kıslar benim eşimede pıhtılaşma faktörü testleri yapıldı... eğer ondada aynı sorun varsa bizi zorlayabilir demişti... ama onun sıkıntısı olmadığı için ne tür bir problemle karşılaşacağımızı bilmiyorum sormaya da gerek duymadım açıkcası..
tatlım bunu büşranın dediği gibi anneden bebeğe giden kan akışından ve bebeğin gerileme yaşayıp yaşamamasından bide eş te pıhtılaşmadan dolayı kireçlenme var mı yok mu ondan anlıyorlar her dr da ayrı markalarda ve özelliklerde ultrason cihazı var bazı cihazlar gerçekten mükemmel ve drunda çıkan görüntüyü iyi yorumlaması lazım
doğum yaptığım gün 2 defa üstüste doblere girmiştim drlar kendi aralarında tartıştılar su da azalma var mı yok mu diye 1 saat sonrasında girdiğim detaylı renkli doblerde suyumun tamamına yakınının bittiğini ve iç kanamanın başladığını öğrenmiştim
yani makinaya ve dr yorumuna bağlı şeyler
benim doktorumda aynısı söledi canım
eğer öyleyse tüp bebekle bile zor işimiz çok çetrefilleşecek
dua edelim öyle bişey olmasın dedi
bu kadar karamsar konuştuğu için korkumdan yaptıramadım
amin canım inşallah isteyen herkes sağlakla hayırlı evlatlarına kavuşurlarcanım bişi olacak diye o kadar korkuyorum ki inan 3 dr a birden gidiyorum, bir sorun varsa biri olmazsa biri yakalar diye.. Allah tum isteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
korkunun ecele faydası yokki canım benim... bence yaptırım önünde net bi tablo görmelisin... en azından o zaman ne yapacağını bilirsin...
merhaba hanimlar uzun bi suredir yoktum nasilsin insallah keyifler yerindedir hepinize kocamannn sevgilerropuyorumnanaktan
meraba canım , yaptırdığın testler doğru testler...Genlerle ilgili olanlar bu kadar bildiğim kadarıyla...Birde paı gen mutasyonu vardı galiba , değil mi kızlar?Selamlar bütün kader arkadaşlarıma Allahtan bol şifa ve istediği kadar çocuk diliyorum. Bende 4 kayıp geçirdikten sonra kan pıhtılaşmasından kaynaklanma şansı yüksek diye test yaptırmaya karar verdim yaptıran arkadaşlar var ise bana yardımcı olur musunuz hangi testleri yaptırayım. Yarın yaptırmayı düşündüğüm testler faktör v, prothrombin gen ve mthfr mutasyon paket olarak uygun fiyata bulduğum yer var sizce doğru testler midir.
Canım ben aynı günün akşamında ilaçlarımı alabildim hep , şansızlık olmuş galiba...kızlar selam nasılsınız ben biraz kızgınım bugün iğneler için raporumu çıkarttım reçetemi yazdırdım dün eczaneye verdim ama bugün bu saat oldu hala ilaçlarımı alamadım eczacıdan 4 kutu iğne aldım onlarla idare ediyorum sgk nın sisteminde problem varmış bir türlü onay vermiyormuş birde sgk ya reçetenin fotokopisini çektik gönderdik falan dediler ayy ne zaman alıcam ben bu ilaçları ne biçim iştir bu başına böle bişi glen varmı siz ne yapıyorsunuz kızlar
ayrıca benden su gibi rensiz kokusuz akıntı geliyor normal mi?
Meraba canım , hoşgeldin , özledik seni , nasıl gidiyor canım , iyimisin?merhaba hanimlar uzun bi suredir yoktum nasilsin insallah keyifler yerindedir hepinize kocamannn sevgilerropuyorumnanaktan
Kahvelokumummmmm...Naberr ? Seni görünce sevindim:))Canım bir süredir listeni ben güncelliyorum , haberin olsun canımcım...Öptüm seni kocamann , güzel haberlerini bekliyorummm...merhaba tatlım... nasılsın? ben topiki ara ara e-postama gelen mesajlardan takip edebiliyorum.. ben de bi değişiklik yok.. oması için neden de yok... çünkü yorgunluktan kendimize hiç vakit ayıramıyoruz... dün yumurtam boşa gitti mesela... sıfır çalışma
sen nasılsın?
umarım topikte güzel haberler vardr...
Canım , dediğin gibi kalp atışı için erken , bebişimiz minicik , hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....melekcim 4+4 şu anda canım henüz çok küçük haftaya perşembe keseyi görmeye gidicem bakalım hayırlısı kalp atışlarını göremeyiz heralde çünkü haftaya allah izin verirse 5+4 olucak o yüzden sadece kese görüp gelicem galiba
Canım bebişine kocaman maşallahMerhaba canım arkadaşlarım ;
Uzun zamandır giremediğim için yeni arkadaşlarla tanışamadım , eski arkadaşların durumlarından da haberdar değilim. Hepinizi , buradaki paylaşımımızı çok özledim.Bundan sonra mutlaka düzenli takip etmeye çalışacağım ama aradaki açığı kapatmak için kısaca kim ne durumda bi özet bilgi yazan arkadaşım olabilirse çok sevinirim.İnanın kızım bütün vaktimi alıyor , kalan azıcık vaktimi de onun büyümesi beslenmesiyle ilgili bişeyler karıştırarak , okumaya çalışarak geçirmeye gayret ediyorum.
Canım arkadaşlarım , geçmiş sayfalarda benim hikayemi okuduysanız daha bi umutlu , güçlü olmanız lazım diye düşünüyorum. 4. hamileliğimde kavuştum kızıma , hiç pes etmedim , umudumu kaybetmedim. Çok şükür Allahım da sabrımın karşılığını verdi. Kızım Bihter şimdi 4 aylık. Fotoğrafını koymayı beceremedim ama , bakmak isterseniz , Doğum Fotoğrafçısı Dünya Aslan .oğum Anı, Hamilelik Fotoğrafları, Albümleri:. MERSİN adresinde " dünyaya poz veren bebekler " yazısının altında , çam ağacının yanında noel baba şapkalı bebek benim canım kızım. Uyurken çekilmiş bi foto. Maşallah demeyi unutmayın. Allah herkesin evladını esirgesin , buradaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin.
Bu arada dün dinamisciğimin kızından bahsettiğini okudum. Canım çok tebrik ederim seni. Senin ve kızının iyi olmanıza çok sevindim tatlım. Allah anneli - babalı büyütsün bebeğini inşallah. Bir de sonuyokcuğumun hamilelik haberi gözüme çarptı . Seni de tebrik ederim canım , Allah tamamına erdirsin inşallah.
Çalıkuşum , Celencim , şencim , kahvelokumcum , lidya , melek ,gelevera , dinamis tüm arkadaşlarım . Hepinizi çok özledim . O meşhur bi listemiz vardı ya kahvelokumun tuttuğu , onu yazabilirseniz kim ne durumda biraz fikrim olacak . Canlarım kızımın tam uyanma vakti . Hepinizi öpüyorum. Herkese çok sevgiler , beni unutmayın olur mu ?
Maşallah kızına
Gözün aydın canım , sonuna kadar her şey yolunda gider inşallah...KIZLAR dr aminosenteze gerek duymadı detaylı ult.iyi dedi 4 lü testte iyi dedi yapmam ben dedi.öle oluncada çok sevindikkkk.kabus gibi günlerdi inş.allahım kimseye yaşatmasın.daha kötüsündende korusun hepimiziii.bir sürü tahlil istedi kan verdim bakalım onlarda iyi çıkarsa.
Evet canım, az kaldı :)Hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıp sağlıkla yetiştirebilseydimmmm ...Melekcim ay ne az kalmış senin de canım, hadi sağlıkla inşallah:))
Ya canım kızcam sana şimdi ama
ne temizliği yazık sana yorma kendi
tut kadın yapsın bitanem dikkat et kendine lütfen
biliyorsun bizim kendimize daha çok dikakt etmemiz lazım zaten sorunlu insanlarız
Ben iyiyim işe girdim çalışıyorm
Sağlığımda idare eder kalple ilgili sorunlarım var ritim bozukluğu sorunum var
birde bacağıma sürekli morluk atıyor ama artık takmıyorum umursamıyorum
hastalıkları bir kanara bıraktım
mayısta allah kısmet ederse kpss kursuna başlıycam
Eşimde hamile kalmam için baskı yapıyor
Belki yakında bende size güzel haberler verebilirim:CüvCüv:
Selamlar bütün kader arkadaşlarıma Allahtan bol şifa ve istediği kadar çocuk diliyorum. Bende 4 kayıp geçirdikten sonra kan pıhtılaşmasından kaynaklanma şansı yüksek diye test yaptırmaya karar verdim yaptıran arkadaşlar var ise bana yardımcı olur musunuz hangi testleri yaptırayım. Yarın yaptırmayı düşündüğüm testler faktör v, prothrombin gen ve mthfr mutasyon paket olarak uygun fiyata bulduğum yer var sizce doğru testler midir.
Papatyasüreyyacım , listemizi güncelliyorum , buradan son durumlara bakabilirsin canım...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:10 mart 2010 çarşamba)
celen35................. CEMRE'MİZ ...................... ( ?? 2008 )
şen....................... Pelinsu................................(10 kasım 2008)
yaren76..................Ecesu ................................( ?? 2009 )
lal82.......................Ege.....................................(17nisan 2009 )
Marguerite..............Azat.................................... (19 mayıs 2009 )
güneş5...................Selin ...................................(?? 2009 )
gelgit......................Yağız................................ .(27 temmuz 2009 )
nazlı03....................Efe.................................... .( ?? 2009 )
seybay.................. .ikiz.. bebeklerimiz................( ?? 2009 )
29selvihan...............İpek selin.............................(20 ağustos2009 )
ecesem...................Bora ................................. (10 eylül 2009)
sido .......................Doruk .................................(11 eylül 2009)
eserizmir.................Poyraz ...............................(15 Eylül 2009)
meryemmeryem.......Hakan .............................. (25 eylül2009 )
çiçeklara..................Ecrin Naz...........................(8 Ekim 2009)
funda1980............. ..Efe Berk.............................(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ..Doğa ............................. ...(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya........Bİhter.................................(12 Kasım 2009)
sılaya......................(erkek)................................( 1 Kasım 2009 )
smmm06.................(erkek)................................( 20 Aralık 2009 )
cimen.3..............................................................??
Dinamiss.................Deniz..................................(17 şubat 2010)
umutsevgim.[sibel]....Nehir Naz..................................( 4 mart 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek , hayat sana hep mutluluk getirsin )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nilüfersahh.......................(erkek) (4 mart 2010 sezeryan tarihi , nilüferşahh güzel haberlerini bekliyoruz )
kardelen86........................36 haftalık
simge...............................36haftalık (kız)
aslgkh..............................35 haftalık (erkek)
gülsummmm.....................35haftalık
_beray_............................33haftalık (kız)
göbete..............................33 haftalık (erkek)
umutluyuz ........................32haftalık (erkek)
gülay30.............................31haftalık (erkek)
melek76............................31haftalık (kız)
kelebek01.........................29haftalık (erkek)
Cherry76...........................27 haftalık (kız)
hummu85..........................27 haftalık
zehrayade..........................23haftalık (erkek)
elifim..................................21 haftalık
esraben..............................22 haftalık (kız)
esterya..............................19haftalık
irazmetin............................19haftalık
angel34..............................19 haftalık
eylületik.............................18 haftalık
aslıhan1806........................18haftalık
elif_fidan.............................17haftalık (kız)
iipekk.................................15haftalık
crawford.............................11haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok............................ 5haftalık ( Yeni hamilemiz)
merhaba tatlım valla özlettin kendini nasılsın nerelerdesin neler yaptınmerhaba hanimlar uzun bi suredir yoktum nasilsin insallah keyifler yerindedir hepinize kocamannn sevgilerropuyorumnanaktan
sağol bitanem ayyy bende yarın gitcem dişçiye seni unutmak mümkün müüüüüüü Şenizgülüşüm sana iyi yolculuklar canım... bugün yoğun bi gündü. bide diş doktoruna gittim... iyiki geçen ay hamiş kalmamışım valla... geçen ay doldurduğu dişim enfekte olmuş bakmak için açtılar dişim kanama yaptı... eğer biraz daha gecikseymişim gece ağrılarıyla zıplarmışım... öyle dedi doktor.... velhasıl kanal tedavisi başladı ve dişim kaplama yapılacak... hafta sonu annemlere gitme durumum var girip sizlerin sohbetlerine katılamayabilirim o yüsden beni unutmayın tamam mı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?