http://lbdf.lilypie.com/FI2Gp2.png al bunu yap. değiştirdim.
Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
inşallah canımcım inşallah ya bişi dicem ama ya dün çok komikti şuan korunmamız gerek e ben korunamayacağıma göre eşim korunmalı dün işte haşna fişne sırasında eşim benden bi uzaklaştı yok yok olmaz olmaz diooo ne diyosun dedim unuttuk unuttuk dedi kaçtı benden :roflol: :roflol: :roflol: ama bizim halimiz komediiii :roflol: :roflol:amin inşallah canım.babası kadir gecesin de dilemiş oğlum olursa kadir koyacam diye.o aydan sonrada hamile kalınca koyalım dedik.Allahım inşallah hayırlısıyla nasip ederde.
darısıda sana inşallah 2 aya kalmadan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tamam şimdi oldu .burasıda çok soğuk hele dün annemlere gitmiştim buz gibiydi evi soballı olunca zor oluyo.soğuklar geçene kadar bekleme anne sen gel dedim benim ev sıcacık ne güzel.kapıcı erkenden yakmış kaloriferi negüzel.dondurmadan yiyorum yavaş yavaş akşamları ama bugün burnum akıyo inşallah grip olmam.hemen kuşburnu yaptım onu içiyorum şimdi.elma çayıda aldım birazdan da onu yaparım. çenem düştü yine çok anlattım.siz ne yapıyorsunuz çalışmak aslında güzel vakit nasıl geçiyo anlamıyo insan.ama sabah kalkmaları olmasa sempatiksalakcinni
inşallah canımcım inşallah ya bişi dicem ama ya dün çok komikti şuan korunmamız gerek e ben korunamayacağıma göre eşim korunmalı dün işte haşna fişne sırasında eşim benden bi uzaklaştı yok yok olmaz olmaz diooo ne diyosun dedim unuttuk unuttuk dedi kaçtı benden :roflol: :roflol: :roflol: ama bizim halimiz komediiii :roflol: :roflol:[/QU
bu işlerde bebeklere göre olur oldu.biz düşükten sonra 3.5 yıl uğraşınca kaydirigubbakcemile3 kociş sayardı şu gün bugün diye kaydirigubbakcemile3 ne zor oluyo ya.
Maşallah ye bakalım dondurmaları cici anne. Anneni getirmen iyi olmuş sıcacık otursun kadıncağız. Hem torunu gelmeden şöyle sefa sürün beraber. Yorulacak nede olsa dimi. Sabah kalkmada zorlanmıyorum inan. Uykumu hep alıyorum, kalkar kalkmaz midem bulanıyor şuan da bulandı. Offf. Bu bulantılar biran önce geçse diye dua ediyorum.
ay hamilelekte kilo felaket bişi ne duyduğunu anlıyosun nede nefsinin köreldiğini önünde ne varsa yemek istiyorsun ben iş yerinde ramazan ayında eleman siparişimi almayı unutmuş diye aç kaldıııımmm beni kimse düşünmüyo ben hamileyim diye oturdum ağladım herkes halime gülmüştü harbi komedi ama dikkat kızlar ben bu yüzden 28 haftalıkken toplamda 20 kilo almıştım bileçok şükürrrr kurtuldum bulantılardan ben.az kaldı sanada 1 -1.5 ay daha çekersin .ben çubuk kraker yerdim hem yağsız oluyo.sen geçen portakal suyu falan poğaça demişsin aman onlar mideni ekşitir canım.peyniri bende çok yiyorum.en severek yediğim şey.elimden gelse bazen hiç yemek yemiyecem sadece peynir ekmek cokacimcoook çok hoşuma gidiyo bide simit.doktorum kepek ekmeği ye dedi alsanaalsanasmile .bende başladım sevmesemde kepek ekmeğine.ama ben çok acıkır oldum ileriki zamanlarda ne yapacam.bu gece bir kalktım midem zil çalıyoooolmaz: olmaz dedim su içtim yattım geri .dikkat etmem gerek.martın 9 na randevum daha büsürü var yaa.ozamana kadar kilo almadan gitmek isityorum.elimde olmadan takıntı haline geldi kilolar.yağmur olmasa yürüyüp gelecem az ama çok soğukkk dışarı.ay çenem düştü yine sırnaşık şey
ay hamilelekte kilo felaket bişi ne duyduğunu anlıyosun nede nefsinin köreldiğini önünde ne varsa yemek istiyorsun ben iş yerinde ramazan ayında eleman siparişimi almayı unutmuş diye aç kaldıııımmm beni kimse düşünmüyo ben hamileyim diye oturdum ağladım herkes halime gülmüştü harbi komedi ama dikkat kızlar ben bu yüzden 28 haftalıkken toplamda 20 kilo almıştım bile
evet tatlım ya kendinize dikkat edin ve çevrenizdekileride tembihleyin illaki sen çift canlısın bol yemen lazım demesinler deselerde siz takmayın akşam yemeklerinde birazcık daha az yeseniz yeterli kilo aldıran zaten hep akşam yemekleri ben doğum yapalı 13 ay oldu 22 kilo verdim ama nası ne siz sorun ne ben sölimmmSlm kızlar bende 23 haftalıgım ve 10 klo almıŞım dİkkat etmeye ÇalıŞıyorum ama dokmak bİlmİyorum ..gercekten bu klolar sıkıntı oluyor banada
iyi uykular tatlış dinlen birazcıkKızlar ben mola veriyorum. Koltukarı birleştirip uyumaya çalışacam. Haberiniz olsun. Midem bulanıyorrr. mafoldumben
ay hamilelekte kilo felaket bişi ne duyduğunu anlıyosun nede nefsinin köreldiğini önünde ne varsa yemek istiyorsun ben iş yerinde ramazan ayında eleman siparişimi almayı unutmuş diye aç kaldıııımmm beni kimse düşünmüyo ben hamileyim diye oturdum ağladım herkes halime gülmüştü harbi komedi ama dikkat kızlar ben bu yüzden 28 haftalıkken toplamda 20 kilo almıştım bile
Kızlar ben mola veriyorum. Koltukarı birleştirip uyumaya çalışacam. Haberiniz olsun. Midem bulanıyorrr. mafoldumben
ayy bende öyle olursam.ya benim tartıldığım tartılar hep farklı oldu .evdeki ilk doktorum son doktorum . çok üzgünüm çoook düşününcede kiloları mutsuz oluyom ben ya.
Hummu sen yine iyisin bence 10 kilo çok değil sanırım.ben 8 kilo aldım 23 e 4 hafta var iki kilo alsam aynı oluruz ama yok ben haftada biri götürüyom ohaoldumsmile .hareketsizlikten diyorum daha çok aslında yürümek istiyom ama dışarısı çok soğuk ve yağmur atıştırıyo.bahar bir gelseydi son aylarda almazdım bari yürürdüm bol bol.
canım internetten baktıgım zaman 2 klo fazla görünüyor oda sorun degil ama asıl klo 24. Haftadan sonra başlıyor bebek büyüdügü için şimdiye kadar biraz az alsaydık şimdi rahat ederdik..hiç sorma o sıkıntı bendede var bende ilk zamanlar yürüyordum havalar soguk şimdi çıkamıyorum çıksam bu sefer yine hastalancam hareketsizinde işim bilgisayar başı akşamları çok agırlaşıyorum bide bende yemekten sonra uyku çok oluyor hemen uyuyorum .akşamlarıda ekmegi kestim yemek yiyorum sadece ..inş 15 kloyla tamamlarım ..sende sanırım benim gibi olcan şimdi klon kaç benim 59 olmuş
ZATEN TEK ŞANSIM HAMİLELİGE ZAYIF BAŞLAMAK OLDU..ÖYLE DEME BENDE KLOYU SEVMEM ALIŞIKTA HİÇ DEGİLİM O YÜZDEN FARKIMIZ KALMIYOR YANE..AMA ŞUNUDA ES GECMEMEK GEREK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEY YOLUNDA GİTSİN PAŞAMIay ben demeye utanırım kilomu59 ah ahhhh bu kiloyu hiç görmedim ben hayatımda.ne takıyon 59 la rahat ol ne güzel.bende yemekten sonra sızmaya başladım gözümü açamıyom.akşamları yarım saat kestiriyom.şimdi yemek yedim koridorda 12 tur attım.başım döndü döne döne delikafadulden az uzanayım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?