amin muco cum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar :Saruboceq:
uzun bir aradan sonra tekrar burdayım opuyorumnanaktan
herkese selamlar arkadaşlar.
geçen hafta p.tesi kürtaj oldum.kürtajım iyi geçti yarın konturolum var.çok aşırı kanamm olmadı az az halen devam ediyor lekelenmelerim.
ama bir sorunum var ve nette araştırdım bulamadım.
kürtajdan 2 gün sonra falan afedersiniz büyük tuvalet yaparken hatta gaz çıkartırken müthiş sancı çekiyorum arkadaşlar.canım çok yanıyor bağırsaklarım yarılıyor sanki.yarın doktora sorucam ama ya tatmin edici cevap alamazsam.
bana bu konuda bişeyler bilen varsa nolur yazsın.çok acı çekiyorum geçici mi acaba???
sazanlık ediyorum ama benim doktorumda vitamin desteğine gebelik boyunca devam edeceksin dedi... mthfr mutasyonlarında b9 (folik asit) ve b vitaminlerini kesmemek gerekiyor benim bununla ilgili bir yazım daha vardı geçmişe geçen hafta perşembe cumaya bakarsan görebilirsin... devam etmende hiçbir sakınca yok... çünkü b vitamini ihtiyaç fazlasını idrar ile atıyor...Melekcım,
Doktor sana vıtamın verdımı son kontrolunde?folbıole devam et dedı mı?Hanı folbıolu normalde 4 aydan sonra kesıyormus dıger doktorlar.Ama bana devam et dedı.
bu bulantı ve kusmalar mahvetti beni offff,bir gün iyiyim 2 gün kötü,napcam ben yaaa : ((
faktör 12 eksikliği ile ilgili bilginiz var mı, buradaki arkadaşların hiçbirinde bu sorun yok.
faktör 12 eksikliği ile ilgili bilginiz var mı, buradaki arkadaşların hiçbirinde bu sorun yok.
arkadaşlar bu arada ben 21 inde düşük yaşadım.kan yani bhcg beklenenden düşük artıyodu.10 gün kadar kanamam devam etti.
Bu sefer kürtaj yaşamadım en azından ama sanki hiç anne olamıcakmışım gibi berbat hissediyorum.herşeye ağlar oldum güçlü görünmeye çalıştıkça.
şimdi dr umu değiştircem adanalı arkadaşlar prof.cansun demir e giden yada bilgisi olan var mı?
Ben prof.cüneyt evrükeye gidiyordum.herkes çık övmüştü adana nın en iyi dr u diye ama açıkçası ben aradığımı bulamadım.allahım hiç kimseyi bir daha bu acıları yaşatmasın
çok geçmiş olsun... Inşaallah bir an önce kendini toparlarsın..
Arkadaşlar bu arada ben 21 inde düşük yaşadım.Kan yani bhcg beklenenden düşük artıyodu.10 gün kadar kanamam devam etti.
Bu sefer kürtaj yaşamadım en azından ama sanki hiç anne olamıcakmışım gibi berbat hissediyorum.Herşeye ağlar oldum güçlü görünmeye çalıştıkça.
Şimdi dr umu değiştircem Adanalı arkadaşlar Prof.CANSUN DEMİR e giden yada bilgisi olan var mı?
Ben Prof.Cüneyt EVRÜKEYE gidiyordum.Herkes çık övmüştü Adana nın en iyi dr u diye ama açıkçası ben aradığımı bulamadım.Allahım hiç kimseyi bir daha bu acıları yaşatmasın
Arkadaşlar bu arada ben 21 inde düşük yaşadım.Kan yani bhcg beklenenden düşük artıyodu.10 gün kadar kanamam devam etti.
Bu sefer kürtaj yaşamadım en azından ama sanki hiç anne olamıcakmışım gibi berbat hissediyorum.Herşeye ağlar oldum güçlü görünmeye çalıştıkça.
Şimdi dr umu değiştircem Adanalı arkadaşlar Prof.CANSUN DEMİR e giden yada bilgisi olan var mı?
Ben Prof.Cüneyt EVRÜKEYE gidiyordum.Herkes çık övmüştü Adana nın en iyi dr u diye ama açıkçası ben aradığımı bulamadım.Allahım hiç kimseyi bir daha bu acıları yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?