Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hadi bakalım pıtpıtlara az kalmış doğum zamanı çoookkk değişir daha bebeğin gelişimine göre hem artık 40 haftayı doldurmuyolar belli olmuyor kız veya erkeğe görede değişiyor mesela erkek bebişlerin ciğerleri kızlara göre daha geç geliştiğinden erkekler daha fazla anne karnında kalıyor kızların ciğerleri daha çabuk geliştiğinden erken doğabiliyor nasip kısmet işte nikah ve doğum tarihi değişmez derler ya

ay benim kocişte bana bişi olsun dayanamaz benden kan alınırken kafasını çevirir yüzünü buruşturur ama sanırım bende kendime yapamam bilmiyorumkismile

Valla inan içini rahatlama için demiyorum şuan tek derdim Mide bulantısı başkada bir derdim yok. İğne falan onun yanında devede kulak. İki saniyelik bir yanma oluyor o kadar. Ya bide bişe sorucam benim iğnede 5000 yazıyor. doktor da rapora 0.4 yazmış. şimdi benim iğne 0 .4 lükmü oluyor? Bi sn istifar edicem.

herkeslere merhaba :) gecmişe bakamıycam umarım hersey yolundadır?güzel haberler varmı?

celenn merhaba:)) iyi haber senin topiğe gelmen ne olsun

KAHVELOKUM KAHVELOKUMMM KAHVELOKUMMMM BURAYAAAA ELLER HAVAYAAAA DD

MELEKKK ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM,LİSTE İNSANA MORAL VERİYOR GERÇEKTEN

HERKES PROTESTO MU EDİYO..DİĞER ARKADAŞLARI GÖREMİYORUM BEN,LİMBURG,ÇALIKUŞU,GELEVERA,PAPATYA,KAHVELOKUM,ŞENN, ÇOK UZUN ZAMAN OLDU ÖZLETTİNİZ GELİN GARİİİ

arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bulantılarım kesildi şükür

yanlız dün gece göbek deliğim çok acıdı sizce normal mi??

bu haftasonu kontrol var,lütfü bey zamlanmış öylemi??

bu arada tayinim çıktı,toparlanmaya çalışıyorum bu halde,evden eve vercem inş

şu taşınmak ne zor ya rabbim

hepicinizi kucaklıyorumm

Canım benimde göbüş daha şimdiden ayrılmış gibi geldiydi. Hakkatende öyle. O yüzden araştırdım doğalmış. Ağrıyabilirimiş. İçin rahat olsun.Tayinin içinde hayırlı olsun. Ağır kaldırma sakın. Bebişin yeni evde doğacak desene.
Bu arada hamileler listesinde Zehrayedei, iipekk ve ben yokuz (

teşekkür ederim sağol crawford

yeni ev yeni bebek inş:))

meleğin özelinden msj atın kaç haftalık olduğunuzu

en son 9 aralıkta kalmış zatenn,melek belirtmiş,liste güncellenince yazılır isminiz

sağolasın canım.bu arada senin bebek kızmı.? görüntü resminde çok tatlııı

ayyyy bilmiyorumki şekercim ben daha iğne ile yüzyüze gelip teşrif olamadım :çok üzgünüm: bilsem dicemde bak bu konuda bişi siyemedim gördüm mü akannehir
yeni görev yerin hayırlı olsun canım hadi bakalım bu sene hep güzel yeniliklerle doldursun çevreni
ya haklısın arkadaşlar protesto mu ediyo yada rahatsız oldukları durumlar mı var anlayamadım çok sessiz burası ve onları merak ediyoruz :uhm:

merhaba arkadaşlar
dün kontrolüm vardı,batından muayene oldum : ))uterus kendini toparlamaya başlamış dedi doktorum,folbiole devat et dedi,trombofili mutasyon sonuçlarımıda ıstanbul'a faxladı,haftaya tekrar çağırdı.
Doktorum sezeyana gerek kalmadığına çok sevindim dedi,yoksa daha çok beklemen gerekirdi dedi.O kadar iyi bir insan ki,en az bizim kadar üzgün,doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum.
Zaman çabucak geçse Gül sanırım biz seninle aynı zamanlarda gebe kalıp doğurucaz : ))

:sm_cool: yuppiiiii sanıl sevindim canım yaaaa negüzel olur beraber hamiş kalsak canımcım druna güvenmen çok önemli ve seninle ilgilenmeside tabikii şu an bile ağır kaldırmamaya ve yukarıya doğru uzanmamaya tuzruhu gibi kimyasallardan uzakta durmaya dikkat et canım bugünde güzel haberler almaya başladık ne güzel opuyorumnanaktan

Canım muayenenin iyi geçmesine sevindim. İyiki normal doğum yapmışsın. Hem kendini daha çabuk toparladın. Hemde bebiş için fazla beklemene gerek yok. Doktoruna güvenmende çok önemli bende doktoruma çok güveniyorum. Zaman geçer merak etme. Bak kötü günler geride kaldı. Bende düşük yaptım ekimde 3 ay sonra tekrar hamileyim.Aklındna geçmeyen insanın başına geliyor maalesef. Herşey kader. Düşüğümün senesine allah izin verirse kucağım dolu olur. Darısı size olsun canım. Keşke biranönce zaman geçse ya. Bende bulantılardan ölcem. :gitme:

günaydın güzelliklerr nasılsınız geçmişi okudum ne kadar çok yazmışsınız.crawford canım kasık sancısını ben 11.haftama kadar çektim.bende durmadan tuvalete gider bakardım kanmı var diye.sonra bitti.bel ağrısıda bitti 11.haftada.normal bunlar rahim büyüyo bebeğine yer açıyo.iğneyi göbek deliğinin yanlarına yapıyon dimi.4 parmak koyarak.ben biraz altlarada vurdurmuştum oralar hep morarırdı.şimdi alıştı sanırım göbüşüm yağlandı bide morarmıyo.göbeğim tam büyüyüne kadar göbüşten devam edecem iğneye.
dendencim iyi bakalım toparlasın rahmin yeni bebek için hazırlasın kendini.doktor gerçektende çok önemli.bir bağ oluşuyo sanki.benim doktorumda çok şükür iyi .espirili ve çok güzel açıklama yapıyo.kilo alımıma bile adam diyoki senin için proteini atar vücudun bebeğin beslenemez dikkat et diyo..diğer doktorum resmen kızmıştı çok almışsın çok dedi yürüyüş yap doğuramassın, halbuki topu topu 4 kilo almıştım ilk 3 ayda.
gülüşüm sanada bol kazançlı günler diliyorum.ilaçlarına başladın demi sende.rahmini kalınlaştırana.

Canım bulantın ne zaman bitti? Bel ağrısı da mı olucak.Erken değilmi? Ben de daha ileriki zamanlarda ağrır diye düşünmüştüm. Valla parmak olayını bilemiyorumda. Eşim yapıyor ya. Göbek deliğimin yanlarına yapıyor evet. Bugün 21. iğnemi vurulcam. İlk aldığım iğne olduğundan sayıyorum. Haftaya bitecek yine yazdırıcam ıyyy içim bir tuhaf oldu. Sevgililer gününde eşim nöbetçi. İğnemi vurmaya geliyor akşam eve. Vurup hemen gidiyor. Aman kalplerimiz bir olsunda. Hem haftasonu nöbetçi olmasından iyidir.Haftasonu yalnız vakit geçmiyor.Sizlerle muhabbet ne güzel ya kızlar.

benim bel ağrım adet zamanı hep olurdu canım.karnım sancılanmazdı.belim ağrırdı hep.sanırım benimki ondan.diğer gebeliğimdede belim çok ağrımıştı.
sevgililer gününde benimki diyoki artık sevgili değiliz.anne oluyon sen artık tam bir aileyiz diyo :roflol: beni kandıracak aklı sıra yutarmıyım hiç yerimseniben
bencede senin kızın olcak içime öyle doğuyor.

iyiyim canımcım ay ya durmadan canım tatlı istiyo 4 gündür kestim yemeyi ama bugün çok mutsuz oldum böle giderse çok fena ya.zatende kilodan dertliyim.sen naptın nasıl gidiyor cnm

ay canım sorma bende çok tatlı yedim şiştim .artık yemeyecem diyom ama akşamları yemeği yiyoz canım nasıl şire istiyo .bende kilodan dertliyim canım yürüşe çıkcam.makinadaki çamaşırın bitmesini bekliyom.hava güzel güneş var şimdi fırsat bu fırsat çıkayım diyorum

yürü canımda abartma sakın.kilo diye.bana dr yürü demiyor ya.dikkat et diyip duruyo.ay evet yabaklavalar gözümün önünden gitmiyooo.benimde mi erkek acabaaaa.ay inşşşş.ya sık ult.girmek zararlı olmaz demiii.korkutuyo eşim ondan cinsiyet için baktıramıyorum.drada ayın sonuna gidicem ta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…