Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba cnm,iğne ilaç vermedi git 10 gün sonra gelmi dedi?kan pıh.tahlilsiz nasıl görüyor?hiç düşük yaşadınmı?bence balka bir dr daha git bakalım ne diycek.pıh.varsa hemen iğneye başlamalısın.

angel geçmiş olsun
Lütfü Hoca dan haber gelmedi mi?

Bugün ben iyi haberler aldım sayılır,karyotip içi kanı verdik,15 gün sonra alıcaz,doktorlar bebeğimizde anomali omadığından bizim sonucumuzunda iyi olacağını ama içimizin rahat etmesi için yaptırmakta fayda olduğunu söylediler.

Ayrıca ben pıhtılaşma testlerimi gösterdiğimde en önemlii etkenin çok yaygın olan,Factör V Leiden heterozigot olduğunu,gebelik öncesi folik asit,aspirin ve B vit.kullanımının,gebeliktede düşük doz heparin kullanımının doğru bir tedavi olduğunu ifade ettiler.

Ayrıca gebelik öncesi Omega 3 almamı önerdi arkadaşım,ama hangisi olduğunu sormadım,ilaçlarım bitince başlayacağım onada.Şu an için aspirin önermediler.

Bir dahaki gebelikte büyük olasılıkla iğne dozunun da değişmeyeceğini,bebeğimizin ölüm sebebinin kalp problemi olabileceğini,kalp problemlerinin ise gebeliğin ancak 22-23.haftalarında tespit edilebiliğini söylediler.Hatta bazı kalp anomalilerin ultrasonda bile tespit edilemediğini........

Ve tabii hepimizin bildiği,yıllardır kadınlar bu şekilde doğum yapabiliyorlarken 6-7 yıldır problem olarak karşımıza çıkmaya başladı,tıp dünyası hala bu konuda net ve kesin bir tedavi bulabilmiş değil dediler.

Heterozigotlarda sedece aspirinle bile gebeliğini devam ettirebilen varken,sadece heparin ve her ikisini kullananlar oluyormuş.

ışte böyle,güçlüler her zaman hayatta kalıyor,doğa dengesini koruyor ve Allah izin verirse Ol derse oluyor,ondan ötesi boş.

Doktor iğne hepsi sebep

Gülüs bu arada senin eski doktorun elime geçse parçalarım sanırım : ((

Alternatif araman mantıklı bu durumda,yakın şehirlerde de araştır bence hatta Ankara'ya git,Adana yakın oraya git,ne bilim ben ya,Antep'te bulamıyosan bu şehirleri dene,Maraş'ta yakın size

canııımmm güzel arkadaşım içinin rahatlamasına ve drlardan tatmin edici açıklamalar duymana çok sevindim umarım bundan sonra herşey yolunda gider
tatlım bu konuda eşim dava açmayı düşünüyor başka drların görüşlerini aldık bebişin durumu 22. haftalıkken belliymiş o 6 hafta boyunca belki önlem alınabilirdi napalım hakkımıza hayırlısı artık
Şuanki drum çok iyi en azından beni sabırla dinliyor ve benim dışardan edindiğim bilgiler hakkında rahatlıkla konuşabiliyoruz bu beni tatmin ediyor ama işte bir alternatif yada yedek dr olsa daha iyi olur diye düşündük
denicez artık bikaç seçenek olmadı dediğin gibi adana yada ankaraya gidebiliriz
olumunekankayizsmile

kıssslaarrrr benim mesaim bitmek üzereeee
ben kaçtım hepinzi öptüm
komacan umut balonları sarsın etrafınızıııııııııı ve sizi komacan gülümsetsin opuyorumnanaktan

kızlar bugün hem çok sevindim hem çok üzüldüm buradaki konularımızla alakalı değil ama sormak istiyorum bilgisi olan vardır belki bilmiyorumkismile benim bugün kontrolüm vardı ultrasona girdim takip edenler bilir yumurtlama günü takibi yaptırıyorum
eşimde aynı zamanda sperm tahlili verdi sperm sayısı iyi fakat kalitesi düşük doktor vitamin olduğunu düşündüğüm bir ilaç önerdi şimdi reglimin 10. günündeyim 4 gün sonra çatlasa yumurtalarım eşimin tedavisi yetişir mi buna ?? mafoldumben

saol canım benimmm inşlah cemre gibi benimde yaramazmı yaramaz bi kızım olurrrr:Saruboceq:.boşver kudursun annesi kızma onaaaaa. arkadaşlarım her zamn dualarımda onları hiç unuturmuyum

canıımmmmm cok geçmiş olsunn antikor sorunun olduğunu bilmiyordum.inşlahh her şey yolunda gidecek ve seninde bebişin göbişine konacakk

offff biliyorum onuu korkulu rüyammm yaa bu kadın olmak ne kadar zor bişee dr.larda canımız acıyormu acımıyormu hiç umursamıyorlar ne var ölürlermi sanki biraz nazik davransalar dimi ama neysee canımm cok geçmiş olsun başka bi dr blmakla iyi etmişsin ama bundanda pek bişi anlamamışsın iyi bi dr cok önemli bi kaç dr daha bak dicem ama her biri ayrı şey sölüyo be canoooo neyse hakkında hayılısıopuyorumnanaktan

bizde iyiyik şükür.... ama kabus gibi bi gece geçirdim... sabaha kadar rüya gördüm.. uyandım ha rüyaymış dedim gözlerimi kapattım rüya kaldığı yerden devam etti......

aysudecim alemsin vallah:roflol:
demek kaldığı yerden dwm etti kuwwetli bi bilinç altın varmışşş hayır olsun inşlahhhh

kıssslaarrrr benim mesaim bitmek üzereeee
ben kaçtım hepinzi öptüm
komacan umut balonları sarsın etrafınızıııııııııı ve sizi komacan gülümsetsin opuyorumnanaktan

kısss sana ben niye hiç yetişemiyorum yine kaçmışsınnnnnn

feryadcımm canımm ben bu konu hakkında bişe bilmiorum ama kalitesi düşükse yeniden düşükle sonuçlanabilir yani seninki iyi güzel fakat eşininki bozuk yani iyi döl olacağını pek zannetmiyorum bunlar benim fikrim belkide ilaç etki eder en iyisi siz 14 güne kadar ilişkiye girmeyin ilacını kullansın belki faydasını görebilirisiniz biliyosun her gün ilişkide sperm kalitesini düşürüyor

sağol canım umarım geçer ay tam birine alışıyorum tmm bu sefer olacak diyorum yeni bişey çıkıyor yorulmaya başladım aaaaaaaaaaklava:

aa yorulmak olurmu feryadcım ne tür zorluk cıkarsa cıksın unutma bu bi sınav sen sabredeceksin rabbim mükafatını verecektir inşlahhh

aa yorulmak olurmu feryadcım ne tür zorluk cıkarsa cıksın unutma bu bi sınav sen sabredeceksin rabbim mükafatını verecektir inşlahhh

kısss benim böyle dediğime bakma az konuşayım da atayım içimden yeni duruma alışama kadar kaydirigubbakcemile3 daha yaramazımın yumuk ellerini öpcem kaydirigubbakcemile3

inşlahh canımmm neyse kızlar benim başımmı ensemmi neresiyle cok feci ağrıyor gidimde karanlık odada biraz uzanayım belki geçer size iyi akşamlarrrrrr

sağol canım inş.şu leke geçerde rahatlarım.yatmak çok kötü bişi ya.çok sıkıldım.bolca uyudum ama.senin bulantı noldu bu ara pek bahsetmiyosun.azaldımı bari?

Benim bulantı evlerden ırak akşam yemeğinden sonra yine istifra ettim. Bu arada Türkçeyi bayağı katletmişim istifar yazmışım doğrusu istifra olucakmış. kaydirigubbakcemile3
Eskisi gibi vara yoğa bulanmıyor tabi. Hassasiyet azaldı da. Hiç değilse doktora gitmiyorum ya bulansın Herşeyin yolunda olduğunun işareti olarak anlıyorum bir nevi. Polyanacılık gibi olucak ama öyle bakıyorum bu olaya. İdare ediyorum yani bu aralar. İlk başlardaki kadar olmasada hayatı dar etmiyor en azından.
Umarım sende en kısa zamanda normal hayatına döner bu stresten kurtulursun. Bu arada merak etim kahverengi lekelenmenin sebebi ne acaba? İğneni düzenli vurulduğun halde mi böyle oldu (Gerçi iğne kullanıyormusun tam hatırlamıyorum ama )

DıNAMıS canım çok sevindim bebişin sağlıkla dünyaya gelmiş böyle güzel haberler duyunca cesaret oluyor bana,, ben de isteğe bağlı sezeryan olmak istiyorum normal doğumdan korkuyorum,,,,,darısı başımıza inşallah

sonuyok sen nasılsın canım çoktandır ben de girmiyordum nasıl gidiyor umarım biran önce bebişine kavuşursun sende canım Allah hepimizin yardımcısı olsun,,,,,,

canım yaaa en azından sorunu bulmuş ve çözüme gidiyorsunuz bu aya yetişmese bile gelecek aya sağlıkla olur inşallah üzme kendini
bunlar kasap kasap yahu sen kadın doğum uzmanısın kadınlarla uğraşıyorsun bizim ne kadar hashas ne kadar narin ve duygusal bayanssulusmile olduğumuzu bilmen lazım ne var yani bize derin bir nefes al rahatla eveetttt tamaaaam demiyorsun taaakkk diye sokuyosun o melanet şeyleri içimize klava:
şekercim napıym 18,30da bitio mesai e servise yetişmeliiimmm
hamilelikte baş ağrısı olabiliyor canım
Ne var ne yok kızlar?

kuzuuuuuuu sen nasılsın nasıl gidiyor şeker anne

crawford nasıl gidio canm bulantıların devammı leblebi ye midedeki suyu emiyo hafifletyo denemeni tavsiye ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…