Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bebiş takvimi yapmak isteyenlere
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

günaydın tatlım ben burdayım sabahtaaaaannn akşama arada ses veririm sen merak etme
sen nasılsın bu sabah

Bu sabah yine bulantılarla başladı. Ama tavsiyelerinizi dinleyip tuzlu al ye dediniz diye çizi aldım. Bulantı geldikçe yiyorum. Sabahda ekmek arası beyaz peynir yedim. Tuzlu şeyler iyi oluyor bastırıyor . Geç yazdım biraz. Telefonla konuşuyordum. İyilik diyelim iyi olalımi Sen naparsın gulus27 hava nasıl oralarda? Üşüyormusun?
şarkı sözü oldu ama idare et.

:roflol: aferim bu güzel anneye napayım güzelim burda kar yağmaya başladı üstümde 3 kat var ayağımda kalın yünlü eski tarz külotlu çorap var hani bebişlere giydirirler yaaa kaydirigubbakcemile3

:roflol: aferim bu güzel anneye napayım güzelim burda kar yağmaya başladı üstümde 3 kat var ayağımda kalın yünlü eski tarz külotlu çorap var hani bebişlere giydirirler yaaa kaydirigubbakcemile3

burdada kar yağmak bilmedi. Yağdı eridi gitti. Mevsimler anormalleşti maalesef. Kalın kilotlu çorapları inşallah bebişin olurda ona da giydirirsin annesi. opuyorumnanaktan

canım sen bana o zaman söyle son adet tarihini ve muhtemelen doğum tarihini ben yapayım sana. sende kopyala profilinde çizelge yazan kısma yapıştır okeymi?

ok.30 eylül beklenen doğum tarihi 29 haziran
bide kadir mert im seni bekliyoruz oğluşum yaz okiş
bide bebek resmi bide mavi boloncuklu olan olsun okiş ne çok istedim

sayfa çok yavaş sizde de öylemiiii.gülüş günaydın tatlım.crawford sanada canım daldım öyle hemen lafa.kelebeğe üzüldüm.inşallah bir sorun çıkmaz.

oğlumu pembe yapmışsın kız anasıııııı yoksa benimde mi kızım olcak en sonkinde açmadı bacaklarını aklinialirimsmile

amanda aman isminide bulmuş minişin hadi bakalım adıyla büyüsün

amin inşallah canım.babası kadir gecesin de dilemiş oğlum olursa kadir koyacam diye.o aydan sonrada hamile kalınca koyalım dedik.Allahım inşallah hayırlısıyla nasip ederde.
darısıda sana inşallah 2 aya kalmadan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…