limburg canım ben hep idrar testlerimde çıkıyordu bide sölemesi ayıp idrar yapamıyordum ve kaşıntı vardı çok antibiyotik kullandım ama fayda etmedi enfeksiyonda ağrı yağtığı için doğum riskini artırıyor yani doğum ağrısını tetikliyormuş benim hala var ve kurtulamadım ama hayırlısıyla bu işle uğraşıcam kurtulacam işallah
canım ınamıycaksın ama burdakılerın hepsı boyle ılgısız alakasız hıc abartmıorum bugun tam bır saat konustuk onunla
en ıyısı alanında uzman olan bu desem sana o kadar cok dr gezdımkı anlatamam sana ahhh ahhhh ataturk ne demıs benı turk doktorlarına emanet edın dıye
adama dedımkı bu ay hamılelık ıhtımalım olabılır suphe edıyorum eger varsa ıgneye baslayayım gec kalmak ıstemıorum test yapalım dedım cevap su daha gunun gecmemıs suphe ıle test yapamam bu arada duyan da gunume daha 10gun var sanır sat 6 aralıktı
geleveracım bıde san sunu dıyıcem bak ben dogum yaptıgım halde yanı yanlıs anlasılmasın rahım daha buyumus oldugu halde kendını tamamen toparlamıs ultrosanlada baktı hamıle kalmak ıcın hıcbır sorun yok denıyebılırsınız dedı aklında olsun kendını hazır hıssedıosan bekleme zamanı bosa gecırme tatlım tabı yıne senın fıkrın onemlı olan
YAA İNŞ DOĞRU TEDAVİ UYGULARDAR... BİLMEMMMM DENESEMMİ Kİİİİİ BU AYYY yerimseniben ASLINDA ŞEYYY KEMMM KÜMMM OLABİLİR BENDE İSTERİM...
süper yaaaaa şu küllerimden yeniden doğmak tam bize göre............
opuyorumnanaktan
İyiyiyim ravzacım sağol sen nasılsın. Yazdıklarınızı okuyordum Limburg canım enfeksiyon sebebiyle erken doğum yaptın diye illa her gebeliğinde enfeksiyon olacak diye birşey yok. Şu an enfeksiyon olup olmadığı smear testiyle (rahim ağzından doku alınarak yapılıyor) anlaşılır varsa antibiyotik kullanırsın sonra hamile kalırsın. Bir de enfeksiyona meyilin varsa hamilelikte cinsel ilişkiye girmemen gerekiyor çünkü bu durum enfeksiyonu tetikliyor. Kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma. Elimizden geleni yapıp Allah'a tevekkül etmekten başka çaremiz yok.
CANIM YAAA ILAC GIBI GELDIN DESEM KAFAM O KADAR KARISIKKI DR LA KONUSMAMDA BERI BASIM AGRIYOR INAN SANKI ONA GORE BEN HEP ENFEKSIONLU OLUCAM VE HEP ERKEN DOGUM OLUCAK SANKI BEN OYLE ANLADIM HEP ONUNLA KONUSMALARIMIZDAN INSALLAH CANIM YAAA INSLLAH FAZLA UZATMADAN GELSIN YENIDEN YAVRULARIMIZ SEN BU AY BASLIYCAKTIN DIMI CANIMİyiyiyim ravzacım sağol sen nasılsın. Yazdıklarınızı okuyordum Limburg canım enfeksiyon sebebiyle erken doğum yaptın diye illa her gebeliğinde enfeksiyon olacak diye birşey yok. Şu an enfeksiyon olup olmadığı smear testiyle (rahim ağzından doku alınarak yapılıyor) anlaşılır varsa antibiyotik kullanırsın sonra hamile kalırsın. Bir de enfeksiyona meyilin varsa hamilelikte cinsel ilişkiye girmemen gerekiyor çünkü bu durum enfeksiyonu tetikliyor. Kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma. Elimizden geleni yapıp Allah'a tevekkül etmekten başka çaremiz yok.
INSALLAH CANIM YAAA DOGRUYU BULUP MUTLU SONA ULASIRIZ AMA BUGUN OYLE KOTUYDUMKI SANKI ASLA BENIM COCUGUM OLMUYCAK GIBI HISSETTIMYAA İNŞ DOĞRU TEDAVİ UYGULARDAR... BİLMEMMMM DENESEMMİ Kİİİİİ BU AYYY yerimseniben ASLINDA ŞEYYY KEMMM KÜMMM OLABİLİR BENDE İSTERİM...
KESINLIKLE OYLEEEEEEEEEEEEE BU DEYIM TAM BIZE GORE GECEN GUN GENE BUTUN GECE AGLADIM YENIDEN HAMILE KALMAYA CALISMAK KALIRSAN BAKALIM TUTCAKMI KALP ATICAKMI YOK ILK 3 GECSIN YOK NE ZAMAN HAREKET EDICEK YOK BUGUN HAREKETI AZDI AYY BU GELEN AKINTI SUMU ACABA ERKENMI DOGCAK NASIL OLCAK VALLA YAZDIKCA GENE GELDI BENIMKILER BOGAZIMDA DUGUMLENIO HERSEY GECEN BUNLARI DUSUNUP DUSUNUP AGLADIM ALLAHIM YAAAA MARTTA 5 SENE OLACAK HEP BOYLE GECTI YIILLARIM BASKA BISEY YASAMADIM SANKI HIC BIR OMUR BOLE GECERMI ALLAHIM NOLUR BIZIDE DUY BIZDE NASIP ET ALLAHIM NOLURRRRRmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensüper yaaaaa şu küllerimden yeniden doğmak tam bize göre............
opuyorumnanaktan
canım iyiyim ne yapayım dediğim gibi işte bi değişiklik yok ne olsun işte sen nasılsın canım
limburg canım arkadaşım benim yazacaklarımı yazmış zaten bende bunları diyecektim git bir an önce doktora baktır bak bide sen çalışmalara başladın bu işi hallet bence biraz bebiş işine ara ver bu işe bak canım öptüm
sıkma canını limburg valla bende evlendiğimden beri hep böyleyim. 1.5 yıllık evliyim 3 düşük yaşadım. ben üzülünce eşimde çok yıpranıyo. çıktığımız zamanlarda sen hayat dolu cıvıl cıvıldın... seni ben böyle yaptım falan diye üzülüyo..... kıyamıyorum ona sadece bi bebeğimiz olsun diye çabalıyoz ve bu yolda yıpranıyoruz. eminim bebeğimiz olunca bunlaarın hepsini unutacazzzzzz. sen şimdi muslukları kapat....bi tane çikolata ye ve tıpış tıpış kocişin yanına git...ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?