canım maalesef lupus hem hamile kalmayı zorlaştırıyor hem de hamileliğin sağlıklı gidişatı
ama moral bozmak yok... her zaman herkeste aynı şey olacak diye bir kaide yok...
sonuyok un haberine çookk sevindim... sağlıkla inş... kısa zamanda da bu güzel haberi senden almak dileklerimle...
canım tşk ederim allhım yardım edr inş bu defa banada bebeğimi alabilirim kucağıma canım
inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın
mucocum mesjını görmeden cıkmısım özür dilerim :gitme: iyiym diyelim iyi olsun migrenim tuttu kafamın sol tarafı iptal sempatiksalakcinnicelen meraba nasılsın
amin feryadcım amin :Saruboceq: cok öpüyorum seni opuyorumnanaktancelen maşallah canım kızın çok güzel bahtı da güzel olur inşallahrabbim nazarlardan saklasın
küsemezkiiii küsemezkiiiii lülülülülülü kızım olursa senin adını vercem barıstıkmı :icecream:bu arada celen hatun demek ikinciyi planlıyosun he dimek ben niye en son duydum acaba küstüm işte sana:umursamaz:
canım tşk ederim allhım yardım edr inş bu defa banada bebeğimi alabilirim kucağıma canım
inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın
celennnnnnn...... öptüm seni....
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yaaa böyle yakalarım işte... gel bakayım yamacıma kaydirigubbakcemile
he basıldım cendermeler cendermeler delikafadulden oh be ösledim senlen burda konusmayı :hulya:
inşallah :kedi: hele su yazı bi atlatalımda senlen beraber baslarız calısmalara.hatta günlük tutarız kaydirigubbakcemile3 birbirimize sorarız calıstınmı bugun die calısmayana ceza veririz he ne dersin turkbayragiben de ben de... alkisalkisalkis
aklinialirimsmile kız hadi ikinciye hamile kal da takip edelim adım adım burdan.... düşününce bile heyecanlandım....
oh be sonunda geldiniz şenlendi topik :)zemuszemushihoyyyt
oh be sonunda geldiniz şenlendi topik :)zemuszemushihoyyyt
inşallah :kedi: hele su yazı bi atlatalımda senlen beraber baslarız calısmalara.hatta günlük tutarız kaydirigubbakcemile3 birbirimize sorarız calıstınmı bugun die calısmayana ceza veririz he ne dersin turkbayragi
buyrunnnnnnnnn
he hehe tamam barıştık o zaman hade hayırlısı bir an önce hamiş kalırsın inş celenim hadi hayırlısımucocum mesjını görmeden cıkmısım özür dilerim :gitme: iyiym diyelim iyi olsun migrenim tuttu kafamın sol tarafı iptal sempatiksalakcinni
amin feryadcım amin :Saruboceq: cok öpüyorum seni opuyorumnanaktan
küsemezkiiii küsemezkiiiii lülülülülülü kızım olursa senin adını vercem barıstıkmı :icecream:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sonuyok allah tamamına erdirsin.darısıda bana ve olmayan arkadaşalarıma olsun.
yok tatlım pazar sabah uçağıyla gidiyorum valla iyi olcak gerçi eğitimle geçecek ama olsun bi nefes alacağımgül günaydın canım
bugün mü gidiyordun İzmir'e?
değişiklik olacak senin içinde tadını çıkarmaya bak : )
arkadaşlar bu arada eşimin ve benim karyotip analizlerimizde temiz çıktı,zaten öyle bekliyorduk ama insan yinede sonucu görmek istiyor
ben 1390.sayfadayım,hala bitiremedim geçmişi
reglim geldi canım ağrım var o nedenle ...
Ikı gundur folbiol icmeyi unuttum kızlar ya , korktum simdi aksam olup eve gitsem de icsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?