Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Nayirrr nolamazzzz Allahimmmm bu ne kader demekki benim nickimden yine var

[/URL][/IMG]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

limburg canım bu enfeksiyon olayı benimde kafamı kurcalıyo ben hamileliğimi öğrenip doğurdum ana kadar enfeksiyonla uğraştım bu enfeksiyon erken doğum sebeplerinden biriymiş kese açıldıktan sonra bebeğe geçiyormuş bu yüzden bebek ölünmleri gerçekleşiyormuş
şu an benim üstünde titizlikle durduğum konu bu ve malasefki bi türlü kurtulamıyorum ne yaptıysam olmadı ama bu sefer karalıyım bu enfeksiyondan kurtulmadan hamile kalmayacağım

allah iyiliğini versin... :roflol: :roflol:

çalıkuşum korkma senlik birşey yok çalı kuşu diye birini bulmuş bizim arzu ona arkadaşlık teklif etmiş karşıdakide salakda konuşuyor bizimkiyle.. hadi bu bilmiyor o manyak da demiyorki bu kim ben niye kabul edeyim arkadaşlığını :roflol: :roflol: :roflol: ayy arzu güldürdün beni yaaaaa allah da seni güldürsün :roflol: :roflol:

tühbeeeee sohbeti kacirdim desene fisfisfis

valla canım anlamadım hıc cok karısıgım yanı ılk mesjmıda okudun dımı
ılla enfeksıon olcak dıye bısey yokmus bıdakınde ama olursa onu o an anlayamıoz dedı bana o buyuyo buyuyo zarı kemırmeye baslıo ancak o zaman anlasılıo dedı bana fazla ılıskıde bulunmayın ve dınlen dedı bıde serklaj yaparız ıstersen dedı amaaaaaaa bende rahım yetmezlıgı yokkı serklaj nıye oz aman bıde dıokı dr beyyyy enfeksıon yıne olursa serklajda ıse yaramaz bıde dınlen dıyo bana ya enfeksıonla dınlenmenın ne alakası var kızlar nolur bır bıldıgınız varsa yardımcı olun

canım hamile kalamamaya etkisini biliyorum ama düşüğü bilmiyordum. dr güvenilirmi.. ne önerdi peki...

valla gebeliğin ilk başlarında yarım parlodel öneriyo.. en azından 3 ay kadar daha sonrasını sonra konuşuruz diyo. dr sinan beksaçın öğrenciymiş.şu an doç benim dr.
haa birde benim diğer gebeliklerimdede hep prolaktinim yüksekmiş.benim önceki salak dr hiç kale almıyodu bunu.bu durumda nasıl hamile kaldım anuda bilmiyorum.geçmiş tahlillerimi hastanede yazdırdımda ordan anlaşıldı diğerlerindede çok yüksek olduğu.

YAAA OFF YAA ALLAHIM YARDIM ET YOL GOSTER NOLUR HALA ENFEKSIYON VARMI YOKMU BILMIOM ONA BILE TAHLIL ISTEMEDI ADAM YAAA EE NASIL ANLICAM BEN VARMI YOKMU DIYE SENIN NASIL OLDU BU ENFEKSION NASIL BULASMIS YANI NE GIBI SEYLER YAPTIN HAMILELIK ESNASINDA VE SUAN DEVAM EDIOMU

BANA DOGUMDAN SONRA ILK GITTIGIM DR DEDIKI O BUTUN ENFEKSION OGLUSUMA GECMIS BENDE HEPSI ONDA TOPLANMIS
mafoldumben VUCUT O ENFEKIONU ATMAK ICIN DOGUM OLMUS BUTUN ENFEKSIYON YAVRUMDA OLDUGU ICIN ONU CIKARMAK ISTEMIS EGER OGLUM DOGMASAYMIS BENDE OLEBILIRMISIM
HAKKETEN SALAK BIZIM CALIKUSU DEGISE NE DIYE BENI KABUL EDIO VE NIYE KONUSUOOOOO YAAAAAAlmaz:
tühbeeeee sohbeti kacirdim desene fisfisfis
VALLA KACTI ARTIK OLMAZ BIDAHA BEKLEME

aslında pek yok benim bildiğim.ama dinlenmiş olursan vücut daha dingin olur ve enfeksiyonla savaşır gibisinden düşünmüş olabilir.zarı kemirmeye başlayınca tedavisi olmuyomu* geç mi kalınmış oluyo?

ALLA ALLAH YAHU gebelikte zaten prolaktin yükseliyor ilaç neden kullandırtılıyorki anlamadım.. ama dediğin gibi sebep olurmu olur.... kafamçokkarıştı

merhaba nergis nasılsın umarım herşey yolundadır... bende hafta sonuna göre daha iyiyim bugün işe gitmek iyi geldiii

iyiyim canım evet işe gitmek iyi geldi..bu gün pazartesi olmasına rağmen çok mutluydum hiç sendrom falan yapmadım.bu kadar güzel pazartesi nadir yaşarım ben......zemuszemus
sende ne var ne yok rahatsın demi?

aslında pek yok benim bildiğim.ama dinlenmiş olursan vücut daha dingin olur ve enfeksiyonla savaşır gibisinden düşünmüş olabilir.zarı kemirmeye başlayınca tedavisi olmuyomu* geç mi kalınmış oluyo?

EVET CNM OYLE OLUOMUS GEC KALINMIS OLUOMUS ISTE BENIM DURUMUM AYNEN BU OLDU OGLUMDAmafoldumben

ALLA ALLAH YAHU gebelikte zaten prolaktin yükseliyor ilaç neden kullandırtılıyorki anlamadım.. ama dediğin gibi sebep olurmu olur.... kafamçokkarıştı

benimdüşüklerimi sanırım direk ona bağladı gibime geliyo şimdi tamda bu konuda çalışıyomuş bende iyi bir denek olurum onakaydirigubbakcemile3
hiç kalp atımı duymadığım için kalbi atana kadar ne derse yapacamyerimseniben

limburgcum sen dr değiştirme imkanın yokmu daha iyi bir dr ile devam etsen...

canım ınamıycaksın ama burdakılerın hepsı boyle ılgısız alakasız hıc abartmıorum bugun tam bır saat konustuk onunla
en ıyısı alanında uzman olan bu desem sana o kadar cok dr gezdımkı anlatamam sana ahhh ahhhh ataturk ne demıs benı turk doktorlarına emanet edın dıye
adama dedımkı bu ay hamılelık ıhtımalım olabılır suphe edıyorum eger varsa ıgneye baslayayım gec kalmak ıstemıorum test yapalım dedım cevap su daha gunun gecmemıs suphe ıle test yapamam bu arada duyan da gunume daha 10gun var sanır sat 6 aralıktı

geleveracım bıde san sunu dıyıcem bak ben dogum yaptıgım halde yanı yanlıs anlasılmasın rahım daha buyumus oldugu halde kendını tamamen toparlamıs ultrosanlada baktı hamıle kalmak ıcın hıcbır sorun yok denıyebılırsınız dedı aklında olsun kendını hazır hıssedıosan bekleme zamanı bosa gecırme tatlım tabı yıne senın fıkrın onemlı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…