Nayirrr nolamazzzz Allahimmmm bu ne kader demekki benim nickimden yine varcanım sukur bıtanem sen nasılsın opuyorum kocaman bak yazdıklarımı oku bı
yaa bu kız calıkusu mus kk dan bende ekledım onu yazıp duruyodum
ama kız adım gulcan dedı ben sokta tabııııı megerse sadece calıkusumus nıckı
EE ASKOLSUN SOYLESENEEEE SENDE REZIL OLDUM ALLAHTAN OYLE OZEL BISEY KONUSMADIK EE NAPION NASIL GIDIO FALAN DEDIK BEN DEDIMKI ISE BASLADINMI YOKSA DAHA TATILDEMISIN DIYE ODA BEN CALISMIOMKI DEDI BENDE IFADE AYNEN BUUUU:1shok:
:roflol::roflol::roflol:
EE ASKOLSUN SOYLESENEEEE SENDE REZIL OLDUM ALLAHTAN OYLE OZEL BISEY KONUSMADIK EE NAPION NASIL GIDIO FALAN DEDIK BEN DEDIMKI ISE BASLADINMI YOKSA DAHA TATILDEMISIN DIYE ODA BEN CALISMIOMKI DEDI BENDE IFADE AYNEN BUUUU:1shok:
:roflol::roflol::roflol:
antibiyotikte hep kullanılmaz ki çok zorda kalınca belli mg veriliyo ama ????
Vücuttaki enfeksiyonu kan tahlili sedimantasyondan ölçebiliyorlar ama bu farklı bir durum mu acaba sedimde çıkarmı onuda bilmiyom.
Enfeksiyon olmaması için bişeyler yapılamazmıymış?
benim prolaktinim 53akannehir
merhaba nergis nasılsın umarım herşey yolundadır... bende hafta sonuna göre daha iyiyim bugün işe gitmek iyi geldiii
canım hamile kalamamaya etkisini biliyorum ama düşüğü bilmiyordum. dr güvenilirmi.. ne önerdi peki...
YAAA OFF YAA ALLAHIM YARDIM ET YOL GOSTER NOLUR HALA ENFEKSIYON VARMI YOKMU BILMIOM ONA BILE TAHLIL ISTEMEDI ADAM YAAA EE NASIL ANLICAM BEN VARMI YOKMU DIYE SENIN NASIL OLDU BU ENFEKSION NASIL BULASMIS YANI NE GIBI SEYLER YAPTIN HAMILELIK ESNASINDA VE SUAN DEVAM EDIOMUlimburg canım bu enfeksiyon olayı benimde kafamı kurcalıyo ben hamileliğimi öğrenip doğurdum ana kadar enfeksiyonla uğraştım bu enfeksiyon erken doğum sebeplerinden biriymiş kese açıldıktan sonra bebeğe geçiyormuş bu yüzden bebek ölünmleri gerçekleşiyormuş
şu an benim üstünde titizlikle durduğum konu bu ve malasefki bi türlü kurtulamıyorum ne yaptıysam olmadı ama bu sefer karalıyım bu enfeksiyondan kurtulmadan hamile kalmayacağım
HAKKETEN SALAK BIZIM CALIKUSU DEGISE NE DIYE BENI KABUL EDIO VE NIYE KONUSUOOOOO YAAAAAAallah iyiliğini versin... :roflol: :roflol:
çalıkuşum korkma senlik birşey yok çalı kuşu diye birini bulmuş bizim arzu ona arkadaşlık teklif etmiş karşıdakide salakda konuşuyor bizimkiyle.. hadi bu bilmiyor o manyak da demiyorki bu kim ben niye kabul edeyim arkadaşlığını :roflol: :roflol: :roflol: ayy arzu güldürdün beni yaaaaa allah da seni güldürsün :roflol: :roflol:
VALLA KACTI ARTIK OLMAZ BIDAHA BEKLEMEtühbeeeee sohbeti kacirdim desene fisfisfis
valla canım anlamadım hıc cok karısıgım yanı ılk mesjmıda okudun dımı
ılla enfeksıon olcak dıye bısey yokmus bıdakınde ama olursa onu o an anlayamıoz dedı bana o buyuyo buyuyo zarı kemırmeye baslıo ancak o zaman anlasılıo dedı bana fazla ılıskıde bulunmayın ve dınlen dedı bıde serklaj yaparız ıstersen dedı amaaaaaaa bende rahım yetmezlıgı yokkı serklaj nıye oz aman bıde dıokı dr beyyyy enfeksıon yıne olursa serklajda ıse yaramaz bıde dınlen dıyo bana ya enfeksıonla dınlenmenın ne alakası var kızlar nolur bır bıldıgınız varsa yardımcı olun
valla gebeliğin ilk başlarında yarım parlodel öneriyo.. en azından 3 ay kadar daha sonrasını sonra konuşuruz diyo. dr sinan beksaçın öğrenciymiş.şu an doç benim dr.
haa birde benim diğer gebeliklerimdede hep prolaktinim yüksekmiş.benim önceki salak dr hiç kale almıyodu bunu.bu durumda nasıl hamile kaldım anuda bilmiyorum.geçmiş tahlillerimi hastanede yazdırdımda ordan anlaşıldı diğerlerindede çok yüksek olduğu.
VALLA KACTI ARTIK OLMAZ BIDAHA BEKLEME:delphin:[/QUOTE .!.:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
merhaba nergis nasılsın umarım herşey yolundadır... bende hafta sonuna göre daha iyiyim bugün işe gitmek iyi geldiii
aslında pek yok benim bildiğim.ama dinlenmiş olursan vücut daha dingin olur ve enfeksiyonla savaşır gibisinden düşünmüş olabilir.zarı kemirmeye başlayınca tedavisi olmuyomu* geç mi kalınmış oluyo?
ALLA ALLAH YAHU gebelikte zaten prolaktin yükseliyor ilaç neden kullandırtılıyorki anlamadım.. ama dediğin gibi sebep olurmu olur.... kafamçokkarıştı
limburgcum sen dr değiştirme imkanın yokmu daha iyi bir dr ile devam etsen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?