Canım çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın.
bu bulantı ve kusmalar mahvetti beni offff,bir gün iyiyim 2 gün kötü,napcam ben yaaa : ((
canım benim inan çok üzüldüm.merak ediyordum senide ne yaptın diye.inşallah bu sondur ve bir an önce yine hamile kalır bebeğine kavuşursun tatlım.cüneyt bey aslında çok iyi bir doktor en azından öyle duydum hep.bir çok arkadaşım ve kız kardeşim hep ona gitti.Moralini iyi tut desemde boş herşey yaşadığım için daha önce bilirim.ben hep içime attım kendi kabuğuma çekildim saatlerce yürür ağlardım.ama inan insan bunada alışıyo.herşeyin hayırlısı diyelim.ama inşallah en kısa zamanda Allahım bu duyguyu güzellikle bir daha yaşatsın sana ve isteyen herkese.
uzun bir aradan sonra tekrar burdayım opuyorumnanaktan
herkese selamlar arkadaşlar.
geçen hafta p.tesi kürtaj oldum.kürtajım iyi geçti yarın konturolum var.çok aşırı kanamm olmadı az az halen devam ediyor lekelenmelerim.
ama bir sorunum var ve nette araştırdım bulamadım.
kürtajdan 2 gün sonra falan afedersiniz büyük tuvalet yaparken hatta gaz çıkartırken müthiş sancı çekiyorum arkadaşlar.canım çok yanıyor bağırsaklarım yarılıyor sanki.yarın doktora sorucam ama ya tatmin edici cevap alamazsam.
bana bu konuda bişeyler bilen varsa nolur yazsın.çok acı çekiyorum geçici mi acaba???
Sağol canım ya moralim çok bozuk olduğu için yazmak gelmedi içimden.ıyi dileklerin içinde çok sağol.Canım bende herkezden aynı şeyleri duydum cüneyt bey hakkında ama ne bileyim canım eksik tetkiklerim var sordum onlar önemli değil dedi rahim filmi istedim gerek yok rahatlıcaksan çektirelim dedi evet çok tatlı dilli pozitif bi dr ama yeteri kadar ilgili değil ve hep çok yoğun.Ben çok pimpirikli oldum belki ama sorunum belliyken düşük yaşıyorsam başka bi sorun mu var acaba diye düşünüyorum canım ya hayırlısı bakalım bi hekim arkadaşım riskli gebelik konusunda cansun beyi önerdi perşembeye randevu aldım bakalım o ne diyecek.
Canım sen nasılsın bebiş nasıl
Zehrayade geçmişi okuyosun sanırım ben çıkıyorum kendine ve bebişine ii bak
Görüşmek üzere
Canım bana da elevit verdi doktor , diğer ilaçlara da aynen devam dedi...Melekcım,
Doktor sana vıtamın verdımı son kontrolunde?folbıole devam et dedı mı?Hanı folbıolu normalde 4 aydan sonra kesıyormus dıger doktorlar.Ama bana devam et dedı.
Dinamiscim , maşallah canım , çok az kalmış...Çok heyecanlıyım senin için , inşallah zaman çabucacık geçerde bende o günlere gelirim :)
Sağol canım..Ben de heyecan ve korku içindeyim...Hem çok sabırsızlanıyorum hem de sezeryanden korkuyorum...
Genel anestezi istiyorum, ben öyle uyanık olmak istemiyorum..Bir kez lokal anestezi ile ameliyat olmuştum, basit birşeydi ama gene de tövbe ettim gözüm açık bıçak altına yatmaya
İnşallah senin de şeker sonuçlarında, bundan sonraki tüm aşamalarda olumlu sonuçlanır tatlım.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alır, sevdiğimiz insanla mutlulukla büyütürüz inşallah :Saruboceq:
Canım bana da elevit verdi doktor , diğer ilaçlara da aynen devam dedi...
Canım , ben yarın şeker yüklememi yaptırcam , çıkınca da sonuçlarımı elden götürücem...Çünkü senin sorduğun şey benim de kafamı karıştırıyor...Çünkü elevitin içinde de folik asit var , folbiolün zaten dozu da çok fazla...Sinan Beksaç folbiolü haftada 2 kez verdiriyor...Ben bir yerde okumuştum ama net hatırlamıyorum, fazla miktarda alınan folbiolde problem yaratıyormuş...Kafam bu konuda karışık olduğu için bu hafta içinde tekrar sorucam elevit içerken , folbiolede devam edecekmiyiz diye...
amin muco cum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar :Saruboceq:
Premete , canım meraba...Sen yazmıştın galiba fazla miktarda alınan folik asitin de zararı var diye...Yanlış mı hatırlıyorum canım...Senin bu konuda bir bilgin varsa paylaşırmısın canım...
kolaylıklar diliyorum canım iyi gider inşallah herşey.. hani şeker yüklemesi nasıl birşey bilmediğim için nası sözler yazcağımıda bilmiyorum ama hayatındaki herşey güzel olsun diliyorum canımsıııınnnnnnnCanım bana da elevit verdi doktor , diğer ilaçlara da aynen devam dedi...
Canım , ben yarın şeker yüklememi yaptırcam , çıkınca da sonuçlarımı elden götürücem...Çünkü senin sorduğun şey benim de kafamı karıştırıyor...Çünkü elevitin içinde de folik asit var , folbiolün zaten dozu da çok fazla...Sinan Beksaç folbiolü haftada 2 kez verdiriyor...Ben bir yerde okumuştum ama net hatırlamıyorum, fazla miktarda alınan folbiolde problem yaratıyormuş...Kafam bu konuda karışık olduğu için bu hafta içinde tekrar sorucam elevit içerken , folbiolede devam edecekmiyiz diye...
Evet canım ben Ege Üniversitesinde bir doçente gittim bana fazla folik asit almanın nörolojik problemlere neden olduğunu söyledi. 3 doktora gittim 3'ü de haftada 2 gün folbiol kullanmamı söylediler hatta son gittiğim doktor 3 aydır kullandığımı duyunca artık bırak vücudun depolamıştır hamile kalınca tekrar başlarsın dedi. Bir de ben hergün bemiks kullanıyorum onun içinde de folik asit var .Doktorlar folik asitle birlikte b vitami almayı da öneriyorlar çünkü b12 vitamini sinirleri güçlendiriyor ve nörolojik destek sağlıyor ayrıca bizler için b vitamininin kanı düzenleyici etkisi var mesela bende kolestrol vardı son tahlillerimde normal düzeyde çıktı bence b vitaminiyle ilişkisi var çünkü hayatımda başka hiçbirşeyi değiştirmedim. Ben hepinize b vitamini almanızı öneririm zararı yok faydası var zaten fazlası da idrarla vücuttan atılıyor birikim yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?