Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun canım.. inşaallah herşey gönlünce olur.... genetik test yapmışlar mıydı
bunların dışında

bunlar pıhtılaşma yokmu demek oluyo inşallah öyledir canım.diğer tahlilinde iyi çıkar inşallah kurtulursun tüm sıkıntılardan

aslında tek başına düşünmemek lazım bunların hepsi bir bütün ve birinde problem olması vücutta bişeyleri değiştiriyor. ayrıca hiçbirimizin durumu aslında aynı değil herşeyden önce hepimizin olaylara bakış açısı durumu kabullenişi farklı gönlünü ferah tut ve benim önerim mutlaka güvenebileceğin bir hekime gitt.... çok geçmiş olsun...

dendencim canım geçmiş olsun bak yine söylüyorum dr ne dediğini bize ilet bakalım
bunu dışında başka testler yapıldı mı dr tek bu testlerimi istedi
hadi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz ki değerlerin normal değerler içinde görünüyor

kızlar sabah 8 akşam 6,30 a kadar buradayım ama bir varım bir yokum tam bişiler yazmak istiyorum hoooop bir iş çıkıyor bu yüzden tepkilerim birazcık geç oluyor
Canderyacım canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et Allah'ım sana sabır versin
Limburg canım yaa hatırlıyorum ben senin sat ın 6 olduğunu çünkü benimki 9 uydu ve dr beni yarın için çağırdı kanamam olmadı ve daha bugün 28. gün kan testi yapalım iğneye bir an önce başlayalım diye sen dr istemeden bir labora. gidip tahlil yaptıramaz mısın
Dinamiss canım eğer su azalırsa hissedersin ki umarım olmazda hani aklında bulunsun bebeğin hareketleri azalıyor illaki senden su gelmesine gerek kalmıyor sanki bebiş vurmuyor tekmelemiyorda ordan oraya kayıyor gibi hissediyorsun ve şişliklerin daha da artıyor umarım olmaz bitanem herşey yolunda gider

genetik test içinde örnek verdim,ocak sonu çıkacak onun sonuçları
bu arada benim saat 1 deki amniyosentez 4 e ertelendi,hocanın acil ameliyatı çıkmış,offf zaten dün gece hiç uyuyamadım,bir an önce kurtulup rahatlamak istiyordum,4 saat daha bekle şimdi offffff

ah canım beniiimm bitanem ne olur sakin ol offf ya ne güzel biran önce olup bitecekti ama olsun saat 4 te en azından 1 gün falan ertelenmemiş hepsi bitecek işlem yapılırken gözlerini kapa bebişini sağlıkla kucağına aldığını hayal et canım benim

: )))) ben mi gözlerimi kapatıcam,doktora tekme falan atmazsam iyi canım acıyınca yapmadığım şey değil yani : ))
inş. daha sonra arayıp yarına erteledik demezler walla,ama demiycekler bugün 4-4:30 arası bu iş bitecek,ondan sonra bekle 21 gün : )) evde okuyacak kitap kalmadı nerdeyse

gülüs benim eşim Kahramanmaraşlı,ama ailesi Ankarada,evlendiğimizden beri Maraş a gitmek istedik ama kısmet olmadı,Maraş a gelirsek Antep e de gelicem ve senin işyerinede mutlaka uğrayacağım : ))
belki bir araba alırız : ))

ben biraz uyumaya çalışıcam arkadaşlar,akşama görüşürüz
bu arada gülüs maşallah çok güzelsin gerçekten resimlerine baktımda : ))
hayat boyu gözlerinin içi hep böyle gülsün

ayyy nasıl mutlu olurum anlatamam bizim iş yeri antep maraş yolu üstünde zaten geeelll nolurr geellll :)))))

ben biraz uyumaya çalışıcam arkadaşlar,akşama görüşürüz
bu arada gülüs maşallah çok güzelsin gerçekten resimlerine baktımda : ))
hayat boyu gözlerinin içi hep böyle gülsün
ay kıssss şimartma benii :kedi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kocaman öptüm

geçmiş olsun canım.. inşaallah hiçbirşey hissetmeyeceksin....

Denden şimdiden geçmiş olsun canım..Sakin ol emin ol canın falan acımayacak.
Güzel haberler alacaksın inşallah canım dualarımız seninle :Saruboceq:

Gulus sağol canım hareketlerine çok dikkat ediyorum bebeğimin..Haklısın bi değişiklik olursa sanırım fark ederim..Ama şişlerin artar demişsin ya bu konuda şanslı bir hamileyim ben 33. haftam bitmek üzere ve ben hiç şişmedim :)

Bu arada sen de durumlar nedir? Regl oldun mu inşallah olmamışsındır:)

olmadım daha olmadım :teytey: yarın inşallah güzel haber veririm size hihoyyyt

hadi bakalım gülüş inşallah hamilesindir sende.
den den gittin sanırım amyosenteze inşallah kolay geçmiştir şu anda belki yeni oluyosundur.hadi sende güzel haberlerle gel inşallah

LIMBURG cnm okudum simdi mesajlarini cnm bak bence eger sunu uygularsan sansin yüksek demiyorsa bitanem bekle nolur baska doktorlara git nasil olsa almanyaya geliyorsun ben sana münihteki hastanenin adresinide veririm cnm orasi tam arastirma hastanesi gercekten didik didik ediyorlar bunu düsün cnm iyi bir doktor sart bak benimde biliyorsun durumumu 5 tane simdiye kadar niye kimse bisey bulamadi kendine dikkat nolur rabbim yasatmasin ins ayni acilari allaha emanet ol cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…