Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkesin kandili mübarek olsun..........bende kan pıhtılaşması var ve şu anda 32 haftalık hamileyim................geçen hafta doktor iğneyi kesmemiz gerektiğini söyledi doğum sezeryan olacak eğer iğneyi kesmezsek kanamayı durduramayabiliriz dedi......................ben kesmek istemedim oda o zaman yarım doz kullanmamı söyledi................yarın yarım doza geçeceğim bu arada clexan 04lük kullanıyorum ve çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye çünkü daha önce ikizlerimi bu yüzden kaybetmiştim..........hamile arkadaşlar ve doğum yapanlar sizede doktorlarınız böyle birşey dedimi veya iğneyi böyle kesen yada yarım doza geçen oldumu lütfen cevap yazın kafayı yiyeceğimkafamçokkarıştı

offffff iş iş iş..........
kıyamam sana sıcak bişiler iç bari boğazını yumuşat

zencefilli şeker üstüne sıcak su iyi gelir mi kiiii deniyorum.. ama kaçarı yok penesilin yicem....ahhhhhhhhh.. iğneden hiç korkmam ama bunun kutusunu gördümmü kaçasım geliyor......
bu arada dün facede onayladım seni ...maşşallah..... maşşallah allah nazardan saklasın....püüüü püüüü.....

ayyy bende de sürekli tonsilit olduğu için offf bilirim penisilin.........
sağol bitanem gördüm dün bende senin fotolarını sanada maaşalllaaahhhh

sağol canım amin güzel duaların için....evet haklısın zamanında doğurucam ben bebeğimi,,,senin oğlan kaç haftalık canımcım

canım çok sağol verdiğin billgiler için bunu da doktor arkadaşından mı öğrenmiştin?

canım çok sağol verdiğin billgiler için bunu da doktor arkadaşından mı öğrenmiştin?

canım ben bebe asprini kullanıyorum o yüzden gebelik son haftasında keselim dedi ama okuduğum bazı bilimsel yazılarda corasprin gibi asprinlerin 33 haftada kesilmesi gerektiği yazıyordu....
yeni bir bilgi daha epidural anestezi antikoagülan kullananlara yapılamıyormuş nedenini henüz öğrenemedim..... turkbayragi
yaa öyle bi yazmışımki sangi hamişim henüz hamile değilim....

sağol canım amin güzel duaların için....evet haklısın zamanında doğurucam ben bebeğimi,,,senin oğlan kaç haftalık canımcım

benim oğlan 21+2 haftalık teyzesi.iğne konusu benimde kafamda soru işareti.dinamis doğumdan bir gün önce erken saatte vurmuştu en son.0.2 lik kullanıyordu dinamis.benim doktor 37.haftaya kadar kullanırız dedi.ama zararı olmassa ben son güne kadar kullanmak isterim bebeğe bişe olmasını istemem çünkü.

aysude_mir Alıntı:

canım ben bebe asprini kullanıyorum o yüzden gebelik son haftasında keselim dedi ama okuduğum bazı bilimsel yazılarda corasprin gibi asprinlerin 33 haftada kesilmesi gerektiği yazıyordu....
yeni bir bilgi daha epidural anestezi antikoagülan kullananlara yapılamıyormuş nedenini henüz öğrenemedim.....
yaa öyle bi yazmışımki sangi hamişim henüz hamile değilim....
Bugün 15:04
aysude bu epidural anestezi dediğin belden olan demi. neden uygun görülmüyoki

biraz gerilere baktım umutluyuzCOLOR]senin doktorunda kesmeni önermiş ne yapmaya karar verdin

kardelen iyice araştır ona göre davran derim.çok erken demiş sizlere doktorlarınız.dinamisi yazdım o 0.2 lik kullandı sezeryandan bir gün öncesine kadar.ben birde bu iğnenin 12 saatlik etkisi varmış onu okumuştum bir ara.aspirinin etkisi daha uzun muş bak aysude de yazmış.ne zor ya durumumuz.kesin net bilgi yok elimizde bazıları iğneyi gerekli görürken bazıları görmüyo aspirin yeterli diyo.Allah yardımcımız olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: şu mubarek günde dualarımızı geri çevirmesin.bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza ve olmayan arkadaşlarımında hemen göbüşleri dolsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

AYSUDEEEEE delikafadulden nere gittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .hastaymışsın geçmiş olsun canımcım bu arada.boğaz kötü ah ah neler çektim ben de boğazdan .pekmez yumşatıyo iç kaşık kaşık

canım o dr bana biraz tuhaf geldi.düşük belirtisi ağrı oluyo kasıklarda vaya leke oluyor.en azından folbiol elevit felan vermesi gerekmezmiydi.genede bilmiyorum.benim drla kıyaslıyorum sadece

biraz ağrım var kasıklarımda ama ara ara cok değil..bakalım yarın baska bi dr gidicem sadece gelişim için folic asid verdi..bende anlamadım wallaa (

naparsınız kızlar. ben yine kötüyüm mafoldumben
öff azaldı diyorum ama bitmiyor vukuatlar :gitme:
Adanalıyım diye bir acılı şalgam içeyim dedim yaramadımı ne hepsini istifra ettim. sildim yerleri karolar masmavi oldu. Geçmedi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…