Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

üç hafta çok uzun canım ya... benim görüştüğüm bi doktor arkadaş iğnenin 1 gün önce kesilmesinin doğum için yeterli olacağını söylemişti... sakınha üç hafta çok uzun.... bence o doktorun kafası karışmış...

günaydın fıstıkım.....

evet canım dinlemicem zaten doktorumu 1 gün öncesine kadar kullanırım heralde
olmazsa iğneyi kullanırım coraspini keserim 4 gün öncesinde 1 gün öncesinde de iğneyi bırakırım,,,

evet canım dinlemicem zaten doktorumu 1 gün öncesine kadar kullanırım heralde
olmazsa iğneyi kullanırım coraspini keserim 4 gün öncesinde 1 gün öncesinde de iğneyi bırakırım,,,

aspirini zaten 33 haftada kesmen gerekiyodu
ayrıca asprinin kan sulandırma etkisi ilaç bırakıldıktan sonra 1 hafta içinde ortadan kalkarken iğnede ise bırakıldığı andan itibaren kan sulandırma etkisi ortadan kalkıyormuş

günaydın kızlar,nasılsınız bakalım geçmişi okudum şimdi kısa kısa angel canım ne oldu leke gelmiş.geçmiş olsun hayatım Allah minik oğlunu sana ve kocana bağışlasın canım benim.canım iğne dozunu arttırmıştın ya sakın ondan olmasın.geri eski doza döndünmü.belki sulandırmıştır 0.8 diyordun demi.
crawford canım sende bu kusmalar ne diyeyim zor canım ya.
gülüş iğneye çeşmeye git gel öyle başla.büsürü para çünkü o iğnelerde.rahim filmini çektir derim.her hangi bir tıkanma olmuşsa açar.hamile kalma ihtimali artar.temizleniyo ya orası.rahim filminden sonra hamile kalan çok duydum ben.

roselanda osmaniyedeyim ben evet.cüneyt beyin öğrencisiymiş zamanında özcan doğanay a gidiyorum canım.ilk doktorum bayandı esmen öztürkoğlu.benim pıhtılaşma tahlillerine bakılmadı canım.0.4 lükle başladık hamile kalınca vede aspirin.şimdilik herşey yolunda çok şükür.22.haftadan gün alıyoruz artık.troiti çok kafana takma.ilaçlarını hergün düzenli al.hasimoto benimkide.bir ayda hormonlar düzene biniyo.ben her sabah aç karna aynı saatlere denk getiriyorum hormon ilacı olduğu için.4 yıldır iyi hormonlarım.ve troit bezimde düzelme başlamıştı bir yılda.parçalıyodu çünkü hasimoto troiti.hamile kalmam zor oldu biraz canım.ilkinde 9 ay uğraştım.tedavisiz kaldım.ikincide 3.5 yıl uğraştık tedavi oldum oldum tutmadı.tedaviyi bıraktım bir yıl sonra hamile kaldım tedavisiz.görüşmek dileğiyle.

gülaycım sen nasılsın.
umutluyuz seninde az kalmış ne güzel.benim oğlanda bir birbucuk hafta ileri diyo doktor.ama ileri diye erken aldırmayalım derim.bir arkadaşımada doktor 2 hafta ileri dedi dedi erken doğum yaptırdı.bebek 2 kilo 750 gram doğdu .bizim bebekler kıymetli bebek canım.Allah inşallah şu mubarek gece hörmetine hepimizin bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder.

herkes nerde geçmişimi okuyorsunuz mirmirmirmir uykum var hala benimde .erkenden hortladım bişe var gibi.uyuyabilsem tekrar.havada kötü yağmur yağıyor.

bende öyle düşünüyorum canım bakalım haftaya kedni druma gideceğim

git bakalım.aslında çok doktorda kafasını karıştırıyo insanın.herşeye yeni baştan başlıyon gibi oluyo.güvendiğin biriyse aynı doktoruna devam et derim
aynı dra devam edeceğim güveniyorum ama yedekte olsun benim hastalıklarımı sorunlarımı bilen br dr daha olsun istiyorum
herşey bir yana hamiş olsam doğumum yaklaşsa Allah'ım göstermesin ama ani acil bir durumda drum sempozyum için şehir dışında olsa o sırada yada yataktan dahi kalkamayacak kadar hasta olsa olmaz mı insanlık hali yada başına bi iş gelse eyvahedigeldismile işte..... biri yedekte kalsın beni tanısın bilsin istiyorum
bu yüzden bütün hamişlere diyorum ki doğum öncesi başka drlarada görününki biz özel hamişleriz durumumuz bilinsinnnnn

haklısın bu konuda okadar ileri düşünemedim canım.ilk gittiğimde doktoru iyi ki bırakmışım oda hamile.aynı zamanda doğaracaz hatta benden bir iki hafta önce olcak.açıkta kalacaktım bende.ve hiç bir hastasına hamile olduğunu demiyo

yaa işte bende butür sorunlardan korkuyorum hakkımıza hayırlısı ama yedekte bir dr olması şart

heyyyt millet ben geldim... müjdem verim size..mafoldumben. bademciklerim iltihaplandı ufak ufak ateşleniyorum... ve bizim doktor iştahı kabararak bana arabasının anahtarını uzattı
bu ne dedim
araba otomatik vites ve reçeten de penadur var canım
sol bacağına yaptır ki arabayı kullanırken sıkıntı olmasın diye dalga geçti benle.....
ya yazık bana yazıkkkk çok yazık....

ah canıııımmmm tabi sen dün çııırrrdın o kadar bu soğukta ondan oldu çok geçmiş olsun aman bianönce vurun iğneni git dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…