Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam feryad, nasılsın ben iyiyim bugün bir arkadaşın bebeğinin dişi çıkmış onun diş buğdayı mı diş bulgurumu neyse o vardı. gittim bebek kaynıyordu ortalık. herkezde bi bebek sevdim hepsini. herkez darısı sana dedi. ınşallah hayırlısıyla olur. Biz çalışmalara başladık. bu hafta içi kendi doktorumun özleline gidicem. Çünkü bana adet olunce gel iğne başlayalım diyen doktor bayan ve 5 aylık hamile. Onla başlasam yarı yolda kalcam en iyisi kendi doktoruma gideyim. Kendisine de dedim haklısın dedi. Başlasakda seni takip edemem dedi. ışte bende bana ne tedavi başlanacağını yazarım size. Nergis sağolsun eklemiş beni listeye. opuyorumnanaktan Bu arada benim bir arkadaşa da iğne yöntemiyle hamike kalmıştı. ışte onun şuan 6 aylık bebeği var. Ankaraya gitmiş kist varmı diye hamile kalmadan önce. Doktor bunu görür görmez sende kanla ilgili problem var test yapalım demiş. Doktor ayrıca dıştan görerek anlıyormuş tırnaktan bile. Şaşırdım valla. Ve haklıda çıktı kızda da benim gibi kanda pıhtılaşma var.Bizimkiler de ısrar etmesek test yapmıyorlar hayret valla. kaydirigubbakcemile3

Ya bide benle aynı durumda olan arkadaşa doğum sonrası doktoru hergün bitane asprin iç demiş. Bende ama bizim bu durum sadece hamilelikte ortaya çıkıyormuş şuan günlük yaşantımızda bir sakıncası yok diye biliyoum dedim. Ama bizim emsal bir arkadaşı varmış beyne emboli atmış maalesef ölmüş inanamadım. Bu gencecik yaştaa :sinifsinif: Ben bu hafta gidince doktoruma bu konuyuda sorar yazarım. Umarım bizi kapsamıyordur. aynı dertten muzdarip değilizdir. :gitme:

doktorun adı neymiş canım sorsaydın :) merak ettim valla neyse allah tez zamanda bize de verir inş. siteye yazmıştım ama gördün mü bilmem benim testler eksikmiş bu ay çalışma yok ay okadar alışmışım ki bebek için çalışmaya stres oldum doktor korunun deyince :) geömez artık bu ay kaydirigubbakcemile3

ocak 15 te adet olcam kısmetse ondan sonra sositososito çalışcaz biz.......genetik sonuçlarımız temiz çıkacak diye bu kadar rahat konuşuyorum ama tabi bide o da var...

hemen hemen aynı dönemde başlaycaz bende 20 ocakta adet olcam kısmetse inş tahlillerimiz temiz çıkar sorunsuz ilerleriz kaydirigubbakcemile5

cnm merhaba benim artik protein s degerim normal bu sekilde 44 lerde iken evet aspirin kullanmistim ama bebegimi yine kaybettim simdi yapilan testler sonucu degerlerim normal yani 3 ay icersinde tamamen kalkti bende protein s degeri simdi polikistik over cikti yumurtalik kisti bi arastirma hastanesi buldum ve tamamen incelendim sonuc bu artik kistlerle ugrasicam allahima sükürler olsunki ilaci var ve hamileligin sorunsuz gecer deniliyor ins beklemedeyim suan sende ins kullanican ilactan fayda görürsün cnm

sağlık mutluluk dolu bir yıl dieğiyle :1hug: dualarımızın kabul olduğu cekilen hasretlerin bittiği bir yıl olur inşallah :Saruboceq:
herkese mutlu yılllaaarrr opuyorumnanaktan
ins cnm o fotografi yerim ben cimcime seni, kizim olursa ins cemreye benziycek heralde bu kadar icim kayniyor cocuga masallah :Saruboceq:güzel iltifatin icin ayrica tesekkür ederim celencim öpüyorum cnm

seydamcım iyi dileklerin için teşekkürler. sende protein s artık ortadan kalktığına göre sendeki kalıtımsal değil dimi? çünkü bana doktor kalıtımsal dedi. seninkide kalıtımsal olsa gerek internetten araştırdım protein s için kalıtımsal trombofoli yazıyor ama tedavisi varsada çok sevinirim.

cnm bu konuda fazla bilgim yok sadece bildigim hamilelik sirasinda bu degerin ciktigi zaten benden hemen hemen heray kan alinarak bakiliyordu hamile kalmadan ve kalincada biraz daha artarak cikiyodu herseferinde zaten ben 5 düsügüm var sonuncusunda bu teshis konulmuytu sadece daha öncedende varmiydi bilmiyorum cnm ya belki protein s olsaydi tek hayatimda kistler daha zor bi tedavi gerektiriyor allahim güclüklerin üstesinden gelmeyi nasip etsin ins rabbim umdugunla karsilastirsin ins senide

merhaba arkadaşlar
çok şükür duamız bitti,Allah kabul eder inş.
kaldı 1 günüm bu günü saymıyorum,hayırlısı ile bir atlatsam
yaseminden haber bekliyorum 250 adeti okuyabildi mi acaba?

merhaba kizlar.
ben 18 haftalik hamileyim.Allahim butun isteyenlere versin insallah.Bu duygu cok muhtesem,butun dilegenlere nasip olur insallah.
Ben de hamile kaldim ve bazi tahlillerim yapildi.megerse kan pihtilasmam normalden 3 kati fazlaymis. nerdeyse.normal 13-den kucuk olmasi lazimmis gostericinin ben de 30dan cok cikti.dr. cocuk aspirini icmemi onerdi her gun 1 tane.hamilelikte de mide cok hassaslasiyor ve midemi rahatsiz ettigi icin 3-4 tane icebildim.sonrasinda da icemiyorsan birak dedi.ben de sasirdim tabi ama kontrol altinda tutacaz seni dedi.ben de dogal yontemler aramaya basladim ve internette gezinirken kivi-nin kani durulttugunu okudum.o gunden sonra her gun 1-2 kivi yemeye basladim ama hergun.gecen hafta yine ayni testi yaptirdik.sonuc cok sasirtici oldu 30-dan cok cikan gostericim 7 olmus.tam normal yani.size de oneririm kivi yemeyi.haa bide limon kani durulastiriyor.ben midemden dolayi yiyememistim.
gecmisi okuyamadim belki de bu solediklerimi yapanlar olmusdur ama basliginizi gorunce bir faydam dokunsun istedim.... herkese mucuksss opuyorumnanaktan

çok sağol leyla diğer arkadaşları bilmem ama ben bilmiyordum bende deneyeceğim inş bebeğim geri gelsin de hayırlısıyla

uzun bir aradan sonra tekrar burdayım opuyorumnanaktan
herkese selamlar arkadaşlar.
geçen hafta p.tesi kürtaj oldum.kürtajım iyi geçti yarın konturolum var.çok aşırı kanamm olmadı az az halen devam ediyor lekelenmelerim.
ama bir sorunum var ve nette araştırdım bulamadım.
kürtajdan 2 gün sonra falan afedersiniz büyük tuvalet yaparken hatta gaz çıkartırken müthiş sancı çekiyorum arkadaşlar.canım çok yanıyor bağırsaklarım yarılıyor sanki.yarın doktora sorucam ama ya tatmin edici cevap alamazsam.
bana bu konuda bişeyler bilen varsa nolur yazsın.çok acı çekiyorum geçici mi acaba???

Canim ignelerden korkma hic acimiyor.kaydirigubbakcemile2
Kiz zaten incecik birsey ,ya hergün öbür boyu insulin ignesi yapanlari düsününce insan sükrediyor en azindan sadece 9 ay vurulmamiz gerekli ama onlar bir ömür boyu.
Ay bir arkadasimin kizi 7 yasinda ve seker hastasi 4 yasindan beri cocuk bayilip duruyormus megerse sekeri düstügünden.mafoldumben
Canim benim günde 2 defa igne yapiyo annesi ay okadar üzülüyorumki insulin kullananlara. Benim babamda kullaniyo :çok üzgünüm:

ay bu süper kizzzzzzzzzz Şeniz canikom ben baslicam adeti bekliyomda kacgün icmem lazim

sağlık mutluluk dolu bir yıl dieğiyle :1hug: dualarımızın kabul olduğu cekilen hasretlerin bittiği bir yıl olur inşallah :Saruboceq:
herkese mutlu yılllaaarrr opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yarina kadar bitmesi lazim demi yaseminden haber aldinmi.şakkıdı

ocak 15 te adet olcam kısmetse ondan sonra sositososito çalışcaz biz.......genetik sonuçlarımız temiz çıkacak diye bu kadar rahat konuşuyorum ama tabi bide o da var...
Hadi rastgeleee canikomm
Allahin izniyle sonuclarin iyi cikacak canim merak etme opuyorumnanaktan
hemen hemen aynı dönemde başlaycaz bende 20 ocakta adet olcam kısmetse inş tahlillerimiz temiz çıkar sorunsuz ilerleriz kaydirigubbakcemile5
Feryadcigim seninde sonuclar iyi cikacak insallah.
Kiz sanada rastgele

Canim Allahim kucagina almayida nasip etsin.
Bilgilerin icin tesekkürler.buyrunnnnnnnnn
Ben kiwiden nefret ederim görünce bile agzim uyusur :1shok: ama limon yiyebilirim.
Hangi degerlerinde kan pihtilasmasi cikti yazarsan sevinirim.CADIARZU
Tahlillerinde neler yaziyo canim

Kızlar selam..36 yaşımdayım ve 3 adet arka arkaya sebebi bilinmeyen düşük yaşadım..şimdi 4. gebeliğimi yaşıyorum ve çok şükür 6+6 olduk bugün..hergün eşim karından clexane ipne yapıyor..ve sabah akşam crione vajinal jel kullanıyorum..yurtdışında yaşıyorum çok ilginçtir ki hamile kalır kalmaz hem buradaki doktorum hem de istanbuldaki doktorum aynı ilacın ismini verdiler ve hemen başla dediler..allahtan gebe olduğumu hemen anladım...hergün eşim yaparken diyorumki bebeğime can olsun bebeğime yarasın inşallah..acımış acımamış hiç umurumda bile olmuyor açıkçası..7 ocakta kalp atışı görmeye gideceğiz..allahım izin verirse de göreceğiz..Allah herkese nasip etsin..hepimize sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah..

canım ben sıkılana kadar içtim 10 gün içsen yeterli sanıyorum kürü
bakalım kısmet artık doktor korunun diyo ama ben korunmak istemiyorum yaaaaa :kedi:
bebiş istiyorum ne yapim ya ufffff zaman da geçmiyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…