bastırdıkÇa bıryerde yanlıŞmı yaptım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…