bu arada doğumdan sonra neden devam edilecek canım onu anlayamadım ben,,,ben olmazsa başka bir doktora daha danışayım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gülay
onu bilmiyorum işte 2hafta önce beni doguma alcaklardı suyum azalmıştı ve kan akışımda biraz sorun olmuştu hemotoloji doktorunu çagırdılar kadın dogum sevisine banada doktorlarada öyle dedi bende kan kaybından ölmeyeyim dedim doktorun cevabı bu iyneleri kalp hastaları kullanıyor ve kalp amaliyatı yapıyoruz dedi
birden kesersek iyneyi hamilelikten oluşan varislerin kalır dedi hemde damarlarında kan pırtılaşması olabilir dogumdan sonra busefer seni tehlikeye sokar dedi
gülay canım çok soru sordum ama sen iğneği kaçlık kullanıyorsun bir de coraspin de kullanıyor musun
bu arada çok geçmiş olsun canım atlatmışsın ama çok şükür ...inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
gulay ve umutluyuz hanginiz önce doğum yapıcaksınızz?
ya kızlar ben yine istifra ettim temizlikçimiz yok bugün izinli odamı siliyordum (Köle izavra gibi) :roflol:
Tam derin nefes alayım diye pencereye yönelmiştim kiii. :gitme:
Aman be yaaa erkek olasım var vallahi. Hazıra konasım var. Bedavadan baba olasım var. :çok üzgünüm:
ya benim sadece göğüslerimde inanılmaz derecede çok varis oluştu mor mor damarlar yoksa benimki de kalırmıki ege üniversitesinede mi gitsem danışmak için
günaydın kızlar...hepinizin mevlüt kandilini kutluyorum...şu mübarek gecede rabbime açılan ellerimiz boş çevrilmez inşallah...
ben 30 haftadayım umutluyuz sen kaçıncı haftandasın şekerim
kuzuuuuuuuuu napıym kız bizde toplantı falan oluyo sabahları yada servise gelen bazı sevgili arkadaşlar gelmişken arabalara bakalım almasakta çalışanları rahatsız edelim diolarrrGulusssss naparsııın sesin çıkmıyor. Kargalar kahvaltısını etmeden araba bakmaya gelen olmaz heralde bu saatte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?