günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnn tatlım ay yerim ben o kucağı
canım yaa sana bazı şeyler sorucam malum sağlık sektöründesin
sün gantep üni tesinden bir profa gittim çok kötü bir muayene geçirdim canımı çok yaktı alttan ultrasondan önce demir bişeyler soktu içime ve sizden daha önce smear istendimi dedi yok dedim tamam yapalım dedi preparata bişeyler aldı şimdi bu smear negibi sonuçlar verir benim ne işime yarayacak bide dr hiçbir tahlilime bakmadan konuştu çok gıcık oldum insan bi bakar yaaa bana coraspirin almayın dedi ama dedim bende pıhtılaşma var dedim hııı o zman sizin heparinde kullanmanız gerek dedi coraspirin ve klomen bazen döllenmeyi engelleyebilir dedi kafamı çok karıştırdı yine kist oluşmuş puregon pahalı bir tedavi dedi bi rahim filmi çektirin yada puregon tedavisi sonuç vermezse çektirin dedi
rahim duvarınız şuan normal 8 cm dedi ama kist var dedi alttan ultrasonla bakarken üstten eliyle bastırdı bide ayrıyeten ellede muayene etti adama öyle bir tekme sallamak istedim ki anlatamamcanım smear testi rahim girişi yani serviksten ufak bi parça alarak hücre yapısının incelenmesi.. rutin olarak yapılan bi işlem haline geldi 35 üstü kadınlardan genellikle alınıyor... cinsel hayatı olan tüm kadınlara yapılması önerilen bi işlem.. o demir dediğin şeyin adıda spekülüm ve bazıları gerçekten çok can acıtabiliyor. umarım herşey iyi olur... bu arada doktorun tavrı gerçekten hoş olmamış... ben mide koruyucuların yumurtlamayı durdurabildiğini biliyorum ama corasprinle ilgili böyle bişey hiç duymamıştım... canım moralini bozduysa bence o doktora tekrar gitmemelisin.... rahim filmine gelince... bazen rahim için yapışıklıklar olabiliyor çeşitli durumlardan ötürü rahim filmini hem tanı hem tedavi amacıyla kullanıyor ama senin rahim duvarın incelmişti o yüzden bu konuda çok temkinli olmalısın...
ya bitane yedekte bir dr olsun ve farklı bir bakış yakalar mıyım acaba diye gitmek istedim bide bu dru çok söylediler bu konuda uzman diyeya bide sen neden farklı bi doktora gitme gereksinimi duydun...
rahim duvarınız şuan normal 8 cm dedi ama kist var dedi alttan ultrasonla bakarken üstten eliyle bastırdı bide ayrıyeten ellede muayene etti adama öyle bir tekme sallamak istedim ki anlatamamklava:
şimdiki asıl drumda eğer puregondan bir sonuç alamzsak film çekelim demişti eğer kanama tarihimde atlama olmazsa 1 inde olması lazım e o zaman 13-14 yumurtlama tarihim. 14ünde sabah toplantı için çeşmeye gidiyorum 16 akşamına döneceğim şimdi puregon tedavisi başlanırsa yarım kalmış yada ilişki olmadığı için boşuna olmuş olacak bu yüzden acaba filmi önce mi çektirsem diyorum en azından tanı tam konulur tedavi ona göre değişir bilmiyorum yaaa çok kararsız kaldım kanamamı dört gözle bekliyorum drumla konuşmak için
sağol tatlım cevapların için olumunekankayizsmile
benim için bugün simit ayran ye tamam mı sengözlerimebaksanab
Dikkatimi cekiyor kjan pıhtılasması olan annelerin ilk cocukları erkekse sorunsuz dunyaya geliyor fakat sonrakiler dusuyor , bende de oyle oldu 16 yasında oglum var sonra 2 tane dusuk yaptım simdi igne ve folbiol kullanıyorum 4. ayım bitti. ve bu seferde erkek
ya bitane yedekte bir dr olsun ve farklı bir bakış yakalar mıyım acaba diye gitmek istedim bide bu dru çok söylediler bu konuda uzman diye
daha önceki kaybımda tek dra gitmiştik kocişe ne kadar değiştirelim başka bi dr daha görsün dememe rağmen dinletememiştim ve o dr teşhis koyduğu halde ben annemin kayıplarını anlattığım belki benimde başıma gelebilir bir sorun var mı dediğim halde ilgilenmemiş ve bana suyumun azaldığını farkettiği halde söylememişti ki aaa ben size suyunuzun azaldığını söylemedim miiii diye süper bi cvp vermişti alsanaalsanasmile
bu yüzden korkuyorum hep yedekte bir dr olsun istiyorum tek dr takılmak istemiyorum :çok üzgünüm:
selam kızlar nasılsınız ben idare ederim
ohhhh yarasın arkadaşıma dünkü dr dedi zaten kanaman bitince 1-2 gün içinde çektirmen gerek dedi işte benimde ayın 1de olmam lazım gidince drla konuşcamcanım öncelikle ayransız tarafından simitini yedim... kaydirigubbakcemile bu arada rahim filmi adetin hemen arkasından çekiliyor öyle ben geldim hadi çekin diyemiyosun... eğer rahim duvarın yeterli kalınlıktaysa çektirmende fayda var... ama yapışıklık varsa o açılır ve rahim düzgün mü duruyor tüpler açıkmı yada rahimde belirgin kistler varmı bu konuda bilgi veriyor tabiki sen bilirsin.... ayrıca yumurtlama başlangıcından önce herifinin spermlerini konuk etsen oda olur... biliyosun bizim kocişlerin senin herifin spermleri 48 saat yaşama özelliğine sahip....:delikafaduldenlaelaelaelaelae
slm güzel anne sen nasılsınselam kızlar nasılsınız ben idare ederim
haklısın canım ama kafan karışıyo o yüzden dedim... umarım güvenebileceğin bir hekim olur ve herşey yolunda gider...
inşallah tatlım bu sefer yolunda giderde bu drumu değiştirmeme gerek kalmazbizde iyiyik şükür.... ama kabus gibi bi gece geçirdim... sabaha kadar rüya gördüm.. uyandım ha rüyaymış dedim gözlerimi kapattım rüya kaldığı yerden devam etti......
bizde iyiyik şükür.... ama kabus gibi bi gece geçirdim... sabaha kadar rüya gördüm.. uyandım ha rüyaymış dedim gözlerimi kapattım rüya kaldığı yerden devam etti......
slm güzel anne sen nasılsın
iyi tatlım sevindim çok az kaldı ha bitti ha bitecek bu bulantılarİyiyim çok şükür canım. Arada vukuatlar oluyor yavaş yavaş kayboluyor vukuatlar. En azından öğlen yemeklerim duruyor naniknanik Görünen o ki kaybolucak yavaş yavaş.
Y abişe sorucam. Ben aslında doktora tam 12 haftalıkken (3. aya girince gidecem ya) ama benim vajinal jelim 11. haftaya girince bitiyor.Doktor bana 3 ay kullanman lazım dedi. 7 gün sonrada 3. aya giricem ya. Sizce yazdırmasam mı içinde 15 tane var alsamda 8 tanesi boşa gideceeek. Ne dersiniz.
ne güzel canım kutlarım seni Allah'ım sağlıklı ömürler versin çocuklarına darısıda artık bizim başımızaarkadaşlar bende sizler gibi hamilelikte çok problem yaşadım.kan pıhtılaşması sorunu yaşadım 2 kere 11-13 .haftalarda bebeğim intra uterin ex olduğu için küretaj oldum.şu anda 2 tane oğlum var onların gebelikleri sırasın da aspirin ve (düşük moleküllü Heparin)yani karından yapılan iğnelerden kullandım.Bu şekilde 2 çocuk sahibi oldum.Benim doktorum bu konuda gerçekten çok başarılı hacettepede prof.dr sinan beksaç onun sayesinde bugün çocuk sahibiyim.Ona gerçekten minnetarım o olmasaydı benim bugün çocuğum herhalde olmazdı ve daha düşüklerle ugraşıyor olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?