dinamisimmmm cnm deniz nasıl bu arada kuşum nereye ditttiiiiin ???/
çok tatlısın yaaa... hiç bu taraftan bakmamıştım... umarım herşey iyi olur.. bu arada sağlam bi omzum var inan ağlama duvarından dağa sağlık istediğin kadar bu omuzda zırlayabilirsin :))))))))))))))))))))))Canim nergisim benim:teselli:, sana aglamak iyi geliyosa agla canim. Sonradan biraz olsa rahatliyorsan bu bile iyi canim. Bazi günler oldu ben aglayamadim bile icime attim.
Ailem beni cok güclü biliyo. Kolay kolay aglayamadigim icin, ama bilmiyorlarki bu benim güclülügümden degilde icime attigimdandir
Bana arkadasimin biri demistiki ayyyy 4 tane bebek kaybettin ve sen yine masallah hic birsey olmamis gibisin ben olsam aglamaktan ölürüm...
Aglamak icindeki ,seni bogan, canini acitan seyleri disari atmak demektir.
Ben bazen onu bile beceremem icime atar bogulurum :çok üzgünüm:
Aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:
:teselli:
Iste bu..... celenim umut isigimiz......opuyorumnanaktan
Canim benim Insallah Denizimizin suyuda 40. haftasina kadar denizler kadar cogalirda , vaktinde kucagina alirsin canim.:Saruboceq:
Canim ya korkma kromozon bozuklugu cok nadir rastlanan bir vaka.
Allahin izniyle bebegine birsey olmayacak:Saruboceq:
Canim nekadar eksik var bende okuyabilirim.
Senin okumak istediklerini bana ver senin miden bulaniyo, ben senin yerine okurum canim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cok sirin yaaaa
Canim gecmis olsun opuyorumnanaktan
delikafadulden:teytey::teytey:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Benimde tam tersi Protein S cok yüksek 140 falan cikmisti :uhm:
Hadi hayirlisi canim Insallah saglikli bir sekilde devam eder:Saruboceq::Saruboceq:
Canim baslarda iki haftada bir benim doktor tahlil istemisti, kanin durumuna bakmak icin.
Cok sulanincada tehlikeli onun icin ignenin dozununa ona göre ayarladi bende. Ben 0,3 ml fraxiparin kullandim ama benim tahlillerim normal ciktigi icin böyle devam ettim
Canim gecmis olsun.
Bak ben bunuda bilmiyodum demekki B Vitaminlerine daha önceden baslamaya gerek yok:1shok:
Canim benim annen icin cok üzüldümmafoldumben
Genc yasta ona bu hastaligi veren Rabbim mutlaka onun icin baska güzellikler verecektir canim.:teselli: Bazen bende düsünürüm, ben kesinlikle Allahin iyi bir kulu degilim diye, insaniz sonucta böyle seyleri düsünmek normal. :çok üzgünüm: Ama derin düsününce hayir Rabbim beni seviyo, seviyoki bu yasima kadar her istedigimi fazlasiyla verdi bana.a.s
Herseyi verdi ve benide cocukla imtahan ediyo.
Ama ben bu imtahani iyi gecirdigimi söyleyemem kaydirigubbakcemile3 cünkü cok isyan ediyom, sonradan pisman oluyom :çok üzgünüm: ama sabrim okadar azalmiski eski günlere göre daha fazla isyanlardayim....
Bunun farkindayim. Yinede ondan herdefasinda af diliyom. Bize göre bu cok kötü bir aci cocuk sahibi olamamak.senağlama
Ama cevreme bakiyomda dertsiz insan yok. :sm_confused: Onlara görede kendi acilari cok büyük.
Mesela hergün kocasindan dayak yiyen kadin, yada cok fakir olupta yavrusuna iyi bakamayan Anne.mafoldumben Bunun gibi binlerce dert. Ama bak bizlerin bir ümidi var cok sükür.
Dertler bitmiyo, birini atlatiyon digeri geliyo :bbo:. Onun icin hayati suan doya doya yasamak lazim :1rolleyes:. Cocukta gelmek isterse gelir.... kaydirigubbakcemile3Gelmiyor diyede hayatimi ona odaklamak istemiyom,:dilcikar: cünkü cocuk hersey degildir bu hayatta.kaydirigubbakcemile2
Kafanizi sisirdim kusura bakmayin.:kedi:
Bunlar benim fikrim simdi böyle düsünüyom ama bazende tüm ümitlerimi kaybetimde burda sizlere zirladigimda :roflol: sizlerde bana ümit vereceksiniz bunu biliyom
Bunu bilmek iyi geldi bana.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok tatlısın yaaa... hiç bu taraftan bakmamıştım... umarım herşey iyi olur.. bu arada sağlam bi omzum var inan ağlama duvarından dağa sağlık istediğin kadar bu omuzda zırlayabilirsin :))))))))))))))))))))))
bak bendeki şansa ya %3 girdim haa. ben gebeliğin 3. haftasında başladım iğneye ama olmadı..yaaaa. böyle şeyleri duyunca moralim bozuluyor. aynılarını bende yaşarım gibi geliyor. nedense neyden korksam başıma geliyor ya. şimdiki korkumda iğne vurulduğu halde düşük yapanlardan olmak.ama sen adet olduktan sonra iğneye başladıysan o ayrı bir durum benim doktor hamile kalmadan adetin ilk günü başlayalım diyor kan akışını düzene sokmak için. erken başlanınca iğneye düşük riski %3 e iniyormuş. İnşallah tabi yineden herşeyi allah bilir. ve herşeyin hayırlısı.
neden yapılacakki başka bir rahatsızlığın mı var?rahim filmi çektirdiysen eğerrrr. amniyosentez düğün bayram.. korkma benim ikili üçlü test olmasa bile yapılacak.. herşey varrr gel... gelll ne ararsan varrrrr. gelll
Sülalim canim azicik zipla kiz cabuk olursun adet belki kaydirigubbakcemile3 Benim catlak kocis bana öyle der bazen.
Insallah cabucak olursunda sonra yola aynen devammmmm
Canim gönderdigi cayi ictim bitti 2-3 ayda sogan kürü yapmam lazim bu ay es gectim canim istemedi ama birdahaki ay insallah yine baslamak istiyom.çalıkuşum sen ibrahim saraçoğlunun bitkilerini kullanıyormusun?
Canim gönderdigi cayi ictim bitti 2-3 ayda sogan kürü yapmam lazim bu ay es gectim canim istemedi ama birdahaki ay insallah yine baslamak istiyom.
Canim nergisim benim:teselli:, sana aglamak iyi geliyosa agla canim. Sonradan biraz olsa rahatliyorsan bu bile iyi canim. Bazi günler oldu ben aglayamadim bile icime attim.
Ailem beni cok güclü biliyo. Kolay kolay aglayamadigim icin, ama bilmiyorlarki bu benim güclülügümden degilde icime attigimdandir
Bana arkadasimin biri demistiki ayyyy 4 tane bebek kaybettin ve sen yine masallah hic birsey olmamis gibisin ben olsam aglamaktan ölürüm...
Aglamak icindeki ,seni bogan, canini acitan seyleri disari atmak demektir.
Ben bazen onu bile beceremem icime atar bogulurum :çok üzgünüm:
Aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:
:teselli:
Iste bu..... celenim umut isigimiz......opuyorumnanaktan
Canim benim Insallah Denizimizin suyuda 40. haftasina kadar denizler kadar cogalirda , vaktinde kucagina alirsin canim.:Saruboceq:
Canim ya korkma kromozon bozuklugu cok nadir rastlanan bir vaka.
Allahin izniyle bebegine birsey olmayacak:Saruboceq:
Canim nekadar eksik var bende okuyabilirim.
Senin okumak istediklerini bana ver senin miden bulaniyo, ben senin yerine okurum canim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cok sirin yaaaa
Canim gecmis olsun opuyorumnanaktan
delikafadulden:teytey::teytey:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Benimde tam tersi Protein S cok yüksek 140 falan cikmisti :uhm:
Hadi hayirlisi canim Insallah saglikli bir sekilde devam eder:Saruboceq::Saruboceq:
Canim baslarda iki haftada bir benim doktor tahlil istemisti, kanin durumuna bakmak icin.
Cok sulanincada tehlikeli onun icin ignenin dozununa ona göre ayarladi bende. Ben 0,3 ml fraxiparin kullandim ama benim tahlillerim normal ciktigi icin böyle devam ettim
Canim gecmis olsun.
Bak ben bunuda bilmiyodum demekki B Vitaminlerine daha önceden baslamaya gerek yok:1shok:
Canim benim annen icin cok üzüldümmafoldumben
Genc yasta ona bu hastaligi veren Rabbim mutlaka onun icin baska güzellikler verecektir canim.:teselli: Bazen bende düsünürüm, ben kesinlikle Allahin iyi bir kulu degilim diye, insaniz sonucta böyle seyleri düsünmek normal. :çok üzgünüm: Ama derin düsününce hayir Rabbim beni seviyo, seviyoki bu yasima kadar her istedigimi fazlasiyla verdi bana.a.s
Herseyi verdi ve benide cocukla imtahan ediyo.
Ama ben bu imtahani iyi gecirdigimi söyleyemem kaydirigubbakcemile3 cünkü cok isyan ediyom, sonradan pisman oluyom :çok üzgünüm: ama sabrim okadar azalmiski eski günlere göre daha fazla isyanlardayim....
Bunun farkindayim. Yinede ondan herdefasinda af diliyom. Bize göre bu cok kötü bir aci cocuk sahibi olamamak.senağlama
Ama cevreme bakiyomda dertsiz insan yok. :sm_confused: Onlara görede kendi acilari cok büyük.
Mesela hergün kocasindan dayak yiyen kadin, yada cok fakir olupta yavrusuna iyi bakamayan Anne.mafoldumben Bunun gibi binlerce dert. Ama bak bizlerin bir ümidi var cok sükür.
Dertler bitmiyo, birini atlatiyon digeri geliyo :bbo:. Onun icin hayati suan doya doya yasamak lazim :1rolleyes:. Cocukta gelmek isterse gelir.... kaydirigubbakcemile3Gelmiyor diyede hayatimi ona odaklamak istemiyom,:dilcikar: cünkü cocuk hersey degildir bu hayatta.kaydirigubbakcemile2
Kafanizi sisirdim kusura bakmayin.:kedi:
Bunlar benim fikrim simdi böyle düsünüyom ama bazende tüm ümitlerimi kaybetimde burda sizlere zirladigimda :roflol: sizlerde bana ümit vereceksiniz bunu biliyom
ben hep 1'er yıl sonra gebe kaldım,ama bu hazır olamadığımdan ya da korktuğumdan değildi,ilk gebeliğimde eşim başka bir şehirde görev yapıyordu ve hazırlıksız bir gebelikti,kayıp olunca eşimin dönmesini bekledik,1 yılsonra eşim döndü 3 ay sonra tekrar gebe kaldım ama çok erken kaybettik,doktorum 3 ay dinlen rahim kendine gelsin dedi,3 ay çabucak bitsin istedim ben,ama sonra iş yoğunluğundan vazgeçtim,tam 1 yıl sonra 3.gebelik,tamamen plansız ve sürpriz oldu bizim için hiç beklemiyorduk
yani tekrar hamile kalmaktan hiç korkmadım,çünkü sahip olmak istediğim şeyi elde edene kadar emek sarfetmeyi seviyorum,acı ve üzüntü dolu olsada en fazla bir haftada kendime geliyordum,çünkü zaten hayatta yaşayabileceğim en büyük kayıbı 2002 yılında babamı kaybettiğimde yaşadım
bünyem acılara alışık yani : )) yılmayın,korkmayın,pes etmeyin,düşünce gücüne inanın,gerçekten çok istersen olur........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?