Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çalıkuşu canım hoş geldin:)

Sağol güzel dileklerin için...Allahım inşallah 2010 da senin hayallerini de / herkesinkini de gerçek yapar.

çok tatlısın yaaa... hiç bu taraftan bakmamıştım... umarım herşey iyi olur.. bu arada sağlam bi omzum var inan ağlama duvarından dağa sağlık istediğin kadar bu omuzda zırlayabilirsin :))))))))))))))))))))))

Bunu bilmek iyi geldi bana.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kuşummmmm iyiyim aşkummmm ne yapıcam hep aynı terane uğraşıp duruyoruz işte bu arada hala regli olmadım ben yaffff bir oldu düşük yapalı daha neyi bekliyor ki acaba

Sülalim canim azicik zipla kiz cabuk olursun adet belki kaydirigubbakcemile3 Benim catlak kocis bana öyle der bazen.
Insallah cabucak olursunda sonra yola aynen devammmmm

bak bendeki şansa ya %3 girdim haa. ben gebeliğin 3. haftasında başladım iğneye ama olmadı..
rahim filmi çektirdiysen eğerrrr. amniyosentez düğün bayram.. korkma benim ikili üçlü test olmasa bile yapılacak.. herşey varrr gel... gelll ne ararsan varrrrr. gelll
neden yapılacakki başka bir rahatsızlığın mı var?
Sülalim canim azicik zipla kiz cabuk olursun adet belki kaydirigubbakcemile3 Benim catlak kocis bana öyle der bazen.
Insallah cabucak olursunda sonra yola aynen devammmmm

çalıkuşum sen ibrahim saraçoğlunun bitkilerini kullanıyormusun?
sülal nerelerdesin canım ya özledik seni.. vereliniortak

kızlar ben yeni yılın ilk ayında bebek çalışmalarına start verecem inşallah ama drumdan iğneyi hemen başlamasını rica edecem.yani adet bitiminden itibaren başlamak istiyorum.ocak 14 aedt tarihim ve o zaman genetik sonuçlarımda çıkmış olacak. tabi dr ne der bilmiyorum..

hepinize sağlıklı mutlu umutlu huzurlu ve sağlıkla hamile kalıp sağlıkla dünyaya getirip anne olacağımız bir yıl diliyorum kızlar.....:))

yasemin sonucum belli oldu
hemşerisi konuştu fraxiparin 0,3 lük kullancakmışım hamiş kalınca, şimdilikse folbiol la coraspirin kullancakmışım yeni yılınızı kutlarım

nergisimm ankara zekai tahir de infertiliteye başvuruyorsun eşinle birlikte ve öncelikle eşinin tahlillerini alıyorlar akabinde genetiğe gönderiliyorsun genetik değerlendiriyor uygun görürlerse genetik araştırma başlatıyorlar.. ve infertilite servisinde aklına gelebilecek her türlü araştırmayı yapıyorlar.. ben rahim filmini çektireli 4 ay oldu. allah kimseye yaşatmasın 10 çocuk doğurmayı tercih ederdim. uterusta anomali var mı bebek düşük sebebi rahmin uygunsuz yapısı olabilir mi birde hiç hamile kalamayanlar için tüpte ya da rahim içindeki hafif yapışıkları açan bir yöntem olarak kullanılıyor...valla benden istemedikleri şey kalmadı..kabus gibi bir dokuz ay geçirdim... valla bana cesaret geldi... yeni yılda yeni bebek fikri kulağıma pek hoş geldi.... neden olmasın dedirttin bana hadi hayırlısı ccanımmm allah gönlümüze göre verir inşaallah

sağol canım iğne aşamaları hakkında bilgi vermişsin. umarım bu zorlu süreci kolayca atlatırız. senin protein s yüksek çıkmış ya sana doktor ne dedi bu konuda.

slm denden cim ne güzel yazmışsın :) bende senin gibi düşünüyorum hatta eşim üzülünce diyorum ki ben hayatta beni mutlu edecek her şeyi zor elde ettim işimi ,seni şimdi de bebeğimi zamanla olacak rabbim hayırlısını versin ...zor ve yıpratıcı bir süreç bende çok korkuyorum tekrar bebeğimi kaybedip aynı acıyı yaşamaktan ama bu sadece bir ihtimal olma olasılığı yüksek ama sonraki gebeliğimin sağlıklı olma ihtimali de var denemeden bilemem ki değil mi onun için umudumuzu kaybetmek yok olana kadar devam :) eninde sonunda sahip olacağız o yaramaza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…