Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nefret ediyorum o kokudan ama rabbime şükürler olsun iş yerimdekiler anlayışlı içmiyolar zaten yasak ama kimse dinlemiyor içyor dükkada bi bizimkiler içmiyor..bende cok sinirleniyorum hemen aglamak isyorum bu durum hamileligin verdigi bi durum hayırlısıyla atlatsaydık kaç aylık oldu senin canım

Kelebek canım stres yapmamaya çalış, iyi düşün mümkün olduğunca, bebeğin de hissedecektir senin hislerini canım benim..
Dualarım seninle, allahım inşallah amniyosenyez sonucun temiz çıkar.
ınşallah bebeğin haftasını yakalar ve herşey normal ilerler canım benim.

ayyy sorma. kurallara uyan yok. canım benimki bak aşağıda yazdığı üzere 7+2 zemuszemus

ayyy sorma. kurallara uyan yok. canım benimki bak aşağıda yazdığı üzere 7+2 zemuszemus

ay kıyamam daha cok yenisiniz sen daha cok tiskinirsin bende 4. aya kadar maffoluyordum her kokudan kusacak gibi oluyordum hele sıgara kokusuna hiç tahammülüm yoktu..vallaha eger bizimkiler anlayışlı davranmasalardı çıkmak zorunda kalcaktım işten ama rabbim bu konuda yardımcım oldu..akşam 5 ten sonra beni gönderince içiyolar ben bi dogursaydım ne yaparsalar yapsınlar şimdi içmesinlarde

tatlım hamilelikte tiksindiğin şeyler genelde doğumdan sonra geçiyor ama bazılarında ise 3aydan sonra geçiyor mesela bir arkadaşım çay manyağıydı birdemliği tek başına içebilirdi hamileliğinin ilk 3 ayında nefret etti bir bardak dahi içemiyordu şimdi 30 haftalık o kadar tiksinmiyor ben tavuktan tiksinmiştim ve hala o sası tat gelir ağzıma hala öğüresim gelir

kelebek seni çok iyi anlıyorum,ne desek boş,teselli sözleri bir anlam ifade etmez bu durumlarda
ama sen yinede Allah'tan hayırlısını iste ve dua et,elinden geebilecek başka bir şey yok,sakin olmaya çalış çok zor olsada
ben artık hamileliğin tamamen şans olduğuna inanıyorum,bebeği kucağımıza alana kadar her an herşey olabiliyor,Allah tüm anne adaylarını,hamileleri ve bebeklerini korusun

bu arada kızımınızın patoloji raporunu aldık,herşey normal,meleğimizi Allah bizden daha çok seviyormuş ki yanına aldı,şimdi bize cennetten dua ediyor yavrumuz,tabii kardeşlerinede
bugün doktor kontrolüm var,strese girdim biraz,transvaginal ultrason falan istemiyorum,su içip karnımdan baksın,yoksa muayene olamıycam

Peki kızlar sigaradan tiksiniyorum ya. bu ne zaman geçer?

canım bende tiksiniyorum hala sigara kokusundan.ben içen biriydim üstelik.hamilelikte şüplendiğim zaman kahve sigaradan ilk tiksindim.inşallahta başlamam sigaraya geri.benimde komşum içiyo geldiği zaman pis pis kokuyo düşün yani üstüne sinmiş kokudan bile tiksiniyom.evde kiseye içirmedim şimdiye kadar.içenleri çağırmam zaten kaydirigubbakcemile3 beklesinler 9 ayımı sonrada bebek etkilenmesin derim içirmem.

sitrese girmen cok normal ..rabbim kolaylık versin..sonucun iyi cıkmasına buruk bi şekilde gözünaydın diyim nedesm ki ne kadarlıktı kaybettiginde kusura bakma acını tazeliyorum

amin güzelim sanada ve tüm isteyenlerede en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli analı babalı eli ayağı düzgün ayıpsız özürsüz hayırlı evlatlar bağışlasın rabbim
canım sakin ol sağlığın için öyle olamsı gerektiğini dr söylüosa öle yapsın bende kendimi hep senin dediğin gibi avuttum benim gökyüzünde artık bir meleğim var o beni sürekli izliyor canım süt işini naptın

kelebekcim , inşallah bir problem yoktur , moralini iyi tutmaya çalış canım , dualarım seninle...
dinamiscim , senin için çok heyecanlanıyorum , bebeğimizin gelmesine az kaldı...canım sezeryan tarihi 39+0 mı? 38+0 dan itibaren tarihi vermeye başlıyorlar diye biliyorum...Canım bir de eğer bebek karnının bir tarafında toplanıyormuş gibi olursa , karnın sertleşiyorsa bu bebek hareketi değil rahim kasılması oluyor , dikkat et canım...Ben bu durumun bebek hareketi olduğunu sanıyordum ki değilmiş...
gobetecim naptın canım , randevun bugündü değil mi?Güzel haberlerini bekliyorum canım...

sabrına hayranım denden.en kısa zamanda Allah sana sağlıklı sıhhatli hiç bir problem yaşamayacağın hamilelik nasip eder inşallah.vajinal ultrasonu sıkıntı yapma bence çatala yatırmadıktan sonra sedyede kolay oluyo.daha net görünüyolar vajinal yoldan canım.yinede sen bilirsin.

19+3 günlüktü benim kızım
gülüs süt biraz geri gitti galiba,çamaşırıma akmış biraz,asıl bana dokunan o oldu işte,ben kızımı besliyecektim boşa gitti sütlerim diyorum : )))
aslında patolojide keşke birşey çıksaydı,herşey normal,mikroskobik incelemede normal,bakalım
iki doktorda önce moraliniz düzelsin 3 ay bekleyin diyor ama,ben 1 hafta içinde gerekli araştırmalara (ki trombofili mutasyonları zaten yapıldı,sadece eşimin ve benim karyotip anazlizleri kaldı,onda da birşey çıkmıyormuş yaptıran var mı?) başlamak istiyorum ki,zaten sonuçlar geç çıkıyor,o zaman 40 ım dolmuş olur,zaten rahim kendini toparlamadan gebe kalmıyor,korunmayı düşünmüyorum ama bakalım belli de olmaz,işlerime geri dönersem yine 1 yılım gider,off kafam karışık bilmiyorum
ama iyiyim,birazda yalnız kalabilsem daha iyi olucam : )

zehra sağol
haklısın ama o kadar çok muayene yapıldı ki,vaginama hiçbir şekilde dokunumasını istemiyorum uzunca bir süre en azından 40 gün,kaldı 33 gün : ))
gelen elledi giden elledi : ))

canım benim umarım herşey istediğin gibi ve hayırlıca olur... ama bence nolur biraz dinlen... karyotip e gelince biz yaptırdık veeee tabiki bişey çıkmadı... ama yapılması uygun olacaktır.. bebeğe genetik analiz yapılsaydı keşke patolojik bulgular pek bi sonuç vermiyor...

canım benimkide kızdı :))))) 10 gün acaba yaşarda süt emebilir mi yada yaşarda küvözdeyken drlar süt istermi diye 10 gün sağdım benimde zoruma gitti ama napalım elden ne gelir senin metanetine ve sabrına olgunluğuna bende hayran kaldım birşey çıkmaması daha iyi boşver demekki yine sağlıklı bebişin olabilir canım hiç zaman ayarlaması yapma yapınca olmuyor drlar bana 6 ay beklemen lazım dedi ve ben 6 ay değilde yok 8. ayda yapayım doğumu bilmemneye gelsin şu olsun bu olsun dedim bak şimdi bırak o tarihi şimdilik gelen giden yok buyüzden herşeyi oluruna bırak süt konusunda sabun cidden iyi geliyor en azından sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…