Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

başlıyım mı yarın mı başlıyım yoksa doktora gidicem ya iğnem var ama evde almıştım hazır bulunsun diye... evet evet başlayabilirim aslında demek aynı durumdaydık sonuna kadar sağlıklı ilerledin mi, peki angel

yaaaaa yavaş okuyamıyorum yetişemiyorum sizeeeeeeeeee
ESıSSSSSSSSSSS tebrik ederim canım çok çok çok mutlu oldum :teytey: :teytey: :teytey:
gelsin bebişler gelsinnnnnnnnn

walla ben de ankamadım bu kimyasal gebeliği,gebe kalmayı çok istediğin için oluyomuş diyorlar ama boşver sen onları,bencede iğnen varsa yap
hayat mucizelerle dolu

Esis canım benim reglımın 3. günü geçeli yani 3 gün olmuştu. 156 çıkmıştı. 500 lerde olması gerekmiyorkiii.

ama gerçekten öyle oku bak,sonuçta bu hormonları beyin salgılamıyor mu?gebe olduğunu düşünüp çok istersen beynin vücuduna komut veriyor ve ß-hcg salgılanıyor

çok şükür ilerliyorum cnm 15.haftama giricem yarın.bence bugün başla iğneye sen.dr.tlf.ara.zaten oda hemen başlatıyo.hiç moralsizlik yapma.nasıl düşünürsen öle gidiyo genelde iyi düşün cnm.hepsi aynı olacak diye bişi yok.
önceki benim aşırı yükseliyodu baştada yüksekti öldü hiç belli olmaz.

tebrikler canım :sm_cool: inşallah Allah tamamına erdirir.telaş yapma belki yeni tutunmuştur kuzucun.her gebelikte aynı olacak diye bir şey yok.dikkat et kendine

doktor düşük diyor da
sen ne yaptın canım kese göründümü

canım benim kese göründü. kalp atışı gözükmedi.en son geöen hafta gitmiştim.6 haftalıkken. 8 haftalık olunca gel dedi. Haftaya p.tesi 8+0 ken gitsem de farkedermi? yoksa 8+1 olmasını mı bekleyeyim. en son 6+1 di de.

hadi bende yavaş yavaş kaçayım.kendinize iyi bakın. esis üzme kendini okeymi.belli olmaz bak bu işler. olumlu düşünmeye çalış.

carwfort gitmeden bana şu iğnenin nasıl yapıldığını son defa anlatırmısın göbeğin sağına soluna altına farkedermi
iğneyi hangi açıyla tutmalıyım
ucunu tamamen batıracakmıyım
iğnenin havasını falan almıyoruz dimi

Canım hiç farketmez göbeğin yanı altı sağı solu. İğneyi dik açıyla değild ebira zeğik tutmalısın. Havasını kesinlikle alman lazım yoksa beze oluşur. İğnenin havasını aldığından emin olmak için parmağınla vur tamam mı? Eşime de sorar yine yazarım akşam senin için. Ama böyle yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…