gözünaydın cnm.bence korkma hiç benim hiç öle 500 lerde çıkmadı cnm.bende adetgününün ertesi 45 çıkmıştı.sonra gün günü arttı.pıhtılaşman varsa hemen iğneye bugün başlasaydın.moralini bozma 2 gün sonra tekrar ölçtür cnm.
yaaaaa yavaş okuyamıyorum yetişemiyorum sizeeeeeeeeee
ESİSSSSSSSSSSS tebrik ederim canım çok çok çok mutlu oldum :teytey: :teytey: :teytey:
gelsin bebişler gelsinnnnnnnnn
crawfort nasılsın canım eskileri okuyamadım evde değilim çünkü arkadaşın bilgisayarından girdim
walla ben de ankamadım bu kimyasal gebeliği,gebe kalmayı çok istediğin için oluyomuş diyorlar ama boşver sen onları,bencede iğnen varsa yap
hayat mucizelerle dolu
Esis canım benim reglımın 3. günü geçeli yani 3 gün olmuştu. 156 çıkmıştı. 500 lerde olması gerekmiyorkiii.
başlıyım mı yarın mı başlıyım yoksa doktora gidicem ya iğnem var ama evde almıştım hazır bulunsun diye... evet evet başlayabilirim aslında demek aynı durumdaydık sonuna kadar sağlıklı ilerledin mi, peki angel
canlarım merhaba bilgisayarım bozuk giremedim o yüzden çok özledim sizleri bilior musunuz HAMİLEYİM bugün öğrendim.
ama hem mutlu hem mutsuzum bete hcg yine çok düşük diğer iki gebeliğimde olduğu gibi. adet günüm bugün olmalıydı kan testi yaptırdım ve değer 13 çıktı500 lerde olmalıydı oysa). yarın doktora gideceğim.
bu durumla karşılaşan var mı. hangi ilaçları kullandınız? ne olur bana yazar mısınız
doktor düşük diyor da
sen ne yaptın canım kese göründümü
carwfort gitmeden bana şu iğnenin nasıl yapıldığını son defa anlatırmısın göbeğin sağına soluna altına farkedermi
iğneyi hangi açıyla tutmalıyım
ucunu tamamen batıracakmıyım
iğnenin havasını falan almıyoruz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?