nergiscim sen daha iyi biliyosun bi kadının bir ayda hamiş olma şansı %25 o yüzden hayırlısı bakalım biz nolcazzzz bu ay bbizde çalışıyoruz sikluslarım henüz düzene tam girmemişti 35 güne düştü aralık ve biz çalışmaya başladık eğer 5 haftalık periyodsa gelecek hafta pazar eğer 30 günlük siklus ise bu hafta sonu bekliyoruz kırmızıların GELMEMESİNİ...
crawford nasıl gidio canm bulantıların devammı leblebi ye midedeki suyu emiyo hafifletyo denemeni tavsiye ederim canm
angel kan akışı için kan alıp test yapıyorlar di mi,koldan mı alıyorlar,benim parmak çok acıyoda : )
bende 12.haftada falan yapılmıştı,aslında kan akışı yeterli olmazsa bebek gelişmezmiş
feryadcım tedavi şeklin nedir yazarsan listeye ekleyelim canım
umutluyuz allah tamamına erdirsin canım bebeğinin cinsiyeti ne?
angel geçmiş olsun
Lütfü Hoca dan haber gelmedi mi?
Bugün ben iyi haberler aldım sayılır,karyotip içi kanı verdik,15 gün sonra alıcaz,doktorlar bebeğimizde anomali omadığından bizim sonucumuzunda iyi olacağını ama içimizin rahat etmesi için yaptırmakta fayda olduğunu söylediler.
Ayrıca ben pıhtılaşma testlerimi gösterdiğimde en önemlii etkenin çok yaygın olan,Factör V Leiden heterozigot olduğunu,gebelik öncesi folik asit,aspirin ve B vit.kullanımının,gebeliktede düşük doz heparin kullanımının doğru bir tedavi olduğunu ifade ettiler.
Ayrıca gebelik öncesi Omega 3 almamı önerdi arkadaşım,ama hangisi olduğunu sormadım,ilaçlarım bitince başlayacağım onada.Şu an için aspirin önermediler.
Bir dahaki gebelikte büyük olasılıkla iğne dozunun da değişmeyeceğini,bebeğimizin ölüm sebebinin kalp problemi olabileceğini,kalp problemlerinin ise gebeliğin ancak 22-23.haftalarında tespit edilebiliğini söylediler.Hatta bazı kalp anomalilerin ultrasonda bile tespit edilemediğini........
Ve tabii hepimizin bildiği,yıllardır kadınlar bu şekilde doğum yapabiliyorlarken 6-7 yıldır problem olarak karşımıza çıkmaya başladı,tıp dünyası hala bu konuda net ve kesin bir tedavi bulabilmiş değil dediler.
Heterozigotlarda sedece aspirinle bile gebeliğini devam ettirebilen varken,sadece heparin ve her ikisini kullananlar oluyormuş.
İşte böyle,güçlüler her zaman hayatta kalıyor,doğa dengesini koruyor ve Allah izin verirse Ol derse oluyor,ondan ötesi boş.
Doktor iğne hepsi sebep
Gülüs bu arada senin eski doktorun elime geçse parçalarım sanırım : ((
Alternatif araman mantıklı bu durumda,yakın şehirlerde de araştır bence hatta Ankara'ya git,Adana yakın oraya git,ne bilim ben ya,Antep'te bulamıyosan bu şehirleri dene,Maraş'ta yakın size
günaydın arkadaşlar,,,,,doğum yapan ya da bu durumları bilen arkadaşlara sormak istiyorum iğneler doğumdan ne kadar zaman önce bırakılıyor ,,,benim doktorum 3 hafta önce bıraktıracakmış bana çok uzun gibi geldi
Benim bulantı evlerden ırak akşam yemeğinden sonra yine istifra ettim. Bu arada Türkçeyi bayağı katletmişim istifar yazmışım doğrusu istifra olucakmış. kaydirigubbakcemile3
Eskisi gibi vara yoğa bulanmıyor tabi. Hassasiyet azaldı da. Hiç değilse doktora gitmiyorum ya bulansın Herşeyin yolunda olduğunun işareti olarak anlıyorum bir nevi. Polyanacılık gibi olucak ama öyle bakıyorum bu olaya. İdare ediyorum yani bu aralar. İlk başlardaki kadar olmasada hayatı dar etmiyor en azından.
Umarım sende en kısa zamanda normal hayatına döner bu stresten kurtulursun. Bu arada merak etim kahverengi lekelenmenin sebebi ne acaba? İğneni düzenli vurulduğun halde mi böyle oldu (Gerçi iğne kullanıyormusun tam hatırlamıyorum ama )
aman hamişlik iyi gitsinde bulantı hiç bişi inanki.lekenin sebebine bişi diyemedi iş yapmışındır felan dedi yat dedi.düzenli iğnemi oluyorum cnm.
ANGEL cnm daha 6 aylık evliyim ilk gebeliğim..hiç bi ilaç falan vermiorum dedi pıhtılaşma görüorum dedi sadece..cok kötü oldum evde dinleniorum bakalım cuma günü başka bi doktora daha gidicez..içimiz rahat etmedi..düşük nasıl olur belirtisi varmıdır canımm
slm angel bebişin hayırlı olsun kahverengi lekelenmen içn korkma canm iğne ve aspirin kulanandada oluyo kullnmıyan da bendede oldu ilk 6.hafta da oldu 5,6gun surdu progestan kullndım gectişuan 14+4 gunluk hamışım arkadışımdada oldu hemde kahverengiyle başladı kanama şeklınde geldı onun pıhtılaşma sorunu yok ama kesin çzüm istirhat etmekbol bol dinlen gecer kendini bunaltma sakin kendine bebişine ii bak
günaydın arkadaşlar,,,,,doğum yapan ya da bu durumları bilen arkadaşlara sormak istiyorum iğneler doğumdan ne kadar zaman önce bırakılıyor ,,,benim doktorum 3 hafta önce bıraktıracakmış bana çok uzun gibi geldi
günaydın canım benim doktorum hiç kesmeyecegiz dedi dogumdan sonrada 6hafta devam edecegiz öyle iyneyi kesecegiz dedi dogum yapacagım gün bile iynen yapılacak dedi
hadi yaa,,,,doğum sırasında kanamadan gitmeyiz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?