selam kızlar nasılsınız bakalım
:gitme: Benim Face yok
iyidir limburg ne oldu dr neden kafanı karıştırdı bakem...bengl, calikusu1978+, gelevera+, mutluson, nergis60+
HERKESE MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ INSALLAH KEYIFLER YERINDEDIR HERKESINa.s.
burdayım canım annem msn açmıştı bi yüzünü göreyim dedim ...:1shok: eeee nergis nereye gitti bi selam bile vermedi
selam kızlar nasılsınız bakalım
NASIL YANI YAAAAAAA EE BEN KIMLE YAZISIOM NE ZAMANDIR:1shok:
daha start veremedik ocak adetinden sonra başlarız diyorum ama dr ne der bilmiyom.açıkçası izin vermezsede vermesin artık başlıycam ben:kedi:nergizcim merheba ben iyiyim sen ne yapıyorsun canım çalışmalar ne alemde
Ravzammmmm hosgeldin canim
Nergis canim sen nasilsin
NASIL YANI YAAAAAAA EE BEN KIMLE YAZISIOM NE ZAMANDIR:1shok:
canım sukur bıtanem sen nasılsın opuyorum kocaman bak yazdıklarımı oku bılimburg canım seninle ne zamandır karşılaşamıyorduk benn iyiyim sen nasılsın
:1shok::1shok::1shok: Biri benim adimami sana yaziyo anaaaaaa yakaladim oni
daha start veremedik ocak adetinden sonra başlarız diyorum ama dr ne der bilmiyom.açıkçası izin vermezsede vermesin artık başlıycam ben:kedi:
iyiyim canım annemi görünce sevindirik oldumzemuszemus foton süper yaaaaaaaaaaa:dance:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben geçen gördüm arkadaş olmuşsun çalıkuşuyla ama bizim çalıkuşunun face olmadığını biliyordum ama söylemedim yerimseniben :roflol: :roflol: :roflol:
Sonra eeeeeeee dedım bu ıgne bana yetıcekmı yemıcekmı arkadaslar var bellı bır aydan sonra kan akısına bakılıomus dopplerle dedım ondan asla bısey anlasılmaz dedı enfeksıon olayına ıse hergun senden rahımden bısey alınıp bakamayız antıbıyotık kullanıp kullanacakmısın dıye dedı bayda bır bakılabılır ama belkı o an erken yada gec olabılır dedı ee antıbıyotık kullanılmazmı kı arada bır varsa dıye ıcsem ben???????
iyilik canım..gelevera canım sen nasılsın
gelevera senin prolaktin problemin varmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum.benim burdaki doktorum prolaktinin tek başına düşüğe sebep olabileceğini söyledi.ben son düşüğümü iğne kullanırken yapmıştım.kesin başka sorunda var diye düşünüyordum ama şimdilik bişey çıkmadı daha
senin dr prolaktinle ilgili bişey söyledimi?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben geçen gördüm arkadaş olmuşsun çalıkuşuyla ama bizim çalıkuşunun face olmadığını biliyordum ama söylemedim yerimseniben :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?