ya demek eksiklerin varmış..neyse canım ya tamamlarsın zaten ankaradasın... ama acele et biz senle aynı ay hamile kalacaz ha beraber ilerleyip birlikte alacaz miniklerimizi kucağımıza....
canım ben tokatta yaşıyorum.genetik tetkiklerimi elazığ da yaptırdım.diğerlerini burda. doktorum çok anlayışlı rahim filmide çektirdim.rahimde problem yok şükür.herşeye rağmen yeniden denemeye değer...tabikide yeniden deneme cesaretin gelecek bak sen gör 2010 hepimize iyi gelecek....
bende sevmedim hemde hiçççç. şükür ki bitti.hoşgeldin 2010....:lepi:
evet canım inş birlikte hamiş olcaz önümüzdeki aya tadavi görcem sanırım doktorum içime sindi beni rahatlattın bana söylediği madem öğrendiğimizde gebelik bitmiş oluyo öyleyse gebeliği bizim planlamamız lazım dedi o yüzden bu ay korunacağız tahlillerde çıkınca yoğun bir tedavi uygulayacağını söyledi doktorum benim güvenimi kazandı Allah razı olsun kendinden :) gebe kalmam da kontrol atında olacak (artık ne tedavi uygulayacağını bilmiyorum henüz) akyuvarlarla ilgili de bir test verdi düşüğün sadece trombofiliden kaynaklı olmayabilir akyuvarlar bazen gereksiz çalışabiliyo sende de böyle olabilir dedi yani bebeği vücuttan atabiliyormuş haftaya o çıkacak düğer testleri de henüz yaptıramadım pazartesi de onlar yapılacak kısmetse
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:HEPIMIZIN YENI YILI KUTLU OLSUN YENI YIL HUZUR SAGLIK MUTLULUK VE HEPIMIZE BEBISLER GETIRSIN INSALLAHHHHHHHHHHH a.s.
HEPİMİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN...opuyorumnanaktan
rabbim yeni yılda herkesin kalbindekini hakkında hayırlı kılıp nasip etsin İNŞALLAHHHAMİN
gerçekten süper ya... gebelik başlamadan kontrol altında olmak hem sanada güven verecek . bu arada yaptırdığın testin tam adını biliyormusun?
bir sürü test var canım ya bitanesi akyuvarlarla ilgili protein C var protein S var testlerin isimleri eşimde ,10 dan fazla test var tam bilmiyorum ne olduğunu hepsinin doktorum 2 seçeneğimiz var dedi ya bildiğimiz rahatsızlığınızı tedavi edip deneyeceğiz yeniden (trombofili) tekrar düşerse diğerlerini araştıracağız ya da ihtimallerin hepsini araştırıp öyle yola çıkacağız bişey çıkarsa tedavi ederiz bişey çıkmazsa kafamız rahat başlrız dedi sonuçlara göre size yoğun bir tedavi uygulayacağız dedi .madem gebe kaldığınızı öğrendiğimizde çok geç oluyor öyleyse gebeliği biz planlayacağız ona göre tedavi uygulayacağız dedi ve bu sonuçlar çıkana kadar tekrar yıkılmamak için lütfen bu ay korunun dedi ay ben doktorumu çok sevdim kaydirigubbakcemile3 sanki içimdekileri okudu Allahım mahcup etmesin bizi bu süreçte
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın, iyi bak kendine, bol bol dinlenmeyi ihmal etme sakın.
canım ne olur sakın hatta sana yalvarırım sakın ibrahim büyükbeşeye gitme ben hayatımda bukadar vicdansız umursamaz ve korkak bir insan görmedim 28+3 günlük bebeğimi kaybetmeme neden oldu ve eğer ameliyata alınmasaydım hayatıma mal olacaktı bende ileri derecede preeklampsi oldu daha 22. haftadayken durumum belliymiş ama dr hiçbir ilaç takviyesinde bulunmadı beni başından atmaya çalıştı adanaya git orda alsınlar bebeğini dedi halbuki benim hiç kaybedecek zamanım yoktu bizde küvöz yok dedi ama tüm drların bu tür acil durumlar için kendi hastanesinde ayırdığı küvözü olurmuş 5 hastane gezdim öğlen 11 den akşam 9 a kadar sonunda hiç gitmediğim gebeliğimi ve durumumu bilmeyen nurettin kavcı beni ameliyat etmeyi kabul etti adam ameliyattan sonra küfür etmiş b.beşeye neredeyse rahmim alınacak duruma gelmiş eğer biraz daha geç kalsaymışım canıma aml olacakmış ya ibrahim büyükbeşe ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor özür dilerim içim çok dolu ona karşı çok yer işgal ettim ama tatlım lütfen ona gitme ben şimdi hatemde bülent kahramana gidiyorum çok ilgili bir dr şimdilik herşey yolunda gidiyor
kızlar hani derler ya bir yıla nasıl girersen öyle devam eder
acaba benim hamilelik de devam eder mi diyorumCADIARZU
neyse zaman gösterecek bakalım
bu yılda hamile olanlar hayırlısıyla bebeğini kucağına alır:Saruboceq:
olmayanlarda en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırlar:Saruboceq:
Canim benim doktorumda eger protein S düdük ciksaydi igneyi mutlaka ama mutlaka vurulmam gerektigini belirtti.sağol canım iğne aşamaları hakkında bilgi vermişsin. umarım bu zorlu süreci kolayca atlatırız. senin protein s yüksek çıkmış ya sana doktor ne dedi bu konuda.
Canım çok özledim seni...Yeni yılda bebişin seni bekletmeden gelir inşallahhhh...
Canim benim doktorumda eger protein S düdük ciksaydi igneyi mutlaka ama mutlaka vurulmam gerektigini belirtti.
Benimki sadece MTHFR Heterezygot oldugu icin sadece aspirinde yeterliymis ama tabi ben 4. bebegimi sadece aspirinlede kaybedince igneleri birdahaki hamileligimde mutlaka vurulmak istiyom tabiki birdaha hamile olmak nasip olursa..
Bende seni özledim Melegim.
Güzel haberlerini alinca cok sevindim canim.
2010 Insallah tüm yol gözleyenlere umutyili olur ve bir evlat hasretiyle yananlara Rabbim en kisa zaman icinde evlatlar nasip eder.
kızlar hani derler ya bir yıla nasıl girersen öyle devam eder
acaba benim hamilelik de devam eder mi diyorumCADIARZU
neyse zaman gösterecek bakalım
bu yılda hamile olanlar hayırlısıyla bebeğini kucağına alır:Saruboceq:
olmayanlarda en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırlar:Saruboceq:
kızlar sizle bir şey paylaşmak istiyorum ben şubat ve nisanda olmak üzere 2 düşük yaptım o günden beri de hamişliği bekliyorum geçen ay böğürtlen kökü kürü kullandım ve adetim biraz farklı oldu adetim bittikten sonra doktora gittim ve ultrasona girdim ultrasonda birden çok yumurtacık gördük bunların kaçı olgunlaşır ve çatlar bilmiyorum ama denemek isteyen varsa paylaşayım dedim malesef doktorumun tavsiyesiyle korunuyoruz biz çünkü tetkiklerim eksikmiş
canım şu böğürtlen kökü kürünü açıklayabilirmisin nasıl hazırladığını ve kullandığını..ben denemek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?