Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim 14.haftada doktor erkek dedi canım ters dönmüştü benim bebek bacaklar havadaydı ozaman erkek dedi.beni görenlerde göbeğim yayvan benim sivri değil kız diyolar.doktor en sonkinde birdaha bak dedik benimki açmadı bacaklarını.ama bana erkek gibi geliyo .9 martta renkli ultrasona girecem onda tam belli oluyomuş.ultrasonun zararı yokmuş okudupum kadarıyla.ben çamaşırları serdim biraz yürüşe çıkacam yavaş yürüyorum canım.pazar çıktım ilk yürüşe.pöçüğüm battı bacaklarım titredi.kaslarım iyice zayıflamış hareketsizlikten.ben zon zamanlarda hamileikten önce çok spor yapardım yürüyüş.bide öğretmenlikte hep ayakta oldum bir ay.(ücretli çalıştımda atamam olmadı hala)artık hareket etmek istiyom.kendimi paslanmış gibi hissediyom.hadi ben şimdilik kaçaçam.grşz gelince

bilmem miiiii canım showroomda normalde otomobilde 3 kişiyiz ama ben tek kaldım arkadaş 22 sinde gelecek müşteri gelince hiç cvp yazamıyorum çok yoruluyoruuummmm :umursamaz:

ay kıyamammm. şuan hamile olmadığından bu haline ağlamıyorsundur en azından.Hamile olsan :gitme: durmadan ağlardın heralde.Hiç güzel uyuyamadım. Ayaklarım uyuştu sürekli koltuğa sığamıyorum kii. Rezil rüsva yattım işte. 1 saatide öyle öldüreyim dedim. Yemeğede gitmiyorum. Yağlı yemek görmek istemiyorum. Kendi getirdiklerimi yiyorum.Akşam olsada eve gitseek.

ağlayayım mı sevineyim mi bilemiyorum ki vatandaşlar olmadığı için bütün satışlar bana kaldı oohhhhh hedefler tutuyor hiç olmazsa aklinialirimsmile aslında en güzelini yapıyorsun evden götürerek orda ne yağı kullandıkları bile belli olmuyor :sm_confused: tatlım eve gidince ayaklarını havaya kaldır öyle yat kan dolaşımı önemli bizim için

Tamam canım bende dün eve gidince öyle yaptım ama az. Çünkü dedim acaba yararlımı değil mi bilemedim. Eşime sormak da aklıma gelmedi. Zaten bu hamilelik hiç akıl bırakmadı bende.

Valla bend ekafa kalmamış. Birde diyorum kocam 14 Şubatta nöbetçi allahtan haftasonu değil diye. Halbuki haftasonuymuş. Ah ben bu kafayla nerelere gideyim. Öyle böyle değil yaa. Geçen yanıma hazır su almıştım. Akşam eve gidecem bu suyun da kapağını iyi kapamamışım, hoop çantaya öyle atmışmıyım. Otobüste üzerime su gelmiş. Nerden acaba diyorum. Sildikçe geliyor. Çantayı bir açtım sırılsıklam :)) eşime anlatmadım. Çünkü kesin kızardı.:)) ama size anlatabilirim diye düşündüm. boshayallersmile

ben geldimmm... yürüyüş yaptım tam 40 dakka yürüdüm.eve bir geldim asonsör bozulmuş mafoldumben mecbur merdivenden 4.kadar çıktım yavaç yavaş ama .içeri kendimi bir attım ayaklarım titriyo.iyice tembelleşmi ayaklarım.ayran içtim ondanmı bilmiyom başım dönüyo benim ama tuzluydu tansiyonumu ölçtüm 11 re 7 geldi.crawford koltukta nasıl rahat edebiliyon hazır işkence yapıyon kendine.ayağına sehba koy varsa koltuk geriye yatıyorda yatır iyice öle yat yerimseniben

girip girip çıkıyorum ben de,kayınvalideler kızlarına gitti bir iki günlüğüne,torun hasta,annem bizde
o da haftasonu gidecek evine,nihayet eşimle baş başa kalabilip kafa dinleyebileceğim,40 gün benimle kalmayı düşünmüyorlardır umarım : ))
biraz yalnız kalsam.........

canlarım merhaba bilgisayarım bozuk giremedim o yüzden çok özledim sizleri bilior musunuz HAMİLEYİM bugün öğrendim.
ama hem mutlu hem mutsuzum bete hcg yine çok düşük diğer iki gebeliğimde olduğu gibi. adet günüm bugün olmalıydı kan testi yaptırdım ve değer 13 çıktı500 lerde olmalıydı oysa). yarın doktora gideceğim.
bu durumla karşılaşan var mı. hangi ilaçları kullandınız? ne olur bana yazar mısınız

esis ne demeli bilmem ki,benimde bir kere başıma gelmişti,kimyasal gebelik demişlerdi,değer 7 çıkmıştı adetin ilk günü 5 gün sonrada adet olmuştum,hakkından hayırlısı,inş. gerçek bir gebeliktir,ama kafamız ne kadar rahat olurda herşey o kadar yolunda gidiyor,evham yapmamak gerek

canım ya ben bir şeyi merak ediyorum bu kimyasal gebelik nasıl oluyor. yani hamile kalamıyor muyum benim diğer ikiside aynıydı 10 gün 15 gün sonra falan düşük yaptım.

gözünaydın cnm.bence korkma hiç benim hiç öle 500 lerde çıkmadı cnm.bende adetgününün ertesi 45 çıkmıştı.sonra gün günü arttı.pıhtılaşman varsa hemen iğneye bugün başlasaydın.moralini bozma 2 gün sonra tekrar ölçtür cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…