Ikı gundur folbiol icmeyi unuttum kızlar ya , korktum simdi aksam olup eve gitsem de icsem
gül günaydın canım
bugün mü gidiyordun İzmir'e?
değişiklik olacak senin içinde tadını çıkarmaya bak : )
arkadaşlar bu arada eşimin ve benim karyotip analizlerimizde temiz çıktı,zaten öyle bekliyorduk ama insan yinede sonucu görmek istiyor
ben 1390.sayfadayım,hala bitiremedim geçmişi
angel nasılsın
oğluş nasıl maşallah diyelim de nazar değmesin
çok sevindim canım
dediğin gibi bilsende insan sonucu görmeden rahat edemiyor
doktor bizdende istedi ama eşindede aynı sorun varsa tüp bebekle bile
çocuğunuzun olma ihtimali çok zor dedi
onun için cesaret edip yaptıramadık
çok şükürrr iyiyiz canımcım.sen naptın.iğneni oldunmu akşam.
kızlar merhaba yaa ben çok yorgunum... bugün hafta sonu benim pil bitti...
korkma canım yaa
karyotip analizinde kromozomlara bakılıyor 46xx 46xy,zaten bir sorun olsa bu yaşa kadar yaşamazdık
eşime diyorum cinsiyetlerimiz tescillendi,oysa ben erkek olmayı ne kadar ümit ediyordumkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba yaa ben çok yorgunum... bugün hafta sonu benim pil bitti...
birede eşimden genetik test istedi canım ben ondan korkuyorum asıl onunda mthfrde mutasyon varsa bizim için bebek olayı hayal olacak heralde
işe ona cesaretim yok ama sonuçda birgün mutlaka yaptırmak zorundayız
erkek olmak dedinde ne güzel bişey erkek olmak ya ağda dertleri yok her ay adet ağrısı yok hamilelik doğum ev işi yemek ütü yok sanki dünya onlar için dönüyor
sen umudunu kaybetmişsin ama benim hala bir umudum var erkek çıkarım diye sırnaşık şey
büşra bunu size hangi doktor söyledi bilmiyorum ama bana pek mantıklı gelmedi açıkcası
benim eşimden kanda pıhtılaşma testleri istenmediği gibi böyle bir olasılıktanda bahsedilmedi hiç
bence hiç korkma Allah izin verirse herşey olur hayat mucizelerle dolu:lepi:
umutluyuz hoşgeldin
Kızlar dr lar bebegimin kan pıhtılasmasından etkilenip etkilenmeyecegini anlayabilirler mi?
benim gittiğim k.doğum doktoru söledi canım
eğer eşininde aynı geninde sorun varsa gen baskın çıkar ve iş çok zorlaşır dedi
Kızlar dr lar bebegimin kan pıhtılasmasından etkilenip etkilenmeyecegini anlayabilirler mi?
tatlım bunu büşranın dediği gibi anneden bebeğe giden kan akışından ve bebeğin gerileme yaşayıp yaşamamasından bide eş te pıhtılaşmadan dolayı kireçlenme var mı yok mu ondan anlıyorlar her dr da ayrı markalarda ve özelliklerde ultrason cihazı var bazı cihazlar gerçekten mükemmel ve drunda çıkan görüntüyü iyi yorumlaması lazım19 martta perinatolojide cerrahpaşada ayrıntılı usg vr sorayım prof a. 13+0 da oldukca detayşı bakmıstı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?