Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kahvelokum naber nasılsın?sende homozigottun demi

merhaba angel34, iyiyim canım... bakayım ne var ne yok dedim ama sayfalar o kadar ilerlemiş konular o kadar değüişmiş ki takip edemedim.. benim paı homozigot, mtfhr heterezigot... hala hamile değilim :),

dinamis doğum yapmış çookkkk sevindim... allah analı babalı büyütsün..

sen nasılsın?

belkı bunları konuşmak erken gelebılır ama ne bıleyım işte merak ettim.sağlık olsun şifamız sezaryansa bebegımıze kavuşmak için bunada şükür

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi aynı sorunu yaşıyorum.8 tane düşük yaptım.bir tane 8 yaşında bir oğlum var.düşüklerimi oğlum doğduktan sonra yaşadım.gebeliğim.6.ve7.haftalarda sona eriyor.ilk önce kese gözüküyor haftasına bebek daha sonra bebeğin kalp atışları alınamıyor ve gebelik sonlandırılıyor.kanda pıhtılaşma olduğunu söylediler asprin folicasit veclexan40lık kullandığım halde düşükyapıyorum.kafam çok karışık cevap bekliyorumbilmiyorumkismile

evet ya deniz kızı doğdu darısı bizlere canımmm.uzak kalma bizden lütfen.16 haftalık hamileyim iğne de problem yaşıyoruz yeterli değil diyolar ,yeterli diyolar .yarın dr gitcem .inş.bebişim iyidir.inş.darısı senin karnına canımmm.

slm canım,çok üzüldüm.iğne yeterli gelmiyomu acaba yada geçmi başlıyosun cnm.drlar bişi demedimi?

iyi aksamlar :) deniz bebek doğdu demek :) cok şükür :) darısı hepinize olsun inşallah :) yeni hamiş varmı peki?

angel meraba canım bende lütfü beyin hastasıyım bi daha gidebilirmiyim bilmiyorumda istersen ona mail at hemen cevap yazıyo ama bence iğnenein dozuyla alakalı bi hematolokla görüş ankarada osman özcebey var kayseridede vardır mutlaka istersen osman beyin telini verebilirim

celen merba canım nasılsın niye girmiyosun artık foruma eskisi gibi
tatlım iyiyim sen nasılsın?cok özledim hepinizi.suara cemrenin yaramazlıklarıyla ve kpss illetiyle uğrasıyorum laelaelaelaelae aklım sizlerde ama girersem cıkamıycam diye hep erteledim ama dayanamadım artık :kedi:

yeni hamile bildiğim kadarıyla bi zeynom var zilli kızımız napıyo büyüdümü

öölemiii cok sevindim yaaa :Saruboceq: zeynooommm allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: dualarında diğer arkadasarımızda unutma emi :1hug:
of muco cum sorma cemre koptu gidio ööle yaramaz olduki aklına su içmek bile gelmio kudurmaktan kaydirigubbakcemile3 allahım acılarını göstermesin ama gercekten ömür törpüsü dedikleei kadar varmıs bu yaramazlar :hooray:

feryadcım sendeki son durum nedirr bacı nezamndan beri girmiyorum ya kaçırmışım kusura bakmaaa

önemli değil canım biz iğnelere ilaçlara önceden başladık bir de yumurtlama günü takibine başladık yarın randevum var ilaçların dozu ayarlanacak...ilaçlar derken antikor edavisi ve kan pıhtılaşması için kullandıklarımı kasteddim ...

merhaba bende iki düşük yaptım kan pıhtılaşması çıktı üçüncüye hiç cesaretim kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

zehrayade merhaba canım,
bende senin gibi tiroit hastasıyım günde yarım levotiron kullanıyorum.düşüklerimden önce bilmiyorduk.hapa başlayalı 4 ay oldu.şuan tsh normale döndü.tpo antikorlarım pozitif olduğundan ömür boyu kullanacağım. bu hapıbunu yanında bir de mtfhr677 hetorozigotum um..şuan gebelik düşünüyorum.ama korkuyorum.senin değerlerin nasıl?hamilemisin?galiba osmaniyede oturuyorsun.bende adanadayım.hangi dr gidiyorsun.ben başkent hastanesinde tayfun bağışın hastasıyım.önceki gebeliklerimde balcalı hastanesinde prof .dr cansun demire gittim pek memnun kalmadım.o yüzden değiştirdim.allah yardımcımız olsun.inşallah hepimizin kucağı dolacak buna kalben inanıyorum. selamlar....

gülüşümmmm günaydın... ankaradan antepe kucak dolusu sevgiler........
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnn tatlım ay yerim ben o kucağı
canım yaa sana bazı şeyler sorucam malum sağlık sektöründesin
sün gantep üni tesinden bir profa gittim çok kötü bir muayene geçirdim canımı çok yaktı alttan ultrasondan önce demir bişeyler soktu içime ve sizden daha önce smear istendimi dedi yok dedim tamam yapalım dedi preparata bişeyler aldı şimdi bu smear negibi sonuçlar verir benim ne işime yarayacak bide dr hiçbir tahlilime bakmadan konuştu çok gıcık oldum insan bi bakar yaaa bana coraspirin almayın dedi ama dedim bende pıhtılaşma var dedim hııı o zman sizin heparinde kullanmanız gerek dedi coraspirin ve klomen bazen döllenmeyi engelleyebilir dedi kafamı çok karıştırdı yine kist oluşmuş puregon pahalı bir tedavi dedi bi rahim filmi çektirin yada puregon tedavisi sonuç vermezse çektirin dedi

canım smear testi rahim girişi yani serviksten ufak bi parça alarak hücre yapısının incelenmesi.. rutin olarak yapılan bi işlem haline geldi 35 üstü kadınlardan genellikle alınıyor... cinsel hayatı olan tüm kadınlara yapılması önerilen bi işlem.. o demir dediğin şeyin adıda spekülüm ve bazıları gerçekten çok can acıtabiliyor. umarım herşey iyi olur... bu arada doktorun tavrı gerçekten hoş olmamış... ben mide koruyucuların yumurtlamayı durdurabildiğini biliyorum ama corasprinle ilgili böyle bişey hiç duymamıştım... canım moralini bozduysa bence o doktora tekrar gitmemelisin.... rahim filmine gelince... bazen rahim için yapışıklıklar olabiliyor çeşitli durumlardan ötürü rahim filmini hem tanı hem tedavi amacıyla kullanıyor ama senin rahim duvarın incelmişti o yüzden bu konuda çok temkinli olmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…