Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aspirin kullanmıyorsan tehlikeli durum bende ikitane kaybettim bu sorundan htedavine hemen başla arkadaşım

feryadcım tedavi şeklin nedir yazarsan listeye ekleyelim canım

umutluyuz allah tamamına erdirsin canım bebeğinin cinsiyeti ne?

evet canım ilk ayımdı...bakalım ne zaman gelecek minik kelebeğimbayanssulusmile inşallah seninkide bekletmeden gelir ve sağlıkla sende kalır....

Melekcım selam, cok sükür bende bebısde ıyıyız canım.Hocanın tel. nosunu bı kere ıstemıstım daha erken gıbılerınden gecıstırmıstı.Bende bır daha ısteyemedım.Oda vermedı.Dogum yaklastıkca telas sıkıntı basıyor.Ne yapcaz dogumu nerde yapcaz?Bu sıkıntı basladı sımdıde? Hayırlısı bakalım.Senın güzel haberlerını beklıyorum.öpüyorum sızı....

angel kan akışı için kan alıp test yapıyorlar di mi,koldan mı alıyorlar,benim parmak çok acıyoda : )
bende 12.haftada falan yapılmıştı,aslında kan akışı yeterli olmazsa bebek gelişmezmiş

benimde kan akışıma kulak mememden alınan kanla bakıldı hemotoloji bölümünde yaklaşık 10dk sürdü belirli aralıklarla her yer farklımı yapıyor acaba

günaydın arkadaşlar,,,,,doğum yapan ya da bu durumları bilen arkadaşlara sormak istiyorum iğneler doğumdan ne kadar zaman önce bırakılıyor ,,,benim doktorum 3 hafta önce bıraktıracakmış bana çok uzun gibi geldi

sağol canım,hocadan cevap gelmedi bakalım şimdilik böle devam ediyoz ama şu leke çok canımı sıktı

günaydın kızlar

canım bencede çok erken benim arkadaşa doktoru sezeryandan bir gün önceye kadar kullan dedi. yani ameliyat günü hariç. ama bebek bir hafta erken geldi. ameliyata girdiği günde vurmuştu. sorun olmadı. ama bence 3 haftada pıhtı atabilir. benim bildiğim burda öyle bir vaka olmuş. 1 hafta önce kesmiş doktor iğneyi maalesef pıhtı atmış. sonuç hüsran olmuş yazmıyorum anlamışsındır.

aman hamişlik iyi gitsinde bulantı hiç bişi inanki.lekenin sebebine bişi diyemedi iş yapmışındır felan dedi yat dedi.düzenli iğnemi oluyorum cnm.

aman hamişlik iyi gitsinde bulantı hiç bişi inanki.lekenin sebebine bişi diyemedi iş yapmışındır felan dedi yat dedi.düzenli iğnemi oluyorum cnm.

canım bizede doktorumuz kan akışı kontrolu yapıcak heralde okuduklarımdan anladığım kadarıyla. sanada yaptılarmı.?

canım o dr bana biraz tuhaf geldi.düşük belirtisi ağrı oluyo kasıklarda vaya leke oluyor.en azından folbiol elevit felan vermesi gerekmezmiydi.genede bilmiyorum.benim drla kıyaslıyorum sadece

sağol canımm.dinleniyorum bakalım ay yatmak çok kötü ya.bende 16 haftalığım ama dr progestan vermedi dinlen dedi.bebişinin cinsiyet belli oldumu ?aramız azmış

günaydın canım benim doktorum hiç kesmeyecegiz dedi dogumdan sonrada 6hafta devam edecegiz öyle iyneyi kesecegiz dedi dogum yapacagım gün bile iynen yapılacak dedi

hadi yaa,,,,doğum sırasında kanamadan gitmeyiz dimi?

onu bilmiyorum işte 2hafta önce beni doguma alcaklardı suyum azalmıştı ve kan akışımda biraz sorun olmuştu hemotoloji doktorunu çagırdılar kadın dogum sevisine banada doktorlarada öyle dedi bende kan kaybından ölmeyeyim dedim doktorun cevabı bu iyneleri kalp hastaları kullanıyor ve kalp amaliyatı yapıyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…