günaydın tatlım ben burdayım sabahtaaaaannn akşama arada ses veririm sen merak etmegünaydın kızlar.kimseden ses yok. bugün ses yok yine topikte.
günaydın tatlım ben burdayım sabahtaaaaannn akşama arada ses veririm sen merak etme
sen nasılsın bu sabah
:roflol: aferim bu güzel anneye napayım güzelim burda kar yağmaya başladı üstümde 3 kat var ayağımda kalın yünlü eski tarz külotlu çorap var hani bebişlere giydirirler yaaa kaydirigubbakcemile3Bu sabah yine bulantılarla başladı. Ama tavsiyelerinizi dinleyip tuzlu al ye dediniz diye çizi aldım. Bulantı geldikçe yiyorum. Sabahda ekmek arası beyaz peynir yedim. Tuzlu şeyler iyi oluyor bastırıyor . Geç yazdım biraz. Telefonla konuşuyordum. İyilik diyelim iyi olalımi Sen naparsın gulus27 hava nasıl oralarda? Üşüyormusun?
şarkı sözü oldu ama idare et.
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection tıklamanız gereken site bu.
ay hepsini seçtim ileri dedim ama face book falan yazıyo orda tıkandım ya ne yapacam
:roflol: aferim bu güzel anneye napayım güzelim burda kar yağmaya başladı üstümde 3 kat var ayağımda kalın yünlü eski tarz külotlu çorap var hani bebişlere giydirirler yaaa kaydirigubbakcemile3
canım sen bana o zaman söyle son adet tarihini ve muhtemelen doğum tarihini ben yapayım sana. sende kopyala profilinde çizelge yazan kısma yapıştır okeymi?
maalesef canım ama iyi oldu yaa hep ayaz vardı çünkü o daha kötüburdada kar yağmak bilmedi. Yağdı eridi gitti. Mevsimler anormalleşti maalesef. Kalın kilotlu çorapları inşallah bebişin olurda ona da giydirirsin annesi. opuyorumnanaktan
amanda aman isminide bulmuş minişin hadi bakalım adıyla büyüsünok.30 eylül beklenen doğum tarihi 29 haziran
bide kadir mert im seni bekliyoruz oğluşum yaz okiş
bide bebek resmi bide mavi boloncuklu olan olsun okiş ne çok istedim
ok.30 eylül beklenen doğum tarihi 29 haziran
bide kadir mert im seni bekliyoruz oğluşum yaz okiş
bide bebek resmi bide mavi boloncuklu olan olsun okiş ne çok istedim
oğlumu pembe yapmışsın kız anasıııııı yoksa benimde mi kızım olcak en sonkinde açmadı bacaklarını aklinialirimsmile
amanda aman isminide bulmuş minişin hadi bakalım adıyla büyüsün
bilmeeeeem. Ay hiç farketmedim. Ama istersen mavi yapabilirim. Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?