3 düşüğüm var benim de..
Üçüncünün nasıl olduğunu anlamadım bile..testlerden sonra anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu..
aylardır bebek için uğraşıyoruz ama şimdi de olmuyor...
doktor yumurtlama için hap verdi..yumurtlamada sorun yok..tamam..çatlatalım dedi..iğne yaptık..
olmadı..adetin başlarsa yine gel dedi..gittim..zamana bırakalım dedi..
bekliyorum..gebelik oluşur oluşmaz da iğneye başlıcam..
hayırlısı bakalım..
Allah gebelik için uğraşanlara tez zamanda gebelik versin,bebeklerinin sağlıkla doğmasını bekleyenlere de sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..
canım inşallah güzel haberlerini alırız merakla bekliyorum bakmerhaba arkadaşlar
çok şükür duamız bitti,Allah kabul eder inş.
kaldı 1 günüm bu günü saymıyorum,hayırlısı ile bir atlatsam
yaseminden haber bekliyorum 250 adeti okuyabildi mi acaba?
canım bende 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bendede yumurtlama da sorun yok hatta dr dediğine göre kolmene çook iyi cevap vermiş yumurtalıklarım ama rahim duvarı yeteri kadar kalın olmadığı için yumurta tutunamıyormuş ben onuda bir araştır derim3 düşüğüm var benim de..
Üçüncünün nasıl olduğunu anlamadım bile..testlerden sonra anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu..
aylardır bebek için uğraşıyoruz ama şimdi de olmuyor...
doktor yumurtlama için hap verdi..yumurtlamada sorun yok..tamam..çatlatalım dedi..iğne yaptık..
olmadı..adetin başlarsa yine gel dedi..gittim..zamana bırakalım dedi..
bekliyorum..gebelik oluşur oluşmaz da iğneye başlıcam..
hayırlısı bakalım..
Allah gebelik için uğraşanlara tez zamanda gebelik versin,bebeklerinin sağlıkla doğmasını bekleyenlere de sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..
günaydın tatlım kesinlikle doğru söylüyorsun nasılsın deniz nasılGünaydın arkadaşlar..
Kan sulandırıcı etkisi olan meyveler var..Bir ara ben de çok araştırmıştım..Ama lütfen dikkatli olun bu konuda, hamile iken, bir yandan iğne kullanıyorken bu tarz denemeler yapmayalım..
Ben de yazın özellikle kiraz sulandırıyor demişlerdi diye yemeye başlamıştım ki sağolsun Şen uyarmıştı beni..
Biz zaten uygun dozda iğne kullanıyoruz, kanın fazla sulanması da iyi değil ki, o da olumsuz sonuçlara sebep olabilir..
Hamile kalana kadar belki ama iğneye başlayınca doktorunuza sormadan hiçbişe yapmayın derim.
Ben 7. haftada kanama geçirmiştim ve doktorum aspirini bile hemen bıraktırdı, sadece iğne ile devam
ediyoruz artık..
yaseminden haber alamadım ama okumuştur sanırım : ))
hadi bakalım az kaldı canım progesteron hapı verdi dr bide eski drum şeker ilacı vermişti bu şeker ilacı hem rahmi kuvvetlendiriyor hemde yumurta duvarını incelterek spermin daha kolay yumurtaya girmesini sağlıyormuş bakalım yaa normalde dün kanamamın olması gerekti olmadı dr 6 sı için kan tahlili yapalım demişti belkide hamişimdir bilmiommmmİyiyiz guluscum sağolasın :)
Artık haftaları sayıyorum, işe gelmek de iyice zor gelmeye başladı..
Bakalım son 4 haftamız sonra 37. haftayı bitirip evde kalmaya başlayacağım inşallah, 2 Şubat itibari ile iznim başlıyorzemuszemus
Tabii 3 haftayı kullanamayacağız ama olsun, muhtamelen 38 de alınacak Deniz:)
Sen nasılsın canım, ne var ne yok? Bu rahim duvarı konusunda ne yapılacak mış peki canım?
hadi bakalım az kaldı canım progesteron hapı verdi dr bide eski drum şeker ilacı vermişti bu şeker ilacı hem rahmi kuvvetlendiriyor hemde yumurta duvarını incelterek spermin daha kolay yumurtaya girmesini sağlıyormuş bakalım yaa normalde dün kanamamın olması gerekti olmadı dr 6 sı için kan tahlili yapalım demişti belkide hamişimdir bilmiommmm
bide annemdede pıhtılaşma varmış ama tabii o daha yeni öğreniyor rahmini kuvvetlendirmek için bir teneke petekli bal yemiş abim maşallah 5,5 kilo doğmuş onun öncesindeki 5 bebişini kaybetmiş
arkadaslarım merhaba
gecen hafta hamıle oldugumu ogrendım tup bebekle hamıle kaldım
2 dusuguuz var
0.3 praxıparın kullanıyorum ama artık son gunlerde cok sertlestı ıgneyı batıramıyorum canım cok yanıyor
claxen kullananlar nasıl acaba dahamı az acıtıyor
ıns bu sefer bırsey olmaz
ılk gunlerde sızınde dozunuz aynımıydı ılerleyen gunlerde artıyormu acaba
napıym heray aynı terane oldu mu olmadı mı artık kötü süprizlere alıştım saha temkinli ve sakin olmaya çalışıyorum ama bu sefer çatlatma iğnesi falan oldum hani bi ihtimal işte inşallah bitanem ya inşallah bu sefer tutmuştur ooohhh yeee bol bol ye yarasın denizimizeAy canım benim nasıl da sakin sakin yazmışın öyle...Hadi inşallah meleğin seninledir ve sonuna kadar sağlıkla kalır:Saruboceq:
Bu arada bal yemek gerek yani..ben de hiç sevmem ama bundan sonrasında yemeye çalışayım gene de..bebişim tombik olsun biraz:)
Öncelikle merhaba ve hayırlı olsun güzelim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın:)
Ben clexane kullanıyorum ama sanırım acımasının iğnenin markası ile değil sizin elinizin alışması ile ilgisi var..
Benim de başlarda daha çok acıyor gibi geliyordu şimdi ya ben alıştım (33 haftalığız) ya da eşim yapmasını iyice öğrendi eskisi gibi acımıyor..
Bir de iğne dozunu sormuşsun, benimki artmadı ama sanırım bu da değişebilen bir durumdur..Benim kontrollerim de sorun çıkmadı, yani 20. haftadan sonra Doppler Ultrasound ile bebeğe giden kan akışına bakılıyor canım, akış iyi olduğu için iğne dozum da değişmedi.
Bir de ilk haftalarda da benim doktorum bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu olduğu sürece (+1 , -1 normal kabul ediliyor) iğne de yeterli demektir demişti..
Crawford, bizlerdeki kan pıhtılaşması ömrümüz boyunca devam edecek bir rahatsızlık. Ben hiç hamile olmadığım halde 10 yıldır hergün (bekarlık dönemimden beri) aspirin içiyorum. Kan pıhtılaşması da beyine, akciğere, kalbe emboli atmasına neden olabiliyor. doktorum 10 yıldır hergün olmasada gün aşırı içeceksin diyor. Hamile kalmadan da kadın doğumcuma durumumu anlatmamı ve ona göre tedavilerime devam etmemi önerdi. Bendeki pıhtılaşma sorunu faktör 12 eksikliği ve durumum böyle, sizlerdeki kan pıhtılaşması nedenlerinde de bu şekilde davranıp davranılmaması gerektiğini seninde dediğin gibi en iyisi doktoruna sorarak öğrenmen.
cok tesekkur ederım cevabın ıcın arkadsım
aslında alıstım ıgneye ılk tup bebekte 15 gun bu ıkıncı bundada 15 gundur kullanıyorum
yanı 1 aylık bır tecrubem var baslarda cok rahattı hıc acıtmıyordu kolaylıkla yapıyordum
tup bebek ıgnelerınıde kendım yapmıstım oda gobekten yapılıyor yanı cok tecrubesız sayılmam
sertlestı morardı son bı kac gunde yaptıklerım kasınıyor fılan hanı onceden bunları yasamadım sımdı nıye boyle oluyor dıye kafamda soru ısaretlerı olustu
sız yolu bıtırmeye yaklasmıssınız ne guzel ınsallah bızde o haftaları saglıkla goruruz ınsallah :)
celen maşalah kızın çok tatlı allah banada nasip ettsin inşallah böyle bir kız
canım benim bu akşama kadar tamam benimkide :)) tamammen bitince haber veririm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?