Ellerine sağlık Melekcim :)
Liste süper olmuş.
AnladımMelekcim..Memnunsan eğer tabii ki de sorun yok:)
Umarım senin ve diğer arkadaşların doğumuna da girer o zaman..
Belki de yanlış anlama olmuştur doğuma girme konusunda.
Kontrolüne de az kalmış, maşallah siz de sona yaklaşmışsınız artık, hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alırız inşallah.
Öpüyorum seni:1hug:
Arkadaşlar merhaba;
crawford sayende Pregnancy ticker,yapmaya çalıştım umarım başarabilmişimdir.Teşekkürler.
güüüüüüüüünaaaaaaaaayyydıııııııııııııııııııınnnnnnHu huuuu kimse yok mu?
:roflol: sen öldürürsün kız adamı. seni hiç bırakırmıyım mümkün mü geçicek o bulantılar geçicek kış kış bulantılar crawfordumu rahatsız etmeyim kış kış :roflol:Oh be guluscum yokluğun nasıl belli.Sensizlik acı verdi bana. Bidaha gecikme tamam mı? SEn olmayınca bulantılarım artıyor haberin olsun.
:roflol: sen öldürürsün kız adamı. seni hiç bırakırmıyım mümkün mü geçicek o bulantılar geçicek kış kış bulantılar crawfordumu rahatsız etmeyim kış kış :roflol:
seninde günün güzel geçsin canımcım inşallah hayırlısıyla bende sana yazarım kötüyüm midemm diyee canım öğürürken eşin yada yanında rahat edebileceğin kim varsa başını tutsunlar sen öne doğru eğilirken onlar arkandan geri çekmeye çalışsın başını. öğürürken kendini zorladığın için başının tutulması birzda olsa rahatlatır seni tabii sert olmamalı hemen yataktan kalkma bitanem başın döndüğü an yerede olsa çömel biraz bekle yavaş yavaş kalk servis falan kapalı olduğu için nefes kokusu rahatsız eder mümkün olduğunca kat kat giyinki serviste çıkar onları biraz ferahla yada baktın olmıcak durdur servisi ayıp değil bu bir iki dk beklesinler in aşağı bi nefes al tekrar binSağolasın guluscum. Ahh ahh çok kötüydüm sabah. Midem boştu istifar edeemedim. Gözlerimden yaşalr aktı. Çatlayacaktım öğürmekten. Mutfağa adımımı atıyorum başlıyorum tekrar.Baktım giremiyorum eşim girdi ne sitiyorsun dedi muz dedim getirdi. Odada yedim. Ay benim bir tuhaf oluyor ya. Adımımı attımmı başlıyor. Bütün yiyeceklerin kokusu geliyor iğrennnç. Ayy bu günler geçse diye dua ediyorum. Bide servisle gelirken de kötü oldumda. Bir vukuat olmadı yoksa rezil olurdum yaa. :sinifsinif:
Sende inşallah 2 ay bitsin hemen hamile kalasın da bende senin bulantıları kış kışlayayım. Yeni güne meraba.Günün güzel geçsin fıstık.
normal tatlım çünkü rahmin genişlemeye başladı artık bebişin mercimekten fasulye büyüklüğüne geldi ama ağrılar seni gerçekten rahatsız etmeye başlarsa mutlaka druna söyleGulus arasıra kasıklarıma ağrı giriyor çıkıyor. Normaldir dimiiii? bilmiyorumkismile
seninde günün güzel geçsin canımcım inşallah hayırlısıyla bende sana yazarım kötüyüm midemm diyee canım öğürürken eşin yada yanında rahat edebileceğin kim varsa başını tutsunlar sen öne doğru eğilirken onlar arkandan geri çekmeye çalışsın başını. öğürürken kendini zorladığın için başının tutulması birzda olsa rahatlatır seni tabii sert olmamalı hemen yataktan kalkma bitanem başın döndüğü an yerede olsa çömel biraz bekle yavaş yavaş kalk servis falan kapalı olduğu için nefes kokusu rahatsız eder mümkün olduğunca kat kat giyinki serviste çıkar onları biraz ferahla yada baktın olmıcak durdur servisi ayıp değil bu bir iki dk beklesinler in aşağı bi nefes al tekrar bin
kuzuuuuu e senin bu bulantıların geçince biz kimle uğraşcaz böyle olmaz amaaaaa kaydirigubbakcemile3
normal tatlım çünkü rahmin genişlemeye başladı artık bebişin mercimekten fasulye büyüklüğüne geldi ama ağrılar seni gerçekten rahatsız etmeye başlarsa mutlaka druna söyle
şekercim bebişini kucağına aldığın an herşeyi unutacaksın ama olsun sen eşine naz ve niyazda ısrarlı ol aklinialirimsmile onlarda çeksin biraz dimi ama kaydirigubbakcemile3 sen böle dedikçe bende iğneden çekinir oldum eyvahedigeldismileAklımdan hiiç servisi durdurmak geçmedi.Ben sadece istifar edsersem servistekilerin midesi bulanır diye düşündüm. Ay ben hamile kaldığımdan beri aklımı da nereye koyduysam. :roflol: Ama ben servis durdurmam kii. Herkez bana bakar. :kedi: Bende yanıma poşet alırım. Çıkarırsam ona çıkarırım. Servis zıpladıkça içimdekilerde zıplıyor zaten. Benimki kaç ay devam edecek acaba. Acınacak haldeyim. Eşim diyor seni böyle görünce üzülüyorum, bitanem bugünler geçecek tamammı sabret diyor. Romantik şey.Sende hamile kalda bana şikayetlen memnun olurum. Tecrübe sahibiyim ne de olsa hihoyyyt aman bir işe de yarasa. :jeyyar: kendime hayrım yok. sırnaşık şey
Bu arada eşime dedim. Ben bidaha çocuk doğurmam diye. Bakarız diyor. Dedimki neye bakacaz. Kolay bişeymi sanki. Belli olmaz diyor. Bitanemi olacak diyor. Oh onlara göre hava hoş. Dün yine iğne damara denk geldi. Çok ağrıdı ve mosmor oldu zaten. Ben çekiyorum acıları banane banane :umursamaz:
:Saruboceq: inşallah olmaz canımıniçi inşallah kucağındaki bebişle fotolarını görürüz facede boy boy kaydirigubbakcemile3 bu korku insanı yer bitirir zaten umarım herşey gönlünce güzel gelişir bidahaki randevun martın ilk haftası mıValla dün baktım şöyle. Çıkıntı olmuş rahimde. Ay ne hoşuma gitti. Rahim şuan portakal büyüklüğündeymiş. Mercimek de fasulye oldu demek. Ayy ayy. Ya aslında rahatsız etmiyorda. Korkuyorum bişe olucak diye. Ağrı oldumu sürekli iç çamaşırıma bakıyorum. Acaba kanama varmı diye hemen panik oluyorum. Kötü bir duygu ya yine aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu. :gitme:
şekercim bebişini kucağına aldığın an herşeyi unutacaksın ama olsun sen eşine naz ve niyazda ısrarlı ol aklinialirimsmile onlarda çeksin biraz dimi ama kaydirigubbakcemile3 sen böle dedikçe bende iğneden çekinir oldum eyvahedigeldismile
:Saruboceq: inşallah olmaz canımıniçi inşallah kucağındaki bebişle fotolarını görürüz facede boy boy kaydirigubbakcemile3 bu korku insanı yer bitirir zaten umarım herşey gönlünce güzel gelişir bidahaki randevun martın ilk haftası mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?