Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu arada doğumdan sonra neden devam edilecek canım onu anlayamadım ben,,,ben olmazsa başka bir doktora daha danışayım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gülay

benim takiplerim ünüversite hastanesinde yapılıyor kadın dogumda hemotolojide aynı hastanede oldugu için birbirlerinden haberdarlar benim hakkımda verilen kararlarda

bu arada doğumdan sonra neden devam edilecek canım onu anlayamadım ben,,,ben olmazsa başka bir doktora daha danışayım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gülay

birden kesersek iyneyi hamilelikten oluşan varislerin kalır dedi hemde damarlarında kan pırtılaşması olabilir dogumdan sonra busefer seni tehlikeye sokar dedi

bu arada çok geçmiş olsun canım atlatmışsın ama çok şükür ...inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

ya kızlar ben yine istifra ettim temizlikçimiz yok bugün izinli odamı siliyordum (Köle izavra gibi) :roflol:
Tam derin nefes alayım diye pencereye yönelmiştim kiii. :gitme:
Aman be yaaa erkek olasım var vallahi. Hazıra konasım var. Bedavadan baba olasım var. :çok üzgünüm:

birden kesersek iyneyi hamilelikten oluşan varislerin kalır dedi hemde damarlarında kan pırtılaşması olabilir dogumdan sonra busefer seni tehlikeye sokar dedi

ya benim sadece göğüslerimde inanılmaz derecede çok varis oluştu mor mor damarlar yoksa benimki de kalırmıki ege üniversitesinede mi gitsem danışmak için

Gulusssss naparsııın sesin çıkmıyor. Kargalar kahvaltısını etmeden araba bakmaya gelen olmaz heralde bu saatte.

gülay canım çok soru sordum ama sen iğneği kaçlık kullanıyorsun bir de coraspin de kullanıyor musun

yok canım sora sora ögreniyoruz ben 08lik kullanıyorum ben iyneyle coraspirini hamile kalmadan 15gün önce başladım zaten o ayda hamile kaldım hamile kaldıgımı ögrendigimiz gün hemotoloji doktorum coraspirini kesmemi istedi bebek üzerinde olumsuz etkileri olabilecegini söyledi iyneyle devam edcegiz ve folikasitle zaten ben folik asiti 1senedir kullanıyordum

sabahları tuzlu kıraker felan yesen kusmanı biraz engeller diye biliyorum hiç denedinmi uyanır uyanmaz

ya benim sadece göğüslerimde inanılmaz derecede çok varis oluştu mor mor damarlar yoksa benimki de kalırmıki ege üniversitesinede mi gitsem danışmak için

göğüsündekilerin varis olduguna eminmisin varis benim bildigim bacaklarda olur diye biliyorum ben yanlışmı biliyorum ilk defa duydum inanki

günaydın kızlar...hepinizin mevlüt kandilini kutluyorum...şu mübarek gecede rabbime açılan ellerimiz boş çevrilmez inşallah...

gülüş canım iyi dileklerin için çok sagol canım allahım herkese herşeyin hayırlısını versın bizleride içinden ayırmasın

ben 30 haftadayım umutluyuz sen kaçıncı haftandasın şekerim

ben de 30+3 aynıyız yani gülay,,,göğsümdekilerin varis olduğuna emin değilim ama hemşire bir arkadaşım söyledi bana varis olduğunu,,,,mor mor damarlar çıktı hem de çok fazla,,,,,,canım ben de şuanda 0,35lik innohep coraspin,,elevit,ferrum ford kullanıyorum çok şükürkü bu zamana kadar geldik umarım bundan sonra da sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz bu mübarek günde Allahım dualarımızı kabul etsin

Gulusssss naparsııın sesin çıkmıyor. Kargalar kahvaltısını etmeden araba bakmaya gelen olmaz heralde bu saatte.
kuzuuuuuuuuu napıym kız bizde toplantı falan oluyo sabahları yada servise gelen bazı sevgili arkadaşlar gelmişken arabalara bakalım almasakta çalışanları rahatsız edelim diolarrr ( kız bunu yazarken biri geldi oturdu masama)
şekercim napıym dünkü yazışmalarımızı okumuşsundur aysude ile başka dr a gittim canım sıkıldı şimdi rahim filmi çektireyim mi yoksa puregon iğne tedavisine başlayayım mı offfffffff of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…