ah canıııımmmm tabi sen dün çııırrrdın o kadar bu soğukta ondan oldu çok geçmiş olsun aman bianönce vurun iğneni git dinlen
aysudegeçmiş olsun canım dinlen istirahat et
arkadslar kandiliniz mubarek olsun bu güzel gunde rabbım butun guzel dualarımızı kabul eylesın ınsalllah.........
:roflol: çabuk çabuk git dinlen canımcımDOMATEEEEE.......BİBEE.........PAT... PAT... PAT... haklısın yaaa. çıkmıyo bak....
:roflol: çabuk çabuk git dinlen canımcım
offffff iş iş iş..........gidemiyorum canım yaaa.... öğleden sonra soruşturma var ifade alcam o yüzden yeminli katip benim de bizim kurumda...
offffff iş iş iş..........
kıyamam sana sıcak bişiler iç bari boğazını yumuşat
ayyy bende de sürekli tonsilit olduğu için offf bilirim penisilin.........zencefilli şeker üstüne sıcak su iyi gelir mi kiiii deniyorum.. ama kaçarı yok penesilin yicem....ahhhhhhhhh.. iğneden hiç korkmam ama bunun kutusunu gördümmü kaçasım geliyor......
bu arada dün facede onayladım seni ...maşşallah..... maşşallah allah nazardan saklasın....püüüü püüüü.....
ayyy bende de sürekli tonsilit olduğu için offf bilirim penisilin.........
sağol bitanem gördüm dün bende senin fotolarını sanada maaşalllaaahhhh
gülaycım sen nasılsın.
umutluyuz seninde az kalmış ne güzel.benim oğlanda bir birbucuk hafta ileri diyo doktor.ama ileri diye erken aldırmayalım derim.bir arkadaşımada doktor 2 hafta ileri dedi dedi erken doğum yaptırdı.bebek 2 kilo 750 gram doğdu .bizim bebekler kıymetli bebek canım.Allah inşallah şu mubarek gece hörmetine hepimizin bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder.
aspirini zaten 33 haftada kesmen gerekiyodu
ayrıca asprinin kan sulandırma etkisi ilaç bırakıldıktan sonra 1 hafta içinde ortadan kalkarken iğnede ise bırakıldığı andan itibaren kan sulandırma etkisi ortadan kalkıyormuş
canım çok sağol verdiğin billgiler için bunu da doktor arkadaşından mı öğrenmiştin?
sağol canım amin güzel duaların için....evet haklısın zamanında doğurucam ben bebeğimi,,,senin oğlan kaç haftalık canımcım
biraz gerilere baktım umutluyuzCOLOR]senin doktorunda kesmeni önermiş ne yapmaya karar verdin
canım o dr bana biraz tuhaf geldi.düşük belirtisi ağrı oluyo kasıklarda vaya leke oluyor.en azından folbiol elevit felan vermesi gerekmezmiydi.genede bilmiyorum.benim drla kıyaslıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?