Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

limburg canım ben hep idrar testlerimde çıkıyordu bide sölemesi ayıp idrar yapamıyordum ve kaşıntı vardı çok antibiyotik kullandım ama fayda etmedi enfeksiyonda ağrı yağtığı için doğum riskini artırıyor yani doğum ağrısını tetikliyormuş benim hala var ve kurtulamadım ama hayırlısıyla bu işle uğraşıcam kurtulacam işallah

ıste benım anlamadıgımda bu canımyaaaa bende hıcbır sorun veya bellırtı yoktu ben hastaneye pazartesı yatmıstım benden ıdrarda kanda alındı hıcbırsey yok denıldı kan testı persembe yenılendı o zaman enfeksıyon var cıktı off allahım yaaa ee bu nasıl oluyor ozaman ben sımdıde bılmıorum halen varmı yokmu ne yaptırmam gerekıor ogrenmem ıcın sen arastırdınmı ne gıbı onlemler alınabılıyormus

ıyiyiyim ravzacım sağol sen nasılsın. Yazdıklarınızı okuyordum Limburg canım enfeksiyon sebebiyle erken doğum yaptın diye illa her gebeliğinde enfeksiyon olacak diye birşey yok. Şu an enfeksiyon olup olmadığı smear testiyle (rahim ağzından doku alınarak yapılıyor) anlaşılır varsa antibiyotik kullanırsın sonra hamile kalırsın. Bir de enfeksiyona meyilin varsa hamilelikte cinsel ilişkiye girmemen gerekiyor çünkü bu durum enfeksiyonu tetikliyor. Kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma. Elimizden geleni yapıp Allah'a tevekkül etmekten başka çaremiz yok.

YAA İNŞ DOĞRU TEDAVİ UYGULARDAR... BİLMEMMMM DENESEMMİ Kİİİİİ BU AYYY yerimseniben ASLINDA ŞEYYY KEMMM KÜMMM OLABİLİR BENDE İSTERİM...

canım iyiyim ne yapayım dediğim gibi işte bi değişiklik yok ne olsun işte sen nasılsın canım
LİMBURG canım arkadaşım benim yazacaklarımı yazmış zaten bende bunları diyecektim git bir an önce doktora baktır bak bide sen çalışmalara başladın bu işi hallet bence biraz bebiş işine ara ver bu işe bak canım öptüm

CANIM YAAA ILAC GIBI GELDIN DESEM KAFAM O KADAR KARISIKKI DR LA KONUSMAMDA BERI BASIM AGRIYOR INAN SANKI ONA GORE BEN HEP ENFEKSIONLU OLUCAM VE HEP ERKEN DOGUM OLUCAK SANKI BEN OYLE ANLADIM HEP ONUNLA KONUSMALARIMIZDAN INSALLAH CANIM YAAA INSLLAH FAZLA UZATMADAN GELSIN YENIDEN YAVRULARIMIZ SEN BU AY BASLIYCAKTIN DIMI CANIM
YAA İNŞ DOĞRU TEDAVİ UYGULARDAR... BİLMEMMMM DENESEMMİ Kİİİİİ BU AYYY yerimseniben ASLINDA ŞEYYY KEMMM KÜMMM OLABİLİR BENDE İSTERİM...
INSALLAH CANIM YAAA DOGRUYU BULUP MUTLU SONA ULASIRIZ AMA BUGUN OYLE KOTUYDUMKI SANKI ASLA BENIM COCUGUM OLMUYCAK GIBI HISSETTIM

BAK SEN BENI DINLE DRUN BUGUN SOYLEDIGI EN OLUMLU SEY BUYDU VE SENDE UYGULA BENCEEEEEkaydirigubbakcemile5
süper yaaaaa şu küllerimden yeniden doğmak tam bize göre............
opuyorumnanaktan
KESINLIKLE OYLEEEEEEEEEEEEE BU DEYIM TAM BIZE GORE GECEN GUN GENE BUTUN GECE AGLADIM YENIDEN HAMILE KALMAYA CALISMAK KALIRSAN BAKALIM TUTCAKMI KALP ATICAKMI YOK ILK 3 GECSIN YOK NE ZAMAN HAREKET EDICEK YOK BUGUN HAREKETI AZDI AYY BU GELEN AKINTI SUMU ACABA ERKENMI DOGCAK NASIL OLCAK VALLA YAZDIKCA GENE GELDI BENIMKILER BOGAZIMDA DUGUMLENIO HERSEY GECEN BUNLARI DUSUNUP DUSUNUP AGLADIM ALLAHIM YAAAA MARTTA 5 SENE OLACAK HEP BOYLE GECTI YIILLARIM BASKA BISEY YASAMADIM SANKI HIC BIR OMUR BOLE GECERMI ALLAHIM NOLUR BIZIDE DUY BIZDE NASIP ET ALLAHIM NOLURRRRRmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım yarın gıdıcem dr ınsallah karar verdım ama bak ozel bırseyler bulursan banada haber ber nolurrrr ıyı geceler canım gule gule acıldı benım musluklar geneeee

sıkma canını limburg valla bende evlendiğimden beri hep böyleyim. 1.5 yıllık evliyim 3 düşük yaşadım. ben üzülünce eşimde çok yıpranıyo. çıktığımız zamanlarda sen hayat dolu cıvıl cıvıldın... seni ben böyle yaptım falan diye üzülüyo..... kıyamıyorum ona sadece bi bebeğimiz olsun diye çabalıyoz ve bu yolda yıpranıyoruz. eminim bebeğimiz olunca bunlaarın hepsini unutacazzzzzz. sen şimdi muslukları kapat....bi tane çikolata ye ve tıpış tıpış kocişin yanına git...ok

bende yatıyom kıslar değilse yarın spatulayla kazısa bile kaldıramaz eşim beni yataktan....
bu arada bu parlodel çoooooook uyku yapıyo bana( tembelliğimede kılıf buldumkaydirigubbakcemile3)

CANIM YAAAAA INSALAH ALLAH BUGUNLERIMIZI BIZE UNUTTURUR AMINNNNN
SANA IYI GECELER CANIM OPUYORUM:1hug:

Günaydınlar:))

Melekcim ciğer geliştirci iğneyi sormuşsun.
Bu konuda doktorum bir şey demedi ama kendisi en azından 35. haftaya kadar suyumuzun büyük ihtimalle yeteceğini de söyledi.. Birden ani bir azalma olursa ne olur bilemiyorum tabii ama sürekli kontrol ediliyor..
Sanırım 35-36. haftayı bulacağız hatta benim içimden bir ses bebeğimin normal zamanını bekleyeceğini söylüyor, umarım da öyle olur..
Biliyorsun en başından beri bu kız beni hep korkuttu ama allaha şükür güçlü ve inatçı çıktı..
Ama ilk gidişimde bu konuyu da soracağım, eğer erken olacak olursa ne olur diye konuyu açacağım:)

Şeker yüklemesi için de yanında yarım limon götür melekcim, çünkü o suyu içerken içine birkaç damla limon damlatırsan daha içilesi bir hal alıyor..

Limburg canım hiç karşılaşamıyoruz, gündüzleri pek görünmüyorsun buralarda..Özledim seni..

merhaba arkadaşlar
Limburg inş. kafandaki soru işaretlerini ortadan kaldırabilir doktorunda bir an önce bebişine kavuşursun.
bu arada benim tahlil sonuçlarım çıktı,bugün doktora göstereceğim sizede yazayım

protrombin zamanı 13 (11,5-15,5)
aktivasyon 105 (70-100)
INR 0,97
APTT 31,5 (26,5-40)
PROTEıN S 65 (60-140)
PROTEıN C 85 (70-130)

KARDIYOLIPIN IgG Negatif
KARDIYOLIPIN IgM Negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…