Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım inş birlikte hamiş olcaz önümüzdeki aya tadavi görcem sanırım doktorum içime sindi beni rahatlattın bana söylediği madem öğrendiğimizde gebelik bitmiş oluyo öyleyse gebeliği bizim planlamamız lazım dedi o yüzden bu ay korunacağız tahlillerde çıkınca yoğun bir tedavi uygulayacağını söyledi doktorum benim güvenimi kazandı Allah razı olsun kendinden :) gebe kalmam da kontrol atında olacak (artık ne tedavi uygulayacağını bilmiyorum henüz) akyuvarlarla ilgili de bir test verdi düşüğün sadece trombofiliden kaynaklı olmayabilir akyuvarlar bazen gereksiz çalışabiliyo sende de böyle olabilir dedi yani bebeği vücuttan atabiliyormuş haftaya o çıkacak düğer testleri de henüz yaptıramadım pazartesi de onlar yapılacak kısmetse

HEPİMİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN...opuyorumnanaktan
rabbim yeni yılda herkesin kalbindekini hakkında hayırlı kılıp nasip etsin İNŞALLAHHHAMİN

gerçekten süper ya... gebelik başlamadan kontrol altında olmak hem sanada güven verecek . bu arada yaptırdığın testin tam adını biliyormusun?

HEPIMIZIN YENI YILI KUTLU OLSUN YENI YIL HUZUR SAGLIK MUTLULUK VE HEPIMIZE BEBISLER GETIRSIN INSALLAHHHHHHHHHHH a.s.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
HEPİMİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN...opuyorumnanaktan
rabbim yeni yılda herkesin kalbindekini hakkında hayırlı kılıp nasip etsin İNŞALLAHHHAMİN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

gerçekten süper ya... gebelik başlamadan kontrol altında olmak hem sanada güven verecek . bu arada yaptırdığın testin tam adını biliyormusun?

bir sürü test var canım ya bitanesi akyuvarlarla ilgili protein C var protein S var testlerin isimleri eşimde ,10 dan fazla test var tam bilmiyorum ne olduğunu hepsinin doktorum 2 seçeneğimiz var dedi ya bildiğimiz rahatsızlığınızı tedavi edip deneyeceğiz yeniden (trombofili) tekrar düşerse diğerlerini araştıracağız ya da ihtimallerin hepsini araştırıp öyle yola çıkacağız bişey çıkarsa tedavi ederiz bişey çıkmazsa kafamız rahat başlrız dedi sonuçlara göre size yoğun bir tedavi uygulayacağız dedi .madem gebe kaldığınızı öğrendiğimizde çok geç oluyor öyleyse gebeliği biz planlayacağız ona göre tedavi uygulayacağız dedi ve bu sonuçlar çıkana kadar tekrar yıkılmamak için lütfen bu ay korunun dedi ay ben doktorumu çok sevdim kaydirigubbakcemile3 sanki içimdekileri okudu Allahım mahcup etmesin bizi bu süreçte

amin canım bende antikor testi diye ANA yada FANA diye bir test varmış onumu yapacaklar diye düşündüm.çok sevindim ya senin adına herşeyi araştırıp başlaman gerçekten güzel olacak.inşallah herşey güzel olur.

doktorumun dediği şey zaten benim hep kafama takılan durumdu canım ben bebeklerimi ya tahlil sonucunu aldıktan bir kaç saat sonra ya da tahlili verdikten sonra kaybettim sonucu alamamıştım bile kromozom testi de temiz çıkmıştı ama önceki doktor bna günün geçtikten 5 gün sonra tahlil yaptır demişti ama okadar sürmüyor ki bana da hep 5 gün geçerse zaten sağlıklı bir bebeğim olacak size ne gerek var diye geçiyordu içimden takıntılı oldum çıktım :)

herkesın yenı yılı kutlu olsun yenı yılda hepımızın kucaĞı bebıŞlerle dolsun ıŞallah tabı her Şeyın hayırlısıyla rabbım hepımıze hayırlı evlatlar versın

çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
allah o adamın belasını versin beni de başından savdı belki onun yüzünden bu bebeğimi de kaybedeceğim ben kesin kararlıyım bir daha o hastaneye bile gitmeyeceğim hatta hiçbir özel hastaneye gitmeyi düşünmüyorum artık hiç güvenim kalmadı bundan sonra üniversiteye devam edeceğim

kızlar hani derler ya bir yıla nasıl girersen öyle devam eder
acaba benim hamilelik de devam eder mi diyorumCADIARZU
neyse zaman gösterecek bakalım
bu yılda hamile olanlar hayırlısıyla bebeğini kucağına alır:Saruboceq:
olmayanlarda en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırlar:Saruboceq:

aminnnn inşallah. senide minik meleğin bırakmaz sımsıkı tutar inşallah annesi

sağol canım iğne aşamaları hakkında bilgi vermişsin. umarım bu zorlu süreci kolayca atlatırız. senin protein s yüksek çıkmış ya sana doktor ne dedi bu konuda.
Canim benim doktorumda eger protein S düdük ciksaydi igneyi mutlaka ama mutlaka vurulmam gerektigini belirtti.
Benimki sadece MTHFR Heterezygot oldugu icin sadece aspirinde yeterliymis ama tabi ben 4. bebegimi sadece aspirinlede kaybedince igneleri birdahaki hamileligimde mutlaka vurulmak istiyom tabiki birdaha hamile olmak nasip olursa..
Canım çok özledim seni...Yeni yılda bebişin seni bekletmeden gelir inşallahhhh...

Bende seni özledim Melegim.
Güzel haberlerini alinca cok sevindim canim.
2010 Insallah tüm yol gözleyenlere umutyili olur ve bir evlat hasretiyle yananlara Rabbim en kisa zaman icinde evlatlar nasip eder.

canım herkezin bir derdi var emin ol. bak sana doktor asprin yeterli demiş. ama 4 düşük sonrası ben olsam bende iğne vurulmayı isterdim. işte benimde 18 ocakta adet olmam gerekiyor.Adet olur olmaz gel dedi doktor iğneye başlayacak.İnşallah olmam :dance: Bu günler hemen geçse hamile kalsam bir an önce opuyorumnanaktan oh ne güzel olur yaa. 2010 uğurlu gelir inşallah herkeze. Kendimi alıştırmaya çalışıyorum şimdilik iğne fikrine. Ama şöylede bişey var beterin beteri var o yüzden bende hastalığımı sevmeye çalışıyorum.Gerçekten şaşırtıcı gelebilir ama benim hasralığım sadece gebelikte ortaya çıkıyor.ONun dışında bana hayatı dar da etmiyor. Madem bebeğime kavuşmam için bunları yaşamam gerek rabbim bunları verdiğine göre vardır bir bildiği. Katlanacaz sabredecez inşallah sonunda yüzümüz gülecek.

canım sende son durum nedir gittin mi tekrar doktora

kızlar sizle bir şey paylaşmak istiyorum ben şubat ve nisanda olmak üzere 2 düşük yaptım o günden beri de hamişliği bekliyorum geçen ay böğürtlen kökü kürü kullandım ve adetim biraz farklı oldu adetim bittikten sonra doktora gittim ve ultrasona girdim ultrasonda birden çok yumurtacık gördük bunların kaçı olgunlaşır ve çatlar bilmiyorum ama denemek isteyen varsa paylaşayım dedim malesef doktorumun tavsiyesiyle korunuyoruz biz çünkü tetkiklerim eksikmiş

canım şu böğürtlen kökü kürünü açıklayabilirmisin nasıl hazırladığını ve kullandığını..ben denemek istiyorum..

canım şu böğürtlen kökü kürünü açıklayabilirmisin nasıl hazırladığını ve kullandığını..ben denemek istiyorum..

nuraycım elimde yine bu sitedeki bir arkadaşımızın verdiği böğürtlen kökü tarifi var..yardımcı olmak için o arkadaşımın adına veriyorum..kimin mesajından yazmıştım hatırlamıyorum..kusura bakmasın elimde o kadar çok tarif varki

400 gr böğürtlen kökü (maliyeti en fazla 20 tl) alıyorsunuz..6 lt soğuk suya koyup (tozu toprağı varsa öncesinde yıkanacak) kaynatıyorsunuz..Kaynar kaynamaz altını kısarak ağzı kapalı 30 dk demlendiriyorsunuz..tekrar ediyorum ağzı kapalı kısık ateş..
Sonra altını kapatıp yine ağzı kapalı bir şekilde akşam yaptıysan sabaha kadar, sabah yaptıysan akşama kadar soğumaya bırakıyorsun..
Soğuyunca da cam şişelere boşaltıp dolaba koyuyorsunuz..ve sabah- akşam aç karnına birer çay bardağı içiyorsunuz..
Adetin 1. gününden yumurtladığın güne kadar diye yazıyordu..
Sen yine de bi araştır..yardımcı olabildiysem ne mutlu..opuyorumnanaktan

sağlık mutluluk dolu bir yıl dieğiyle :1hug: dualarımızın kabul olduğu cekilen hasretlerin bittiği bir yıl olur inşallah :Saruboceq:
herkese mutlu yılllaaarrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…