Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim doktorumda aynısı söledi canım
eğer öyleyse tüp bebekle bile zor işimiz çok çetrefilleşecek
dua edelim öyle bişey olmasın dedi
bu kadar karamsar konuştuğu için korkumdan yaptıramadım

canım bişi olacak diye o kadar korkuyorum ki inan 3 dr a birden gidiyorum, bir sorun varsa biri olmazsa biri yakalar diye.. Allah tum isteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

benim doktorumda aynısı söledi canım
eğer öyleyse tüp bebekle bile zor işimiz çok çetrefilleşecek
dua edelim öyle bişey olmasın dedi
bu kadar karamsar konuştuğu için korkumdan yaptıramadım

korkunun ecele faydası yokki canım benim... bence yaptırım önünde net bi tablo görmelisin... en azından o zaman ne yapacağını bilirsin...

canım bişi olacak diye o kadar korkuyorum ki inan 3 dr a birden gidiyorum, bir sorun varsa biri olmazsa biri yakalar diye.. Allah tum isteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
amin canım inşallah isteyen herkes sağlakla hayırlı evlatlarına kavuşurlar
korkulmaz mı bitanem ya her hareketini sayıyorsun her wc gittiğinde kendini bişi var mı acaba diye kontrol ediyosun zor ama napalım bizimde sınavımız bu şekildeymiş
inşallah sende sağlıkla alırsın minişi kucağına

korkunun ecele faydası yokki canım benim... bence yaptırım önünde net bi tablo görmelisin... en azından o zaman ne yapacağını bilirsin...

doğru söylüyorsun canım ama o tablonun kötü olmasındna korkuyorum işte
ama dediğin gibi korkunun ecele faydası yok yaptırmamız lazım
birgün önümüzdeki ay yaptırırız büyük ihtimalle

merhaba hanimlar uzun bi suredir yoktum nasilsin insallah keyifler yerindedir hepinize kocamannn sevgilerropuyorumnanaktan

gülüşüm sana iyi yolculuklar canım... bugün yoğun bi gündü. bide diş doktoruna gittim... iyiki geçen ay hamiş kalmamışım valla... geçen ay doldurduğu dişim enfekte olmuş bakmak için açtılar dişim kanama yaptı... eğer biraz daha gecikseymişim gece ağrılarıyla zıplarmışım... öyle dedi doktor.... velhasıl kanal tedavisi başladı ve dişim kaplama yapılacak... hafta sonu annemlere gitme durumum var girip sizlerin sohbetlerine katılamayabilirim o yüsden beni unutmayın tamam mı.......

kızlar selam nasılsınız ben biraz kızgınım bugün iğneler için raporumu çıkarttım reçetemi yazdırdım dün eczaneye verdim ama bugün bu saat oldu hala ilaçlarımı alamadım eczacıdan 4 kutu iğne aldım onlarla idare ediyorum sgk nın sisteminde problem varmış bir türlü onay vermiyormuş birde sgk ya reçetenin fotokopisini çektik gönderdik falan dediler ayy ne zaman alıcam ben bu ilaçları ne biçim iştir bu başına böle bişi glen varmı siz ne yapıyorsunuz kızlar

ayrıca benden su gibi rensiz kokusuz akıntı geliyor normal mi?

Son düzenleme:
Selamlar bütün kader arkadaşlarıma Allahtan bol şifa ve istediği kadar çocuk diliyorum. Bende 4 kayıp geçirdikten sonra kan pıhtılaşmasından kaynaklanma şansı yüksek diye test yaptırmaya karar verdim yaptıran arkadaşlar var ise bana yardımcı olur musunuz hangi testleri yaptırayım. Yarın yaptırmayı düşündüğüm testler faktör v, prothrombin gen ve mthfr mutasyon paket olarak uygun fiyata bulduğum yer var sizce doğru testler midir.

meraba canım , yaptırdığın testler doğru testler...Genlerle ilgili olanlar bu kadar bildiğim kadarıyla...Birde paı gen mutasyonu vardı galiba , değil mi kızlar?
Canım ben aynı günün akşamında ilaçlarımı alabildim hep , şansızlık olmuş galiba...

merhaba hanimlar uzun bi suredir yoktum nasilsin insallah keyifler yerindedir hepinize kocamannn sevgilerropuyorumnanaktan
Meraba canım , hoşgeldin , özledik seni , nasıl gidiyor canım , iyimisin?

Kahvelokumummmmm...Naberr ? Seni görünce sevindim:))Canım bir süredir listeni ben güncelliyorum , haberin olsun canımcım...Öptüm seni kocamann , güzel haberlerini bekliyorummm...

Canım , dediğin gibi kalp atışı için erken , bebişimiz minicik , hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....

Canım bebişine kocaman maşallahdiyorum...Biz de seni çok özledik , bebiş büyüdükçe daha sık girersin inşallah....

Maşallah kızınaÇok tatlıııı....

Gözün aydın canım , sonuna kadar her şey yolunda gider inşallah...

Melekcim ay ne az kalmış senin de canım, hadi sağlıkla inşallah:))
Evet canım, az kaldı :)Hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıp sağlıkla yetiştirebilseydimmmm ...

Canım her şey gönlünce olur inşallah , vereceğin güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz...

Papatyasüreyyacım , listemizi güncelliyorum , buradan son durumlara bakabilirsin canım...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:10 mart 2010 çarşamba)

celen35................. CEMRE'MİZ ...................... ( ?? 2008 )
şen....................... Pelinsu................................(10 kasım 2008)
yaren76..................Ecesu ................................( ?? 2009 )
lal82.......................Ege.....................................(17nisan 2009 )
Marguerite..............Azat.................................... (19 mayıs 2009 )
güneş5...................Selin ...................................(?? 2009 )
gelgit......................Yağız................................ .(27 temmuz 2009 )
nazlı03....................Efe.................................... .( ?? 2009 )
seybay.................. .ikiz.. bebeklerimiz................( ?? 2009 )
29selvihan...............İpek selin.............................(20 ağustos2009 )
ecesem...................Bora ................................. (10 eylül 2009)
sido .......................Doruk .................................(11 eylül 2009)
eserizmir.................Poyraz ...............................(15 Eylül 2009)
meryemmeryem.......Hakan .............................. (25 eylül2009 )
çiçeklara..................Ecrin Naz...........................(8 Ekim 2009)
funda1980............. ..Efe Berk.............................(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ..Doğa ............................. ...(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya........Bİhter.................................(12 Kasım 2009)
sılaya......................(erkek)................................( 1 Kasım 2009 )
smmm06.................(erkek)................................( 20 Aralık 2009 )
cimen.3..............................................................??
Dinamiss.................Deniz..................................(17 şubat 2010)
umutsevgim.[sibel]....Nehir Naz..................................( 4 mart 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek , hayat sana hep mutluluk getirsin )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nilüfersahh.......................(erkek) (4 mart 2010 sezeryan tarihi , nilüferşahh güzel haberlerini bekliyoruz )
kardelen86........................36 haftalık
simge...............................36haftalık (kız)
aslgkh..............................35 haftalık (erkek)
gülsummmm.....................35haftalık
_beray_............................33haftalık (kız)
göbete..............................33 haftalık (erkek)
umutluyuz ........................32haftalık (erkek)
gülay30.............................31haftalık (erkek)
melek76............................31haftalık (kız)
kelebek01.........................29haftalık (erkek)
Cherry76...........................27 haftalık (kız)
hummu85..........................27 haftalık
zehrayade..........................23haftalık (erkek)
elifim..................................21 haftalık
esraben..............................22 haftalık (kız)
esterya..............................19haftalık
irazmetin............................19haftalık
angel34..............................19 haftalık
eylületik.............................18 haftalık
aslıhan1806........................18haftalık
elif_fidan.............................17haftalık (kız)
iipekk.................................15haftalık
crawford.............................11haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok............................ 5haftalık ( Yeni hamilemiz)

istanbulda marmara ünv yapıyor bu testleri ar sor sağlık güvencen varsa ne gerek varda özelde yptırıyorsun canım yaptıracağın testler evet doğru fakat bnim sana tavsiyem üniversite hastanesi kadın doğum bölümüne git ve 4 kaybım var araştırılmasını istiyorum de böylece onlar seni yönlendirirler ve daha geniş araştırma yaparlar

canım benimde cinsiyet belli oldu erkek

kızlar elinizde iğneleri hangi bölgelere yapılan şema varmı varsa gönderebilirmisiniz özelime yada buraya

merhaba tatlım valla özlettin kendini nasılsın nerelerdesin neler yaptın
sağol bitanem ayyy bende yarın gitcem dişçiye seni unutmak mümkün müüüüüüü Şeniz
hem bende olmıcammm kaydirigubbakcemile3
BEKLE İZMİRRRRR BEN GELİYORUMMMMMMMM kaydirigubbakcemile2
hepinizi çok öptüm ben yokken fazla kaynatmayın tamam mıııııııııı lmaz:

Papatyasüreyya canım benim senin ve Bihter hanımın iyi haberlerini aldığıma o kadar sevindim ki anlatamam canım benim:))

Binlerce kez maşallah küçük hanıma, çok ama çok tatlıymış.Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın canım.

Ben de 17 Şubatta kucağıma aldım minişimi şükürler olsun, sizlerin desteklerini ise hiç unutamıyorum, en zor günlerimde sen ve diğer arkadaşlarım destek oldunuz, öğütler verdiniz içimi rahatlattınız..

ınşallah bundan böyle daha sık girersin de daha çok görüşürüz, seni de dünyalar tatlısı kızını da öpüyorum:)

kızlar gülaydan hiç haber yok caba nasıl ? birde hummu kaçlık kullanıyordu iğneyi bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…