kahvelokum naber nasılsın?sende homozigottun demi
canım normal doğum bizim için riskli ben hiç duymadım bizden normal doğum yapan çünkü kanımızı sürekli sıvılaştırdığımız için normal doğumda doktorların kanı durduramama riskleri çok yüksek... umarım yardımcı olabildim mi
merhaba angel34, iyiyim canım... bakayım ne var ne yok dedim ama sayfalar o kadar ilerlemiş konular o kadar değüişmiş ki takip edemedim.. benim paı homozigot, mtfhr heterezigot... hala hamile değilim :),
dinamis doğum yapmış çookkkk sevindim... allah analı babalı büyütsün..
sen nasılsın?
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi aynı sorunu yaşıyorum.8 tane düşük yaptım.bir tane 8 yaşında bir oğlum var.düşüklerimi oğlum doğduktan sonra yaşadım.gebeliğim.6.ve7.haftalarda sona eriyor.ilk önce kese gözüküyor haftasına bebek daha sonra bebeğin kalp atışları alınamıyor ve gebelik sonlandırılıyor.kanda pıhtılaşma olduğunu söylediler asprin folicasit veclexan40lık kullandığım halde düşükyapıyorum.kafam çok karışık cevap bekliyorumbilmiyorumkismile
tatlım iyiyim sen nasılsın?cok özledim hepinizi.suara cemrenin yaramazlıklarıyla ve kpss illetiyle uğrasıyorum laelaelaelaelae aklım sizlerde ama girersem cıkamıycam diye hep erteledim ama dayanamadım artık :kedi:celen merba canım nasılsın niye girmiyosun artık foruma eskisi gibi
yeni hamile bildiğim kadarıyla bi zeynom var zilli kızımız napıyo büyüdümü
feryadcım sendeki son durum nedirr bacı nezamndan beri girmiyorum ya kaçırmışım kusura bakmaaa
ben geldimm hepinizin yazdklarını okudum önce.gülayım hadi az kaldı sanada.iki ay çabuk geçer canım.kızlar perşembe akşamı mevlüt kandilini o gece hep dua edelim birbirimize.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.isim sayarak hepinizi anacamda aklımda kalmadı ne yazacağım.benim gibi troit hastası olan var sanırım bir tane.bende ilaç alıyorum .hatta bir ömür içeçem levatironu yda tefor .ikisinide kullanıyom.hamilelikte ilacı arttırrız dediler .her ay troitime bakılıyo.dün yaptırdım tahlil.her şey normal.ben zaten ilacı 4 -5 yıldır kullanıyom.yarım içiyorum şimdilik.kanım 13 dü sadece o 12 ye düşmüş.demir hapı kullanıyorum halbuki 1.5 aydır.demekki yeterli gelmedi.pekmez içeçem artık.hepinizi öpüyorum hatim için cüz aldım onu bitirmem gerek.görüşmek üzere
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnn tatlım ay yerim ben o kucağıgülüşümmmm günaydın... ankaradan antepe kucak dolusu sevgiler........
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnn tatlım ay yerim ben o kucağı
canım yaa sana bazı şeyler sorucam malum sağlık sektöründesin
sün gantep üni tesinden bir profa gittim çok kötü bir muayene geçirdim canımı çok yaktı alttan ultrasondan önce demir bişeyler soktu içime ve sizden daha önce smear istendimi dedi yok dedim tamam yapalım dedi preparata bişeyler aldı şimdi bu smear negibi sonuçlar verir benim ne işime yarayacak bide dr hiçbir tahlilime bakmadan konuştu çok gıcık oldum insan bi bakar yaaa bana coraspirin almayın dedi ama dedim bende pıhtılaşma var dedim hııı o zman sizin heparinde kullanmanız gerek dedi coraspirin ve klomen bazen döllenmeyi engelleyebilir dedi kafamı çok karıştırdı yine kist oluşmuş puregon pahalı bir tedavi dedi bi rahim filmi çektirin yada puregon tedavisi sonuç vermezse çektirin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?