Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet haklısın benim eşim çok duygusaldır 3 yıllık evliiyiz ama 10 yıldır birbirimizi seviyoruz eşimle bana moral vermeye uğraşırken içindeki hıçkırıkları duyar gibi oluyorum ve ben en çok onun gözlerine bakınca üzülüyorum hamile kalamadığım her ay lütfen eşlerimize de haksızlık etmeyelim biz ağlıyoruz bazen de isyan ediyoruz rahatlıyoruz onlar bize moral vermeye çalışırken birde kendileri üzmemek için içlerinde yaşıyorlar her duyguyu...

canım bu ay da biz korunuyoz seni kıskandım :)kaydirigubbakcemile3 şaka şaka bugün görüştüm doktorumla bende tahlillerimi eksik buldu tahliller tamamlanana kadar korunacaz

kızlar geçmişe daldım yeni yıl dileklerimi unuttum :d:kedi: Allah yeni yılda hepiciğimizin kucaklarını minişlerle doldursun aman gitsin 2009 klava: zaten sevmedim ben onu :tomato:

Canımmm meraba :) Bende seni özledim inan...Face ye girdim bir kaç kez ama ben de seni göremedim...Canım okuldaki sınavlar , performans ödevleri , projeler beni bi sıkıştırdı ki sorma...Neyseki 2 hafta sonra bitecek bu çilem daha sık görüşürüz canımcımmmmm...
Canım umarım sende iyisindir ve her şey yolundadır...Bu arada güzel iltifatın için teşekkür ederimmm:kedi:
Bu arada dualrımdasın canımmmmm...
Canım benimm , insan bekleme sürecinde gerçekten çok yoruluyor ve sabrı kalmıyor...Canım benim , inşallah en kısa sürede bu sürecide atlatırsın...Çok şükürki iğne kullanma derdin olmayacak...kocaman öpüyorummmmm...

canım benim nasıl mutlu oldum bilemezsin herşeyin yolunda olmasına çoooookkkk sevindim darısı artık bizim başımıza sağlıkla al bebişini kucağına melekcim
Canım benim çok teşekkür ederim , een kısa zamanda sizin bebişleriniz çifter çifter gelir inşallahhhhhhh...

MELEKCIM,Hoca seker ,ıdrar vs. gıbı testleri hacettepede mı yaptırıyor?Özele mı gönderıyor?
Canım , hacettepede yaptırabilirsin diyor...Bana hacettepeye istediğin zaman git demişti , bende bugün 11 gibi gittim ama şeker yüklememi yaptıramadım, sadece idrar tahlilimi yaptırabildim...Kan alınan yer benden sabah 8.30 da orda olmam gerektiğini , bir plastik bardak ve sıkılmış limonla birlikte gelmemi söyledi...8.30 da şekerli ve limonlu suyu içirecekler , 1 saat sonrasında da kan alacaklar...Bu arada kahvaltı yapıp gideceksin ama sonucun doğru çıkması için kahvaltıda şekerli bişeyler yememek gerekiyormuş...Aklında bulunsun canım...Benimki önümüzdeki haftaya kaldı artık , yarın malum tatil olduğu için yaptıramicam...Sonuçlarımı bildiririm canım...

merhaba arkadaşlar
melek senin ve bebişinin iyi olduğuna çok sevindim
bende bugün biraz uyudum nihayet,çok şükür
Canım çok teşekkür ederimmm...Çok şükür senin de daha iyi olmana sevindim , öpüyoorum canım...

Canım benim , önemli olan doktorunun seni sıkı takip etmesi...Aklında bulunsun canım , 35. haftada bebişini alacaklarsa ciğer geliştirici iğneyi vurulup vurulmaman gerektiğini mutlaka sor hatta bence mutlaka yaptır...Hep iyi haberlerle gel canımmm...

Canımmm meraba :) Bende seni özledim inan...Face ye girdim bir kaç kez ama ben de seni göremedim...Canım okuldaki sınavlar , performans ödevleri , projeler beni bi sıkıştırdı ki sorma...Neyseki 2 hafta sonra bitecek bu çilem daha sık görüşürüz canımcımmmmm...
Canım umarım sende iyisindir ve her şey yolundadır...Bu arada güzel iltifatın için teşekkür ederimmm:kedi:
Bu arada dualrımdasın canımmmmm...
Canım benimm , insan bekleme sürecinde gerçekten çok yoruluyor ve sabrı kalmıyor...Canım benim , inşallah en kısa sürede bu sürecide atlatırsın...Çok şükürki iğne kullanma derdin olmayacak...kocaman öpüyorummmmm...

canım benim nasıl mutlu oldum bilemezsin herşeyin yolunda olmasına çoooookkkk sevindim darısı artık bizim başımıza sağlıkla al bebişini kucağına melekcim
Canım benim çok teşekkür ederim , een kısa zamanda sizin bebişleriniz çifter çifter gelir inşallahhhhhhh...

MELEKCIM,Hoca seker ,ıdrar vs. gıbı testleri hacettepede mı yaptırıyor?Özele mı gönderıyor?
Canım , hacettepede yaptırabilirsin diyor...Bana hacettepeye istediğin zaman git demişti , bende bugün 11 gibi gittim ama şeker yüklememi yaptıramadım, sadece idrar tahlilimi yaptırabildim...Kan alınan yer benden sabah 8.30 da orda olmam gerektiğini , bir plastik bardak ve sıkılmış limonla birlikte gelmemi söyledi...8.30 da şekerli ve limonlu suyu içirecekler , 1 saat sonrasında da kan alacaklar...Bu arada kahvaltı yapıp gideceksin ama sonucun doğru çıkması için kahvaltıda şekerli bişeyler yememek gerekiyormuş...Aklında bulunsun canım...Benimki önümüzdeki haftaya kaldı artık , yarın malum tatil olduğu için yaptıramicam...Sonuçlarımı bildiririm canım...

merhaba arkadaşlar
melek senin ve bebişinin iyi olduğuna çok sevindim
bende bugün biraz uyudum nihayet,çok şükür
Canım çok teşekkür ederimmm...Çok şükür senin de daha iyi olmana sevindim , öpüyoorum canım...

Canım benim , önemli olan doktorunun seni sıkı takip etmesi...Aklında bulunsun canım , 35. haftada bebişini alacaklarsa ciğer geliştirici iğneyi vurulup vurulmaman gerektiğini mutlaka sor hatta bence mutlaka yaptır...Hep iyi haberlerle gel canımmm...

Arkadaşlar yeni yılda hepinize sağlık , mutluluk , başarı ve huzur diliyorum...Veeeee kucaklarımız bebişlerle dolsunnnnn 2010 daaaaa...

Arkadaslar yenı yılın herkesın dıleklerının gerceklesmesını temennı ederım.Kucaklarınız yavrucaklarımızla dolsun ınsallah.MUTLU YILARRRRRRRRRRRRRRR

Melek 76
Sagol canım benım.Söyledıgın ıyı oldu bende ona göre gıderım.Keseke hocanın hemsıresı uyarsaydı senı.Bız nerden bılcez öyle degılmı?Ezıyet olmus bır daha gıdecen.Neyse hersey yolunda olsunda saglık olsun.Kendıne ıyı bak canım.Nıce yıllara...

opuyorumnanaktanherkesin yeni yilini simdiden kutluyorum cnlarim rabbim bu yilda kucagimizi saglikli bebeklerle doldursun ins umduklarimizla gelsin bu yil ins herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan

melegim sagol cnm evet igne kullanmiycam buna bende sükür ediyorum seker ilaci icmem gerekiyor sadece hamilelik boyunca rabbim bebegini sana saglikla kucaklamayi nasip etsin bizleride bu sevgiden mahrum koymasin ins öpüyorum seni cnm

Evet canım kimse uyarmadı...Lütfü bey de üzerine basa basa istediğin saatte gidebilirsin demişti valla...Neyse en azından sen bir seferde halledeceksin :)

melegim sagol cnm evet igne kullanmiycam buna bende sükür ediyorum seker ilaci icmem gerekiyor sadece hamilelik boyunca rabbim bebegini sana saglikla kucaklamayi nasip etsin bizleride bu sevgiden mahrum koymasin ins öpüyorum seni cnm
Aminnn canımmmm...

Arkadaslar yenı yılın herkesın dıleklerının gerceklesmesını temennı ederım.Kucaklarınız yavrucaklarımızla dolsun ınsallah.MUTLU YILARRRRRRRRRRRRRRR
Sanada mutlu yıllar...

kızlar geçmişe daldım yeni yıl dileklerimi unuttum :d:kedi: Allah yeni yılda hepiciğimizin kucaklarını minişlerle doldursun aman gitsin 2009 klava: zaten sevmedim ben onu :tomato:

Katılıyorum sana , bende 2009 yılından bir an önce kurtulmak istiyorum canım...Yeni yılda hepimizin yüzü gülecek inşallah...

canım bu ay da biz korunuyoz seni kıskandım :)kaydirigubbakcemile3 şaka şaka bugün görüştüm doktorumla bende tahlillerimi eksik buldu tahliller tamamlanana kadar korunacaz
ya demek eksiklerin varmış..neyse canım ya tamamlarsın zaten ankaradasın... ama acele et biz senle aynı ay hamile kalacaz ha beraber ilerleyip birlikte alacaz miniklerimizi kucağımıza....
canım ben tokatta yaşıyorum.genetik tetkiklerimi elazığ da yaptırdım.diğerlerini burda. doktorum çok anlayışlı rahim filmide çektirdim.rahimde problem yok şükür.herşeye rağmen yeniden denemeye değer...tabikide yeniden deneme cesaretin gelecek bak sen gör 2010 hepimize iyi gelecek....

bende sevmedim hemde hiçççç. şükür ki bitti.hoşgeldin 2010....:lepi:

:kedi::kedi::kedi::kedi: yeni yılın ilk mesajını ben yazmışım:kedi::kedi::kedi::kedi:

2010 hepimize bebiş getirsin inşallah.

HEPIMIZIN YENI YILI KUTLU OLSUN YENI YIL HUZUR SAGLIK MUTLULUK VE HEPIMIZE BEBISLER GETIRSIN INSALLAHHHHHHHHHHH a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…