Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok sevindim canım
dediğin gibi bilsende insan sonucu görmeden rahat edemiyor
doktor bizdende istedi ama eşindede aynı sorun varsa tüp bebekle bile
çocuğunuzun olma ihtimali çok zor dedi
onun için cesaret edip yaptıramadık

korkma canım yaa
karyotip analizinde kromozomlara bakılıyor 46xx 46xy,zaten bir sorun olsa bu yaşa kadar yaşamazdık

eşime diyorum cinsiyetlerimiz tescillendi,oysa ben erkek olmayı ne kadar ümit ediyordumkaydirigubbakcemile3

çok şükürrr iyiyiz canımcım.sen naptın.iğneni oldunmu akşam.

iyiyim ben de
iğnemi oldum:a015: kaldı 3 iğne
B12 yükselmiştir artık di mi
hava bugün Kocaelide güneşli çok güzel ama canım evden dışarı çıkmak istemiyor Pazartesi Salı epey işim var çünkü şimdiden enerji depolamam gerek

cumada misafirlerim var,çok şükür beni misafir trafiğim yine başladı:teytey:

birede eşimden genetik test istedi canım ben ondan korkuyorum asıl onunda mthfrde mutasyon varsa bizim için bebek olayı hayal olacak heralde
işe ona cesaretim yok ama sonuçda birgün mutlaka yaptırmak zorundayız

erkek olmak dedinde ne güzel bişey erkek olmak ya ağda dertleri yok her ay adet ağrısı yok hamilelik doğum ev işi yemek ütü yok sanki dünya onlar için dönüyor
sen umudunu kaybetmişsin ama benim hala bir umudum var erkek çıkarım diye sırnaşık şey

kızlar merhaba yaa ben çok yorgunum... bugün hafta sonu benim pil bitti...

canım ama ne güzel bugün senin son iş günün sonra 2gün tatil
benimde pillim bitti ama yarında iş var malesef
hemde özel sektör çok yıpratıcı keşke bende devlet memuru olabilsem
onun için busene elimden geleni yapıp kpss sınavına gircem

büşra bunu size hangi doktor söyledi bilmiyorum ama bana pek mantıklı gelmedi açıkcası

benim eşimden kanda pıhtılaşma testleri istenmediği gibi böyle bir olasılıktanda bahsedilmedi hiç

bence hiç korkma Allah izin verirse herşey olur hayat mucizelerle dolu:lepi:

benim gittiğim k.doğum doktoru söledi canım
eğer eşininde aynı geninde sorun varsa gen baskın çıkar ve iş çok zorlaşır dedi

Sagolun kızlar yuregime su serpildi aksama gidince hemen iceyim folbiolu.. sabah ac karınla kan hapı oglene multi vitamin aksam calsiyum hapı deren folbiolu unuttum :)

Kızlar dr lar bebegimin kan pıhtılasmasından etkilenip etkilenmeyecegini anlayabilirler mi?

Kızlar dr lar bebegimin kan pıhtılasmasından etkilenip etkilenmeyecegini anlayabilirler mi?

çok güzel bir soru canım
heralde ultrasyon cihazı iyiyse kan akışını görüp bebeğin etkilenip etkilenmeyeceğini görebilir yada kan tahlili yapııp bu şekilde takip edebilir

19 martta perinatolojide cerrahpaşada ayrıntılı usg vr sorayım prof a. 13+0 da oldukca detayşı bakmıstı.

benim gittiğim k.doğum doktoru söledi canım
eğer eşininde aynı geninde sorun varsa gen baskın çıkar ve iş çok zorlaşır dedi

kıslar benim eşimede pıhtılaşma faktörü testleri yapıldı... eğer ondada aynı sorun varsa bizi zorlayabilir demişti... ama onun sıkıntısı olmadığı için ne tür bir problemle karşılaşacağımızı bilmiyorum sormaya da gerek duymadım açıkcası..

19 martta perinatolojide cerrahpaşada ayrıntılı usg vr sorayım prof a. 13+0 da oldukca detayşı bakmıstı.
tatlım bunu büşranın dediği gibi anneden bebeğe giden kan akışından ve bebeğin gerileme yaşayıp yaşamamasından bide eş te pıhtılaşmadan dolayı kireçlenme var mı yok mu ondan anlıyorlar her dr da ayrı markalarda ve özelliklerde ultrason cihazı var bazı cihazlar gerçekten mükemmel ve drunda çıkan görüntüyü iyi yorumlaması lazım
doğum yaptığım gün 2 defa üstüste doblere girmiştim drlar kendi aralarında tartıştılar su da azalma var mı yok mu diye 1 saat sonrasında girdiğim detaylı renkli doblerde suyumun tamamına yakınının bittiğini ve iç kanamanın başladığını öğrenmiştim
yani makinaya ve dr yorumuna bağlı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…