Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tamam canım doktoruma telefon açarım. Ya bide aklım ane geldi. Bu ikili test 11.-14. haftalar arasında yapılıyormuş ya. Hastaneye gitsem bu testi de yaptırır hemde jeli sorarım sonuçlarıda özeline götürürüm. İyi fikir gibi geldi bana.
Facede evet koydum fotoları. Sağol canım romantik aşığım ben kaydirigubbakcemile2 doğrudur. Sevdimmi saklamam paylaşırım. Allah herkezin yuvasında mutluluk çiçeklerini açtırsın.Soldurmasın canım. Sende öylesin belli.

Aman ben yazdığımda sanki yanlış yazmışım ya. Bilmeyende 7. gün sonra 3. aya girecem diye okur. Ki bende okuyunca napmışım ya dedim. Yani ben jel bittiğinde 11 haftalık olucam. 7 tane kullanıp 12. aya giricem boşa almasammı demek istedim. Martın 17 sinde 3 aylık olucaz inşallah. Daha 9. haftalardayım.

iyi olur herhalde canım onuda aradan çıkarmış olursun ama sonra tekrar gidicen muayene için bilmiom ki :sm_confused:
valla benim romantik olduğum kesinde bu aralar herif hakkında pek öle düşünemiyorum alsanaalsanasmile
gerçi dün drdan sonra garibim beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı ama işte CADIARZU

Canım ama bidaha gitmiycemki. O bana 3 aylık olana kadar gelme demişti. ben 11 haftalıkken gidip hem 11.14 arasında yapılan ikili testi yaptırır hemde 12 haftamda özeline gider sonuçları gösteririrm. Zaten beni doktor o test için çağırıyordur muhtemelen. İşte böyle canım.
Aman herkez o moda girer arada. Geçer gider duygu değişimi yaşıyoz hepimiz.

canım sağolasın.haklısın hematoloğada göstericez.bugün sabah kalktım kahverengi leke vardı öle korktumki dr gittik tehlike var yatıcan dedi.şimdi yatıyorum.nolur dua edin.

hımmmm ok o zaman canım sana afiyetler olsun

angel geçmiş olsun canım lekelenme önemli olabilir ama iğne ve asprin kullanan arkadaşların çoğunda oldu bu asprin sende kullanıyonmu onlara kanama olduğunda asprini bıraktırmıştı doktorları bebeğin kalp atışları normal dinlendimi bugün canım allah yardımcın olsun dualarım seninle

sağol canım benim.evet bebek iyi dedi kalp atışını dinledik gelişimide iyi dedi.yatıcan dinlenicen dedi.aspirini bırak demedi ama.

ben geldimmmm....
ya kuzu bizim doktorlar gangster gibi bi daldı bizim odaya.... öyle bi bakıyolarki bana anlatamam... yaa durun niye öyle bakıyonuz dedim.... belediyenin duyuru arabasına atladık ve başladım bağırmaya heyy millettttt..... hepatit taraması varr ücretsiz gelll gelll diye bağırdım valla boğazım acımışşşş

:roflol: :roflol: hoşgelddiiiiiiiiiiiinnnnnn boğazını ağrıtacak başka birini bulamamışlar mı şekercim

Biraz geç geldim ama elektrikler gittiydi. Öğlen yemeğimi yedim. Az kala gene vuluat olucaktı yolun ortasında az kala rezil olucaktım yav. Öğrenciler bakıyordu. Öğürdüm durdum çok kötü oldum ama etmedim. Yediklerim hala benimle. bayanssulusmile Vay be ne hale geldim. Nelere seviniyom.
Angelcim geçmiş olsun. ınşallah sorun olmaz sağlıklı geçsin hamileliğin.

sağol canım inş.şu leke geçerde rahatlarım.yatmak çok kötü bişi ya.çok sıkıldım.bolca uyudum ama.senin bulantı noldu bu ara pek bahsetmiyosun.azaldımı bari?

arkadaslar merhaba..ben yeni üyeyim yorumlarınıza ihtiyacım var..pazar günü hamile oldugumu öğrendim dün dr gittik kan pıhtılaşması görüorum düşük olabilir dedi..10 gün dinlen tekrar gel dedi..ne yapıcamı şaşırdım..bebeğimi kaybedermiyim kesin ne olur sonuc cok merak ediorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…