selam feryad, nasılsın ben iyiyim bugün bir arkadaşın bebeğinin dişi çıkmış onun diş buğdayı mı diş bulgurumu neyse o vardı. gittim bebek kaynıyordu ortalık. herkezde bi bebek sevdim hepsini. herkez darısı sana dedi. İnşallah hayırlısıyla olur. Biz çalışmalara başladık.bu hafta içi kendi doktorumun özleline gidicem. Çünkü bana adet olunce gel iğne başlayalım diyen doktor bayan ve 5 aylık hamile. Onla başlasam yarı yolda kalcam en iyisi kendi doktoruma gideyim. Kendisine de dedim haklısın dedi. Başlasakda seni takip edemem dedi. İşte bende bana ne tedavi başlanacağını yazarım size. Nergis sağolsun eklemiş beni listeye. opuyorumnanaktan Bu arada benim bir arkadaşa da iğne yöntemiyle hamike kalmıştı. İşte onun şuan 6 aylık bebeği var. Ankaraya gitmiş kist varmı diye hamile kalmadan önce. Doktor bunu görür görmez sende kanla ilgili problem var test yapalım demiş. Doktor ayrıca dıştan görerek anlıyormuş tırnaktan bile. Şaşırdım valla. Ve haklıda çıktı kızda da benim gibi kanda pıhtılaşma var.Bizimkiler de ısrar etmesek test yapmıyorlar hayret valla. kaydirigubbakcemile3
kıs nergis nocağın kaçında başlayacak çalışmalar sizin?
ocak 15 te adet olcam kısmetse ondan sonra sositososito çalışcaz biz.......genetik sonuçlarımız temiz çıkacak diye bu kadar rahat konuşuyorum ama tabi bide o da var...
hemen hemen aynı dönemde başlaycaz bende 20 ocakta adet olcam kısmetse inş tahlillerimiz temiz çıkar sorunsuz ilerleriz kaydirigubbakcemile5
cnm merhaba benim artik protein s degerim normal bu sekilde 44 lerde iken evet aspirin kullanmistim ama bebegimi yine kaybettim simdi yapilan testler sonucu degerlerim normal yani 3 ay icersinde tamamen kalkti bende protein s degeri simdi polikistik over cikti yumurtalik kisti bi arastirma hastanesi buldum ve tamamen incelendim sonuc bu artik kistlerle ugrasicam allahima sükürler olsunki ilaci var ve hamileligin sorunsuz gecer deniliyor ins beklemedeyim suan sende ins kullanican ilactan fayda görürsün cnmBenimde Protein S düşüklüğü. Öyle arıyordum benimle aynı durumda olan varmı diye. Ama benim değerim 14.5 seninkinden çok çok düşük. Önce banada doktor çıksa bile asprin verecem dedi tahlil sonuçları çıkıncada ama değerlerinin bu kadar olduğunu tahmin edemedim mutlaka iğne vurulman lazım dedi. Belki seninki ortalarda bir değer olduğundan olabilir diye asprin vermiş diye düşünüyorum. Normali 60-130 olması lazım seninki 44 ama benim 14.5. arada dağlar var. yinede Türkiyedeki doktorlara sor bencede. kimine 4 düşük yaptığı halde hala asprin veren doktorlar var oysa iğne düşük ihtimalini en aza indirgiyor. kan akışını düzene sokuyor. Umarım sende bende ve isteyen herkez dermanını bulur.
ins cnm o fotografi yerim ben cimcime seni, kizim olursa ins cemreye benziycek heralde bu kadar icim kayniyor cocugasağlık mutluluk dolu bir yıl dieğiyle :1hug: dualarımızın kabul olduğu cekilen hasretlerin bittiği bir yıl olur inşallah :Saruboceq:
herkese mutlu yılllaaarrr opuyorumnanaktan
cnm bu konuda fazla bilgim yok sadece bildigim hamilelik sirasinda bu degerin ciktigi zaten benden hemen hemen heray kan alinarak bakiliyordu hamile kalmadan ve kalincada biraz daha artarak cikiyodu herseferinde zaten ben 5 düsügüm var sonuncusunda bu teshis konulmuytu sadece daha öncedende varmiydi bilmiyorum cnm ya belki protein s olsaydi tek hayatimda kistler daha zor bi tedavi gerektiriyor allahim güclüklerin üstesinden gelmeyi nasip etsin ins rabbim umdugunla karsilastirsin ins senideseydamcım iyi dileklerin için teşekkürler. sende protein s artık ortadan kalktığına göre sendeki kalıtımsal değil dimi? çünkü bana doktor kalıtımsal dedi. seninkide kalıtımsal olsa gerek internetten araştırdım protein s için kalıtımsal trombofoli yazıyor ama tedavisi varsada çok sevinirim.
merhaba kizlar.
ben 18 haftalik hamileyim.Allahim butun isteyenlere versin insallah.Bu duygu cok muhtesem,butun dilegenlere nasip olur insallah.
Ben de hamile kaldim ve bazi tahlillerim yapildi.megerse kan pihtilasmam normalden 3 kati fazlaymis. nerdeyse.normal 13-den kucuk olmasi lazimmis gostericinin ben de 30dan cok cikti.dr. cocuk aspirini icmemi onerdi her gun 1 tane.hamilelikte de mide cok hassaslasiyor ve midemi rahatsiz ettigi icin 3-4 tane icebildim.sonrasinda da icemiyorsan birak dedi.ben de sasirdim tabi ama kontrol altinda tutacaz seni dedi.ben de dogal yontemler aramaya basladim ve internette gezinirken kivi-nin kani durulttugunu okudum.o gunden sonra her gun 1-2 kivi yemeye basladim ama hergun.gecen hafta yine ayni testi yaptirdik.sonuc cok sasirtici oldu 30-dan cok cikan gostericim 7 olmus.tam normal yani.size de oneririm kivi yemeyi.haa bide limon kani durulastiriyor.ben midemden dolayi yiyememistim.
gecmisi okuyamadim belki de bu solediklerimi yapanlar olmusdur ama basliginizi gorunce bir faydam dokunsun istedim.... herkese mucuksss opuyorumnanaktan
Canim ignelerden korkma hic acimiyor.kaydirigubbakcemile2canım herkezin bir derdi var emin ol. bak sana doktor asprin yeterli demiş. ama 4 düşük sonrası ben olsam bende iğne vurulmayı isterdim. işte benimde 18 ocakta adet olmam gerekiyor.Adet olur olmaz gel dedi doktor iğneye başlayacak.İnşallah olmam :dance: Bu günler hemen geçse hamile kalsam bir an önce opuyorumnanaktan oh ne güzel olur yaa. 2010 uğurlu gelir inşallah herkeze. Kendimi alıştırmaya çalışıyorum şimdilik iğne fikrine. Ama şöylede bişey var beterin beteri var o yüzden bende hastalığımı sevmeye çalışıyorum.Gerçekten şaşırtıcı gelebilir ama benim hasralığım sadece gebelikte ortaya çıkıyor.ONun dışında bana hayatı dar da etmiyor. Madem bebeğime kavuşmam için bunları yaşamam gerek rabbim bunları verdiğine göre vardır bir bildiği. Katlanacaz sabredecez inşallah sonunda yüzümüz gülecek.
ay bu süper kizzzzzzzzzz Şeniz canikom ben baslicam adeti bekliyomda kacgün icmem lazimkızlar sizle bir şey paylaşmak istiyorum ben şubat ve nisanda olmak üzere 2 düşük yaptım o günden beri de hamişliği bekliyorum geçen ay böğürtlen kökü kürü kullandım ve adetim biraz farklı oldu adetim bittikten sonra doktora gittim ve ultrasona girdim ultrasonda birden çok yumurtacık gördük bunların kaçı olgunlaşır ve çatlar bilmiyorum ama denemek isteyen varsa paylaşayım dedim malesef doktorumun tavsiyesiyle korunuyoruz biz çünkü tetkiklerim eksikmiş
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağlık mutluluk dolu bir yıl dieğiyle :1hug: dualarımızın kabul olduğu cekilen hasretlerin bittiği bir yıl olur inşallah :Saruboceq:
herkese mutlu yılllaaarrr opuyorumnanaktan
Yarina kadar bitmesi lazim demi yaseminden haber aldinmi.şakkıdıhoşgeldin 2010 : ))
çalıkuşum çok teşekür ederim duama yardım debileceğimi söylemişsin,sağol canım,az kaldı ama en geç yarı bitiricem inşallah,amniyosenteze kadar bitmiş olacak böylece
hepinize tekrar mutlu yıllar........
dün kocaelide hava çok güzeldi,yeni yılın ilk günü biraz dışarı çıktım bende,epey iyi geldi : ))
Hadi rastgeleee canikommocak 15 te adet olcam kısmetse ondan sonra sositososito çalışcaz biz.......genetik sonuçlarımız temiz çıkacak diye bu kadar rahat konuşuyorum ama tabi bide o da var...
Feryadcigim seninde sonuclar iyi cikacak insallah.hemen hemen aynı dönemde başlaycaz bende 20 ocakta adet olcam kısmetse inş tahlillerimiz temiz çıkar sorunsuz ilerleriz kaydirigubbakcemile5
merhaba kizlar.
ben 18 haftalik hamileyim.Allahim butun isteyenlere versin insallah.Bu duygu cok muhtesem,butun dilegenlere nasip olur insallah.
Ben de hamile kaldim ve bazi tahlillerim yapildi.megerse kan pihtilasmam normalden 3 kati fazlaymis. nerdeyse.normal 13-den kucuk olmasi lazimmis gostericinin ben de 30dan cok cikti.dr. cocuk aspirini icmemi onerdi her gun 1 tane.hamilelikte de mide cok hassaslasiyor ve midemi rahatsiz ettigi icin 3-4 tane icebildim.sonrasinda da icemiyorsan birak dedi.ben de sasirdim tabi ama kontrol altinda tutacaz seni dedi.ben de dogal yontemler aramaya basladim ve internette gezinirken kivi-nin kani durulttugunu okudum.o gunden sonra her gun 1-2 kivi yemeye basladim ama hergun.gecen hafta yine ayni testi yaptirdik.sonuc cok sasirtici oldu 30-dan cok cikan gostericim 7 olmus.tam normal yani.size de oneririm kivi yemeyi.haa bide limon kani durulastiriyor.ben midemden dolayi yiyememistim.
gecmisi okuyamadim belki de bu solediklerimi yapanlar olmusdur ama basliginizi gorunce bir faydam dokunsun istedim.... herkese mucuksss opuyorumnanaktan
Canim ignelerden korkma hic acimiyor.kaydirigubbakcemile2
Kiz zaten incecik birsey ,ya hergün öbür boyu insulin ignesi yapanlari düsününce insan sükrediyor en azindan sadece 9 ay vurulmamiz gerekli ama onlar bir ömür boyu.
Ay bir arkadasimin kizi 7 yasinda ve seker hastasi 4 yasindan beri cocuk bayilip duruyormus megerse sekeri düstügünden.mafoldumben
Canim benim günde 2 defa igne yapiyo annesi ay okadar üzülüyorumki insulin kullananlara. Benim babamda kullaniyo :çok üzgünüm:
ay bu süper kizzzzzzzzzz Şeniz canikom ben baslicam adeti bekliyomda kacgün icmem lazim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yarina kadar bitmesi lazim demi yaseminden haber aldinmi.şakkıdı
Hadi rastgeleee canikomm
Allahin izniyle sonuclarin iyi cikacak canim merak etme opuyorumnanaktan
Feryadcigim seninde sonuclar iyi cikacak insallah.
Kiz sanada rastgele
Canim Allahim kucagina almayida nasip etsin.
Bilgilerin icin tesekkürler.buyrunnnnnnnnn
Ben kiwiden nefret ederim görünce bile agzim uyusur :1shok: ama limon yiyebilirim.
Hangi degerlerinde kan pihtilasmasi cikti yazarsan sevinirim.CADIARZU
Tahlillerinde neler yaziyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?