yürü canımda abartma sakın.kilo diye.bana dr yürü demiyor ya.dikkat et diyip duruyo.ay evet yabaklavalar gözümün önünden gitmiyooo.benimde mi erkek acabaaaa.ay inşşşş.ya sık ult.girmek zararlı olmaz demiii.korkutuyo eşim ondan cinsiyet için baktıramıyorum.drada ayın sonuna gidicem ta.
crawford canım iyi uykular dikkat et yan taraftaki sigara içmesin :umursamaz:
bilmem miiiii canım showroomda normalde otomobilde 3 kişiyiz ama ben tek kaldım arkadaş 22 sinde gelecek müşteri gelince hiç cvp yazamıyorum çok yoruluyoruuummmm :umursamaz:uyuduğumu da nasıl bilir canım yaa. yandaki içmedi sigara. zemuszemus
sen ne alemdesin kayıpsın.
bilmem miiiii canım showroomda normalde otomobilde 3 kişiyiz ama ben tek kaldım arkadaş 22 sinde gelecek müşteri gelince hiç cvp yazamıyorum çok yoruluyoruuummmm :umursamaz:
ağlayayım mı sevineyim mi bilemiyorum ki vatandaşlar olmadığı için bütün satışlar bana kaldı oohhhhh hedefler tutuyor hiç olmazsa aklinialirimsmile aslında en güzelini yapıyorsun evden götürerek orda ne yağı kullandıkları bile belli olmuyor :sm_confused: tatlım eve gidince ayaklarını havaya kaldır öyle yat kan dolaşımı önemli bizim içinay kıyamammm. şuan hamile olmadığından bu haline ağlamıyorsundur en azından.Hamile olsan :gitme: durmadan ağlardın heralde.Hiç güzel uyuyamadım. Ayaklarım uyuştu sürekli koltuğa sığamıyorum kii. Rezil rüsva yattım işte. 1 saatide öyle öldüreyim dedim. Yemeğede gitmiyorum. Yağlı yemek görmek istemiyorum. Kendi getirdiklerimi yiyorum.Akşam olsada eve gitseek.
ağlayayım mı sevineyim mi bilemiyorum ki vatandaşlar olmadığı için bütün satışlar bana kaldı oohhhhh hedefler tutuyor hiç olmazsa aklinialirimsmile aslında en güzelini yapıyorsun evden götürerek orda ne yağı kullandıkları bile belli olmuyor :sm_confused: tatlım eve gidince ayaklarını havaya kaldır öyle yat kan dolaşımı önemli bizim için
ben iyice mayıştım yaaa .uyku hali beni mahvediyor ya biraz uyuyayım ben iyisi .grşz crawford
esis ne demeli bilmem ki,benimde bir kere başıma gelmişti,kimyasal gebelik demişlerdi,değer 7 çıkmıştı adetin ilk günü 5 gün sonrada adet olmuştum,hakkından hayırlısı,inş. gerçek bir gebeliktir,ama kafamız ne kadar rahat olurda herşey o kadar yolunda gidiyor,evham yapmamak gerek
canlarım merhaba bilgisayarım bozuk giremedim o yüzden çok özledim sizleri bilior musunuz HAMİLEYİM bugün öğrendim.
ama hem mutlu hem mutsuzum bete hcg yine çok düşük diğer iki gebeliğimde olduğu gibi. adet günüm bugün olmalıydı kan testi yaptırdım ve değer 13 çıktı500 lerde olmalıydı oysa). yarın doktora gideceğim.
bu durumla karşılaşan var mı. hangi ilaçları kullandınız? ne olur bana yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?