Allah'ım kimseye yaşatmasın bu acıyıKötü haber alınca hep bende yaşarmıyım diye korkuyorum, Allah korusunda. İnsan düşünmeden edemiyor. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.
Allah'ım kimseye yaşatmasın bu acıyı
sende başına gelecekmiş gibi tedbirini al gelmeyecekmiş gibi yaşa kendini yıpratma
hayat bu herşeyi yaşayabiliriz acı tatlı
inşallah sağlıkla alırsın minişi kucağına
Canım seninde gözün aydın çok sevindim ikili testinde sorun çıkmadığı için
canım çok çok geçmiş olsun ne kadar etkilenme desemde olmıcak biliyorum ama şu an en hassas dönemindesin dikkat et kendine
tatlım mayalı şeyleri çok fazla yeme mideni daha çok yorar bayat ekmek falan ye mideni bastırır portakal asitli olduğu için şu dönem mideni kaynatabilir resmen sucukta mideni yorar o tür şeyleri bırak şimdi yoğurtlu çorba patates salatası et haşlama tarzı ye ki miden rahatlasın kıymalı şeylerde yeme aslında bu söylediklerimi normalde yemen lazım ama miden şimdi hassas diye yeme diyorum tamam mı şeker haaa bide tuzsuz yağsız mısır patlağı mide suyunu emdiği için mideni rahatlatır yemekten sonra biraz ye iyi geldiğini göreceksin
gözün aydın canım tebrik ederim darısı sağlıkla kucağına almaya olur inşallah
arkadaşlar 4 aylıkken bebeğimi kaybettim. 10 ay oldu. daha önceden bakılmamıştı ama şimdi başka bir doktora gittim. mutasyonlara ve proteinlere bakıldı
heterezigot nedemek bu teste göre sanki sorun var gibi. sonuç kısımlarında birşey yazmıyor. açıklama kısmında aşağıdaki gibi yazıyor.yorumlarsanız sevinirim..
Moleküler Testler
TEST ADI------------------------------REFERANS ARALIĞI ----------------AÇIKLAMA
MTHFR 1298 MUTASYONU-------- 0-1 ----------------------------------- HETEROZİGOT
FAKTOR V LEIDEN ---------------------------------------------------- HOMOZİGOT NORMAL
PROTHROMBIN 20210 MUT - ---------------------------------------HOMOZİGOT NORMAL
MTHFR 677 ---------------------------------------------------------------HOMOZİGOT NORMAL
birde
ATP testinde antitrombin 3 'ün referans aralığında %63-%122 fakat sonuç kısmında no result yani sonuç yok yazıyordu.
merhaba arkadaşlar,bugün ikili testimin sonuçları çıktı.çoookkk şükür iyiymiş öle mutlu oldum
ki.
büşracım gözünaydın cnm.dilerim aramıza hemen katılırsın.
aysude mir cnm geçmiş olsun diş zordur ama maşallah bitirmişin sayılır
bitti çok şükür.... bide diş taşı temizletcem ayın 19 unda tamamen bitcek.... ben bu ay start verdim inşallah gebe kalabilirim .... dua edin bana da.... bu arada seninde gözün aydın canım....
Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
iyiyim bitanem senin ve deniz'imizin güzel haberlerini alınca daha iyi oluyorum çünkü siz şu an bizim için UMUTsunuz inşallah canım işe yarar 2 ay daha beklerim napıym sağlıkla gelsinde bebişim olumunekankayizsmileGulus canım sen de iyisin değil mi?
Şu ilaçlar kürler dilerim ki bir an önce işine yarar İki ay bitiminde hemen alırız inşallah güzel haberini canımcım:1hug:
tatlım sakin olamayacağını biliyorum ama sakin olmak zorundasın umarım hiçbir sorun yoktur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninleÇok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Çok kötüyüm
çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?