Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bengl, calikusu1978+, gelevera+, mutluson, nergis60+

HERKESE MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ INSALLAH KEYIFLER YERINDEDIR HERKESINa.s.
iyidir limburg ne oldu dr neden kafanı karıştırdı bakem...
:1shok: eeee nergis nereye gitti bi selam bile vermedi
burdayım canım annem msn açmıştı bi yüzünü göreyim dedim ...
selam kızlar nasılsınız bakalım

selam ravza....opuyorumnanaktan

gelevera senin prolaktin problemin varmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum.benim burdaki doktorum prolaktinin tek başına düşüğe sebep olabileceğini söyledi.ben son düşüğümü iğne kullanırken yapmıştım.kesin başka sorunda var diye düşünüyordum ama şimdilik bişey çıkmadı daha
senin dr prolaktinle ilgili bişey söyledimi?

ıgne dozu kıloya gore verılır dıyor dr ee ben kıloluyum hamılelıgım suyun gelmesıne kadar cok normaldı ben 85 kıloyum benım ıgne dozum 0.3luk fraksıparıne

ee dedım nasıl olacak o o zamn bana yetmıokı kıloya goreyse eger sonra erken doguma geldı enfeksıon olayına o anlasılmazmıs o enfeksıondakı bakterıler zarlaro yıyomus ondan su kacırıomusum ee dedım napıcaz o zaman bısey yapamayız dıo rahımden bısey kazınıp anlasılıomus kanda bellı olmuyomus ıyıce buyumeden

nergizcim merheba ben iyiyim sen ne yapıyorsun canım çalışmalar ne alemde
daha start veremedik ocak adetinden sonra başlarız diyorum ama dr ne der bilmiyom.açıkçası izin vermezsede vermesin artık başlıycam ben:kedi:
Ravzammmmm hosgeldin canim
Nergis canim sen nasilsin

iyiyim canım annemi görünce sevindirik oldumzemuszemus foton süper yaaaaaaaaaaa:dance:

Sonra eeeeeeee dedım bu ıgne bana yetıcekmı yemıcekmı arkadaslar var bellı bır aydan sonra kan akısına bakılıomus dopplerle dedım ondan asla bısey anlasılmaz dedı enfeksıon olayına ıse hergun senden rahımden bısey alınıp bakamayız antıbıyotık kullanıp kullanacakmısın dıye dedı bayda bır bakılabılır ama belkı o an erken yada gec olabılır dedı ee antıbıyotık kullanılmazmı kı arada bır varsa dıye ıcsem ben???????

Kiz Limburggg kim o daa hangi isimle girdi CADIARZU hergün görüstünüzmü , benim hakkimda ne dedi :1shok:

limburg canım seninle ne zamandır karşılaşamıyorduk benn iyiyim sen nasılsın
canım sukur bıtanem sen nasılsın opuyorum kocaman bak yazdıklarımı oku bı
:1shok::1shok::1shok: Biri benim adimami sana yaziyo anaaaaaa yakaladim oni

yaa bu kız calıkusu mus kk dan bende ekledım onu yazıp duruyodum
ama kız adım gulcan dedı ben sokta tabııııı megerse sadece calıkusumus nıckı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[/URL][/IMG]

gül sen gül daha :umursamaz::dilcikar:

antibiyotikte hep kullanılmaz ki çok zorda kalınca belli mg veriliyo ama ????
vücuttaki enfeksiyonu kan tahlili sedimantasyondan ölçebiliyorlar ama bu farklı bir durum mu acaba sedimde çıkarmı onuda bilmiyom.
enfeksiyon olmaması için bişeyler yapılamazmıymış?

gelevera canım sen nasılsın
iyilik canım..

evet canım benim prolaktin var ve gebelik düşününce gynodel hap kullanıyorum bir tane hamileliği öğrenince bırakıyorum... benim değerlerim yaklaşık 28 40 arası değişiyor...

EE ASKOLSUN SOYLESENEEEE SENDE REZIL OLDUM ALLAHTAN OYLE OZEL BISEY KONUSMADIK EE NAPION NASIL GIDIO FALAN DEDIK BEN DEDIMKI ISE BASLADINMI YOKSA DAHA TATILDEMISIN DIYE ODA BEN CALISMIOMKI DEDI BENDE IFADE AYNEN BUUUU:1shok:
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…