hadi bakalım pıtpıtlara az kalmış doğum zamanı çoookkk değişir daha bebeğin gelişimine göre hem artık 40 haftayı doldurmuyolar belli olmuyor kız veya erkeğe görede değişiyor mesela erkek bebişlerin ciğerleri kızlara göre daha geç geliştiğinden erkekler daha fazla anne karnında kalıyor kızların ciğerleri daha çabuk geliştiğinden erken doğabiliyor nasip kısmet işte nikah ve doğum tarihi değişmez derler yaİnşallah doğsunda koyarım facede.Hayali bile güzel. Umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın.Akşam yatarken dua ediyorum tüm herkeze bebek isteyenlere. Randevum 16 Şubat Salı günü.Daha kalp atımını görmedik ya. En son 6+1 ken gittik. Haftaya 8+1 olucak. Ben gebelik sitelerinde hesaplıyorum 7+2 diyor. Aşağıdaki çizelge 7+3 diyor. Doktor 28 Eylül 2010 dedi doğum tarihine. Gebelik siteleri 27 Eylül diyor. Arada 1 gün oynuyor.Tabi 3 gün hata payıda var.
ay benim kocişte bana bişi olsun dayanamaz benden kan alınırken kafasını çevirir yüzünü buruşturur ama sanırım bende kendime yapamam bilmiyorumkismileYa iğneden ben hergün vurulacağım zaman ateş basıyorda. Aslında korkulacak bişe yokda. Mayın tarlası gibi.Nerde damar olduğu belli olmadığından mutlaka denk geliyor.Ben çok korkak biriyim normalde. Ben vurulduktan sonra sen hayli hayli vurulursun canım. Ben eşim vurduğunda başka yere bakıyorum. Sürekli dua ediyorum.Kendi kendime hayatta vuramam. Vuranlarıda tebrik ediyorum helal olsun. Allahtan eşim sağlıkçı.
hadi bakalım pıtpıtlara az kalmış doğum zamanı çoookkk değişir daha bebeğin gelişimine göre hem artık 40 haftayı doldurmuyolar belli olmuyor kız veya erkeğe görede değişiyor mesela erkek bebişlerin ciğerleri kızlara göre daha geç geliştiğinden erkekler daha fazla anne karnında kalıyor kızların ciğerleri daha çabuk geliştiğinden erken doğabiliyor nasip kısmet işte nikah ve doğum tarihi değişmez derler ya
herkeslere merhaba :) gecmişe bakamıycam umarım hersey yolundadır?güzel haberler varmı?
Kızlar kahvelokumun listesini 10 şubat 2010 tarihine göre güncelledim...En son 9 aralıkta kalmış...Bu listeyi uzun süredir görmüyordum , moral veren bir liste benim için , güncelledim o yüzden...
Kahvelokumcum nerelerdesin , hadi geeeeeel , özlediiik seniiiii...Liste güncelleme işi de zormuş gerçekten , umarım hata yapmamışımdır...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:10 şubat 2010)
(celen35)............. CEMRE'MİZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu............15 aylık ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............10 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................8 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................8 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................8 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 11 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................11 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............İpek selin.........5 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................4 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............4 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............4 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 3 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........3 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............3 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 3 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bİhter................3 aylık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)
sılaya...........................(erkek)??
smmm06.....................(erkek) ??
cimen.3........................??
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
Dinamiss.....................38 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........36 haftalık (kız)
nilüfersahh....................35 haftalık (erkek)
kardelen86....................32 haftalık
simge...........................32 haftalık (kız)
aslgkh..........................31 haftalık (erkek)
gülsummmm.................31 haftalık
gulsummm....................30 haftalık
_beray_........................29 haftalık
göbete..........................28 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................28 haftalık (erkek)
gülay30.........................27 haftalık (erkek)
melek76........................27 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
kelebek01......................25 haftalık (erkek)
Cherry76........................23 haftalık
hummu85.......................23 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
elifim...............................17 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................17 haftalık
esterya............................15 haftalık
irazmetin.........................15 haftalık
angel34...........................15 haftalık
eylületik..........................14 haftalık
aslıhan1806.....................14 haftalık
arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bulantılarım kesildi şükür
yanlız dün gece göbek deliğim çok acıdı sizce normal mi??
bu haftasonu kontrol var,lütfü bey zamlanmış öylemi??
bu arada tayinim çıktı,toparlanmaya çalışıyorum bu halde,evden eve vercem inş
şu taşınmak ne zor ya rabbim
hepicinizi kucaklıyorumm
Canım benimde göbüş daha şimdiden ayrılmış gibi geldiydi. Hakkatende öyle. O yüzden araştırdım doğalmış. Ağrıyabilirimiş. İçin rahat olsun.Tayinin içinde hayırlı olsun. Ağır kaldırma sakın. Bebişin yeni evde doğacak desene.
Bu arada hamileler listesinde Zehrayedei, iipekk ve ben yokuz(
teşekkür ederim sağol crawford
yeni ev yeni bebek inş:))
meleğin özelinden msj atın kaç haftalık olduğunuzu
en son 9 aralıkta kalmış zatenn,melek belirtmiş,liste güncellenince yazılır isminiz
ayyyy bilmiyorumki şekercim ben daha iğne ile yüzyüze gelip teşrif olamadım :çok üzgünüm: bilsem dicemde bak bu konuda bişi siyemedim gördüm mü akannehirValla inan içini rahatlama için demiyorum şuan tek derdim Mide bulantısı başkada bir derdim yok. İğne falan onun yanında devede kulak. İki saniyelik bir yanma oluyor o kadar. Ya bide bişe sorucam benim iğnede 5000 yazıyor. doktor da rapora 0.4 yazmış. şimdi benim iğne 0 .4 lükmü oluyor? Bi sn istifar edicem.
yeni görev yerin hayırlı olsun canım hadi bakalım bu sene hep güzel yeniliklerle doldursun çevreniarkadaşlar yaklaşık bir haftadır bulantılarım kesildi şükür
yanlız dün gece göbek deliğim çok acıdı sizce normal mi??
bu haftasonu kontrol var,lütfü bey zamlanmış öylemi??
bu arada tayinim çıktı,toparlanmaya çalışıyorum bu halde,evden eve vercem inş
şu taşınmak ne zor ya rabbim
hepicinizi kucaklıyorumm
:sm_cool: yuppiiiii sanıl sevindim canım yaaaa negüzel olur beraber hamiş kalsak canımcım druna güvenmen çok önemli ve seninle ilgilenmeside tabikii şu an bile ağır kaldırmamaya ve yukarıya doğru uzanmamaya tuzruhu gibi kimyasallardan uzakta durmaya dikkat et canım bugünde güzel haberler almaya başladık ne güzel opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar
dün kontrolüm vardı,batından muayene oldum : ))uterus kendini toparlamaya başlamış dedi doktorum,folbiole devat et dedi,trombofili mutasyon sonuçlarımıda İstanbul'a faxladı,haftaya tekrar çağırdı.
Doktorum sezeyana gerek kalmadığına çok sevindim dedi,yoksa daha çok beklemen gerekirdi dedi.O kadar iyi bir insan ki,en az bizim kadar üzgün,doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum.
Zaman çabucak geçse Gül sanırım biz seninle aynı zamanlarda gebe kalıp doğurucaz : ))
merhaba arkadaşlar
dün kontrolüm vardı,batından muayene oldum : ))uterus kendini toparlamaya başlamış dedi doktorum,folbiole devat et dedi,trombofili mutasyon sonuçlarımıda İstanbul'a faxladı,haftaya tekrar çağırdı.
Doktorum sezeyana gerek kalmadığına çok sevindim dedi,yoksa daha çok beklemen gerekirdi dedi.O kadar iyi bir insan ki,en az bizim kadar üzgün,doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum.
Zaman çabucak geçse Gül sanırım biz seninle aynı zamanlarda gebe kalıp doğurucaz : ))
günaydın güzelliklerr nasılsınız geçmişi okudum ne kadar çok yazmışsınız.crawford canım kasık sancısını ben 11.haftama kadar çektim.bende durmadan tuvalete gider bakardım kanmı var diye.sonra bitti.bel ağrısıda bitti 11.haftada.normal bunlar rahim büyüyo bebeğine yer açıyo.iğneyi göbek deliğinin yanlarına yapıyon dimi.4 parmak koyarak.ben biraz altlarada vurdurmuştum oralar hep morarırdı.şimdi alıştı sanırım göbüşüm yağlandı bide morarmıyo.göbeğim tam büyüyüne kadar göbüşten devam edecem iğneye.
angel sanada günaydın canım.sen nasılsın bugün
Canım bulantın ne zaman bitti? Bel ağrısı da mı olucak.Erken değilmi? Ben de daha ileriki zamanlarda ağrır diye düşünmüştüm. Valla parmak olayını bilemiyorumda. Eşim yapıyor ya. Göbek deliğimin yanlarına yapıyor evet. Bugün 21. iğnemi vurulcam. İlk aldığım iğne olduğundan sayıyorum. Haftaya bitecek yine yazdırıcam ıyyy içim bir tuhaf oldu. Sevgililer gününde eşim nöbetçi. İğnemi vurmaya geliyor akşam eve. Vurup hemen gidiyor. Aman kalplerimiz bir olsunda. Hem haftasonu nöbetçi olmasından iyidir.Haftasonu yalnız vakit geçmiyor.Sizlerle muhabbet ne güzel ya kızlar.
iyiyim canımcım ay ya durmadan canım tatlı istiyo 4 gündür kestim yemeyi ama bugün çok mutsuz oldum böle giderse çok fena ya.zatende kilodan dertliyim.sen naptın nasıl gidiyor cnm
ay canım sorma bende çok tatlı yedim şiştim .artık yemeyecem diyom ama akşamları yemeği yiyoz canım nasıl şire istiyo .bende kilodan dertliyim canım yürüşe çıkcam.makinadaki çamaşırın bitmesini bekliyom.hava güzel güneş var şimdi fırsat bu fırsat çıkayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?