Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu bulantı ve kusmalar mahvetti beni offff,bir gün iyiyim 2 gün kötü,napcam ben yaaa : ((

denden tahlillerin çıktımı pıhtılaşma için olan.merak ettim canım.benim bulantım var ama kusma yok.4.aya kadar sürer dedi doktorum.kötü bir durum ama ne yapalım katlanıyoz bebekler ii olsun yeterki.inşallah geçer oda.a.s.

Sağol canım ya moralim çok bozuk olduğu için yazmak gelmedi içimden.İyi dileklerin içinde çok sağol.Canım bende herkezden aynı şeyleri duydum cüneyt bey hakkında ama ne bileyim canım eksik tetkiklerim var sordum onlar önemli değil dedi rahim filmi istedim gerek yok rahatlıcaksan çektirelim dedi evet çok tatlı dilli pozitif bi dr ama yeteri kadar ilgili değil ve hep çok yoğun.Ben çok pimpirikli oldum belki ama sorunum belliyken düşük yaşıyorsam başka bi sorun mu var acaba diye düşünüyorum canım ya hayırlısı bakalım bi hekim arkadaşım riskli gebelik konusunda cansun beyi önerdi perşembeye randevu aldım bakalım o ne diyecek.
Canım sen nasılsın bebiş nasıl

Canım çok geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın.Bize ve bekleyen herkeze hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin.
Umarım bu son olur

ben iyiyim çok şükür.sadece kalçamda batma şeklinde ağrılarım oluyo oturup kalkarken.bende doktor değişiyorum şimdiki doktorum hiç bilgilendirmiyo beni .bende senin gibi pimpirikliyim.güya özele gidiyoz hasta çok hemen bakıp gönderiyo bide benim tahlil yapılmadan iğne verdi ya.devam diyo 9 ay bitinceye kadar.kafam çok karışık.tahlil yaptıracam bende adanada oluyomuş burda yok.haftaya yeni doktorumun yönlendirmesine gööre bakacaz

Son düzenleme:
Melekcım,
Doktor sana vıtamın verdımı son kontrolunde?folbıole devam et dedı mı?Hanı folbıolu normalde 4 aydan sonra kesıyormus dıger doktorlar.Ama bana devam et dedı.
Canım bana da elevit verdi doktor , diğer ilaçlara da aynen devam dedi...
Canım , ben yarın şeker yüklememi yaptırcam , çıkınca da sonuçlarımı elden götürücem...Çünkü senin sorduğun şey benim de kafamı karıştırıyor...Çünkü elevitin içinde de folik asit var , folbiolün zaten dozu da çok fazla...Sinan Beksaç folbiolü haftada 2 kez verdiriyor...Ben bir yerde okumuştum ama net hatırlamıyorum, fazla miktarda alınan folbiolde problem yaratıyormuş...Kafam bu konuda karışık olduğu için bu hafta içinde tekrar sorucam elevit içerken , folbiolede devam edecekmiyiz diye...

Premete , canım meraba...Sen yazmıştın galiba fazla miktarda alınan folik asitin de zararı var diye...Yanlış mı hatırlıyorum canım...Senin bu konuda bir bilgin varsa paylaşırmısın canım...

Dinamiscim , maşallah canım , çok az kalmış...Çok heyecanlıyım senin için , inşallah zaman çabucacık geçerde bende o günlere gelirim :)

Dinamiscim , maşallah canım , çok az kalmış...Çok heyecanlıyım senin için , inşallah zaman çabucacık geçerde bende o günlere gelirim :)

Sağol canım..Ben de heyecan ve korku içindeyim...Hem çok sabırsızlanıyorum hem de sezeryanden korkuyorum...
Genel anestezi istiyorum, ben öyle uyanık olmak istemiyorum..Bir kez lokal anestezi ile ameliyat olmuştum, basit birşeydi ama gene de tövbe ettim gözüm açık bıçak altına yatmaya

İnşallah senin de şeker sonuçlarında, bundan sonraki tüm aşamalarda olumlu sonuçlanır tatlım.

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alır, sevdiğimiz insanla mutlulukla büyütürüz inşallah :Saruboceq:

Canım sezeryandan hiç korkma , biliyorsun kaybettiğim bebeğimi sezeryanla almışlardı benden...İnan hiç korkacak bir yanı yok , 2 gün içinde ayaktasın , 10 gün sonra rahatlıkla yatıp kalkıyosun , 40 gün bittiğinde ise izi dışında hiç mi hiç acısı kalmıyor...Canım bebişin sağlıkla doğsun da gerisi boş gerçekten...
Canım inşallah dediğin gibi bundan sonraki aşamalar iyi olur hepimiz için...
Erken alırlarsa bebişi ciğer geliştirici iğne vuracaklar mı canım sana...

canderya geçmiş olsun canım. zor günler geçiriyorsun allah yardımcın olsun.inşallah bidaha bu acıyı yaşamazsın.

eylületik sanada geçmiş olsun canım.sanırım eksik tetkiklerin olduğunu düşünüyorsun.rahim filmi mesela keşke yaptırsaydın ama artık olan olmuş. toparlanınca eksiklerini yaptır ve yeniden umut fidanlarını yeşert....

[deniz kızımızın annesiii sen hiç korkma vuslat olacak o gün mis kokuluna kavuşma günün....özlemlerin bittiği........çekilen sıkıntıların ödüllendirildiği...mutlu gün .. sen bunları düşün gerisini düşünme bence rahatlarsın..

Tamam canım.Bende haftaya p.tesi kontrolum var.Bügun maıl atıp sorayım bakalım ne dıyecek.Hocanın cep numarasıda yok.

Premete , canım meraba...Sen yazmıştın galiba fazla miktarda alınan folik asitin de zararı var diye...Yanlış mı hatırlıyorum canım...Senin bu konuda bir bilgin varsa paylaşırmısın canım...

Evet canım ben Ege Üniversitesinde bir doçente gittim bana fazla folik asit almanın nörolojik problemlere neden olduğunu söyledi. 3 doktora gittim 3'ü de haftada 2 gün folbiol kullanmamı söylediler hatta son gittiğim doktor 3 aydır kullandığımı duyunca artık bırak vücudun depolamıştır hamile kalınca tekrar başlarsın dedi. Bir de ben hergün bemiks kullanıyorum onun içinde de folik asit var .Doktorlar folik asitle birlikte b vitami almayı da öneriyorlar çünkü b12 vitamini sinirleri güçlendiriyor ve nörolojik destek sağlıyor ayrıca bizler için b vitamininin kanı düzenleyici etkisi var mesela bende kolestrol vardı son tahlillerimde normal düzeyde çıktı bence b vitaminiyle ilişkisi var çünkü hayatımda başka hiçbirşeyi değiştirmedim. Ben hepinize b vitamini almanızı öneririm zararı yok faydası var zaten fazlası da idrarla vücuttan atılıyor birikim yapmıyor.

CANDERYA geçmiş olsun canım tekrarını yaşatmasın inşallah... sabırlar diliyorum
eylületik geçmiş olsun allah sabır versin başka ne denir bilemedim..
dinamis bitanemmmm ahhh geri sayım başladı yavaş yavaş ne heyecanlı düşününce bile insanın kalp atışları hızlanıyor..
papatyasüreyya nerelerdesinnn bihterinle koklaşmaktan fırsat bulup bizede biraz vakit ayırıver artık özledik seni.. opuyorumnanaktan
smmm tatlım bebeğine kavuşma haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda hadi bakalımm.. mutluluklar size
meryem meryem nasıl gidiyor büyümüştür artık hakan bey artık dimi sağlıkla sıhhatle inşallah..
lidyaminan özledim bee tatlım hadi geliver gariiii
kolaylıklar diliyorum canım iyi gider inşallah herşey.. hani şeker yüklemesi nasıl birşey bilmediğim için nası sözler yazcağımıda bilmiyorum ama hayatındaki herşey güzel olsun diliyorum canımsıııınnnnnnn

hadiiii yaaa bide folbiolün mü zararı çıktı şimdi.. neyse canım paylaştığın için sağol...

celenn hani gelmiştin artık ama şöyle hızla sayfaları taradım eskisi gibi en az iki sayfada bir karşılaştığım olması gereken güzel mesajlarına rastlayamadım hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…