arkadaslar merhaba..ben yeni üyeyim yorumlarınıza ihtiyacım var..pazar günü hamile oldugumu öğrendim dün dr gittik kan pıhtılaşması görüorum düşük olabilir dedi..10 gün dinlen tekrar gel dedi..ne yapıcamı şaşırdım..bebeğimi kaybedermiyim kesin ne olur sonuc cok merak ediorum.
canııımmm güzel arkadaşım içinin rahatlamasına ve drlardan tatmin edici açıklamalar duymana çok sevindim umarım bundan sonra herşey yolunda giderangel geçmiş olsun
Lütfü Hoca dan haber gelmedi mi?
Bugün ben iyi haberler aldım sayılır,karyotip içi kanı verdik,15 gün sonra alıcaz,doktorlar bebeğimizde anomali omadığından bizim sonucumuzunda iyi olacağını ama içimizin rahat etmesi için yaptırmakta fayda olduğunu söylediler.
Ayrıca ben pıhtılaşma testlerimi gösterdiğimde en önemlii etkenin çok yaygın olan,Factör V Leiden heterozigot olduğunu,gebelik öncesi folik asit,aspirin ve B vit.kullanımının,gebeliktede düşük doz heparin kullanımının doğru bir tedavi olduğunu ifade ettiler.
Ayrıca gebelik öncesi Omega 3 almamı önerdi arkadaşım,ama hangisi olduğunu sormadım,ilaçlarım bitince başlayacağım onada.Şu an için aspirin önermediler.
Bir dahaki gebelikte büyük olasılıkla iğne dozunun da değişmeyeceğini,bebeğimizin ölüm sebebinin kalp problemi olabileceğini,kalp problemlerinin ise gebeliğin ancak 22-23.haftalarında tespit edilebiliğini söylediler.Hatta bazı kalp anomalilerin ultrasonda bile tespit edilemediğini........
Ve tabii hepimizin bildiği,yıllardır kadınlar bu şekilde doğum yapabiliyorlarken 6-7 yıldır problem olarak karşımıza çıkmaya başladı,tıp dünyası hala bu konuda net ve kesin bir tedavi bulabilmiş değil dediler.
Heterozigotlarda sedece aspirinle bile gebeliğini devam ettirebilen varken,sadece heparin ve her ikisini kullananlar oluyormuş.
İşte böyle,güçlüler her zaman hayatta kalıyor,doğa dengesini koruyor ve Allah izin verirse Ol derse oluyor,ondan ötesi boş.
Doktor iğne hepsi sebep
Gülüs bu arada senin eski doktorun elime geçse parçalarım sanırım : ((
Alternatif araman mantıklı bu durumda,yakın şehirlerde de araştır bence hatta Ankara'ya git,Adana yakın oraya git,ne bilim ben ya,Antep'te bulamıyosan bu şehirleri dene,Maraş'ta yakın size
tatlım iyiyim sen nasılsın?cok özledim hepinizi.suara cemrenin yaramazlıklarıyla ve kpss illetiyle uğrasıyorum laelaelaelaelae aklım sizlerde ama girersem cıkamıycam diye hep erteledim ama dayanamadım artık :kedi:
öölemiii cok sevindim yaaa :Saruboceq: zeynooommm allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: dualarında diğer arkadasarımızda unutma emi :1hug:
of muco cum sorma cemre koptu gidio ööle yaramaz olduki aklına su içmek bile gelmio kudurmaktan kaydirigubbakcemile3 allahım acılarını göstermesin ama gercekten ömür törpüsü dedikleei kadar varmıs bu yaramazlar :hooray:
önemli değil canım biz iğnelere ilaçlara önceden başladık bir de yumurtlama günü takibine başladık yarın randevum var ilaçların dozu ayarlanacak...ilaçlar derken antikor edavisi ve kan pıhtılaşması için kullandıklarımı kasteddim ...
rahim duvarınız şuan normal 8 cm dedi ama kist var dedi alttan ultrasonla bakarken üstten eliyle bastırdı bide ayrıyeten ellede muayene etti adama öyle bir tekme sallamak istedim ki anlatamamklava:
şimdiki asıl drumda eğer puregondan bir sonuç alamzsak film çekelim demişti eğer kanama tarihimde atlama olmazsa 1 inde olması lazım e o zaman 13-14 yumurtlama tarihim. 14ünde sabah toplantı için çeşmeye gidiyorum 16 akşamına döneceğim şimdi puregon tedavisi başlanırsa yarım kalmış yada ilişki olmadığı için boşuna olmuş olacak bu yüzden acaba filmi önce mi çektirsem diyorum en azından tanı tam konulur tedavi ona göre değişir bilmiyorum yaaa çok kararsız kaldım kanamamı dört gözle bekliyorum drumla konuşmak için
sağol tatlım cevapların için olumunekankayizsmile
benim için bugün simit ayran ye tamam mı sengözlerimebaksanab
bizde iyiyik şükür.... ama kabus gibi bi gece geçirdim... sabaha kadar rüya gördüm.. uyandım ha rüyaymış dedim gözlerimi kapattım rüya kaldığı yerden devam etti......
kıssslaarrrr benim mesaim bitmek üzereeee
ben kaçtım hepinzi öptüm
komacan umut balonları sarsın etrafınızıııııııııı ve sizi komacan gülümsetsin opuyorumnanaktan
kızlar bugün hem çok sevindim hem çok üzüldüm buradaki konularımızla alakalı değil ama sormak istiyorum bilgisi olan vardır belki bilmiyorumkismile benim bugün kontrolüm vardı ultrasona girdim takip edenler bilir yumurtlama günü takibi yaptırıyorum
eşimde aynı zamanda sperm tahlili verdi sperm sayısı iyi fakat kalitesi düşük doktor vitamin olduğunu düşündüğüm bir ilaç önerdi şimdi reglimin 10. günündeyim 4 gün sonra çatlasa yumurtalarım eşimin tedavisi yetişir mi buna ?? mafoldumben
saol canım benimmm inşlah cemre gibi benimde yaramazmı yaramaz bi kızım olurrrr:Saruboceq:.boşver kudursun annesi kızma onaaaaa. arkadaşlarım her zamn dualarımda onları hiç unuturmuyum
canıımmmmm cok geçmiş olsunn antikor sorunun olduğunu bilmiyordum.inşlahh her şey yolunda gidecek ve seninde bebişin göbişine konacakk
offff biliyorum onuu korkulu rüyammm yaa bu kadın olmak ne kadar zor bişee dr.larda canımız acıyormu acımıyormu hiç umursamıyorlar ne var ölürlermi sanki biraz nazik davransalar dimi ama neysee canımm cok geçmiş olsun başka bi dr blmakla iyi etmişsin ama bundanda pek bişi anlamamışsın iyi bi dr cok önemli bi kaç dr daha bak dicem ama her biri ayrı şey sölüyo be canoooo neyse hakkında hayılısıopuyorumnanaktan
aysudecim alemsin vallah:roflol:
demek kaldığı yerden dwm etti kuwwetli bi bilinç altın varmışşş hayır olsun inşlahhhh
kısss sana ben niye hiç yetişemiyorum yine kaçmışsınnnnnn
aa yorulmak olurmu feryadcım ne tür zorluk cıkarsa cıksın unutma bu bi sınav sen sabredeceksin rabbim mükafatını verecektir inşlahhh
sağol canım inş.şu leke geçerde rahatlarım.yatmak çok kötü bişi ya.çok sıkıldım.bolca uyudum ama.senin bulantı noldu bu ara pek bahsetmiyosun.azaldımı bari?
canım yaaa en azından sorunu bulmuş ve çözüme gidiyorsunuz bu aya yetişmese bile gelecek aya sağlıkla olur inşallah üzme kendinikızlar bugün hem çok sevindim hem çok üzüldüm buradaki konularımızla alakalı değil ama sormak istiyorum bilgisi olan vardır belki bilmiyorumkismile benim bugün kontrolüm vardı ultrasona girdim takip edenler bilir yumurtlama günü takibi yaptırıyorum
eşimde aynı zamanda sperm tahlili verdi sperm sayısı iyi fakat kalitesi düşük doktor vitamin olduğunu düşündüğüm bir ilaç önerdi şimdi reglimin 10. günündeyim 4 gün sonra çatlasa yumurtalarım eşimin tedavisi yetişir mi buna ?? mafoldumben
bunlar kasap kasap yahu sen kadın doğum uzmanısın kadınlarla uğraşıyorsun bizim ne kadar hashas ne kadar narin ve duygusal bayanssulusmile olduğumuzu bilmen lazım ne var yani bize derin bir nefes al rahatla eveetttt tamaaaam demiyorsun taaakkk diye sokuyosun o melanet şeyleri içimizesaol canım benimmm inşlah cemre gibi benimde yaramazmı yaramaz bi kızım olurrrr:Saruboceq:.boşver kudursun annesi kızma onaaaaa. arkadaşlarım her zamn dualarımda onları hiç unuturmuyum
canıımmmmm cok geçmiş olsunn antikor sorunun olduğunu bilmiyordum.inşlahh her şey yolunda gidecek ve seninde bebişin göbişine konacakk
offff biliyorum onuu korkulu rüyammm yaa bu kadın olmak ne kadar zor bişee dr.larda canımız acıyormu acımıyormu hiç umursamıyorlar ne var ölürlermi sanki biraz nazik davransalar dimi ama neysee canımm cok geçmiş olsun başka bi dr blmakla iyi etmişsin ama bundanda pek bişi anlamamışsın iyi bi dr cok önemli bi kaç dr daha bak dicem ama her biri ayrı şey sölüyo be canoooo neyse hakkında hayılısıopuyorumnanaktan
aysudecim alemsin vallah:roflol:
demek kaldığı yerden dwm etti kuwwetli bi bilinç altın varmışşş hayır olsun inşlahhhh
kısss sana ben niye hiç yetişemiyorum yine kaçmışsınnnnnn
Ne var ne yok kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?